- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Ορατό το ενδεχόμενο να πάρει διήμερη άδεια από τη φυλακή ο Κουφοντίνας
Θετική η εισήγηση του συμβουλίου της φυλακής
Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο ο καταδικασμένος σε πολλαπλά ισόβια ως κορυφαίο μέλος της «17 Νοέμβρη» Δημήτρης Κουφοντίνας να πάρει διήμερη άδεια από τη φυλακή Κορυδαλλού όπου κρατείται.
Όπως δημοσιεύει σε ρεπορτάζ της, η εφημερίδα «Καθημερινή», την Πέμπτη το πρωί θα ξέρει ο Δημήτρης Κουφοντίνας την απάντηση των αρμοδίων για το αν τελικά θα ασκήσει το δικαίωμα άδειας.
Ωστόσο, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, το πιο πιθανό είναι το πρωί της Πέμπτης το ηγετικό στέλεχος της τρομοκρατικής οργάνωσης θα βγει για πρώτη φορά από τη φυλακή από τότε που συνελήφθη, διότι το συμβούλιο της φυλακής, στο οποίο μετέχει και εισαγγελικός λειτουργός, εξέτασε το αίτημά του και το έκανε αποδεκτό.
Σημειώνεται ότι η προηγούμενη αντίστοιχη αίτηση του Δημ. Κουφοντίνα για έξοδο από τις φυλακές Κορυδαλλού είχε απορριφθεί από το συμβούλιο, παρά τη θετική εισήγηση της φυλακής.
Υπενθυμίζεται ότι, κάνοντας χρήση του δικαιώματός του σε άδεια, δραπέτευσε από τις φυλακές ο επίσης καταδικασμένος για την τρομοκρατική δράσης της 17 Νοέμβρη Χριστόδουλος Ξηρός. Ο Χριστ. Ξηρός συνελήφθη, τελικά, από τις αστυνομικές αρχές ένα χρόνο αργότερα, στις 3 Ιανουαρίου 2015.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ανάρτησή της στο Instagram
Μηνύματα από το 112 στους κατοίκους της Εύβοιας
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Πού θα κυμανθεί η θερμοκρασία
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πώς θα εξελιχθεί η κακοκαιρία σήμερα
Σε Red Code οκτώ περιοχές
Ποιες περιοχές αφορά
Πώς θα εξελιχθεί ο καιρός την Τετάρτη
Στο σημείο επιχειρούν πυροσβεστικές δυνάμεις
Επίσκεψη στο Κέντρο Ημέρας Βραχείας Φιλοξενίας
Δεν έχει σημασία μόνο πού θα πέσει το περισσότερο νερό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.