Visual Browsing
Stardust 520
ΤΕΥΧΟΣ 520
STARDUST

Stardust 520

Κριέ, αν υπάρχει σχέση εξέλιξέ την, ξανασκέψου την ή πάρε βελούδινο διαζύγιο

Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Η έκλειψη Σελήνης στις 14° Ζυγού (4/4) σε αφορά άμεσα αφού συμβαίνει στον τομέα που σχετίζεται με τις σημαντικές σχέσεις – προσωπικές, αισθηματικές ή επαγγελματικές. Η έκλειψη γίνεται σε ένα κομμάτι του ηλιακού σου αστρολογικού χάρτη που δημιουργεί δράση, κινητικότητα, ένταση. Κάποια σχέση που σε νοιάζει και θεωρείς σημαντική βρίσκεται στο σημείο εκείνο που χρειάζεται να εξελιχθεί ή να τελειώσει. Ή να επανεξεταστεί, να διορθωθεί, να μπει σε καινούργιες ράγες, να προχωρήσει, να ξανασυζητηθεί, να ειδωθεί από άλλη προοπτική. Είναι γνωστό ότι δεν σου αρέσει να λειτουργείς πλάγια αλλά μετωπικά. Η Πανσέληνος αναμοχλεύει τα αισθήματα και εντείνει την παρορμητικότητα και τη βιασύνη. Δεν είναι εύκολη ενέργεια στο χειρισμό της. Πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση σκέψου ότι μόνο με αμοιβαίες υποχωρήσεις συνεχίζονται και εδραιώνονται οι σχέσεις – οι σχέσεις που αξίζουν.

[+] Διαπραγματεύσεις κάθε είδους και συνάντηση στη μέση.

[-] Ένα βήμα πίσω. Όχι αποφάσεις εν θερμώ.


Σχετικα
Τα Ζώδια της Πέμπτης 06.05.2021
Τα Ζώδια της Πέμπτης 06.05.2021

Ταύρος (20 Απριλίου - 20 Μαΐου)

Ουφ… αυτό ήταν. Ο Άρης στον Ταύρο (από 31/3) δίνει τέλος σε μια περίεργη δυσφορία που σου έτρωγε την ψυχή, παύει να σαμποτάρει την εργασιακή αλλά και την ψυχοσυναισθηματική σου πραγματικότητα και σου δίνει ξανά τον έλεγχο της ζωής σου – τουλάχιστον μεγαλύτερο από τους προηγούμενους μήνες. Από τη μία λοιπόν υπάρχει ο μαχητικός Άρης που αρέσκεται σε συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις, αλλά από την άλλη αυξάνει το δυναμισμό ώστε να διεκδικήσεις επαγγελματικά κυρίως τις εξελίξεις που θέλεις. Η Αφροδίτη από την άλλη πλευρά ρίχνει γέφυρες εκεί που υπάρχουν διαφορές, συζητάει με λογική και αυτοσυγκράτηση όπου υπάρχουν δύσκολα θέματα, ισορροπεί τις καταστάσεις κάθε φορά που πάνε να ξεφύγουν και αυξάνει την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία. Έχεις στη φαρέτρα σου ενέργεια, αποφασιστικότητα, φόρα (Άρης) ΚΑΙ διαπραγματευτική ικανότητα, πειθώ και ευγένεια (Αφροδίτη), που μαζί μπορούν να σου ανοίξουν πόρτες και να σε κάνουν επιθυμητό/ή.

[+] Με τον Άρη στο ζώδιό σου ξεκινάει μια σημαντική περίοδος μέσα στη χρονιά που μπορείς να εκμεταλλευτείς επαγγελματικά ή σε προσωπικό επίπεδο για να προχωρήσεις.

Σχετικα
Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 3-9 Μαΐου 2021
Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 3-9 Μαΐου 2021

[-] Οι συναντήσεις στη μέση είναι το ζητούμενο στις σχέσεις.


Δίδυμοι (21 Μαΐου - 21 Ιουνίου)

