1821 Digital Gallery
ΤΕΥΧΟΣ 498
STARDUST

Stardust 498

Stardust 498
 Ζυγέ: Πόσο όμορφος/η είσαι!
  • A-
  • A+
0
Αστρολογικές προβλέψεις από τον Γιώργο Πανόπουλο.

Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Με την Αφροδίτη στον Ζυγό, τον Άρη στον Τοξότη και τον Δία στον Λέοντα μπορείς να αισθάνεσαι προστατευμένος/η αυτή την περίοδο σχεδόν παντού. Βεβαίως ο Ουρανός που σε μια στιγμή αλλάζει τη ζωή σου είτε προς τα πάνω είτε προς τα κάτω είναι πάντα εδώ στο ζώδιό σου. Όπως και ο Πλούτωνας συνεχίζει να σε επηρεάζει βαθιά από τον Αιγόκερω. Με λίγα λόγια: Το έχεις ακούσει χίλιες φορές, άκου το ακόμα μία. Δεν υπάρχει περίπτωση η ζωή σου να μην έχει αλλάξει, να μην αλλάζει ή να μην αλλάξει σε λίγο. Ούτως ή άλλως δεν ανήκεις σε αυτούς που αφήνονται να βαλτώσουν από ανασφάλεια ή από έλλειψη δυναμισμού. Συγκεκριμένα: από τη μία πλευρά η σχέση/οι σχέσεις φαίνεται να εξομαλύνονται αν υπάρχουν κόμποι, οι συνεργασίες γίνονται αποδοτικές, κι από την άλλη η επαγγελματική ζωή ξαναγίνεται Κολοσσαίο όπου καλείσαι να δώσεις τη μάχη της επιβίωσης. Ένα παλιό γνωμικό λέει ότι καταφέρνεις περισσότερα με το μέλι παρά με το ξύδι. Αυτό που χρειάζεται να μάθεις είναι οι δόσεις της συνταγής.

[+] Συντροφικές σχέσεις, κοινωνικότητα, δημόσια παρουσία.

[-] Ισχυρογνωμοσύνη, φανατισμός. Θυμήσου: Υπάρχουν πολλές αλήθειες.


Σχετικα
Τα Ζώδια της Πέμπτης 28.10.2021
Τα Ζώδια της Πέμπτης 28.10.2021

Ταύρος (20 Απριλίου - 20 Μαΐου)

Είναι μυστήριο που αντί να δίνεις στον εαυτό σου συγχαρητήρια για όσα έχεις καταφέρει μέχρι τώρα, επιμένεις να τον βασανίζεις με ό,τι ΔΕΝ έχεις καταφέρει ακόμα. Μια αστρολογική απάντηση σε αυτή σου τη στάση βρίσκεται στον Κρόνο που σε πιέζει για όλο και περισσότερα χωρίς να υπολογίζει κόπο, εμπόδια και φόβους. Που σε κάνει να αισθάνεσαι πιο ανίσχυρος/η και από νεογέννητο μωρό. Που κάνει δουλειές, συντροφική ζωή και προσωπικές επιδιώξεις τόσο κουραστικά που απελπίζεσαι. Είναι αγχωτικό για πολλούς ανθρώπους να πατάνε το πόδι τους σε μια γη που δεν ξέρουν ή να τρέμουν για τις αλλαγές που συμβαίνουν ή να προσπαθούν να ανταπεξέλθουν σε καινούργιες συνθήκες, πόσο μάλλον για τους Ταύρους που αποσυντονίζονται από τις αλλαγές. Κι επειδή είσαι πρακτικός/ή, όλα τα προηγούμενα σημαίνουν πολλή δουλειά χωρίς ανταμοιβή, σχέσεις που θέλεις να παίξεις το σωτήρα ή αναζητάς κάποιον/α να σε σώσει, απλήρωτους λογαριασμούς, ανάγκη να πιστέψεις στους στόχους σου. Αλλά και μια καθημερινότητα που κυλάει ήρεμα και τη στήριξη των φίλων που βοήθησες στο παρελθόν και μερικών κοντινών σου ανθρώπων που μπορούν να σε βοηθήσουν πρακτικά.

