- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ντόρα και Αλεξία Μπακογιάννη: Σφοδρές αντιδράσεις για την μεταγωγή Κουφοντίνα (video)
«Ο κ. Τσίπρας είτε εκβιάζεται είτε συναλλάσσεται» ανέφερε η κόρη του Παύλου Μπακογιάννη
«Δεν τηρείτε ούτε τα προσχήματα» αναφέρει μεταξύ άλλων η Ντόρα Μπακογιάννη καταγγέλλοντας την κυβέρνηση για την μεταγωγή του Δημήτρη Κουφοντίνα στις αγροτικές φυλακές Βόλου σήμερα το πρωί.
«Ανίκανοι να προστατέψετε τους πολίτες και να αντιδράσετε στοιχειωδώς στην καταστροφή, ικανότατοι στο να κάνετε τη μεγαλύτερη χαριστική ρύθμιση, μεταφέροντας σε φυλακές πολυτελείας τον κατά συρροή δολοφόνο της 17Ν Κουφοντίνα. Δεν τηρείτε ούτε τα προσχήματα» έγραψε χαρακτηριστικά η Ντόρα Μπακογιάννη εκφράζοντας την σφοδρή αντίθεσή της.
Ανίκανοι να προστατέψετε τους πολίτες και να αντιδράσετε στοιχειωδώς στην καταστροφή, ικανότατοι στο να κάνετε τη μεγαλύτερη χαριστική ρύθμιση, μεταφέροντας σε φυλακές πολυτελείας τον κατά συρροή δολοφόνο της 17Ν Κουφοντίνα. Δεν τηρείτε ούτε τα προσχήματα.
— Ντόρα Μπακογιάννη (@Dora_Bakoyannis) August 3, 2018
Στο ίδιο πνεύμα και η κόρη της Αλεξία, η οποία μίλησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
«Αυτό που γίνεται συνεχόμενα από την κυβέρνηση, με αποκορύφωμα το σημερινό, δεν στέκει λογικά. Ο κ. Τσίπρας είτε εκβιάζεται είτε συναλλάσσεται. Το κόμμα του είχε παραδοσιακά σχέσεις με αυτά την οργάνωση και ηθικά πάντα ήταν υπόλογο για αυτό το ζήτημα» είπε η μεταξύ άλλων η Αλεξία Μπακογιάννη.
Πρόσθεσε δε «Κι εγώ έχω ένα αίτημα στον Τσίπρα, να μου φέρει πίσω τον πατέρα μου αλλά δεν μπορεί. Καλό θα είναι να εξετάζει καλύτερα τα αιτήματα που ικανοποιεί».
Όπως τόνισε «για εμάς όλες τις οικογένειες των θυμάτων του Κουφοντίνα και της 17 Νοέμβρη το σημερινό έρχεται ως κερασάκια σε μια "τούρτα" των τελευταίων τριών ετών με τη μία πρόκληση μετά την άλλη για τους νεκρούς μας. Μένουν στη φυλακή παιδάκια για λίγα ναρκωτικά και ο μεγαλύτερος δολοφόνος που δεν έχει μετανιώσει τίποτα, μεταφέρεται σε αγροτικές φυλακές» επεσήμανε.
«Εμείς πάρα πολλά χρόνια παλέψαμε για τη δίκαιη αντιμετώπιση των τρομοκρατών. Δεν λειτουργήσαμε ποτέ εκδικητικά ούτε και το κράτος αν και η ψυχούλα μας το ξέρει πόσο θα το θέλαμε» επεσήμανε.
Υπεθυμίζεται ότι το θέμα έφερε στο προσκήνιο με tweet του ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ αργότερα υπήρξε ενημέρωση και στο Αθηναϊκό Πρακτορείο.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τραυματίστηκε σοβαρά ο οδηγός
Είχε παραβιάσει τον περιοριστή ταχύτητας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πότε το θερμόμετρο θα δείξει 32 βαθμούς Κελσίου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχει διακοπεί η κυκλοφορία στη μεσαία και την αριστερή λωρίδα
Η πρόγνωση της ΕΜΥ και του Meteo
Το ΔΠΘ καταγγέλλει βία κατά του Ι. Μιχαηλίδη και τονίζει την ανάγκη θεσμικής προστασίας
Συγγενείς και πολίτες τίμησαν τα θύματα της τραγωδίας του 2010 με λουλούδια και σιωπή
Επτά επιθέσεις σε Κηφισιά, Εκάλη και Νέα Ερυθραία – Ταυτοποιήθηκε από κάμερες και μαρτυρίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.