Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της εβδομάδας | 8-14 Νοεμβρίου 2021

Σκορπιέ, εκρηκτική εβδομάδα, με μια πλειάδα σκληρών όψεων μεταξύ του Ερμή και του Άρη από το ζώδιό σου με τον Κρόνο και τον Ουρανό να βγάζουν υπερένταση, άγχος και εσωτερικό θυμό

zarastro.jpg
Zarastro
8’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
skorpios.jpg

Cosmic Telegram: Ο Zarastro κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 8-14 Νοεμβρίου 2021

Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου)
Τα οικονομικά και τα ερωτικά σου θα δημιουργήσουν πιεστικές καταστάσεις αυτήν την εβδομάδα με την πληθώρα δύσκολων όψεων μεταξύ Ερμή και Άρη από τον Σκορπιό με Κρόνο και Ουρανό, με τα «ωραία» να ξεκινούν από την Τετάρτη και να συνεχίζονται μέχρι και το Σάββατο, επηρεάζοντας περισσότερο το 1ο και τις αρχές του 2ου δεκαημέρου. Εμπόδια που σχετίζονται με οικονομικά που μοιράζεσαι με τρίτους, κληρονομικά, περιουσιακά, οφειλές, διατροφές κ.λπ. μπορεί να φέρουν μια ξαφνική αναστολή του σχεδιασμού και του προγραμματισμού σου, δημιουργώντας άγχος, πολλά νεύρα αλλά και απογοήτευση. Μπορεί, για παράδειγμα, να θέλεις να κάνεις μια γονική παροχή και να υπάρχουν θέματα με χαρτιά, προβλήματα από μηχανικό, συμβολαιογράφο κ.λπ, ενώ οι μέρες… ευνοούν και εντάσεις με τον σύντροφό σου αν έχετε κοινό πορτοφόλι ή συζείτε, και καλά θα κάνεις να μην ανοίξεις συζήτηση γι’ αυτά αν δεν θες να καταλήξετε τσακωμένοι. Τα συναισθήματα, άλλωστε, θα είναι αρκετά μπλεγμένα, βγάζοντας ανασφάλειες, ζήλιες ή και ένα πάγωμα μεταξύ σας, με την επικοινωνία να μη «δουλεύει», την αίσθηση ότι ο άλλος δεν σε καταλαβαίνει και την τάση για τα λάθος λόγια τη λάθος στιγμή να είναι έντονη.


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)
Απαιτητική η εβδομάδα που ξεκινά, Ταύρε μου, με μια σειρά σκληρών όψεων στον άξονα και στον ζωδιακό σου σταυρό, που δυναμιτίζει το κλίμα σε σχέσεις και συνεργασίες, φέρνοντας και δυσκολίες στα επαγγελματικά και επηρεάζοντας κυρίως το 1ο και τις αρχές του 2ου δεκαήμερου. Η ενέργεια θα είναι εκρηκτική και, δυστυχώς, μπορεί να φέρει και ανάλογη επικαιρότητα, με την Τετάρτη, την Πέμπτη και το Σάββατο να είναι οι μέρες μεγαλύτερης προσοχής. Η σύνοδος Ερμή-Άρη απέναντι σου (10/11) βγάζει επιθετικότητα στην επικοινωνία και μια τάση να λες όσα σκέφτεσαι χωρίς κανένα φίλτρο και χωρίς να υπολογίζεις τις όποιες συνέπειες, ενώ τα τετράγωνα του Κρόνου με Ερμή (10/11) και Άρη (11/11) προκαλούν ανασφάλεια, αρνητικό τρόπο σκέψης, τάση για μελαγχολία, αλλά επίσης βία, σκληρότητα και επιπλέον εμπόδια στο επικοινωνιακό κομμάτι, συνθήκες που φυσικά δεν ευνοούν νέα ξεκινήματα σε προσωπικές σχέσεις ή στα επαγγελματικά. Η δυσκολία στο να διατηρηθούν οι υπάρχουσες ισορροπίες σε αυτούς τους τομείς θα είναι μεγάλη, ενώ με την αντίθεση Ερμή-Ουρανού (13/11) μπορεί να προκύψουν ξαφνικά ξεσπάσματα θυμού, ατυχήματα, αλλά και προβλήματα με την τεχνολογία και το διαδίκτυο.