Με την ενεργοποίηση του Ταύρου από την Αφροδίτη ήδη και του Άρη (από 31/4) αλλά και τη διέλευση κυβερνήτη σου Ερμή στον Κριό ((31/3 - 15/4) είναι πιθανή μια σύγκρουση Κοινωνικότητας και Απομόνωσης. Δηλαδή από τη μια θα πιέζεσαι να βγεις έξω για επαγγελματικές υποχρεώσεις, αναγκαστικά ραντεβού, πίεση να συναντηθείς με φίλους, γνωστούς, συνεργάτες, και από την άλλη η επιθυμία να μη δεις κανένα, να σε αφήσουν ήσυχο, να μην έχεις καμία υποχρέωση. Από μια άλλη πλευρά μπορεί να αισθάνεσαι ότι είσαι έτοιμος/η για πάρτι, αλλά οι προτεραιότητές σου να είναι άλλες: να ξεσκονίσεις παλιά σου σχέδια, να δουλέψεις μόνος/η σου ένα πρότζεκτ που έχεις παρατήσει και σε ενδιαφέρει ή που τώρα επιτέλους δρομολογείται, ή να σε απορροφήσει τόσο η δουλειά ή οι σπουδές που να μην έχεις χρόνο να δεις κόσμο. Α ναι. Όσο κι αν σου είναι δυσάρεστο μερικές φορές, χρειάζεται να είσαι μόνος/η για να αντιμετωπίσεις τον εαυτό σου.

[+] Να πιάσεις ό,τι είναι μισοτελειωμένο. Να συνεχίσεις ό,τι επιθυμείς κι έχεις παρατήσει. Να φύγεις ένα σαββατοκύριακο. Να θρέψεις την ψυχή σου με οτιδήποτε σε γεμίζει. Να γίνεις εσύ ο βράχος κάποιου.

[-] Ενοχές, τύψεις, αυτοκαταστροφή, αυτομαστίγωμα, «τι θα γινόταν αν…»


Καρκίνος (22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)

Τι σημαίνει λοιπόν η Έκλειψη Σελήνης στις 14° του Ζυγού (4/4); Καταρχάς ότι σε αποσυντονίζει συναισθηματικά φέρνοντας στην επιφάνεια κυκλοθυμία, ευθιξία, παράπονα, εξαρτητικότητα, μούτρα, υπερευαισθησία – οπότε έσο έτοιμος να κόψεις όλα αυτά τα άχρηστα αισθήματα με το που κάνουν την εμφάνισή τους γιατί αν αφεθούν σου σπάνε το ηθικό και δεν σε κάνουν καθόλου δημοφιλή. Ναι, η αγάπη δεν είναι αυτονόητη και δεν είναι η περίοδος για να αποδείξεις ότι υπάρχει ή για να την απαιτήσεις. Δεν είναι εποχή για να συμμετέχεις σε οικογενειακά δράματα και φυσικά για να τα δημιουργήσεις. Κάποιος πάντως της οικογένειας, μαμα/μπαμπάς ή κοντινός σου άνθρωπος, χρειάζεται την προσοχή και τη στήριξή σου. Υπάρχει ανισορροπία στη σχέση προσωπικών αναγκών, οικογενειακών υποχρεώσεων (το σπίτι επίσης μπορεί να χρειάζεται επισκευές) και επαγγελματικής ζωής. Κάπου χρειάζεται να ρίξεις περισσότερο το βάρος σου. Μήπως κάτι επαγγελματικό που περίμενες καιρό να πάρει μπρος τώρα δρομολογείται; Ή ολοκληρώνεται;

[+] Διάλεξε τον τομέα –οικογένεια/σπίτι ή επαγγελματική ζωή– και τρέξε.

[-] Να αγαπάω, να με αγαπάει και να μαγειρεύω για δύο. Τόσο δύσκολο είναι πια;


Λέων (23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Με την Αφροδίτη και τώρα τον Άρη στον Ταύρο (από 31/3) μπαίνεις σε μια σημαντική περίοδο αυτής της χρονιάς κατά την οποία προέχει να συγκεντρωθείς στην επαγγελματική και κοινωνική σου ζωή, ενώ ευχάριστες εκπλήξεις θα παραμονεύουν παντού αφού ο Δίας στο ζώδιό σου επιστρέφοντας σε λίγες μέρες σε ορθή πορεία αφήνει το παραμύθι ανοιχτό στο σημαντικό, το καινούργιο και το υποσχόμενο σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Προς το παρόν αυτό που εσύ έχεις να κάνεις είναι να δημιουργήσεις τις συνθήκες ώστε να κουμπώσει η εξέλιξη. Αυτό σημαίνει ότι κυκλοφορείς, συναντάς ανθρώπους που μπορούν να σε βοηθήσουν, δέχεσαι τις προσκλήσεις που μπορούν να σου γνωρίσουν ενδιαφέροντες ανθρώπους, επικοινωνείς, συζητάς, είσαι κοινωνικά ορατός, μιλάς για τις επιδιώξεις σου, έχεις στόχους, αναζητάς συμμάχους, κάνεις τον εαυτό σου ελκυστικό. Η δουλειά σου τώρα μπορεί να αναγνωριστεί και να προχωρήσει, αλλά φοβού τους «φίλους» που δεν καλοβλέπουν την τυχόν άνοδό σου.

