Visual Browsing
ΤΕΥΧΟΣ 500
STARDUST

Stardust 500

Stardust 500
Σκορπιέ, βρίσκεσαι πριν την έκλειψη Ηλίου στο ζώδιό σου. Ψυχραιμία
  • A-
  • A+
0
Ο Γιώργος Πανόπουλος προβλέπει τα ζώδια της εβδομάδας

Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Ο Ερμής ανάδρομος στον Ζυγό ίσως δημιουργεί επικοινωνιακά προβλήματα με το/τη σύντροφο, ή με κάποιον/α από τον εργασιακό χώρο, ή με συνεταίρους ή συνεργάτες. Άρα όταν έρχεσαι σε επαφή με ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν και για σημαντικά θέματα βεβαιώσου ότι γίνεσαι αντιληπτός/ή και μην αφήνεις τίποτα αδιευκρίνιστο ή θολό που σηκώνει παρεξηγήσεις. Όπου δεν υπάρχει πεδίο συνεννόησης μην πιέζεις τα πράγματα, ανάβαλε για αργότερα και κυρίως όχι βιαστικές αποφάσεις.

[+] Κι όμως, εκεί που δεν το περιμένεις, σε μια ξαφνική εκφόρτιση τύχης συμβαίνει αυτό που επιθυμείς.

[-] Όχι στην παρόρμηση, όχι στην παρόρμηση, όχι στην παρόρμηση – danger, danger, danger.


Σχετικα
Τα Ζώδια της Δευτέρας 18.10.2021
Τα Ζώδια της Δευτέρας 18.10.2021

Ταύρος (20 Απριλίου - 20 Μαΐου)

Με την Αφροδίτη και τον Ερμή ανάδρομο στον Ζυγό η διάθεση μοιάζει με σκοτσέζικο ντους – μια κρύο, μια ζεστό. Δουλειά, καθημερινότητα, υγεία είναι ένα τρίπτυχο που γίνεται προτεραιότητά σου. Ανοίγει το ενδεχόμενο αλλαγής δουλειάς; Δουλεύεις κάτω από εκνευριστικές συνθήκες, κάνοντας υπερωρίες ή η καθημερινότητά της δουλειάς πέφτει κάθε τόσο σε ξέρες; Χρειάζεται ως ελεύθερος/η επαγγελματίας να φορτσάρεις κάνοντας αλλαγές, αλλάζοντας προσέγγιση, ανανεώνοντας και διορθώνοντας το προϊόν ή τις παροχές σου; Χρειάζεται να βρεις συνεταίρους και συνεργάτες για να αντεπεξέλθεις στις δυσκολίες της εποχής; Ό,τι κι αν συμβαίνει υπάρχουν μέρες που σηκώνεσαι από το κρεβάτι βαρυγκομώντας και μέρες που λες ότι «εντάξει, κάτι γίνεται… δεν είναι τόσο άσχημα τα πράγματα». Υπάρχουν μέρες που θέλεις να εξαφανίσεις τους ανθρώπους γύρω σου, στη δουλειά ή τους κοντινούς σου γιατί σε τρελαίνουν, άλλες που θέλεις να εξαφανιστείς εσύ και άλλες που ευχαριστείς το θεό που υπάρχουν στη ζωή σου. Ναι, είναι μέρες που όσο κι αν επιζητάς τη σταθερότητα και την ηρεμία, αυτές σου διαφεύγουν. 

[+] Η δουλειά σου, η καθημερινότητά σου, οι σχέσεις σου, το σώμα σου.

Σχετικα
Τα Ζώδια της Κυριακής 17.10.2021
Τα Ζώδια της Κυριακής 17.10.2021

[-] Η δουλειά σου, η καθημερινότητά σου, οι σχέσεις σου, το σώμα σου.


Δίδυμοι (21 Μαΐου - 21 Ιουνίου)

Ε, ναι, κάθε φορά που ο κυβερνήτης σου γυρίζει ανάδρομος τα διαδικαστικά θέματα και ό,τι σχετίζεται με κίνηση (μετακόμιση, ταξίδια), επικοινωνία (συζητήσεις, κινητά, κομπιούτερ, συναλλαγές) και μεταφορικό μέσο, χρειάζεται προσοχή. Ελπίζοντας ότι δεν θα ερωτευθείς ή δεν θα υπογράψεις οτιδήποτε σημαντικό, ότι δεν θα μετακομίσεις ή δεν θα ξεκινήσεις μια καινούργια δουλειά, ή ότι δεν θα κάνεις εγκαίνια –μέχρι τις 25 του μήνα που τελειώνει ο ανάδρομος–, όλο αυτό το διάστημα μπορείς να συντηρήσεις, να μεθοδεύσεις, να επιλύσεις, να διορθώσεις δυσλειτουργίες που υπάρχουν στην επαγγελματική ή στην προσωπική σου ζωή, χωρίς όμως να παίρνεις ό,τι γίνεται τοις μετρητοίς ή προσωπικά. Γιατί ούτε εσύ μιλάς ή συμπεριφέρεσαι με διαύγεια. 