Δίδυμοι (20 Μαΐου - 19 Ιουνίου)
Μία εβδομάδα με μπόλικο άγχος και ένταση, αλλά και πολλή δουλειά ξεκινά, με τους γεννημένους του 1ου και των αρχών του 2ου δεκαημέρου να επηρεάζονται περισσότερο, εξαιτίας των δύσκολων όψεων που δημιουργούνται∙ αυτοί είναι που θα πρέπει να προσέξουν παραπάνω και το κομμάτι της φυσικής κατάστασης, ιδιαίτερα την Τετάρτη, την Πέμπτη και το Σάββατο, που είναι και οι πιο ζόρικες μέρες. Οι απαιτήσεις της καθημερινότητας και των επαγγελματικών θα είναι στα ύψη, με τη σύνοδο Ερμή-Άρη (10/11) να φέρνει μεν ευστροφία και παραγωγικότητα αλλά και τάση για βιασύνες και απότομες συμπεριφορές στην επικοινωνία με συναδέλφους, συνεργάτες, υπαλλήλους, υφιστάμενους, άτομα που σου προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, ενώ τα τετράγωνα που σχηματίζει ο Κρόνος με τον Ερμή (10/11) και τον Άρη (11/11) βγάζουν κούραση, ενδεχομένως και εμπόδια σε σχέδια, που φαίνεται πως δεν προχωρούν όπως θα ήθελες, με αποτέλεσμα να υπάρξουν και εκνευρισμοί ή σπασμένα νεύρα από την όλη υπερπροσπάθεια. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις και με την αντίθεση Ερμή-Ουρανού (13/11) που μπορεί να φέρει ξαφνικά γεγονότα και αλλαγές στα εργασιακά, αλλά και υπερβολικές αντιδράσεις, ρήξεις ή και θεματάκια υγείας, που, αν και προσωρινά, θα σε αγχώσουν.


Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)
Η ερωτική σου ζωή και οι διαπροσωπικές σου σχέσεις βρίσκονται στο προσκήνιο αυτή την εβδομάδα, με ποικίλες εστίες εντάσεων και απρόοπτων, ιδιαίτερα για τους γεννημένους του 1ου και των αρχών του 2ου δεκαημέρου. Η σύνοδος Ερμή-Άρη την Τετάρτη φέρνει, από τη μια, κινητικότητα στο φλερτ και στο κομμάτι της διεκδίκησης για τους αδέσμευτους, αλλά και τάση για επιθετικότητα και παρορμητικές συμπεριφορές με τον σύντροφό σου, ενώ τα τετράγωνα που σχηματίζει ο Κρόνος με τον Ερμή και τον Άρη, την ίδια μέρα και την επομένη αντίστοιχα, φέρνουν μια δυσκολία στην έκφραση του συναισθήματος, απογοήτευση ή και απόρριψη μέσα στη σχέση ή σε μια ερωτική γνωριμία, προβλήματα στις σχέσεις με τα παιδιά ή και εμπόδια σε δημιουργικά/ επιχειρηματικά σχέδια λόγω των οικονομικών. Διαφωνίες για την οικονομική διαχείριση μπορούν να υπάρξουν και με τον σύντροφό σου, αν έχετε κοινό πορτοφόλι ή και για κληρονομικά, περιουσιακά, διατροφές κ.λπ. Με την αντίθεση Ερμή-Ουρανού το Σάββατο καλύτερα να μην ανοίξεις συζητήσεις με φίλους, σύντροφο και συνεργάτες για τυχόν διαφορές, γιατί η ψυχραιμία θα λείπει από όλους.


Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)
Δυσκολίες και εντάσεις σε θέματα σπιτιού, οικογενειακών ή επαγγελματικών έχει αυτή η εβδομάδα, με το 1ο και τις αρχές του 2ου δεκαημέρου να επηρεάζονται περισσότερο και την Τετάρτη, την Πέμπτη και το Σάββατο να αποτελούν τις πιο «επικίνδυνες» μέρες. Η σύνοδος Ερμή-Άρη (10/11) φέρνει νευρικότητα, ευέξαπτες συμπεριφορές και ανταπαντήματα με μέλη της οικογένειας ή άτομα με τα οποία συγκατοικείς, ακόμα και δίχως λόγο, ενώ τα τετράγωνα του Κρόνου με Ερμή (10/11) και Άρη (11/11) βγάζουν αυστηρότητα, ψυχρή στάση και τάση για γκρίνιες, προβλήματα ή απογοητεύσεις με τους δικούς σου ανθρώπους ή κάποιους συνεργάτες. Πιθανώς να ανακύψουν και ζητήματα από το παρελθόν ή θέματα με το σπίτι ως ακίνητο, ενώ θα υπάρχει και μια κατάσταση πρόκλησης ενόχων και από τις δύο πλευρές, με τη συναισθηματική δυσφορία να λειτουργεί ίσως και ανάποδα για μερικούς, μπλοκάροντας την έκφραση σχετικά με αυτό που σκέφτονται ή αισθάνονται, αδυνατώντας να υποστηρίξουν τον εαυτό τους. Η αντίθεση Ερμή-Ουρανού (13/11) μπορεί να βγάλει ξεσπάσματα ή και απρόσμενα συμβάντα στα επαγγελματικά, ενώ θα πρέπει να επενδύσεις όσο μπορείς στην υπομονή, αποφεύγοντας τον παρορμητισμό, γιατί αυτές οι όψεις συνδέονται και με ατυχήματα.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)
Τρέξιμο στη δουλειά και στην καθημερινότητα αλλά και τάση για λεκτικά ατοπήματα και καβγάδες φέρνει η εβδομάδα, με το 1ο και τις αρχές του 2ου δεκαημέρου να επηρεάζονται περισσότερο, ενώ Τετάρτη, Πέμπτη και Σάββατο χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή και στην οδήγηση, με αποφυγή παρορμητικών συμπεριφορών στον δρόμο, καθώς μπορεί να υπάρξουν ατυχήματα ή και θέματα με το μεταφορικό σου μέσο. Η σύνοδος Ερμή-Άρη (10/11), αν και φέρνει «ατάκα» στο φλερτ και στις δημόσιες σχέσεις, σε κάνει ταυτόχρονα από παρλαπίπα έως γλωσσοκοπάνα, δημιουργώντας εντάσεις με συνεργάτες, σύντροφο, φίλους, αδέλφια ή κοντινούς συγγενείς, αφού μάλλον δεν θα αφήνεις τίποτα να πέσει κάτω, ενώ τα τετράγωνα του Κρόνου με Ερμή (10/11) και Άρη (11/11) βγάζουν εμπόδια στη δουλειά, κούραση και άγχος επίδοσης. Δεν είναι καλές μέρες για συζητήσεις και υπογραφές συμφωνιών, ενώ η απογοήτευση για τυχόν καθυστερήσεις στον προγραμματισμό μπορεί να σε κάνει περισσότερο οξύθυμο. Η αντίθεση Ερμή-Ουρανού (13/11) «προμηνύει» τεχνολογικό black out, αλλά και έκρυθμες καταστάσεις στην επικοινωνία, γι’ αυτό προτίμησε να ακούς παρά να μιλάς, αποφεύγοντας να βγάλεις συμπεράσματα.


Ζυγός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)
Τα οικονομικά σου και η διαχείρισή τους βρίσκονται διαρκώς στο μυαλό σου, δημιουργώντας προκλήσεις αυτή την εβδομάδα, εξαιτίας των δύσκολων όψεων στον σταθερό σταυρό, με το 1ο και τις αρχές του 2ου δεκαημέρου να επηρεάζονται περισσότερο. Η σύνοδος Ερμή-Άρη (10/11) εστιάζει τη σκέψη και τη δράση σου στην αναζήτησή νέων πόρων, σε συζητήσεις για κινήσεις αξιοποίησης κεφαλαίων, περιουσιακών στοιχείων κ.λπ., φέρνοντας όμως άγχος και βιασύνη που οδηγεί σε λάθος υπολογισμούς, ασυμφωνίες ή ρήξεις με συνεργάτες και τον σύντροφό σου γύρω από χρήματα που μοιράζεστε, ενώ τα τετράγωνα του Κρόνου με Ερμή (10/11) και Άρη (11/11) μιλούν για οικονομικούς περιορισμούς, πιέσεις με χρέη, φορολογικά, επιχειρήσεις, δυσκολίες και εμπόδια σε νέα δημιουργικά ξεκινήματα λόγω έλλειψης των απαιτούμενων χρημάτων και γενικότερα δυσκολίες που βγάζουν απογοήτευση. Η αντίθεση Ερμή-Ουρανού (13/11) ίσως φέρει κάποια απρόοπτα έξοδα, ενισχύοντας την ανασφάλεια, με τις μέρες να μην είναι καλές για επενδύσεις, ρίσκα, αγορές, συναλλαγές και υπογραφές συμβολαίων και συμφωνιών, ενώ δεν αποκλείονται και συναισθηματικά ξεσπάσματα σε προσωπικές σχέσεις.


