Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της εβδομάδας | 1-7 Νοεμβρίου 2021

Σκορπιέ, απρόβλεπτες καταστάσεις, όλων των «αποχρώσεων» είναι πιθανές, όπως ένας κεραυνοβόλος έρωτας

zarastro.jpg
Zarastro
9’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σκορπιός

Cosmic Telegram: Ο Zarastro κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 1-7 Νοεμβρίου 2021

Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου)
Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό (4/11), που επηρεάζει κυρίως το 2ο δεκαήμερο, είναι «ζόρικη» καθώς λόγω της συμμετοχής του Ουρανού φέρνει απρόοπτες καταστάσεις στα οικονομικά, θετικές ή αρνητικές, δημιουργώντας παράλληλα συναισθηματική αναμόχλευση. Η ανησυχία θα είναι αισθητή τόσο τις μέρες που προηγούνται, όσο και εκείνες που έπονται της Νέας Σελήνης. Τα σενάρια πολλά: μπορεί να υπάρξει ένα κέρδος από μια επένδυση, μια κληρονομιά, μια νέα πρόταση στην δουλειά ή αντίθετα μια ζημία, ξαφνικά έξοδα που σε πετάνε εκτός προϋπολογισμού κ.λπ. Στο συναισθηματικό κομμάτι, η ανάγκη να απελευθερωθείς από τοξικές καταστάσεις, ακόμα και παλιά τραύματα που συνεχίζουν να αιμορραγούν είναι έντονη, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψουν συγκρούσεις, περιστατικά ζήλειας, ακόμα και βίαια ένστικτα στα ερωτικά, γι’ αυτό απαιτείται ψυχραιμία. Την επομένη όμως η Αφροδίτη περνά στον Αιγόκερω, όπου και θα παραμείνει για το ασυνήθιστα μεγάλο χρονικό διάστημα των 4 μηνών, δίνοντας ευκαιρίες αναγνώρισης στην καριέρα, αυξάνοντας την φιλοδοξία σου, φέρνοντας επίσης εξελίξεις σε σταθερές σχέσεις, π.χ. συγκατοίκηση, γάμο κ.λπ. Η είσοδος του Ερμή στον Σκορπιό (6/11) τονίζει πως λεφτά και σεξ θα απασχολούν το μυαλό σου στο μεγαλύτερο μέρος του Νοέμβρη.


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)
Η εβδομάδα έχει «εκρηκτικές» διαστάσεις, με την Νέα Σελήνη (4/11) απέναντι σου στον Σκορπιό, σε αντίθεση με τον Ουρανό από το ζώδιο σου, να δημιουργεί ανατροπές σε επίπεδο διαπροσωπικών σχέσεων, επηρεάζοντας κυρίως το 2ο δεκαήμερο με τα γεγονότα να εκτείνονται σε διάστημα δύο εβδομάδων, μέχρι την Πανσέληνο - Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο σου στις 19/11. Βρίσκεσαι σε συναισθηματικό αναβρασμό, με διάθεση επανάστασης απέναντι σε ό, τι και όποιον σε περιορίζει, με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος ρήξεων ή και χωρισμού στα προσωπικά ή σε μια συνεργασία. Δεν είσαι θερμοκέφαλο άτομο, αλλά η ενέργεια που εκλύεται είναι τέτοια που σε κάνει να αντιδράς, χωρίς διάθεση συμβιβασμού, αν και αργότερα μπορεί να το μετανιώσεις. Για κάποιους μπορεί υπάρξουν και ξαφνικές νέες προτάσεις στα επαγγελματικά ή κεραυνοβόλοι έρωτες, με περίσσεια ενθουσιασμού. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Αιγόκερω την Παρασκευή, par excellence για 4 μήνες, είναι επίσης θετική για νέες γνωριμίες και μάλιστα με άτομα διαφορετικής ιδεολογίας, κουλτούρας κ.λπ. καθώς αυτή η περίοδος ευνοεί τα ταξίδια, την μετοίκηση στο εξωτερικό, τις σπουδές, αλλά και τα νέα επαγγελματικά σχέδια, επεκτείνοντας τους ορίζοντες σου. Το πέρασμα του Ερμή στον Σκορπιό (6/11) δείχνει πως οι «άλλοι» και οι απαιτήσεις τους  θα απασχολούν πολύ την καθημερινότητα σου.