[+] Στο μέσον της σκηνής με τους προβολείς πάνω σου.

[-] Μην ανοίγεις οικογενειακά ή αισθηματικά μέτωπα τώρα που χρειάζεσαι όλη την υποστήριξη που μπορεί να σου δοθεί.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)

Τι σημαίνει η Αφροδίτη και ο Άρης (από 31/3) στο φιλικό σου Ταύρο; Οι Παρθένοι όταν ξέρουν τι θέλουν και έχουν καθαρή σκέψη δεν διστάζουν να εκφραστούν ενεργητικά και άμεσα. Έτσι καταρχάς ευνοείται η επικοινωνία και οι επαφές: ραντεβού, γράψιμο, διαφήμιση, μετακινήσεις, συναντήσεις, γνωριμίες, ταξίδια, συζητήσεις. Είναι μια περίοδος που μπορείς να είσαι στα καλύτερά σου αφού το μυαλό και η ευφυΐα, που ανήκουν στα πλεονεκτήματά σου, μπορούν να σου ανοίξουν πόρτες, να σε διευκολύνουν, να σε εξελίξουν. Βεβαίως χρειάζεται να θυμάσαι ότι και οι άλλοι έχουν σχέδια και απόψεις που θα ήταν καλό να γνωρίζεις πριν προσπαθήσεις να τα αγνοήσεις, αντιπαρέλθεις ή αψηφήσεις. Θυμήσου επίσης ότι ο χρόνος που δίνεις στην ανάπτυξη των σχέσεων είναι η καλύτερη επένδυση και ότι η προφύλαξη είναι συνήθως σημάδι ευφυΐας και όχι αδυναμίας.

[+] Ευκαιρίες για συναντήσεις, για επαγγελματικά θέματα, για χρήσιμες συζητήσεις, μετακομίσεις και ό,τι σχετίζεται με εξωτερικό, σπουδές.

[-] Η απολυτότητα των απόψεων.


Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου - 23 Οκτωβρίου)

Έκλειψη Σελήνης στις 14° Ζυγού (4/4): Έχεις σκεφτεί κι έχεις ξανασκεφτεί τι θέλεις, με ποιους και πώς. Ναι; Για την ακρίβεια τα τελευταία χρόνια έχεις παρασκεφτεί τις επιδιώξεις, τις προσδοκίες και την κατεύθυνση που θέλεις να πάρεις και είσαι ήδη στο δρόμο ή ξέρεις πού θέλεις να πας. Άρα η έκλειψη αυτή στο ζώδιό σου σε βρίσκει σχετικά έτοιμο/η. Τι χρειάζεται να έχεις κατά νου; Ότι οι επιθυμίες και η ανεξαρτησία είναι ok όταν δεν εμποδίζουν τον άλλο και ότι η οποιαδήποτε είδους εξάρτηση δεν είναι ποτέ υγιής. Ότι γύρω από την έκλειψη μπορεί να είσαι έντονα κυκλοθυμικός/ή, ευερέθιστος/η και με επείγουσες συναισθηματικές ανάγκες που μπορούν να δημιουργήσουν εκρήξεις, διαφωνίες, ή εκνευρισμό, όταν πιθανόν οι άλλοι δεν ανταποκρίνονται σε αυτές. Φυσικά και μπορείς να εκφράσεις τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου αλλά, είπαμε, με ρέγουλα, κατανόηση και συζητήσεις και όχι με δράματα και σκηνές. Στην επαγγελματική σου ζωή επίσης μπορούν να δημιουργηθούν νέα δεδομένα αλλά καλό είναι να αναβάλεις για λίγο αργότερα δυναμικές αποφάσεις που αφορούν το παρόν και το μέλλον της δουλειάς σου.

[+] Η επιθυμία να είσαι με κάποιον γίνεται επιτακτική – οι πιθανότητες είναι ανοιχτές και ο Άλλος μπορεί να εισβάλλει στη ζωή σου. Προτάσεις για συνεργασία, χρήσιμες επαφές.

[-] Όταν τα αισθήματά σου βρίσκονται στον αφρό αποσυντονίζεσαι – δείξε αυτοσυγκράτηση.