[+] Να δεις από απόσταση πού πατάς, πού βρίσκεσαι και με ποιους θέλεις να είσαι.

[-] Στο ρελαντί παντού. 


Καρκίνος (22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)

Όταν ο πρακτικός θεός Ερμής κυκλοφορεί στον Ζυγό, τα ζητήματα που ανακύπτουν σχετίζονται με οικογενειακές υποχρεώσεις και καθήκοντα και με το σπίτι και τη λειτουργία του. Όταν γυρίζει ανάδρομος φαίνεται ότι αυτά τα ζητήματα αποκτάνε εκνευριστικές προεκτάσεις: το σπίτι θέλει επιδιορθώσεις, αν τυχόν το ανακαινίζεις αρχίζουν καθυστερήσεις και αναβολές. Επίσης, μπορεί να υπάρχουν ενδοοικογενειακές εντάσεις, μικροπαρεξηγήσεις ή απλώς κακή διάθεση που εκτονώνει το ένα μέλος της οικογένειας στο άλλο, ή οι αγαπημένοι άνθρωποι γύρω μας ο καθένας ασχολείται με τα δικά του και δεν δίνει σημασία στους άλλους με αποτέλεσμα να δημιουργείται ψυχρότητα.

[+] Οι δικοί σου άνθρωποι είναι η περιουσία σου.

[-] Ανυπομονησία του τύπου «άνδρα θέλω, τώρα τον θέλω»… ΔΕΝ!


Λέων (23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Εντάξει, τα προβλήματα επικοινωνίας είναι έντονα, αλλά από το σημείο αυτό μέχρι το «δυο κουβέντες μου σου πέσανε βαριές κι αποφάσισες να ζεις χωρίς εμένα» υπάρχει τεράστια απόσταση. Πρόσεξε τι λες, πώς το λες, πού το λες, όταν το πιστόλι εκπυρσοκροτήσει είναι μάταιο να μαζέψεις πίσω τις λέξεις που έφυγαν πάνω στο θυμό. Κατά τα λοιπά, ενώ θέλεις να τρέξεις, τα πράγματα πάλι έχουν πέσει στο ρελαντί. Έχεις δίκιο: με το να λες ότι αισθηματικά το ’χω, κάτι γίνεται και ο Άλλος εξαφανίζεται ή παίρνει ανάποδες στροφές, ή μια μικροπαρεξήγηση μεγεθύνεται και φτου κι από την αρχή οι ανασφάλειες – πότε θα ηρεμήσω, πότε θα στρώσουν τα πράγματα. Το ίδιο σχεδόν και εργασιακά: κάτι πάει να γίνει, κάτι μπαίνει στη σειρά και λειτουργεί και, ξαφνικά, σαν να πέφτεις δίχως δίχτυ ασφαλείας. Όμως συμβαίνει και το αντίθετο, εκεί που θεωρείς ότι η παρτίδα είναι χαμένη, κερδίζεις – αυτή την τελευταία φράση κάνε την post it στο ψυγείο για τις δύσκολες μέρες.

[+] Μέσα στον κόσμο που επιθυμεί την παρέα σου και εκτιμάει τα ταλέντα σου.

[-] Ξαφνικό χαλάζι στις ερωτικές σχέσεις.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)

Ο Ερμής είναι ο κυβερνήτης σου κι όταν γυρίζει ανάδρομος οι επιπτώσεις του πάνω σου είναι εμφανείς – αναλόγως βεβαίως και με το ζώδιο που γυρίζει σε ανάδρομη πορεία. Τώρα στον Ζυγό επηρεάζει πιθανόν τα οικονομικά σου με μια γκάμα που εκτείνεται από έκτακτα έξοδα μέχρι καθυστερήσεις σε όσα σου χρωστάνε ή με χαοτικές επαφές με τράπεζες, εφορία ή δημόσιους οργανισμούς. Η γραφειοκρατία μπορεί επίσης να είναι ένα θέμα ή απλώς αναβολές που μπορεί όμως να είναι ευεργετικές γιατί σου δίνουν την ευκαιρία να σκεφτείς παραμέτρους που δεν είχες υπολογίσει.

[+] Παίρνεις χρήματα – οι γύρω σε εκτιμούν και σε αγαπάνε.

[-] Δίνεις χρήματα – οι γύρω αδιαφορούν.


Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου - 23 Οκτωβρίου)

Όταν ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιό μας ουσιαστικά μπαίνουμε σε μια περίοδο περισυλλογής: Πώς έχει εξελιχθεί η ζωή σου τους τελευταίους μήνες; Τι έχει συμβεί; Τι πήγε καλά και τι στράβωσε; Τι χρειάζεται να διορθώσεις; Τι να συμμαζέψεις; Πού χρειάζεται να αναθεωρήσεις; Που είχες δίκιο και που άδικο; Πρακτικά μπορεί να είναι μια εκνευριστική περίοδος που σου βγάζει συνεχώς εκκρεμότητες, δουλειές που έχεις να κάνεις, ξαφνικές βλάβες που σε κάνουν να τρέχεις. Σχέσεις και επαγγελματικά χρειάζονται στεγνό καθάρισμα και καθόλου αποφάσεις στο πόδι ή επηρεασμένες από τα νεύρα της στιγμής.

[+] Τόσο όμορφος/η, τόσο ταλαντούχος/α, τόσο υποσχόμενος/η.

[-] Γιατί δεν αισθάνεσαι τίποτα από αυτά;


Σκορπιός (24 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Η  Αφροδίτη στον Ζυγό σε μαλακώνει στις σχέσεις σου και συνειδητοποιείς ότι μακριά από τους ανθρώπους δεν είσαι ευχαριστημένος/η. Από την άλλη, θέλεις να μένεις μόνος/η για να αντέξεις τους ανθρώπους γύρω σου κι ύστερα είναι και ο ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό επίσης που σου ανοίγει περασμένα τραύματα, σου υπενθυμίζει περασμένες ερωτικές ιστορίες που τέλειωσαν άσχημα με αποτέλεσμα να πέφτεις σε μαύρες τρύπες θυμού, ή «τι θα γινόταν αν…», ενώ εργασιακά υπάρχουν μέρες που τίποτα δεν πηγαίνει καλά, σε πρακτικό επίπεδο. Καταλαβαίνεις ότι είναι μια εποχή περίεργη, συναισθηματικά έντονη (μην ξεχνάς ότι η επερχόμενη έκλειψη Ηλίου στις 24/10 γίνεται στο ζώδιό σου) όπου χρειάζεσαι να μένεις με τον εαυτό σου συχνότερα, να δείχνεις μεγαλύτερη κατανόηση στα λάθη σου και τα λάθη των άλλων και, ναι, όσο κι αν έχεις επιτακτικές ανάγκες εσύ ο ίδιος/α να προσφέρεις τη συμπαράστασή σου σε όσους στη ζητάνε.

[+] Οτιδήποτε σε κάνει να αισθάνεσαι καλά, εκτός από αυτοκαταστροφικές έξεις.

[-] Τι λείπει, τι φταίει και η καρδιά μου… κ.λπ.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου)

Ο Άρης συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιό σου κι αυτό σημαίνει ότι έχεις και το δυναμισμό και την ενέργεια και τον υγιή εγωισμό που μπορούν να σε βοηθήσουν να προχωρήσεις προς όπου θέλεις. Λαμβάνοντας υπόψη σου ότι μέχρι τις 25 ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να δημιουργεί αναβολές και καθυστερήσεις, μην πέσεις στην παγίδα της αδράνειας, της ατολμίας ή της ανασφάλειας. Πάτα γκάζι όπου σε παίρνει και φρέναρε ό,τι δεν σου κάθεται αυτή τη στιγμή. Σου δίνεται η φόρα να προχωρήσεις επαγγελματικά, ή να δημιουργήσεις τις συνθήκες με ραντεβού και σχέδια για τα επόμενα βήματά σου. Α, και κάτι ακόμα: μέχρι να στρώσουνε τα πράγματα και να καθίσει η μπίλια, υπάρχει μια αναγκαστική περίοδος όπου όλα μοιάζουν να βρίσκονται στον αέρα – και επαγγελματικά και προσωπικά και οικογενειακά.

[+] Δυναμισμός, δράση, κίνηση, στόχοι: τα πράγματα εξαρτώνται από την αποφασιστικότητά σου.

[-] Το πόδι σου να αγγίζει το φρένο.


Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Ο Ερμής ανάδρομος σε ένα νευραλγικό τομέα του ηλιακού σου ωροσκοπίου, που σχετίζεται με την επαγγελματική σου ζωή, σημαίνει πρόσκαιρο πάγωμα της όποιας εργασιακής κινητικότητας, καθυστερήσεις και αναβολές, πιθανές παρεξηγήσεις και αψιμαχίες με συναδέλφους, ανωτέρους ή πελάτες, ή απλά αυξημένα επίπεδα εκνευρισμού που φέρνουν καθημερινές αναποδιές που σκάνε στη μέση του πουθενά. Σαφώς δεν είναι εποχή για ανοίγματα, ούτε για ψάξιμο, ούτε για εξελίξεις. Είναι περίοδος ανασκουμπώματος, αναθεώρησης και διορθωτικών κινήσεων. Το αυτό ισχύει και διά τα αισθηματικά και τις σχέσεις που σε ενδιαφέρουν.