[+] Εργασιακή καθημερινότητα, η καθημερινότητα των σχέσεων.

Σχετικα
Τα Ζώδια της Τετάρτης 27.10.2021
Τα Ζώδια της Τετάρτης 27.10.2021

[-] Δείξε μου τις τσέπες σου να σου πω πόσο άδειες είναι.


Δίδυμοι (21 Μαΐου - 21 Ιουνίου)

Η είσοδος της  Αφροδίτης στον Ζυγό είναι ένα ενδιαφέρον νέο που λειτουργεί σαν ελιξήριο, αντίδοτο ή παυσίπονο για όλες τις αντιξοότητες ή τις δυσκολίες που τυχόν έχεις – χωρίς το τυχόν. Ο Άρης στον Τοξότη κάνει τις σημαντικές διαπροσωπικές σχέσεις –σε συντροφικό και επαγγελματικό επίπεδο– πεδίο ανταγωνισμού και αντιπαραθέσεων. Μπορεί να υπάρξουν ρήξεις, οι διαπραγματεύσεις έχουν ατζέντα, οι συζητήσεις έχουν όρους. Από την άλλη η είσοδος της Αφροδίτης στον Ζυγό υπενθυμίζει ότι οι σχέσεις έχουν και ελαφρότητα, χαρά, ερωτισμό. Ναι, υπάρχουν προβλήματα στο σπίτι, την οικογένεια ή τη δουλειά. Ε και; Πάντα κάθε τόσο θα ανακύπτουν προβλήματα που θα ζητάνε λύσεις κι εσύ θα τα λύνεις. Μήπως με την Αφροδίτη να το ρίξεις λίγο έξω, να διασκεδάσεις, να κάνεις σεξ ή να ριχτείς δημιουργικά σε κάτι που σε ενθουσιάζει;  

[+] Έξω καρδιά, κέφι, χορός, μπρίο.

[-] Οι σημαντικές σχέσεις ή μία σημαντική σχέση σε κρίση (;).


Καρκίνος (22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)

Αν και δεν έχεις την παραμικρή ιδέα πού θα σε βγάλει το τρέξιμο των τελευταίων εβδομάδων και η αφοσίωσή σου σε ό,τι έχεις επιλέξει να σε απασχολεί,  ή πολύ απλούστερα αφού δεν έχεις την παραμικρή ιδέα πού πηγαίνει η ζωή σου γενικότερα, η Αφροδίτη στον Ζυγό, στο κατώτερο σημείο του ηλιακού ωροσκοπίου, σε βοηθάει να προφυλάξεις τον εαυτό σου από ανεπιθύμητους ή από δυσάρεστα κομμάτια του εαυτού σου που αυτή τη στιγμή δεν θέλεις να σε αποσπάνε από το κυρίαρχο θέμα που είναι οι πρωτοβουλίες που έχεις αναλάβει, ή αναλαμβάνεις, ώστε να εξελίξεις τη ζωή σου επαγγελματικά και προσωπικά. Σύντομα: το σπίτι, η οικογένεια και ο στενός κύκλος των ανθρώπων σε κάνουν να νιώθεις ασφάλεια τώρα. Το σπίτι σου είναι καταφύγιο – το οποίο μπορείς να ανανεώσεις. Ταυτόχρονα υπάρχει εντατικοποίηση της δουλειάς σου, καθημερινές υποχρεώσεις και εκκρεμότητες που χρειάζεται να διευθετήσεις. Υ.Γ. Φυσικά και είναι τεράστιο πρόβλημα να αγαπάς κάποιον/α και να σου επιστρέφει λιγότερη αγάπη και ενδιαφέρον από όσο επιθυμείς. Όμως μην ξεχνάς ότι το να ξεσπάς επί δικαίων και αδίκων δεν είναι λύση. 

[+] Σπίτι: ανανέωση. Οικογένεια: θαλπωρή. Κοντινοί άνθρωποι: προστασία.

