Visual Browsing
Stardust 525
ΤΕΥΧΟΣ 525
STARDUST

Stardust 525

Tαύρε, λίγο ακόμα ένταση και προσπάθεια και μετά ξεκούραση

Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

O Ερμής στους Διδύμους σε σπρώχνει να επικοινωνήσεις με τους γύρω σου περισσότερο ουσιαστικά, άμεσα και ενεργητικά. Ό,τι περιέχει σχέσεις, συναλλαγές, επαγγελματικά ραντεβού, σπουδές, σοβαρές συζητήσεις, μετακινήσεις, ταξίδια, μετακομίσεις ή γραφειοκρατία οποιουδήποτε είδους, δίπλωμα οδήγησης ή ξένων γλωσσών, σχέδια, διερευνητικές επαφές για εργασιακούς λόγους, φαίνεται ότι έρχεται στην επιφάνεια. Μπορεί απλώς να πρόκειται για μια περίοδο που βλέπεις συχνότερα φίλους, βγαίνεις από το σπίτι ή είσαι περισσότερο εξωστρεφής και επικοινωνιακός. Και μην ξεχνάς: με τον Δία στον Κριό, δεν μπορεί, όποιο κι αν είναι το συναισθηματικό σου στάτους έχεις ανάγκη να εκφράσεις δημιουργικά όσο το δυνατόν περισσότερο τον εαυτό σου, να αφεθείς σε μια ρομαντική περιπέτεια, να σκεφτείς έντονα την πιθανότητα ενός μωρού ή να αποκτήσεις, να νιώσεις ενθουσιασμό ξανά με τη ζωή σου, να ταξιδέψεις, να ονειρευτείς, να φωνάξεις δυνατά: «Είμαι ζωντανός/ή και θέλω όλα όσα η ζωή μπορεί να μου προσφέρει».


Ταύρος (20 Απριλίου - 20 Μαΐου)

Ντριν ντριν… Τελευταία εκατό μέτρα με τον Άρη στο ζώδιό σου, που αφορά άμεσα τους Ταύρους των τελευταίων ημερών αλλά ανακεφαλαιώνει και τις πιθανές επιδράσεις του στη ζωή όλων. Ο Άρης είναι μια ζωτική ενέργεια που σε βοηθάει να αντιμετωπίσεις με αποφασιστικότητα βασικούς τομείς στη ζωή σου, όπως είναι ο επαγγελματικός ή αυτός που περιέχει τις βασικές σχέσεις στη ζωή σου. Στα επαγγελματικά δημιουργούνται πιθανόν οι συνθήκες εξέλιξης, επέκτασης, δρομολόγησης σχεδίων – είναι η εποχή που κάθεσαι στο τιμόνι και αποφασίζεις πού θέλεις να πας τη ζωή σου, που διαμορφώνονται οι περιστάσεις ώστε να προχωρήσεις, να σταθεροποιηθείς ή και να δεις ότι επαγγελματικά έχεις χτυπήσει τοίχο. Το ίδιο και αισθηματικά – γίνεται ένα reality check στο οποίο χρειάζεται πιθανόν να πάρεις αποφάσεις για τη σχέση που σε ενδιαφέρει, συνεχίζεις; Ή προσκρούεις σε προβλήματα που δεν είχες υπολογίσει ή είχες αγνοήσει; Όσο για τον Δία στον Λέοντα, το σύνθημα είναι: Νέο κεφάλαιο στην Οικογενειακή Ιστορία. Γάμος; Παιδιά; Νέο σπίτι; Μετακίνηση; Ή μήπως νέα επαγγελματική προοπτική;


Σχετικα
Τα Ζώδια της Τρίτης 18.05.2021
Τα Ζώδια της Τρίτης 18.05.2021

Δίδυμοι (21 Μαΐου - 21 Ιουνίου)

Με τον κυβερνήτη σου Ερμή εδώ στο ζώδιό σου υπάρχει διάθεση να είσαι σε δύο μέρη την ίδια στιγμή, να μιλάς στο κινητό ενώ ταυτόχρονα χαιρετάς κάποιο στο δρόμο, να επικοινωνήσεις με όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους και να είσαι σε επαφή με όλες τις πλευρές της καθημερινότητας. Οι ρυθμοί επιταχύνονται, χρειάζεται να ασχοληθείς με πολλά πρακτικά θέματα, η δουλειά πιθανόν γίνεται πιο εντατική. Η κίνηση είναι προς τα έξω – προς τον κόσμο. Συνάντησε χρήσιμους ανθρώπους ή δέξου όλες τις προσκλήσεις που μάλλον αυξάνονται αυτή την περίοδο. Δεν είναι μια περίοδος που σου αλλάζει τη ζωή αλλά μπορεί να έχει λίγο από τον ενθουσιασμό ενός έφηβου που είναι περίεργος για τον κόσμο, που ανακαλύπτει πράγματα, που βλέπει με χαρά ανθρώπους, που ανταλλάσσει ιδέες για το παρόν και το μέλλον, που διαθέτει την ενέργεια για να κάνει πράξη κάθε επαγγελματικό κυρίως σχέδιo.