[+] Υπάρχουν μέρες όπου όλα είναι στη θέση τους και εξελίσσονται.

[-] Υπάρχουν μέρες όπου από το άγχος δεν θυμάσαι σε ποιο συρτάρι είναι οι κάλτσες σου.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου)

Υπάρχει μια αντίφαση – στον τομέα του Ζυγού που για σένα συμβολίζει σπουδές, ταξίδια, διαφήμιση, μετακινήσεις και το νόημα της ζωής, τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων και τη λαχτάρα να εξερευνήσεις το πέραν του γνωστού ώστε να βρεις την προσωπική σου αλήθεια, υπάρχουν δύο πλανήτες: η Αφροδίτη, που ευνοεί όλες αυτές τις επιδιώξεις, που σε βοηθάει να επικεντρώνεσαι στα πλεονεκτήματα των άλλων κι όχι στις αδυναμίες τους ή στις διαφορές σας, που λειαίνει τις αυστηρές και πολλές φορές δογματικές σου απόψεις, που ανοίγει τα πανιά σου για καινούργιες θάλασσες –επαγγελματικές, μορφωτικές, συναισθηματικές– ή απλώς σε βοηθάει να μετακομίσεις ή να μετακινηθείς από έναν τόπο σε έναν άλλλο, και ο Ερμής ανάδρομος που σαμποτάρει όλα τα προηγούμενα είτε αναβάλλοντάς τα, είτε καθυστερώντας τα, είτε δημιουργώντας τρύπες στα λάστιχα, ή αποκαλύπτοντας αδυναμίες και προβλήματα που δεν είχες φανταστεί. Πώς να αντιμετωπίσεις αυτή την περίοδο; Με αποστασιοποίηση. Ούτως ή άλλως ανήκεις σε αυτούς που μπορούν ταυτόχρονα να βρίσκονται στην καρέκλα του οδοντίατρου ενώ ταυτόχρονα από ψηλά παρακολουθούν τον εαυτό τους τρώγοντας τσιπς.  

[+] Ναι στα σχέδια, τον προγραμματισμό, την ανίχνευση επαγγελματικών δυνατοτήτων, τις επαφές, τις συζητήσεις.

[-] Όχι σε αποφάσεις, ξεκινήματα και ενάρξεις.


Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)

Το κομμάτι του ηλιακού σου ωροσκοπίου που συμβολίζει τα οικονομικά σου που εξαρτώνται από τους άλλους, δηλαδή τα κοινά χρήματα με το/τη σύζυγο ή τους συνεταίρους, ή τις δοσοληψίες με τράπεζες, την εφορία ή οικονομικές συνεργασίες, όπως και τη βαθύτερη σχέση που ενώνει δύο ανθρώπους, το σεξ ή και το κομμάτι εκείνο της ψυχολογικής μας κατάστασης που περιέχει ένστικτα, φόβους, επιτακτικές ανάγκες και έντονες επιθυμίες, το διατρέχουν δύο πλανήτες αυτή την περίοδο: η Αφροδίτη, που προωθεί τη ροή των χρημάτων προς εσένα με συνεργασίες ή συνεταιρισμούς, ή που σε διευκολύνει στις δοσοληψίες σου με τράπεζες κ.λπ. δημιουργώντας επίσης και την επιθυμία για στενότερες σχέσεις ή την ανάγκη για πιο έντονη δέσμευση, ενώ παράλληλα ο ανάδρομος Ερμής προκαλεί τρικλοποδιές στις σχέσεις (μπορεί τα οικονομικά να είναι σημείο τριβής σε ένα ζευγάρι) ή οι λογαριασμοί που έρχονται να δημιουργούν οικονομική δυσπραγία. Πότε η πλάστιγγα γέρνει προς μια καθησυχαστική ηρεμία και πότε το άγχος καθυστερεί εκνευριστικά τον ύπνο σου.

[+] Χρήματα έρχονται. Θερμότητα στις σχέσεις.

[-] Χρήματα φεύγουν. Φυσάει αδιαφορία.

*Για πιο ολοκληρωμένη εικόνα των αστρολογικών σου τάσεων θα πρέπει να διαβάζεις και τον ωροσκόπο σου

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Τα Ζώδια της Κυριακής 17.10.2021
Τα Ζώδια της Κυριακής 17.10.2021
Υδροχόε, ίσως νιώσεις μια ανάγκη απόδρασης, μακριά από προβλήματα της δουλειάς...
Zarastro
Τα Ζώδια της Κυριακής 17.10.2021
Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5