[-] Πιθανές εργασιακές παρενέργειες ή μικροεντάσεις. Ή, απλώς, πολλή δουλειά.


Λέων (23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Λένε ότι σε εποχές κρίσης γεννιούνται δυνατές ερωτικές ιστορίες – δηλαδή το λένε οι ταινίες και τα βιβλία. Ίσως η αίσθηση της προσωρινότητας, η αβεβαιότητα για το αύριο, ο προσωπικός κόσμος μέσα σε έναν κόσμο αντίξοο γίνονται τα συστατικά του πάθους. Μάλιστα… άλλο; Αν δεν σε ενδιαφέρουν οι ανταλλαγές καρδιάς με καρδιά το μενού έχει Δημιουργικότητα – αν είσαι δημιουργός κάνε πράξη την έμπνευσή σου, δρομολογησέ τη χωρίς να τεμπελιάζεις. Κάτι άλλο; Έχεις παιδιά; Ασχολήσου, ενδιαφέρσου γι’ αυτά, αφού είναι από τις  πηγές χαράς αυτό το διάστημα. Α, και... γιατί δεν βγαίνεις έξω με φίλους; Γιατί δεν φεύγεις ένα σαββατοκύριακο; Πάρε μια φωτογραφική μηχανή και φωτογράφησε ό,τι τραβάει την προσοχή σου. Πήγαινε στο γυμναστήριο. Κάνε σχέδια με ομοϊδεάτες. Κι αν δεν κάνεις τίποτα από όλα αυτά, κάνε κάτι πρακτικό: Μετακόμισε. Σπούδασε. Πήγαινε να πάρεις το δίπλωμα αυτοκινήτου που αναβάλλεις. Και σταμάτα να σκέφτεσαι τόσο πολύ. Η πολλή σκέψη τρώει τον αφέντη.

[+] Δικαιούσαι να διασκεδάσεις, να φλερτάρεις, να κάνεις σεξ, να εκφραστείς δημιουργικά.

[-] Οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο αντιμετωπίζουν για άλλη μια φορά τον Κρόνο.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)

Ο Άρης στον Τοξότη αποτελεί μια βραδυφλεγή βόμβα στα θεμέλια της αυτοπεποίθησής σου – έχεις που έχεις την τάση να κριτικάρεις τον εαυτό σου πολύ σκληρά, έρχεται κι αυτή η διέλευση που σου προσθέτει εσωτερικές αμφιβολίες, ψυχολογικές αναταράξεις και αυτο-αμφισβήτηση. Εξωτερικά η ζωή μπορεί να συνεχίζεται όπως πάντα –με κάποιες διαφωνίες στο σπίτι ή στη δουλειά– ή όχι όπως πάντα: με σιωπές γεμάτες υπονοούμενα, με παράπονα που δεν λέγονται ή με διαφωνίες για ψύλλου πήδημα που κρύβουν βαθύτερες αιτίες. Κι όμως, εσύ που μπορείς να υπερασπιστείς μια σχέση μέχρις εσχάτων, που μπορείς να τρέξεις να βοηθήσεις όποιον στο ζητήσει ή δεν στο ζητήσει, που αναλύεις και βρίσκεις λύσεις, πρέπει να δεις τι θα κάνεις με τα οικονομικά σου (φαίνεται ότι κάτι καλό γίνεται), να έρθεις σε επαφή με μικροπρεπείς πελάτες ή αφεντικά και να ακούσεις κακοπροαίρετες κριτικές για την επαγγελματική σου απόδοση. Κι όμως, η Αφροδίτη στον Ζυγό θερμαίνει την καρδιά σου, προσφέρει μια στάλα χαρά της ζωής και σου δανείζει τα κόκκινα παπούτσια της Ντόροθι στο Μάγο του Όζ στο δρόμο προς τη Σμαραγδούπολη.

[+] Κάτι κινείται οικονομικά. Αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση ανοίγουν δρόμους.

