Cosmic Telegram

Τα Ζώδια του μήνα | Απρίλιος 2022

Κριέ, με μια Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου ξεκινά ο Απρίλης και καλά θα κάνεις να την εκμεταλλευτείς

zarastro.jpg
Zarastro
11’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
krios.jpg

Cosmic Telegram: Ο Zarastro κάνει τις μηνιαίες προβλέψεις του Απριλίου 2022.

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)
Καλό μήνα! Με μια Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στις αρχές του 2ου δεκαημέρου, ξεκινά ο Απρίλης και καλά θα κάνεις να την εκμεταλλευτείς, βάζοντας τους στόχους σου σε μια «σειρά» ώστε να μπορέσεις να προχωρήσεις με την υλοποίησή τους στη συνέχεια του μήνα. Το θάρρος και η υπομονή είναι δύο χαρακτηριστικά που πρέπει να αναπτύξεις περισσότερο, σε συνδυασμό με την ενσυναίσθηση για το τι συμβαίνει γύρω σου, καθώς στις 5/4 η Αφροδίτη και στις 15/4 ο κυβερνήτης σου Άρης περνάνε στους Ιχθείς και τον 12ο οίκο σου, ένα πιο ευαίσθητο κομμάτι του ωροσκοπίου σου που θα είναι πολύ τονισμένο και λόγω όψεων, απαιτώντας «ειδική διαχείριση». Η διαίσθησή σου θα βρίσκεται στο φουλ, ενώ τα όνειρά σου θα είναι ιδιαιτέρως «ζωντανά», το πρόβλημα όμως είναι να μην παρασυρθείς στο day dreaming αναφορικά με την πραγματικότητα, υιοθετώντας ψευδαισθήσεις που σε θέτουν «εκτός πορείας». Παράλληλα θα πρέπει ν’ ασχοληθείς πιο ουσιαστικά με την υγεία σου, χωρίς να αμελείς και τα απαραίτητα τσεκ απ. Η Πανσέληνος απέναντί σου στον Ζυγό (16/4), που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους των τελευταίων ημερών, ζητά να αποκαταστήσεις την αρμονία στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, θέλει όμως λίγη προσοχή γιατί μπορεί να αποδειχθεί επικίνδυνη αν αυτές «πάσχουν βαριά». Τα γενέθλιά σου ολοκληρώνονται με το πέρασμα του Ήλιου στον Ταύρο στις 20/4 και το focus πέφτει τώρα στα οικονομικά big time, αφού στις 30/4 σχηματίζεται και η Μερική Ηλιακή Έκλειψη στο ίδιο ζώδιο, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στο τέλος του 1ου - αρχές 2ου δεκαημέρου, φέρνοντας επαναξιολογήσεις σε σχέση με το χρήμα.


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)
Καλό μήνα! Το μήνυμα του Απρίλη με τη Νέα Σελήνη στον Κριό στο ξεκίνημά του, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στις αρχές του 2ου δεκαημέρου, είναι ξεκάθαρο: η υγεία πάνω απ’ όλα. Ώρα να ασχοληθείς πιο σοβαρά με το όλο θέμα, πόσο μάλλον αν το τελευταίο διάστημα είχες «εξωκείλει» με τη διατροφή σου ή είχες βγάλει εντελώς από το πρόγραμμα σου την άσκηση. Με το πέρασμα της Αφροδίτης (5/4) και περισσότερο του Άρη (15/4) στους Ιχθείς, αρχίζεις να «ξαλεγράρεις» λιγάκι, βρίσκοντας διάθεση και βηματισμό με την Άνοιξη, τις εξόδους και τις κοινωνικότητες, ενώ οι σημαντικές όψεις που θα πραγματοποιηθούν σε αυτό το ζώδιο (12/4 και 30/4) μπορούν να δώσουν πνοή σε κάποια από τα όνειρα σου. Και η Πανσέληνος του μήνα στον Ζυγό (16/4), που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους των τελευταίων ημερών, μιλά για θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης, κάνοντας ίσως πιο «πιεστική» την ανάγκη και για ένα τσεκ απ, ενώ μπορεί να δώσει και εξελίξεις σχετικά με τα εργασιακά. Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιό σου από τις 11/4 σε κάνει πιο ομιλητικό και «ενεργό» νοητικά, αποσαφηνίζοντας τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να κινηθείς αναφορικά με τους στόχους σου, ενώ στις 20/4 ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιό σου εγκαινιάζοντας για φέτος τα γενέθλιά σου. Και αυτά τα γενέθλια είναι ξεχωριστά, καθώς στις 30/4 σχηματίζεται η Μερική Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιό σου, η πρώτη Έκλειψη της χρονιάς, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στο τέλος του 1ου - αρχές 2ου δεκαημέρου, φέρνοντας αλλαγές στα προσωπικά και τα επαγγελματικά, κλείνοντας ενδεχομένως ορισμένα κεφαλαία ζωής.


Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)
Καλό μήνα! Καλό «ποδαρικό» σου κάνει ο Απρίλης, με μια ωραία Νέα Σελήνη στον Κριό, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στις αρχές του 2ου δεκαημέρου, ζητώντας σου να χαλαρώσεις λιγάκι, να αυξήσεις τις επαφές σου και γιατί όχι να δώσεις μια ευκαιρία σε ένα πρόσωπο που σου κάνει κλικ. Παράλληλα μπορεί να βοηθήσει σε ομαδικά πρότζεκτ αλλά και στο να διαφημίσεις τη δουλειά σου μέσω και της τεχνολογίας. Στις 5/4 η Αφροδίτη περνά στους Ιχθείς και το Μεσουράνημά σου, ενώ στις 15/4 την ακολουθεί και ο Άρης, με τα επαγγελματικά να έρχονται τώρα στο προσκήνιο. Οι ρυθμοί ανεβαίνουν, οι υποχρεώσεις το ίδιο, παράλληλα όμως και η θέληση σου να πετύχεις τους στόχους σου, αν και θα πρέπει να σηκώσεις τα μανίκια. Όμως οι σύνοδοι Δία-Ποσειδώνα (12/4) και Αφροδίτης-Δία (30/4) μπορεί να αποδειχτούν «άσοι στο μανίκι σου» βοηθώντας σε να τα καταφέρεις, χαρίζοντάς σου μεγαλύτερη εύνοια και τύχη, αρκεί να μη «χαθείς» στις εξιδανικεύσεις. Η Πανσέληνος στον Ζυγό (16/4), που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στο τέλος του ζωδίου, βγάζει πάθος αλλά και ένταση σε προσωπικές σχέσεις, ίσως και για οικονομικούς λόγους. Ήδη από τις 11/4 που ο Ερμής περνά στον Ταύρο τα θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης σε απασχολούν περισσότερο, ενώ στις 20/4 ακολουθεί και ο Ήλιος, με την όλη ενέργεια να κορυφώνεται στις 30/4, ημέρα που σχηματίζεται η Μερική Ηλιακή Έκλειψη στο ίδιο ζώδιο, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στο τέλος του 1ου - αρχές 2ου δεκαημέρου. Οφείλεις λοιπόν να σε φροντίσεις άμεσα και ουσιαστικά, τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά, χωρίς «αστερίσκους».


Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)
Καλό μήνα! Με μια θετική Νέα Σελήνη στον Κριό, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στις αρχές του 2ου δεκαημέρου, κάνει «ντου» ο Απρίλιος, δείχνοντάς σου τον δρόμο για να προγραμματίσεις τα νέα σχέδια στα επαγγελματικά σου. Είναι καιρός να αφήσεις πίσω τους φόβους σου και να πάρεις πρωτοβουλίες που θα σε οδηγήσουν στην πολυπόθητη καταξίωση. Η μετακίνηση της Αφροδίτης (5/4) και του Άρη (15/4) στους Ιχθείς σου πάει πολύ, αφού δίνει «αέρα στα πανιά σου» για να ταξιδέψεις, να γνωρίσεις νέους ανθρώπους, να ζήσεις καινούργιες εμπειρίες, να προχωρήσεις με τις σπουδές και τις πνευματικές σου αναζητήσεις, να ανοίξεις τους ορίζοντές σου γενικότερα. Οι σύνοδοι Δία-Ποσειδώνα (12/4) και Αφροδίτης-Δία (30/4) μπορεί μάλιστα να δώσουν «το κάτι παραπάνω» από πλευράς τύχης, αρκεί να κρατήσεις και μια επαφή με την πραγματικότητα, γιατί με τόσο τονισμένη την ενέργεια των Ιχθύων κινδυνεύεις να καταλήξεις «αιθεροβάμων». Η Πανσέληνος του μήνα στο Ζυγό (16/4), που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους των τελευταίων του ημερών, είναι λίγο «ζόρικη» λόγω της συμμετοχής του Πλούτωνα και μπορεί να φέρει αναταράξεις τόσο συναισθηματικά, όσο και σε σχέση με το σπίτι και τα οικογενειακά. Η παρουσία των πλανητών στον Ταύρο (Ερμής 11/4 και Ήλιος 20/4) φέρνει ανάγκη για κοινωνικά ανοίγματα, συναναστροφές, βόλτες και χαλαρές καταστάσεις, ενώ στο ίδιο ζώδιο πραγματοποιείται στις 30/4 και η Μερική Έκλειψη Ήλιου, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στο τέλος του 1ου - αρχές 2ου δεκαημέρου, ωθώντας σε πιθανώς και σε κάποια ξεκαθαρίσματα στο φιλικό σου περιβάλλον.


Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)
Καλό μήνα! Σε mood «τα φτερά μου ν’ ανοίξω, τις πληγές μου να κλείσω» σε βρίσκει το ξεκίνημα του Απρίλη, με τη Νέα Σελήνη στον φιλικό Κριό, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στις αρχές του 2ου δεκαημέρου, να είναι βοηθητική για καινούργια σχέδια στα επαγγελματικά, ταξίδια, πλάνα για σπουδές, απόκτηση γνώσεων και αναζήτηση λίγης «περιπέτειας» που θα σε ανανεώσει. Αφροδίτη (5/4) και Άρης (15/4) μετακινούνται επιτέλους από απέναντί σου –σημείωσε ωστόσο πως η απαιτητική σύνοδος Άρη-Κρόνου στις 5/4 θα σε ζορίσει εκ νέου σε σχέσεις και συνεργασίες– και εισέρχονται στους Ιχθείς, φέρνοντας τα οικονομικά σου σε πρώτο πλάνο. Μολονότι αυτή η «συνύπαρξη» αυξάνει τη διάθεση για σπατάλες, βγάζοντας παράλληλα πιθανώς και απρογραμμάτιστα έξοδα, οι τυχερές όψεις Δία-Ποσειδώνα (12/4) και Αφροδίτης-Δία (30/4) στο ίδιο ζώδιο μπορεί να φέρουν και μια εύνοια για ρύθμιση χρεών, συναλλαγές με τράπεζες, εφορίες κ.λπ. ή ακόμα και κάποιο κέρδος για μερικούς. Η Πανσέληνος του μήνα στον Ζυγό (16/4), που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους των τελευταίων ημερών, θέλει μια κάποια επικοινωνιακή διαχείριση, ιδιαίτερα με άτομα από τη δουλειά. Ο τομέας των επαγγελματικών σου θα σε απασχολήσει εξάλλου αρκετά λόγω των πλανητών στον Ταύρο (Ερμής 11/4, Ήλιος 20/4) που αυξάνουν τις φιλοδοξίες σου, αλλά φυσικά και με τη Μερική Ηλιακή Έκλειψη στο ίδιο ζώδιο (30/4), που επηρεάζει ιδιαίτερα το τέλος του 1ου - αρχές 2ου δεκαημέρου. Οι αλλαγές στον άξονα καριέρας-οικογένειας είναι προ των πυλών, δημιουργώντας νέα δεδομένα.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)
Καλό μήνα! Με μια Νέα Σελήνη στο Κριό στον οίκο των οικονομικών σου, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στις αρχές του 2ου δεκαημέρου, υποδέχεσαι τον Απρίλιο. Αυτό το φεγγάρι σε βοηθά να ασχοληθείς με θέματα τραπεζών, δοσοληψιών με εφορίες, μεταβιβάσεις, τακτοποιήσεις χρεών κ.λπ. βρίσκοντας κάποια άκρη μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο. Και η Πανσέληνος του μήνα στον Ζυγό (16/4), που αφορά κυρίως τους γεννημένους των τελευταίων ημερών, σχετίζεται με τα οικονομικά σου, φέρνοντας ίσως κάποιες εντάσεις εξαιτίας τους μέσα σε προσωπικές σχέσεις. Όμως μην ανησυχείς, καθώς ο Απρίλιος είναι σε κάθε περίπτωση ο μήνας της χρονιάς με τη μεγαλύτερη έμφαση στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σου με τόσους πλανήτες απέναντί σου στους Ιχθείς! Η παρουσία της Αφροδίτης (5/4) και του Άρη (15/4) «ζωντανεύει» την επιθυμία για συνύπαρξη και πάθος, δίνοντας ευκαιρίες στους αδεσμεύτους να βρουν το δικό τους ταίρι, ενώ το σημαντικότερο γεγονός δεν είναι άλλο από την τυχερή σύνοδο Δία-Ποσειδώνα στους Ιχθείς (12/4) που φέρνει τύχη στην αγάπη (θα παίξουν πολλές επισημοποιήσεις, προτάσεις γάμου κ.λπ.) αλλά και σχετικά με συμφωνίες στα επαγγελματικά. Τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα με αυτή τη σπάνια όψη, προσοχή μόνο στην εξιδανίκευση και την υπεραισιοδοξία για να μην υπάρξουν «παρατράγουδα». Ο κυβερνήτης σου Ερμής (11/4) και ο Ήλιος (20/4) από τον Ταύρο αυξάνουν την όρεξη για ταξίδια, ενώ η Μερική Ηλιακή Έκλειψη στο ίδιο ζώδιο (30/4), που επηρεάζει ιδιαίτερα το τέλος 1ου - αρχές 2ου δεκαημέρου, ωθεί σε αλλαγές κοσμοθεωρίας.


Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)
Καλό μήνα! Η Πρωταπριλιάτικη δυναμική Νέα Σελήνη απέναντί σου στον Κριό, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στις αρχές του 2ου δεκαημέρου, φωτίζει τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σου, όντας ευνοϊκή για νέα ξεκινήματα. Καινούργια σχέδια στα επαγγελματικά, η έναρξη ή επισημοποίηση μιας σχέσης «παίζουν» δυνατά μέσα στις επόμενες βδομάδες, ίσως όμως και ξεκαθαρίσματα καταστάσεων που έχουν πλέον κουράσει. Τους ίδιους τομείς αφορά και η Πανσέληνος του μήνα στο ζώδιό σου (16/4), που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους των τελευταίων ημερών, όντας όμως πιο «ζόρικη» λόγω της συμμετοχής του Πλούτωνα, που μπορεί να «δώσει» και θέματα που σχετίζονται με το «εγώ» ή τα οικογενειακά. Υγεία και εργασία έρχονται στο προσκήνιο με το πέρασμα του κυβερνήτη σου, της Αφροδίτης (5/4) και του Άρη (15/4) στους Ιχθείς. Οι ρυθμοί ανεβαίνουν, το άγχος επίσης και χρειάζεται μια σωστή οργάνωση της καθημερινότητας για να μπορέσεις να λειτουργήσεις αποτελεσματικά χωρίς να εξαντλήσεις τον οργανισμό σου. Ένα άλλο κομμάτι που θα σε απασχολήσει σημαντικά κυρίως στο δεύτερο μισό του Απριλίου είναι αυτό των οικονομικών, καθώς η παρουσία του Ερμή (11/4) και του Ήλιου (20/4) δημιουργεί την ανάγκη να κλείσεις εκκρεμότητες με χρέη, τράπεζες, διατροφές, κληρονομικά κ.λπ., με τη Μερική Ηλιακή Έκλειψη στο ίδιο ζώδιο (30/4), την πρώτη για το 2022, που επηρεάζει ιδιαίτερα το τέλος 1ου - αρχές 2ου δεκαημέρου, να φέρνει περαιτέρω εξελίξεις που αφορούν στα χρήματά σου.


