Πολιτικη & Οικονομια

Τζένη Μελιτά

«Τι είναι αυτό που δεν θα άλλαζα με τίποτε στην Αθήνα»

4169-207182.JPG
Γιώργος Δημητρακόπουλος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
109731-217697.jpg

iD: Γεννήθηκα στην Αθήνα, το σωτήριον έτος... (σιγά μην σας πω). Είμαι βέρα Αρσακείαδα με τα πιάνα και τα γαλλικά μου. Αφού τέλεψα και τη Νομική, αποφάσισα να χτυπήσω την πόρτα της Ελευθεροτυπίας. Ευγενέστατοι οι άνθρωποι μου άνοιξαν και έκτοτε παριστάνω τη δημοσιογράφο από δω και από κει. Τι κάνω τώρα; Μπες στο netwix.gr να μάθεις.

n

Tι είναι αυτό που δεν θα άλλαζες με τίποτε στην Αθήνα;

Η Αθήνα είναι σαν το κορίτσι που ήθελες μικρός.Ούτε η «ωραία» .Ούτε με καλούς τρόπους.Γουστάρεις απλά γιατί δεν είναι καθόλου βαρετή τύπισσα.

Ποια είναι η αγαπημένη σου βόλτα στην πόλη;

Αγαπημένη βόλτα στην Αθήνα. Παίρνεις ποδήλατο, παίρνεις σκυλί. Να σημειώσω απλά, ότι η Μπιζού-Λιλίκα-Ζήκος (το 3,5 κιλών σκυλάκι μου δηλαδή) την βρίσκει να αράζει στο καλαθάκι του ποδηλάτου και να γαβγίζει στα περιστέρια. Τώρα αν εσύ έχεις ντόπερμαν, μάλλον δεν θα σε βολέψει το καλαθάκι, προτίμησε τρίκυκλο. Βάζεις κοντομάνικο, βάζεις ακουστικά στη διαπασών με ισπανική μουσική του '70. Προαιρετική η δεκαετία. Και ξεκινάς να χάνεσαι από Φιλοθέη-Ψυχικό και τούμπαλιν. Πάρκα, σπίτια, teenagers που κάνουν κοπάνα από τα ιδιωτικά και πάλι πάρκα, σπίτια και teenagers. Δεν έχω καλύτερο.

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θα άλλαζες στην πόλη; 

Υ.Γ. Μπορώ να παρακαλέσω για κάτι; Γίνεται εκείνες τις λιγοστές μέρες που βρέχει στην Αθήνα, να μην παίρνουμε όλοι τα αυτοκίνητά μας και να μποτιλιαριζόμαστε για ώρες στην Κηφισίας; Pleaseeeeeee; 


Αυτά που αγαπάμε δεν τα αλλάζουμε με τίποτα. Γράψε και εσύ στο www.heineken.gr/athensmosaic τι δεν θα άλλαζες με τίποτα στην Αθήνα και βάλε τη δική σου ψηφίδα στο πραγματικό μωσαϊκό που θα δημιουργήσουμε μαζί στην καρδιά της πόλης!

#openathens 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