[-] Ό,τι αρνητικό σκέφτεσαι δεν είναι πραγματικότητα.


Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου - 23 Οκτωβρίου)

Υπάρχουν μέρες που αρπάζεις την καθημερινότητα από τα μαλλιά, τραγουδάς στο μπάνιο και λες καλημέρα σε όσους συναντάς στο δρόμο για το γραφείο. Ύστερα υπάρχουν μέρες που αισθάνεσαι ότι δεν θέλεις να βγεις από το σπίτι σου. Με τον Άρη  στον Τοξότη αισθάνεσαι συνειδητά το πόσο τρωτός/ή είσαι, πόσο εξοντωντικό μπορεί να είναι ένα εργασιακό οκτάωρο, δεκάωρο, δωδεκάωρο, πόση σπατάλη ενέργειας χρειάζεται να κάνεις μιλώντας με αδιάφορους συναδέλφους ή φρικαρισμένους πελάτες, πόσο καταπιεστική μπορεί να είναι η καθημερινότητα που όλοι ζητάνε ένα κομμάτι σου. Η ειρωνεία είναι ότι όσο πιο αδύναμος/η αισθάνεσαι τόσο πιο δημιουργικός/ή γίνεσαι. Και με την Αφροδίτη πια στο ζώδιό σου, δηλαδή στο σπίτι της, είναι ζήτημα αν ένας ή δύο κοντινοί σου άνθρωποι αντιλαμβάνονται πόσο κουρασμένος/η ψυχικά και σωματικά αισθάνεσαι, αφού από δω και πέρα δείχνεις σαν μόλις να βγήκες από σπα. Ναι, η Αφροδίτη ξεμπλοκάρει σχέσεις, κοινωνικότητα, κίνηση και ανάβει πράσινο φως για να λειάνεις διαφορές στα επαγγελματικά σου.

[+] Αισιοδοξία, εξωστρέφεια, ομορφιά, συντροφικότητα, ραντεβού.

[-] Θυμήσου: Τίποτα δεν διαρκεί για πολύ – ούτε η χαρά, ούτε η λύπη.


Σκορπιός (24 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Μόνο όταν οι περιστάσεις μάς χωρίζουν από αυτούς που αγαπάμε μπορούμε να εκτιμήσουμε τη δύναμη και το βάθος των δεσμών που μας συνέδεαν. Εντάξει, ξέρουμε ότι η επικοινωνία είναι θεραπευτική, μπορείς να ημερώσεις ακόμα και τον πιο δύστροπο άνθρωπο, αλλά μερικές φορές όταν ανοίγεις το στόμα σου οι παραλήπτες εύχονται να είχε ανοίξει η γη να τους καταπιεί – η αλήθεια δεν χρειάζεται να σφάζει. Φυσικά και χρειάζεται μεγάλο θάρρος για να προσεγγίσεις κάποιον που θεωρείς ότι σε πρόσβαλε, σε πλήγωσε ή σε απέρριψε και τώρα, με τον Πλούτωνα πάλι σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω, αντιλαμβάνεσαι για άλλη μια φορά ότι σε μια σχέση δεν φταίει ποτέ αποκλειστικά ο Άλλος, αλλά κι ΕΣΥ. Επικοινωνία είναι ένα από τα ζητήματα της περιόδου. Όπως και τα οικονομικά, που με τον Άρη στον Τοξότη γίνονται θέμα. Όσο για την Αφροδίτη στον Ζυγό μπορείς να είσαι συμπονετικός/ή, γεμάτος κατανόηση και πίστη στα θαύματα, αλλά, προς θεού, μην προσπαθήσεις να ζωντανέψεις από τις στάχτες μια σχέση που κατά βάθος ξέρεις ότι έχει τελειώσει.

[+] Μικρές αποδράσεις, επιθυμία για αισθήματα, εργασιακή νηνεμία.