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)
Καλό μήνα! Η Νέα Σελήνη στον Κριό στο ξεκίνημα του Απριλίου, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στις αρχές του 2ου δεκαημέρου, είναι πολύ ευνοϊκή για τα επαγγελματικά σου σχέδια, φέρνοντας πιθανώς και μια νέα δουλειά ή μια πρόταση μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο για μερικούς, ενώ εστιάζει επίσης και σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης, βοηθώντας σε να κάνεις μια νέα αρχή στην φροντίδα του οργανισμού σου. Η συνέχεια, με την είσοδο της Αφροδίτης (5/4) και του Άρη (15/4) στους Ιχθείς, είναι πολύ «γλυκιά» –αφού πρώτα ξεπεραστεί ο «σκόπελος» της συνόδου Άρη-Κρονου στον Υδροχόο (5/4) που φέρνει δυσκολίες στα οικογενειακά ή στην καριέρα– αφού ενεργοποιείται ο 5ος οίκος σου, που σχετίζεται με τα ωραία της ζωής: τον έρωτα, τη δημιουργία και τα παιδιά. Το πάθος «απογειώνεται», το φλερτ βρίσκει πιο ζωντανό και ανοιξιάτικο «ρυθμό», ενώ με την κορυφαία σε ρομαντισμό και εύνοια σύνοδο Δία-Ποσειδώνα στους Ιχθείς (12/4) μπορεί πραγματικά να γνωρίσεις έναν έρωτα βγαλμένο από παραμύθι ή να έχεις χαρμόσυνα νέα για μια εγκυμοσύνη. «Κρατήσου» μόνο μακριά από εξιδανικεύσεις. Η Πανσέληνος στον Ζυγό (16/4), που αφορά ιδιαίτερα τους γεννημένους τελευταίες μέρες, θέλει παραπάνω φροντίδα σχετικά με την υγεία και την ψυχολογία σου. Το πέρασμα των πλανητών απέναντί σου στον Ταύρο (Ερμής 11/4, Ήλιος 20/4) βάζει στο «κάδρο» σχέσεις και συνεργασίες, ενώ καθώς οδεύουμε προς το τέλος του μήνα, η Μερική Έκλειψη Ήλιου στο ίδιο ζώδιο (30/4), που επηρεάζει ιδιαίτερα το τέλος 1ου - αρχές 2ου δεκαημέρου, φέρνει αναπόφευκτες αλλαγές δεδομένων σε αυτόν τον τομέα.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)
Καλό μήνα! Με «φόρα» μπαίνει ο Απρίλης, με μια Νέα Σελήνη στον Κριό, που επηρεάζει ιδιαίτερα τις αρχές του 2ου δεκαημέρου, «μούρλια» για τα ερωτικά και τα δημιουργικά σου σχέδια. Φλερτ, νέοι έρωτες, όρεξη για διασκέδαση αλλά και πιθανές θετικές ειδήσεις για μια εγκυμοσύνη είναι μέσα στο πρόγραμμα μ’ αυτό το φεγγάρι. Ο τομέας του σπιτιού και της οικογένειας ενεργοποιείται με την είσοδο της Αφροδίτης (5/4) και του Άρη (15/4) στους Ιχθείς. Ασχολείσαι περισσότερο με το βασίλειό σου, ανανεώνοντας τον χώρο, κάνοντας κάποιες επισκευές π.χ. σε ένα εξοχικό, φροντίζοντας διάφορα κληρονομικά, αν και κατά διαστήματα μπορεί να νιώθεις έναν παραπάνω εκνευρισμό με τα άτομα που συγκατοικείς. Πάντως η τυχερή όψη  Δία-Ποσειδώνα στους Ιχθείς (12/4) μπορεί να φέρει εύνοια σε θέματα ακινήτων, ενώ για μερικούς θα δείξει το «μεγάλωμα» της οικογένειας, μέσω του ερχομού ενός απογόνου. Η Πανσέληνος στον Ζυγό (16/4), που αφορά κυρίως τους γεννημένους των τελευταίων ημερών, μπορεί να βγάλει εντάσεις με φίλους, συνεργάτες ή σύντροφο ίσως και για οικονομικούς λόγους. Με τους πλανήτες στον Ταύρο (Ερμής 11/4, Ήλιος 20/4) οφείλεις να «κοιτάξεις» άμεσα την φυσική σου κατάσταση αλλά και ζητήματα που σχετίζονται με τα εργασιακά, πόσω μάλλον καθώς στο τέλος του μήνα πραγματοποιείται η Μερική Ηλιακή Εκλειψη στο ίδιο ζώδιο (30/4), που επηρεάζει κυρίως το τέλος 1ου - αρχές 2ου δεκαημέρου, φέρνοντας ανακατατάξεις στη δουλειά ή ένα «καμπανάκι» για να φροντίσεις χωρίς αναβολές την υγεία σου.


Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)
Καλό μήνα! Με το βλέμμα στραμμένο στο σπίτι και τα οικογενειακά ξεκινά ο Απρίλης, με μια Νέα Σελήνη στον Κριό που ωθεί σε σχετικές αλλαγές, επηρεάζοντας ιδιαίτερα τους γεννημένους στις αρχές του 2ου δεκαημέρου. Κάποιοι μπορεί να αποφασίσουν μια ανακαίνιση, μια μετακόμιση ή μια συγκατοίκηση, ενώ άλλοι θα προχωρήσουν σε μια αγοραπωλησία ακινήτου μέσα στο επόμενο διάστημα. Το πέρασμα της Αφροδίτης (5/4) και του Άρη (15/4) στους Ιχθείς «ανοίγει» τη διάθεση, αυξάνει την κοινωνικότητα και την εξωστρέφεια, αλλά παράλληλα και τους ρυθμούς μέσα στην καθημερινότητα. Έμφαση θα δοθεί σε συζητήσεις, επαφές, προώθηση της δουλειάς, ταξίδια για επαγγελματικά ή για λόγους αναψυχής, ενώ η επιρροή της τυχερής συνόδου Δία-Ποσειδώνα στους Ιχθείς (12/4) μπορεί να φέρει εύνοια σε κλεισίματα συμφωνιών, αλλά και σε οτιδήποτε αφορά θέματα σπουδών, βγάζοντας «δίψα για γνώση» ανεξαρτήτως ηλικίας. Η Πανσέληνος στον Ζυγό (16/4), που αφορά κυρίως τους γεννημένους στο τέλος του ζωδίου, είναι λίγο «tricky» και μπορεί να δείξει «παιχνίδια εξουσίας» σχετικά με την καριέρα που οδηγούν σε αλλαγές. Τα ερωτικά και τα θέματα παιδιών θα σε απασχολήσουν περισσότερο με την είσοδο του Ερμή (11/4) και του Ήλιου (20/4) στον Ταύρο, ωστόσο με τη Μερική Ηλιακή Έκλειψη στο ίδιο ζώδιο στο κλείσιμο του μήνα (30/4), που επηρεάζει ιδιαίτερα το τέλος 1ου - αρχές 2ου δεκαημέρου, δρομολογούνται ξεκαθαρίσματα σε προσωπικές σχέσεις που δεν σου επιτρέπουν να είσαι ο εαυτός σου.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)
Καλό μήνα! Με τη βοήθεια της Νέας Σελήνης στον φιλικό Κριό στο ξεκίνημα του μήνα, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στις αρχές του 2ου δεκαημέρου, «βάζεις πλώρη» για νέα σχέδια στα επαγγελματικά, τις σπουδές και οτιδήποτε σχετίζεται με την προώθηση της δουλειάς σου, εμπορικές συμφωνίες, μετακινήσεις αλλά και ταξίδια μέσα στις επόμενες βδομάδες. Κάποιοι μάλιστα θα προχωρήσουν και στην απόκτηση ενός μεταφορικού μέσου. Στις 5/4 η Αφροδίτη και στις 15/4 ο Άρης εγκαταλείπουν το ζώδιό σου και εισέρχονται στους Ιχθείς –αφού πρώτα «αντιμετωπίσεις» την σκληρή σύνοδο Άρη-Κρόνου που θέλει μεγαλύτερη προσοχή και σε θέματα υγείας– κάνοντας focus στα οικονομικά σου από δω και κάτω. Οι ισολογισμοί σου χρειάζονται «ξεσκόνισμα», πιθανόν να ψαχτείς και σχετικά με μια νέα/ συμπληρωματική δουλειά και μολονότι τα επιπλέον έξοδα δεν θα λείψουν, η τυχερή σύνοδος Δία-Ποσειδώνα (12/4) μπορεί να φέρει ένα κέρδος ή μια αύξηση εσόδων για μερικούς. Η Πανσέληνος στον Ζυγό (16/4), που αφορά κυρίως τους γεννημένους των τελευταίων ημερών, θέλει ηρεμία στην καθημερινότητα και τις επικοινωνίες σου. Η οικογένεια και το σπίτι είναι ένα τομέας που θα σε απασχολήσει με «κλιμακούμενη ένταση», καθώς εκτός από την παρουσία του Ερμή (11/4) και του Ήλιου (20/4) στον Ταύρο, στο ίδιο ζώδιο θα πραγματοποιηθεί η Μερική Ηλιακή Έκλειψη στις 30/4, που επηρεάζει ιδιαίτερα το τέλος 1ου - αρχές 2ου δεκαημέρου, φέρνοντας σε αντιμέτωπο με συναισθηματική αποσταθεροποίηση αλλά και ριζικές αλλαγές που διαμορφώνουν νέα δεδομένα στη ζωή σου.