Σκορπιός (24 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Πόσο κρατάει ένας έρωτας; Έξι μήνες; Ένα χρόνο; Οι πιο αισιόδοξοι μιλάνε για δύο. Σε κάθε περίπτωση το ερωτικό πάθος κάποια στιγμή εξατμίζεται και τότε είναι η στιγμή που είτε πιστεύεις ότι μπορείς να αγαπήσεις τον άνθρωπο που ερωτεύτηκες είτε να σηκωθείς να φύγεις. Αν μείνεις χρειάζεται να βάλεις νερό στο κρασί σου, να υπομείνεις, να κάνεις πίσω, να συμβιβαστείς, να δείξεις ψυχραιμία – επειδή αγαπάς. Το ίδιο και ο άλλος. Τώρα ξεκινάει μια περίοδος που με πλανήτες στον Ταύρο το θέμα Εγώ και ο σημαντικός Άλλος στη ζωή μου γίνονται προτεραιότητα. Για τις επόμενες εβδομάδες οι σημαντικές σου σχέσεις, επαγγελματικές ή συναισθηματικές, δοκιμάζονται. Δεν υπάρχει καμία τραγικότητα σε αυτό παρόλο που κάποιες φορές θα γλιστρήσεις στη δραματικότητα και την ένταση, γιατί μην ξεχνάμε ότι ανήκεις στις drama queens – ανεξαρτήτως φύλου. Ένας καβγάς, μια σύγκρουση, τα λόγια φόρα μπορούν να καθαρίσουν την ατμόσφαιρα, μπορούν όμως και να δημιουργήσουν τραύματα ανεπούλωτα – εσύ διαλέγεις. Το μυστικό για μία μακροχρόνια επιτυχία έγκειται στην ικανότητά σου να συνεργάζεσαι χωρίς να επιτρέπεις στη μνησικακία να παίρνει κεφάλι. Μάθε να παίζεις το παιχνίδι των σχέσεων με χάρη.

[+] Επαγγελματικές εξελίξεις, αισθηματικά ενδιαφέρουσες γνωριμίες (για όσους ψάχνονται), ανανέωση των σχέσεων, κοινωνικότητα.

[-] Όταν πας να ξεφύγεις θυμήσου γιατί αγάπησες αυτό τον άνθρωπο –μπορεί να σε γλυκάνει αυτή η σκέψη και να σου δώσει κατανόηση–, that’s amore.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου)

Με τον Άρη στον Ταύρο (από 31/3) που συμβολίζει Εργασία/ Καθημερινότητα/ Σώμα ίσως αισθανθείς ότι στην προσωπική και εργασιακή σου καθημερινότητα αυτό που έχει σημασία είναι η απρόσκοπτη λειτουργία τους, η παραγωγικότητά σου, οι υποχρεώσεις και τα καθήκοντα. Από τη μια πλευρά μπορείς να αφοσιωθείς ψυχή τε και σώμα σε ένα στόχο που τον τρέχεις πρακτικά και να βγάλεις άκρη, από την άλλη μπορεί να βαρυγκωμάς από τη ρουτίνα και τις πρακτικές εκκρεμότητες που χρειάζεται να διεκπεραιώσεις. Είναι μια εποχή που δεν έχουν σημασία οι προσωπικές επιθυμίες και τα θέλω σου αλλά που χρειάζεται να δουλέψεις σαν είλωτας και να βοηθήσεις όποιον χρειαστεί τη βοήθειά σου. Βεβαίως υπάρχει και ο Ερμής στον Κριό (31/3 - 15/4) που λέει ότι πρέπει να ανοιχτείς στον κόσμο δείχνοντας σε όλους ότι έχεις ακόμα τη δύναμη να καταφέρεις οτιδήποτε ονειρεύεσαι, άσχετα αν την ώρα που χαμογελάς για μια φωτογραφία λέγοντας cheese από μέσα σου αισθάνεσαι τζιζ.

[+] Γυμναστήριο, δίαιτες, φροντίδα του σώματος, πρακτικές εκκρεμότητες, αναζήτηση δουλειάς, εργασιακή ανανέωση και δουλειά με στόχο.

[-] Να υπερβάλλεις εργασιακά, να γίνεις ο σάκος του μποξ, να κάνεις το μάρτυρα.


Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Η Έκλειψη Σελήνης στις 14° του Ζυγού (4/4) που αφορά ειδικά τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο φέρνει στο προσκήνιο θέματα που άπτονται της επαγγελματικής αλλά κατ’ επέκταση και της οικογενειακής/προσωπικής ζωής. Οπότε χρειάζεται να επιλέξεις τι προέχει αυτή την περίοδο και πού χρειάζεται να ρίξεις το βάρος σου: στις επαγγελματικές αλλαγές, στις κινήσεις και επαφές που σχετίζονται με τη δουλειά σου, στη δρομολόγηση εργασιακών αποφάσεων; Ή η οικογένεια είναι αυτή που χρειάζεται την προσοχή και το ενδιαφέρον σου; Δεν είναι ήρεμη περίοδος, έχει κύμα και αναταράξεις. Μπορείς ωστόσο να δεις την εικόνα της ζωής σου αυτή την εποχή έχοντας στο κεφάλι σου ότι, ναι, χρειάζεσαι ασφάλεια, αλλά χωρίς ρίσκο –για να επενδύσεις κάπου που πιστεύεις πολύ αλλά δεν ελέγχεις το αποτέλεσμα (είτε επαγγελματική συνεργασία ονομάζεται είτε ερωτική ιστορία είτε σπάσιμο δεσμών ή φυγή από το παρελθόν)– δεν προχωράει η ζωή.