[-] Τάση για απομόνωση, ένταση στην επικοινωνία, οικονομική αιμορραγία.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου)

Λουστράρισε τα επαγγελματικά σου προσόντα, ακόμα κι αν χρειαστεί να επιστρέψεις στα θρανία. Κάνε γνωστές τις επαγγελματικές σου ικανότητες. Ταξίδεψε, αν χρειαστεί. Κοινοποίησε τις ιδέες σου, επικοινώνησε τα σχέδιά σου, δημιούργησε προοπτικές τώρα που οι άλλοι είναι διατεθειμένοι να σε προσέξουν και να σε ακούσουν. Αυτή την εποχή της Δράσης –που χρειάζεται να εκμεταλλευτείς ώστε να έχεις τις εξελίξεις που επιθυμείς– μη διστάσεις να χτυπήσεις πόρτες, να δεις χρήσιμους ανθρώπους, να διοργανώσεις τα επόμενα βήματά σου. Ο Άρης εδώ, στο ζώδιό σου, γεμίζει το ρεζερβουάρ σου με ενέργεια και ζωτικότητα. Είσαι τόσο ζωντανός/ή που πιθανόν στη φούρια σου να φτάσεις στο στόχο σου μπορεί να δίνει αγκωνιές ή να σκουντάς δυνατά τους άλλους από απροσεξία – πρόσεχε. Σχέσεις που διαταράσσονται τώρα δεν ξανακολλάνε εύκολα. Και κάτι για τις σχέσεις: αποφεύγοντας τη δέσμευση μπορεί να παρασυρθείς σε μια κατάσταση εφηβικής αρνητικότητας και κάτι τέτοιο δεν σε κάνει καθόλου, μα καθόλου γοητευτικό.

[+] Δράση σε όλα τα μέτωπα που σε ενδιαφέρουν. Επαγγελματικές εξελίξεις.

[-] Μην γκρεμίζεις γέφυρες που θα χρειαστείς αργότερα.


Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου μπορείς να κατακτήσεις τον κόσμο, να αλλάξεις τον κόσμο ή τον κόσμο σου, ή και να φας τα μούτρα σου. Ήδη οι γεννημένοι μέσα στον Δεκέμβριο ξέρουν τι σημαίνει Πλούτωνας, αφού και στις καλύτερες περιπτώσεις έγιναν μάρτυρες μιας τρομακτικής εσωτερικής μεταμόρφωσης –η έμφαση στο «τρομακτική»– με σοβαρότατες επιπτώσεις σε αισθηματικό, προσωπικό, οικογενειακό ή επαγγελματικό επίπεδο. Όμως, ως Αιγόκερως, είσαι παντός καιρού και ακόμα περισσότερο τα καταφέρνεις σε κάθε εποχή και υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Ναι, ως Αιγόκερως μπορείς να εκφράσεις τόσο άνετα το κοινό αίσθημα, που μπορείς να του «πουλήσεις» αυτό που επιθυμεί. Αυτή τη στιγμή ωστόσο προχωράς με χειρόφρενο και στα εργασιακά και στα αισθηματικά σου ζητήματα – η πασιέντζα δεν βγαίνει. Όμως η Αφροδίτη στον Ζυγό σού δίνει κοινωνική ορατότητα –φαίνεσαι, βγαίνεις, σε καλούν, σε προσκαλούν– και τη δυνατότητα να μιλήσεις για μπίζνες με όσους σε ενδιαφέρουν. 

[+] Προβολή, δημόσια ζωή, επαγγελματικές επαφές.

[-] Ο μόνος σαμποτέρ της ζωής σου αυτη την εποχή είναι ο εαυτός σου. 


