- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κλείνουν σήμερα όλες οι μπάρες σε 13 σταθμούς του μετρό
Ανοικτές θα παραμείνουν οι πύλες στους σταθμούς στο Μοναστηράκι, την Ομόνοια και το Πανεπιστήμιο
Στην τελική ευθεία για τη μετάβαση στο ηλεκτρονικό εισιτήριο μπαίνει η ΣΤΑΣΥ από σήμερα, καθώς κλείνουν οι μπάρες (στις 10 το πρωί) σε 13 σταθμούς του μετρό, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που εξυπηρετούν ειδικές κατηγορίες πολιτών.
Πρόκειται για τους σταθμούς από την Εθνική Άμυνα έως το Σύνταγμα, στη γραμμή 3, και από τα Σεπόλια έως και τη Δάφνη, στη γραμμή 2.
Υπενθυμίζεται ότι ήδη από την περασμένη εβδομάδα ξεκίνησε το προσωρινό κλείσιμο και των πυλών ΑΜΕΑ πιλοτικά σε συγκεκριμένους σταθμούς, ώστε να διαπιστωθεί κατά πόσο είναι έτοιμο το επιβατικό κοινό για την εποχή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου.
Να σημειωθεί ότι σύντομα αναμένεται να κλείσουν και οι μπάρες στη γραμμή του τρένου Πειραιάς – Κηφισιά.
Ανοικτές θα παραμείνουν οι πύλες στους σταθμούς στο Μοναστηράκι, την Ομόνοια και το Πανεπιστήμιο. Στους 2 πρώτους, οι μπάρες δεν μπορούν να κλείσουν αφού δεν έχουν εκδοθεί πιστοποιητικά πυρασφάλειας για όλους τους σταθμούς του ΗΣΑΠ, ενώ στο Πανεπιστήμιο λειτουργούν μόλις 2 αυτόματα μηχανήματα έκδοσης εισιτηρίων.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η μηχανή του συγκρούστηκε με ΙΧ
Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετέχουν 32 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρου, εθελοντές και 9 πυροσβεστικά οχήματα
Μετά από απόφαση του υπουργού ΥΠΕΝ Σταύρου Παπασταύρου
Η διακράτηση των εργαζομένων αποτελεί τη μεγαλύτερη πρόκληση για τις ελληνικές επιχειρήσεις
Ένα πρότυπο κέντρο, ειδικά σχεδιασμένο και πλήρως προσβάσιμο - Τον Σεπτέμβρη ανοίγει τις πόρτες του
Η πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση έχει πλέον οριοθετηθεί - Παραμένουν ισχυρές επίγειες και εναέριες δυνάμεις
Μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής για την κατάσβεση της φωτιάς
Τι προβλέπει το σχέδιο εκκένωσης
Χαμηλότερες τιμές μέχρι τι; 31 Αυγούστου
Μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής - Κοντά σε σπίτια οι φλόγες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.