- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μπιμπίλας για υπόθεση Λιγνάδη: Έχω μείνει άναυδος
«Το κοινό δεν θα σταματήσει να αγαπάει το θέατρο»
Στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη και στον όγκο των καταγγελιών που έχουν φτάσει στο ΣΕΗ, αναφέρθηκε ο Σπύρος Μπιμπίλας.
Ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας, μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη αλλά και για τις καταγγελίες, που έχουν γίνει στο ΣΕΗ.
Σε σχέση με τα όσα αναφέρθηκαν για τον ίδιο στο απολογητικό υπόμνημα του Δημήτρη Λιγνάδη και τα περί «μέτριου ηθοποιού», ο κ. Μπιμπίλας επεσήμανε ότι αυτό που δεν θέλει, είναι να αναφέρεται το όνομά του αναίτια.
«Έχω ακούσει χειρότερα, έχω τόσο ισχυρή αυτοπεποίθηση που δεν με ενδιαφέρουν αυτά» είπε.
Αξίζει να σημειωθεί ότι σε ανακοίνωσή της, η Εταιρεία Ελλήνων Σκηνοθετών εξέφρασε τη συμπαράστασή της στο Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών και στον Σπύρο Μπιμπίλα.
«Εκφράσεις σαν αυτές που αναφέρονται στο απολογητικό υπόμνημα του Δ. Λιγνάδη τις καταδικάζουμε και τις θεωρούμε ανάξιες και θλιβερές» τονίζει.
Πάντως, αναφορικά με τον αντίκτυπο που έχουν όλες αυτές οι καταγγελίες στην άποψη του κόσμου για τον χώρο του θεάτρου, ο πρόεδρος του ΣΕΗ επεσήμανε ότι «το κοινό δεν θα σταματήσει να αγαπάει το θέατρο».
«Δέκα - είκοσι άνθρωποι δεν χαρακτηρίζουν όλους τους ηθοποιούς που δουλεύουν με αυταπάρνηση» σημείωσε.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι περιοχές που επηρεάζει
Τι ισχύει για τους συρμούς προς Αεροδρόμιο
Η Ελλάδα στις πρώτες θέσεις παγκοσμίως στα ποσοστά καισαρικών
Δείτε το σημερινό σκίτσο του Αρκά
Αναλυτικά τα σημεία και οι ώρες
Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ
Είχε σταλεί μήνυμα 112 στους κατοίκους
Συλλήψεις για πυρκαγιές που προκλήθηκαν από ψησταριά, πυροτεχνήματα και εργασίες
Τι προβλέπει αναλυτικά για όλα τα επιστημονικά πεδία
Ποιοι σταθμοί θα κλείνουν στις 21:40 για τις ημέρες Κυριακή ως Πέμπτη
Με λεωφορεία η μεταφορά των επιβατών
Στο σημείο επιχειρεί ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής
Επίγειες και εναέριες δυνάμεις την έθεσαν χωρίς ενεργό μέτωπο μέσα σε 30 λεπτά
Σταδιακή μεταβολή από την Τρίτη - Η ανάρτηση του μετεωρολόγου
Με μεγάλες πληρότητες αναχωρούν τα πλοία
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.