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)
Καλό μήνα! Η Νέα Σελήνη στον Κριό στο ξεκίνημα του Απριλίου, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στις αρχές του 2ου δεκαημέρου, χρήζει σαφούς  αξιοποίησης για να «συμμαζέψεις» τα οικονομικά σου, κάνοντας μια καινούργια αρχή στη διαχείριση εσόδων-εξόδων, με μακροπρόθεσμο ορίζοντα. Δεν είσαι και το πιο πειθαρχημένο άτομο σ’ αυτό το κομμάτι, όμως πρέπει ν’ αλλάξεις «ρότα» για το δικό σου καλό. Και η Πανσέληνος στον Ζυγό (16/4), που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους των τελευταίων ημερών, αφορά τα χρήματα σου, κυρίως όμως όσα σχετίζονται με τρίτους, όπως τράπεζες, διατροφές, κληρονομικά κ.λπ. βγάζοντας ίσως και εντάσεις εξαιτίας αυτών με συνεργάτες, σύντροφο ή φίλους. Στις 5/4 η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο σου, ακολουθούμενη από τον Άρη στις 15/4 και η καθημερινότητα ανεβάζει ρυθμούς. Νιώθεις ενεργοποιημένος σωματικά, έτοιμος να τρέξεις τα σχέδια σου στα επαγγελματικά, διεκδικώντας με ασυνήθιστη ίσως τόλμη όσα επιθυμείς. Αυτό βέβαια γιατί η επιρροή της σπάνιας και τυχερής συνόδου Δία-Ποσειδώνα (12/4) στο ζώδιό σου «βάζει πλάτη» στα όνειρά σου, χαρίζοντάς σου αισιοδοξία και εύνοια τόσο στα προσωπικά (ρομαντισμός, ένας μεγάλος έρωτας, μια πρόταση γάμου) όσο και στα επαγγελματικά, αν και πρέπει να αποφύγεις την εξιδανίκευση για να μη χαλάει το «γλυκό». Στην όλη την ανανέωση και εξωστρέφεια συμβάλλουν θετικά και ο Ερμής (11/4) και ο Ήλιος (20/4) από τον Ταύρο, ωστόσο η Μερική Ηλιακή Έκλειψη στο ίδιο ζώδιο (30/4), που επηρεάζει ιδιαίτερα το τέλος του 1ου - αρχές 2ου δεκαημέρου, θέλει προσοχή σε επικοινωνίες και μετακινήσεις, χωρίς όμως να είναι αρνητική για σένα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