Καρκίνος (22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)

Σχετικα
Τα Ζώδια της Δευτέρας 17.05.2021
Τα Ζώδια της Δευτέρας 17.05.2021

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου είναι η εποχή που χρειάζεται να κάνεις μερικά χατίρια στον εαυτό σου, να τον φροντίσεις περισσότερο, να του κάνεις μερικά δώρα. Ναι, είναι η εποχή που χρειάζεται να αντιμετωπίσεις με τρυφερότητα και αγάπη τον εαυτό σου, να περιποιηθείς το σώμα σου, να ανανεώσεις την εμφάνισή σου, να διασκεδάσεις, να τεμπελιάσεις, να γίνεις ανάλαφρος/η, να αντιμετωπίσεις τη ζωή με υπέροχη ελαφρότητα. Είναι η περίοδος που γίνεσαι περισσότερο δεκτικός/ή, που ανοίγεσαι πιο εύκολα στους άλλους, που συναναστρέφεσαι με άνεση τους ανθρώπους, που η επιθυμία σου να γνωρίσεις καινούργιους αυξάνεται. Ο ρομαντισμός σου ενισχύεται, η ευγένειά σου υποχρεώνει, οι άλλοι σε βρίσκουν συνεργάσιμο/η, πειστικό/ή, με αυξημένη γοητεία. Βγαίνεις προς τα έξω και κάποια βλέμματα μένουν πάνω σου περισσότερο από κάποια άλλα. Καλή εποχή.


Λέων (23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Ο Δίας, εντάξει, είναι οι ευκαιρίες που χρειάζεται να αρπάξεις: να θυμάσαι ωστόσο ότι δεν σου χτυπάνε την πόρτα, χρειάζεται κι εσύ να τις δημιουργήσεις και να τις κυνηγήσεις. Ο Άρης στον Ταύρο για λίγες ακόμα μέρες, επηρεάζοντας τώρα κυρίως τους γεννημένους τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σου, μιλάει για χειραφέτηση. Σε βοηθάει να απαλλαγείς από οποιαδήποτε σχέση σού έχει γίνει στενός κορσές ή να απαιτήσεις περισσότερο χώρο ακόμα και μέσα στο γάμο και πρακτικά να εξελίξεις την επαγγελματική σου ζωή αναλαμβάνοντας νέες ευθύνες, ξεκινώντας πιθανόν μια δική σου δουλειά, βγαίνοντας προς τα έξω για να διαφημίσεις αυτό που κάνεις. Είναι μια περίοδος που κοινωνικά είσαι ορατός – βγαίνεις, σε βλέπουν, σε θυμούνται, σε αναζητούν. Και η Αφροδίτη, που αρχίζει τη διέλευσή της στον Καρκίνο; Μπορεί να αποδειχθεί μια ερωτική περίοδος που εσύ και αυτός/ή ζείτε μακριά από τον κόσμο μια ρομαντική ιστορία, που αφήνεσαι στον τρίτο άνθρωπο ή που μπορεί να παραδοθείς στη νοσταλγία, στο παρελθόν, στις τύψεις ή και να αισθανθείς ότι θυσιάζεσαι σε μια σχέση που δεν έχει κανένα μέλλον ή έχει ουσιαστικά τελειώσει. Διάλεξε το πρώτο σενάριο.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)

Με τον Ερμή στους Διδύμους μπορείς να καλυτερεύσεις την επαγγελματική σου θέση ή να ψαχτείς επαγγελματικά. Αν έχεις αποφασίσει να κάνεις ένα επαγγελματικό άνοιγμα, βήμα, να εξελίξεις τη δουλειά σου, να επεκταθείς, να ξεκινήσεις κάτι δικό σου, είναι μια καλή περίοδος λαμβάνοντας υπόψη και τον Άρη που τρέχει τα τελευταία μέτρα του Ταύρου δίνοντας στις κινήσεις σου προοπτική και μέλλον. Επίσης αλλαγές που είναι γίνουν, σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις, συζητήσεις με ανωτέρους, συνεργάτες, πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν ΤΩΡΑ. Με την Αφροδίτη στον Καρκίνο θέλεις φίλους (τους έχεις), καλές επαγγελματικές σχέσεις (τις έχεις), κοινωνικότητα (την έχεις) και αισθήματα – επιθυμείς αγάπη. Ζήτα την αν υπάρχει σύντροφος, αναζήτησέ την αν δεν υπάρχει.


Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου - 23 Οκτωβρίου)

Για την αγάπη και το χρήμα. Αυτός είναι ο τίτλος του κεφαλαίου αυτής της περιόδου που τελειώνει όταν σε μερικές μέρες φύγει ο Άρης από τον Ταύρο που βρίσκεται εδώ και εβδομάδες. Αυτό σημαίνει με λίγα λόγια ότι όταν αγαπάς δεν κρίνεις, ότι συμπαραστέκεσαι στο/τη σύντροφό σου όταν περνάει δύσκολα ή ζητάς τη στήριξή του/της όταν νιώθεις πιεσμένος/η, ότι επικοινωνείς τα αισθήματά σου σε όσους σε ενδιαφέρουν με ειλικρίνεια και συμμερίζεσαι τα αισθήματα των άλλων. Επίσης όταν λέμε χρήμα εννοούμε την αξιοποίηση της δημιουργικότητας και των ταλέντων –πρακτικά, τις οικονομικές συνεργασίες και ό,τι σχετίζεται με οικονομικές δοσοληψίες-δάνεια, λογαριασμούς, κάρτες, έσοδα και έξοδα. Όσο για την κυβερνήτη σου Αφροδίτη στον Καρκίνο, φόρα την αυτοπεποίθησή σου και βγες στον κόσμο κάνοντας γνωστές τις επιθυμίες σου, συναντώντας ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν, κέρδισε τις εντυπώσεις και βοήθησε την τύχη σου για να σε βοηθήσει.


Σκορπιός (24 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Με τον Άρη για λίγες ακόμα ημέρες στον Ταύρο οι γεννημένοι κυρίως στις τελευταίες μέρες του ζωδίου σου πιθανόν έρχονται σε επαφή με αντιφατικούς ή και επιθετικούς ανθρώπους με τη μορφή συντρόφου, συναδέλφου, εργοδότη, πελάτη ή κάποιου σημαντικού ανθρώπου στη ζωή τους. Μπορεί να μην είναι ευχάριστες οι συγκρούσεις αλλά πολλές φορές, αν είσαι έξυπνος και σε ενδιαφέρει η σχέση, γίνονται αφορμή για μεγαλύτερη ειλικρίνεια. Μετά τα σύννεφα και τις καταιγίδες υπάρχει ξαστεριά, μην το ξεχνάς. Κατά τα λοιπά η είσοδος της Αφροδίτης στον Καρκίνο σε συνδυασμό με τον Δία στον Λέοντα περικλείει ευκαιρίες που αφορούν σπουδές, ταξίδια, μετακινήσεις, συναντήσεις με καινούργιους ανθρώπους, επαγγελματικές θετικές εξελίξεις. Είναι εποχή που μπορείς να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, να δεις τη ζωή σου από απόσταση και, αντικειμενικά, να συζητήσεις με κατανόηση θέματα που σε καίνε. Η ζωή σου ανάβει πράσινο – εκμεταλλεύσου τη ροή.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου)

Μερικές σημαντικές λέξεις που χρειάζεται να έχεις κατά νου με τον Ερμή στους Διδύμους: σχέσεις, συνεργασίες, εγώ και ο κάθε σημαντικός άλλος στη ζωή μου, εγώ και ο κόσμος. Με άλλα λόγια μοιράσου, έλα πιο κοντά, επικοινώνησε, συνεννοήσου με το/τη σύντροφο. Ή έντεινε τις επαγγελματικές σου συνεργασίες, συζήτησε πώς μπορείς να συνεργαστείς με κάποιο/ους που σε ενδιαφέρουν, κοίταξε τις επαγγελματικές προοπτικές με άλλους. Ξανά: Εάν είσαι σε σχέση ή σε γάμο μπορείς να συζητήσεις τα κοινά προβλήματα, να δρομολογήσεις κοινές αποφάσεις και προοπτικές, να δεις το παρόν και το μέλλον της σχέσης. Ο Ερμής σε κάθε περίπτωση μιλάει για ομάδα και όχι για δύο ανυποχώρητους εγωιστές που έρχονται στη συνάντηση με απόλυτες ιδέες και προδιαγραμμένη ατζέντα. Πιο απλά: Είναι μια περίοδος διαπραγματεύσεων και αμοιβαίων συμβιβασμών για να βρεθεί η χρυσή τομή.


Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Περνώντας η Αφροδίτη στον Καρκίνο, σε ένα σημαντικό δηλαδή τομέα του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σε τραβάει να ανοιχτείς προσπαθώντας να σου αποδείξει ότι η περιέργεια για τον κόσμο, οι επαφές, το πλησίασμα και η οικειότητα με τους ανθρώπους είναι σημαντικότερα από μια οικογενειακή ζωή ή τα εργασιακά ωράρια. Ναι, η επιθυμία σου για συντροφικές σχέσεις, για μια σχέση που σε εμπνέει, που σου δίνει σταθερότητα που ο Άλλος είναι εκεί για σένα κι εσύ για αυτόν, αναβοσβήνει σαν ροζ ταμπέλα νέον στο μέτωπό σου. Η ανάγκη για επαφή μεγαλώνει και είτε απολαμβάνεις μια σχέση που υπάρχει ανανεώνοντάς την, είτε την κυνηγάς αντιμετωπίζοντας όποιον/α σε ενδιαφέρει ως εν δυνάμει κάποιον/α που θα μπορούσατε να είστε μαζί, είτε νιώθεις δυσφορία για μια σχέση που δεν σου δίνει τη χαρά και την ικανοποίηση που διψάς. Υπάρχει έντονη η επιθυμία να μοιραστείς τη ζωή σου ή τουλάχιστον ανεβαίνει η διάθεση του μαζί. Βγες έξω και μύρισε την άνοιξη – είναι άνοιξη.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου)

Φεύγοντας σε μερικές μέρες ο Άρης από τον Ταύρο θα ανακουφιστείς από πιθανές εντάσεις στο σπίτι ή στη δουλειά. Οι ρυθμοί θα πέσουν. Μέχρι τότε, όμως –οι γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου κυρίως–, χρειάζεται να είσαι έτοιμος για πιθανές εντάσεις στο σπίτι ή την επαγγελματική ζωή που πιθανόν προέρχονται από την κακή σου διάθεση ή γιατί κάποιος κοντινός σου άνθρωπος σε πιέζει ή γιατί κακοπερνάς στη δουλειά και μεταφέρεις το άγχος στο σπίτι. Σε κάθε περίπτωση φαίνεται ότι μάλλον είσαι έτοιμος/η για καβγά είτε γιατί νιώθεις ότι σου τη λένε άδικα είτε γιατί σου ξυπνάνε θυμοί του παρελθόντος που δεν έχεις ξεπεράσει. Παρόλα αυτά να σου θυμίσω ξανά ότι ο Δίας στον Λέοντα είναι σημαντικός για τις αποφάσεις σου και τις κινήσεις σου που έχουν να κάνουν με το συναισθηματικό ή το επαγγελματικό σου μέλλον. Αυτό σημαίνει ότι επωάζεται αυτή την περίοδο με καλές προοπτικές η ζωή σου των επόμενων χρόνων.


Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)

Υπάρχουν τα πρακτικά θέματα του σπιτιού και της δουλειάς που πιθανόν σε ξενερώνουν. Υπάρχουν όμως και οι μέρες που θέλεις να διασκεδάσεις και διασκεδάζεις, θέλεις να το ρίξεις έξω και βρίσκεις τις κατάλληλες παρέες που σιγοντάρουν αυτή σου τη διάθεση, που θέλεις να φλερτάρεις ή να σε φλερτάρουν και συμβαίνει. Από τη μία δηλαδή μια καθημερινότητα που πολλές φορές είναι δύσκαμπτη: κάποιος από την οικογένεια σε εκνευρίζει, το σπίτι θέλει επιδιορθώσεις, στη δουλειά σε τρέχουν, κάποιες μέρες φεύγεις πιο αργά, εκκρεμότητες θέλουν άμεση διευθέτηση, εμφανίζονται ραντεβού που βαριέσαι κ.λπ. Ταυτόχρονα όμως μπορεί να παίζει μια ερωτική ιστορία ή το ενδιαφέρον σου να επικεντρώνεται σε κάποιον/α που σου αρέσει ή του/της αρέσεις, το σεξ γίνεται πιο έντονο, η επιθυμία να κατακτήσεις και να κατακτηθείς εντείνεται. Ναι, κάπως σαν δύο ζωές ταυτόχρονα.


*Για πιο ολοκληρωμένη εικόνα των αστρολογικών σου τάσεων θα πρέπει να διαβάζεις και τον ωροσκόπο σου

Δειτε επισης

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Back to top
Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5