ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

22.12-19.01

Ο Σεπτέμβριος είναι ένας πιλοτικός μήνας κατά τη διάρκεια του οποίου μπορείς να συνειδητοποιήσεις κάποια πράγματα σε βασικούς τομείς της ζωής σου και αργότερα να κάνεις πράξη τις αποφάσεις σου. Ο Άρης  στον Τοξότη  (μέχρι τις 27/9) και η Αφροδίτη επίσης στον Ζυγό (μέχρι τις 23/9) κάνουν το δίπολο εργασιακή/ προσωπική ζωή σημαντικό και ουσιαστικό. Πιθανόν να υπάρξουν διαφωνίες, εκνευρισμοί, καθυστερήσεις, αίσθηση ότι σε ρίχνουνε, ή αντιπαραθέσεις στην προσωπική σου ζωή ή στη δουλειά που έχουν ως αποτέλεσμα να αναλάβεις δράση, ή να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου, ή να αισθανθείς απογοήτευση, ή να θελήσεις να αλλάξεις στάση. Επειδή η τάση για αυτομαστίγωμα, ενοχές και τύψεις εξ αιτίας λάθος επιλογών, ή αποφάσεων που εκ των υστέρων θεωρείς αποτυχημένες είναι μεγάλη προσπάθησε να την μειώσεις αφού ό,τι έγινε έγινε.

Ο ανάδρομος Ερμής πάντως στην Παρθένο (30/8-22/9) σού εφιστά την προσοχή ως προς τις αποφάσεις σου που καλό είναι να μην τις πάρεις πριν το πέρας της ανάδρομης φάσης του γιατί ο Σεπτέμβριος κατά βάση είναι μήνας ρευστότητας όπου τα δεδομένα μπορεί να αλλάζουν διαρκώς, ή τα πράγματα που τρέχεις αναβάλλονται, καθυστερούν, δεν κάθονται.

Το μεγάλο νέο ωστόσο ονομάζεται Δίας στον Ζυγό (από τις 9 Σεπτεμβρίου 2016 έως τις 10 Οκτωβρίου 2017): μπαίνεις σε μια εποχή υψηλών προσδοκιών στα επαγγελματικά με την έννοια ότι υπάρχουν θετικές εξελίξεις, νέες προοπτικές και ευκαιρίες ανανέωσης αλλά και στα προσωπικά σου σε επίπεδο σχέσεων, οικογένειας, παιδιού, αλλά και σπιτιού (με την έννοια ότι μπορείς να αλλάξεις σπίτι, τόπο, χώρα). Άρα ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας έντονος, που χρειάζεται προσοχή αλλά που  ζωή σου είναι έτοιμη να προχωρήσει ανοδικά. 

ΣυναστρIες
Είμαι
Ταύρος
Ταύρος
Είναι
Τοξότης
Τοξότης
ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

Ξέρεις μέρος και ώρα που γεννήθηκες; Ανακάλυψε τον αστρολογικό σου χάρτη

ΓΛΩΣΣΑΡΙ

Έχεις απορίες και άγνωστες λέξεις; Δες τις επεξηγήσεις για όλους τους αστρολογικούς όρους!