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)
Εκρηκτική εβδομάδα, Σκορπιέ μου, με μια πλειάδα σκληρών όψεων μεταξύ του Ερμή και του Άρη από το ζώδιό σου με τον Κρόνο και τον Ουρανό να βγάζουν υπερένταση, άγχος και εσωτερικό θυμό, με το 1ο και τις αρχές του 2ου δεκαημέρου να επηρεάζονται περισσότερο. Η σύνοδος Ερμή-Άρη (10/11) σε κάνει αποφασιστικό και δυναμικό στην εκδήλωση της ενέργειάς σου, αλλά ταυτόχρονα εγωιστή, ανυπόμονο και ευέξαπτο, έτοιμο να επιτεθείς προς κάθε κατεύθυνση, αδιαφορώντας για τις συνέπειες. Τα τετράγωνα του Κρόνου με Ερμή (10/11) και Άρη (11/11) δυσχεραίνουν έτι περαιτέρω την επικοινωνία με τους κοντινούς σου ανθρώπους και την οικογένεια, προκρίνοντας τους καβγάδες, τις σκληρές, ψυχρές και απαξιωτικές συμπεριφορές και από τις δύο πλευρές και μια αίσθηση απόρριψης ή πνευματικής κατάπτωσης, βγάζοντας πιθανώς και δυσκολίες ή προβλήματα με τον χώρο του σπιτιού ως οίκημα. Η αντίθεση Ερμή-Ουρανού (12/11) σε κάνει να θες να εκφράσεις τα πάντα από μέσα σου, να πεις ό,τι σε πονά και σε πιέζει, να κάνεις με λίγα λόγια την επανάσταση σου, φέρνοντας και απρόοπτες εξελίξεις σε σχέσεις και συνεργασίες.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)
Η ψυχολογία σου αυτή την εβδομάδα «σού κάνει νερά», καθώς είσαι περισσότερο επιρρεπής σε κυκλοθυμίες, νεύρα και συσσωρευμένη ένταση, απόρροια των δύσκολων όψεων Ερμή και Άρη από τον 12ο οίκο σου σου με Κρόνο και Ουρανό, επηρεάζοντας κυρίως το 1ο και τις αρχές του 2ου δεκαημέρου. Η σύνοδος Ερμή-Άρη (10/11) βγάζει υπερδιέγερση σε νοητικό και σωματικό επίπεδο, και θα αισθάνεσαι σαν να έχεις πιει μια ντουζίνα καφέδες, μόνο που αυτό το «σπιντάρισμα» θα είναι πολύ «εύθραυστο», καθώς τα τετράγωνα του Κρόνου με Ερμή (10/11) και Άρη (11/11) φέρνουν εξάντληση σε ψυχολογικό αλλά και σωματικό επίπεδο, αλλά και μια τάση για αρνητικές σκέψεις και συναισθήματα, βασανίζοντάς σε ακόμα και για θέματα του παρελθόντος. Ίσως επηρεαστείς και από την επικαιρότητα που ενδεχομένως να αφορά και νέα μέτρα περιορισμού, ενώ αυτή η ευερεθιστότητα μπορεί να σε κάνει και πιο απότομο επικοινωνιακά, διαταράσσοντας τις ισορροπίες με κοντινά σου άτομα, συνεργάτες κ.λπ. οδηγώντας σε λεκτικές επιθέσεις ή καβγάδες, ενώ με την αντίθεση Ερμή-Ουρανού το Σάββατο μπορεί να υπάρξουν και απρόοπτα μέσα στην καθημερινότητα.


Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)
Οι πρώτες δύο μέρες της εβδομάδας είναι βοηθητικές για να κανονίσεις δουλειές και εκκρεμότητες, και οφείλεις να τις αξιοποιήσεις, καθώς στα μέσα της δημιουργούνται πιεστικές συνθήκες… for everybody, με το 1ο και τις αρχές του 2ου δεκαημέρου να επηρεάζονται περισσότερο. Η σύνοδος Ερμή-Άρη (10/11), μολονότι σε κινητοποιεί κοινωνικά και σε επίπεδο δικτύωσης με άτομα που έχετε κοινούς στόχους, βγάζει ταυτόχρονα ένταση στην επικοινωνία με συνεργάτες, συναδέλφους αλλά και φίλους, ακόμα και χωρίς ιδιαίτερο λόγο, ενώ τα τετράγωνα που σχηματίζει ο Κρόνος με Ερμή (10/11) και Άρη (11/11) φέρνουν δυσκολίες και εμπόδια στον σχεδιασμό σου και σε πιθανά νέα δημιουργικά ή επιχειρηματικά ξεκινήματα, πηγαίνοντάς σε πίσω αναφορικά με τα όνειρα που είχες σε αυτούς τους τομείς. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα πρέπει να καταβάλεις περισσότερο κόπο και δουλειά για να τα δεις να παίρνουν σάρκα και οστά, ξεπερνώντας σκοπέλους και καθυστερήσεις, ενώ μπορεί να προκύψουν και συγκρούσεις με συνεργάτες και φίλους και γύρω από τα οικονομικά, ιδιαίτερα αν μιλάμε για ένα συλλογικό πρότζεκτ, οπότε και θα πρέπει να προχωρήσεις σε περικοπές για να είναι βιώσιμο. Το Σ/Κ με την αντίθεση Ερμή-Ουρανού μπορεί ξαφνικά να εκδηλωθεί ερωτικό ενδιαφέρον από ένα φιλικό σου πρόσωπο.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)
Απαιτητική η εβδομάδα που ξεκινά, με πίεση στον άξονα καριέρας-οικογένειας, λόγω της ενεργοποίησης του ζωδιακού σου σταυρού που πυροδοτεί προκλήσεις, με το 1ο και τις αρχές του 2ου δεκαημέρου να επηρεάζονται περισσότερο. Η σύνοδος Ερμή-Άρη (10/11) βγάζει, από τη μια, φιλοδοξία και γρήγορη αντίληψη, αλλά ταυτόχρονα αυξάνει κατακόρυφα το τρέξιμο, τις απαιτήσεις και το pressing από συνεργάτες, πελάτες, προϊσταμένους κ.λπ. Τα τετράγωνα του Κρόνου από το ζώδιό σου με Ερμή (10/11) και Άρη (11/11) δείχνουν δυσκολίες και μπλοκαρίσματα στην αναγνώριση των προσπαθειών σου, πιθανά εμπόδια και καθυστερήσεις σε νέα ξεκινήματα και σχέδια, αλλά και μια τάση να επωμιστείς ευθύνες άλλων στη δουλειά, χωρίς το ανάλογο αντίκρισμα. Εκεί είναι όπου πρέπει να αντιδράσεις ψύχραιμα και να βάλεις τα όριά σου, αλλά και να ελέγξεις τα νεύρα σου, αποφεύγοντας άσκοπους τσακωμούς ή και ρήξεις που μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο όσα με τόσο κόπο έχεις χτίσει. Ενδεχομένως να υπάρξουν και οικογενειακά θέματα, ίσως με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, ενώ η αντίθεση Ερμή-Ουρανού (13/11) μπορεί να φέρει ένα ξέσπασμα, ή ένα απρόσμενο γεγονός που αλλάζει τις ισορροπίες.


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)
Το ξεκίνημα της εβδομάδας είναι καλύτερο για να τρέξεις σημαντικές δουλειές και υποχρεώσεις, καθώς στη συνέχεια δημιουργούνται δύσκολες όψεις, που, μολονότι δεν σε «βρίσκουν» άμεσα, επηρεάζουν ωστόσο περισσότερο το 1ο και τις αρχές του 2ου δεκαημέρου. Η σύνοδος Ερμή-Άρη (10/11) φέρνει έντονη κινητικότητα στην καθημερινότητα, επαφές, συναντήσεις, αλλά ταυτόχρονα αρκετό άγχος και μια «εξυπνακίστικη» διάθεση στις προσεγγίσεις σου, ενώ τα τετράγωνα του Κρόνου με Ερμή και Άρη βγάζουν ψυχολογική, νοητική ή και σωματική κόπωση, αλλά και ένα είδος αυτομπλοκαρίσματος αναφορικά με σχέδια που αφορούν σπουδές, επαγγελματικά και σχέσεις με εξωτερικό. Η αίσθηση ανεπάρκειας μπορεί να προκαλείται από καταστάσεις του παρελθόντος που δεν έχεις διαχειριστεί ουσιαστικά και που αποτελούν βαρίδια για την εξέλιξή σου, ενώ αντικειμενικές δυσκολίες στην επίτευξη των στόχων σου, σε συνδυασμό με θέματα επικαιρότητας, μπορούν να φέρουν πεσιμισμό και μελαγχολία. Σημαντικό να προσέχεις τον τρόπο που επικοινωνείς με τους άλλους, καθώς και το πώς οδηγείς αυτές τις μέρες, γιατί οι όψεις μιλούν και για διαφωνίες ή ατυχήματα, ιδιαίτερα με την αντίθεση Ερμή- Ουρανού (13/11), που ωστόσο μπορεί να φέρει και απρόσμενες γνωριμίες σε ερωτικό επίπεδο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