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου)

Ρίχνοντας ακόμα και μια επιπόλαια ματιά στον ηλιακό αστρολογικό σου χάρτη είναι υπερβολή να σου πει κάποιος ότι «είσαι σε μια σούπερ περίοδο της ζωής σου» – και κυρίως αν είσαι γεννημένος στο τρίτο δεκαήμερο στο οποίο τώρα βρίσκεται ο Κρόνος. ΟΜΩΣ υπάρχουν μια σειρά από καλά νέα. Το πρώτο το ξέρεις: είναι ο Δίας στον Λέοντα που δημιουργεί το πλαίσιο για ενδιαφέρουσες ερωτικές σχέσεις, για επαγγελματικές ευκαιρίες, για συναντήσεις με ανθρώπους που μπορούν να σε βοηθήσουν στις επιδιώξεις σου. Ύστερα υπάρχει η Αφροδίτη που ξεκινάει την πορεία της στον Ζυγό και ανοίγει διεξόδους στο εξωτερικό, ευνοεί σπουδές και μετακινήσεις ή σημαντικά επαγγελματικά ραντεβού. Και ο Άρης στον Τοξότη που αναθερμαίνει συνεργασίες, σε βοηθάει να δρομολογήσεις νέα σχέδια, να συναντηθείς με φίλους, να βοηθηθείς από ανθρώπους που διαθέτουν άκρες. Η ζωή είναι ΕΞΩ: αναζητώντας ή αδιαφορώντας για τον Ένα ή τη Μία, κάνοντας όνειρα και διασκεδάζοντας ανάμεσα σε φίλους, ανάμεσα στον κόσμο, ανάμεσα σε αυτούς που σε θέλουν και σε αυτούς που δεν δίνουν πεντάρα για σένα.

[+] Μαζί: με φίλους, με συνεργάτες, με αυτόν/ή που σου αρέσει, με ανθρώπους κύρους.

[-] Πίεση, επαγγελματική ή προσωπική, για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο.


Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)

Με τον Άρη να τρέχει στον Τοξότη, που για σένα συμβολίζει τον τομέα της επαγγελματικής ζωής,  αισθάνεσαι σαν να τρέχουν ξωπίσω σου κυνηγητικά σκυλιά (με τη μορφή ανθρώπων που επηρεάζουν την επαγγελματική σου πορεία) που δεν σε αφήνουν να αναπνεύσεις ήρεμα. Ούτε στο σπίτι σου δεν αισθάνεσαι απολύτως ασφαλής ακούγοντας απ’ έξω τα γαβγίσματα. Σε προηγούμενες εποχές η επαγγελματική αναγνώριση μαζί με το χρήμα και το στάτους ήταν τα δέλεαρ που σε έκαναν να επιθυμείς διακαώς την εξέλιξή σου. Σήμερα μιλάμε για επιβίωση και ευελιξία ώστε να αποφύγεις τις καμουφλαρισμένες παγίδες. Ωστόσο η Αφροδίτη στον Ζυγό σε καλεί να ισορροπήσεις το εργασιακό σου άγχος με την επιθυμία σου για συναισθηματική ασφάλεια. Θέλεις κάποιον/α δίπλα σου – τον έχεις... είσαι τυχερός/ή, δεν τον έχεις... τον/την ψάχνεις με τη διαδικασία του κατεπείγοντως. Με λίγα λόγια σού δίνεται η δυνατότητα να ξεχνάς για λίγο τον πόλεμο εκεί έξω για να επιστρέψεις σε μια αγάπη ή για να βρεις μια αγάπη – ή, εν πάση περιπτώσει, να δεις τι θα ρημαδοκάνεις με το θέμα Συντροφικότητα.

[+] Αν ψάχνεσαι επαγγελματικά μπορείς να εντείνεις τις προσπάθειες. Πιθανή οικονομική ανακούφιση.

[-] Ανταγωνισμός στην επαγγελματική ζωή, δύσκολοι πελάτες, αφόρητα αφεντικά ή συνεργάτες.

*Για πιο ολοκληρωμένη εικόνα των αστρολογικών σου τάσεων θα πρέπει να διαβάζεις και τον ωροσκόπο σου

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Τα Ζώδια της Πέμπτης 28.10.2021
Τα Ζώδια της Πέμπτης 28.10.2021
Λέοντα η επέτειος του «ΟΧΙ» μπορεί να φέρει μια τυχερή νέα γνωριμία που θα σε...
Zarastro
Τα Ζώδια της Πέμπτης 28.10.2021
Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5