[+] Με Αφροδίτη και Άρη στον Ταύρο υπάρχει ανανέωση, αισιοδοξία, νέες εκκινήσεις, φίλοι, αισθήματα, διασκέδαση.

[-] Γύρω από την έκλειψη μην παρασύρεσαι σε ναι και όχι που δεν εννοείς.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου)

Σου τη δίνει όταν σύντροφος, συνεργάτες και άνθρωποι που σε ενδιαφέρουν έχουν τις κλειστές τους, είναι περίεργα απαιτητικοί, ξαφνικά παύουν να σου δίνουν σημασία ή να ενδιαφέρονται για σένα. Δεν χρειάζεται να πέφτεις, ούτε να θυμώνεις, ούτε να κάνεις τον ντέντεκτιβ – μπορείς να ξεπεράσεις τη δυσφορία ή την παρεξήγηση απλά ρωτώντας. Όμως επειδή το ένστικτο και η διαίσθησή σου τώρα λειτουργούν στο μάξιμουμ, ίσως ξέρεις ήδη τι παίζεται. Όμως, πρόσεχε: είναι λάθος να χρησιμοποιήσεις μια βαριοπούλα για να σπάσεις καρύδια όταν αρκεί ένας συνηθισμένος καρυοθραύστης. Δηλαδή ούτε φωνές, ούτε σκηνές, ούτε επίθεση ή μελαγχολία. Πιθανές αψιμαχίες στο σπίτι, την οικογένεια ή τη δουλειά είναι περαστικές. Μετά τη βροχή, ουράνιο τόξο. Υπάρχουν μέρες που η οικογένεια κι όσοι αγαπάς είναι εκεί για σένα κι εσύ για αυτούς.

[+] Ανανέωση του σπιτιού, οικογενειακή γαλήνη, διάθεση να είσαι ανάμεσα σε ανθρώπους που συμπαθείς κι εμπιστεύεσαι. Θετικό επαγγελματικό κλίμα.

[-] Αίσθηση εγκατάλειψης και μοναξιάς. Πιθανά προβλήματα στο σπίτι και την οικογένεια.


Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)

Ελπίζοντας ότι η ενασχόλησή σου με το παρελθόν σε οδήγησε σε συμπεράσματα και αποφάσεις για τη συνέχεια της ζωής σου, τώρα υπάρχει μόνο παρόν και μέλλον. Η διεύρυνση της δουλειάς είναι στις δυνατότητές σου. Όπως και η απόκτηση καινούργιων φίλων έξω από το κύκλο αυτών που γνωρίζεις ήδη. Η πίστη σου στον έρωτα και στον εαυτό σου ανανεώνονται. Μπορείς να κάνεις όνειρα, να διεκδικήσεις, να διαφημίσεις τον εαυτό σου. Κι αν φοβάσαι ότι ριψοκινδυνεύεις και εκτίθεσαι αποκαλύπτοντας στον κόσμο ποιος/α είσαι και ποιες είναι οι επιθυμίες σου, θυμήσου κάτι που επιμένεις να ξεχνάς αλλά είναι ίσως το σημαντικότερο ταλέντο σου: ότι είναι συγκλονιστική εμπειρία να πέφτεις από μεγάλο ύψος και πέφτοντας να ανακαλύπτεις ότι μπορείς να πετάς – επαγγελματικά ή ερωτικά.

[+] Επαγγελματικές επαφές, συζητήσεις με συνεργάτες ή πελάτες. Σπουδές, ταξίδια, μετακόμιση. Δίπλωμα οδήγησης, μετακινήσεις, συναντήσεις με φίλους.

[-] Μη δανείζεσαι, μη δανείζεις – προσοχή στις οικονομικές δοσοληψίες. Έξοδα.


*Για πιο ολοκληρωμένη εικόνα των αστρολογικών σου τάσεων θα πρέπει να διαβάζεις και τον ωροσκόπο σου

Δειτε επισης

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Back to top
Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5