Δίδυμοι (20 Μαΐου - 19 Ιουνίου)
Άγχος και περισσότερο στρες στην καθημερινότητα φέρνει η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό (4/11) που επηρεάζει κυρίως το 2ο δεκαήμερο και ίσως διαπιστώσεις πως ακόμα και ο ύπνος σου είναι κακής ποιότητας αυτές τις μέρες. Θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης θα σε απασχολήσουν στο διάστημα των επόμενων εβδομάδων και επειδή «κάλλιον προλαμβάνειν, παρά θεραπεύειν» θα ήταν καλό να προγραμματίσεις κάποιες προληπτικές εξετάσεις, να επισκεφτείς εκείνον τον ειδικό που όλο αμελείς, αλλά και να κάνεις μια νέα αρχή στον τρόπο που διατρέφεσαι και φροντίζεις εν γένει το σώμα σου. Αυτό το φεγγάρι μπορεί επίσης να φέρει ξαφνικές αλλαγές στις εργασιακές συνθήκες, π.χ. αλλαγή πόστου, υποχρεώσεων, προσώπων στο γραφείο κλπ., χωρίς να αποκλείονται και νέες προτάσεις για δουλειά. Την επομένη η Αφροδίτη περνά στον Αιγόκερω για τους επόμενους 4 μήνες κατ’ εξαίρεση, μια θέση που ευνοεί τόσο τα οικονομικά, για διευθετήσεις οφειλών, χρηματοδοτήσεις, επενδύσεις, κληρονομικά, περιουσιακά, χρήματα που διαχειρίζεσαι από κοινού με τον σύντροφο σου ή κάποιον συνέταιρο κ.λπ., όσο και τα αισθηματικά, βγάζοντας βαθιά συναισθήματα και έντονες σεξουαλικές συγκινήσεις. Ο Ερμής στον Σκορπιό (6/11) πάλι τονίζει πως ο προγραμματισμός είναι απαραίτητος για να τα βγάλεις πέρα με τόσο τρέξιμο.


Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)
Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό (4/11) σε αντίθεση με τον Ουρανό μπορεί να φέρει ανατροπές στα ερωτικά αλλά και σε δημιουργικά σχέδια, όχι απαραίτητα αρνητικές, επηρεάζοντας κυρίως τους  γεννημένους στο 2ο δεκαήμερο. Νέες αναπάντεχες γνωριμίες, κεραυνοβόλοι έρωτες, μια «απρογραμμάτιστη» εγκυμοσύνη, καινούργια επιχειρηματικά σχέδια ή αντίθετα αναταράξεις σε μόνιμες σχέσεις, προβλήματα στην σχέση με τα παιδιά σου ή αλλαγές στον σχεδιασμό των επαγγελματικών σου στόχων, είναι μερικά από τα πιθανά σενάρια με αυτό το φεγγάρι. Πολύ σημαντική η μετακίνηση την Παρασκευή της Αφροδίτης απέναντι σου στον Αιγόκερω και η παραμονή της μέχρι τις 5/3/22 κατά παρέκκλιση, μια διέλευση που κάνει τα θέματα προσωπικών σχέσεων και συνεργασιών ιδιαίτερα σημαντικά όλο αυτό το διάστημα. Οι ευκαιρίες για νέες σχέσεις, για θετικές εξελίξεις και αποκατάσταση ισορροπιών σε ήδη υπάρχουσες και το πέρασμα τους στο επόμενο στάδιο μέσω μιας επισημοποίησης ή ενός γάμου, καθώς και οι πιθανότητες για καινούργιες συνεργασίες, δουλειές, συνεταιρισμούς κ.λπ. θα είναι αυξημένες αυτό το τετράμηνο, εκτός από την περίοδο που θα γυρίσει ανάδρομη (από 20/12 - 28/1/22) όπου εκεί θέλει προσοχή. Η είσοδος του Ερμή στον Σκορπιό (6/11) φέρνει περισσότερη αισιοδοξία και δημιουργικότητα.


Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)
Απρόβλεπτες καταστάσεις στα οικογενειακά και στα επαγγελματικά μπορεί να φέρει η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό (4/11), επηρεάζοντας κυρίως τους γεννημένους στο 2ο δεκαήμερο. Αιφνιδιαστικά γεγονότα αναφορικά με μέλη της οικογένειας, ίσως μεγαλύτερης ηλικίας, νευρικότητα και συγκρούσεις με άτομα που συγκατοικείς, θέματα με το σπίτι ως ακίνητο, μετακομίσεις π.χ. λόγω ανάγκης για μεγαλύτερο χώρο λόγω αύξησης των μελών της οικογένειας, εξαιτίας ιδιοκατοίκησης ή λόγω των επαγγελματικών π,χ. μετάθεσης, αλλά και αλλαγές στις συνθήκες της δουλειάς, π.χ. αύξηση αρμοδιοτήτων, αλλαγή πόστου, αλλαγές στην κατεύθυνση της καριέρας, καινούργια προσωπικά εγχειρήματα κ.λπ., όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Η Αφροδίτη περνά στον Αιγόκερω την επομένη, όπου και θα παραμείνει ένα πολύ μεγάλο διάστημα έως 5/3/22, κάνοντας τα θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης προτεραιότητα, ωθώντας σε να θέσεις νέες ρουτίνες για την συστηματική φροντίδα του εαυτού σου, αν και οι πειρασμοί θα είναι πολλοί, αφού αυτή η διέλευση αυξάνει την όρεξη για γλυκά και λιπαρά, ευνοώντας την αύξηση βάρους αν δεν βάλεις όρια. Το πέρασμα του Ερμή στον Σκορπιό (6/11) κάνει σκέψη σου πιο εσωστρεφή και συναισθηματική και λιγότερο λογική.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)
Επικοινωνιακά black out, μεταφορικά και κυριολεκτικά, τόσο με πρόσωπα όσο και με συσκευές τεχνολογίας, μπορεί να φέρει η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό (4/11) λόγω της αντίθεσης που δημιουργεί με τον Ουρανό, επηρεάζοντας κυρίως τους γεννημένους στο 2ο δεκαήμερο. Ξαφνικά ταξίδια, αλαλούμ με ραντεβού, απρόσμενα γεγονότα στις μετακινήσεις ή σε σχέση με το μεταφορικό σου μέσο είναι επίσης πιθανά, γι’ αυτό χρειάζεται λίγη προσοχή και στην οδήγηση αυτές τις μέρες, ενώ ίσως κάνεις και κάποιες διαφωτιστικές συζητήσεις ή μάθεις κάποιες πληροφορίες που σου λύνουν ερωτηματικά αναφορικά με τα επαγγελματικά, τις σπουδές ή τις σχέσεις σου. Και τώρα πάμε στα σπουδαία νέα, που δεν είναι άλλα από την μετακίνηση της Αφροδίτης στον Αιγόκερω την Παρασκευή και την παραμονή της εκεί για τέσσερις ολόκληρους μήνες, ένα διάστημα που ευνοεί κατά κόρον τους έρωτες, τα φλερτ και τις νέες γνωριμίες, την διασκέδαση, τα γέλια, την προβολή των ταλέντων σου, -ιδιαίτερα αν ασχολείσαι με τον χώρο του θεάματος-, τα δημιουργικά σου σχέδια, τις επιχειρήσεις, τις σχέσεις με τα παιδιά σου, αλλά και την απόκτηση απογόνων, αφού η γονιμότητα σου θα είναι αυξημένη. Η είσοδος του Ερμή στον Σκορπιό (6/11) δίνει ταχύτητα στην σκέψη και στους ρυθμούς της καθημερινότητας σου.


Ζυγός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)
Η έξοδος του Άρη από το ζώδιο σου δημιουργεί πιο «λογικούς» ρυθμούς στην καθημερινότητα, με την νέα του θέση στον Σκορπιό να εστιάζει το ενδιαφέρον σου στα οικονομικά και τον Ερμή στο ίδιο ζώδιο (6/11) να σε βάζει στην διαδικασία να διαμορφώσεις ένα καλύτερο πλάνο διαχείρισης  τους. Όμως, η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό (4/11), που επηρεάζει κυρίως το 2ο δεκαήμερο, φέρνει απρόβλεπτα γεγονότα, με όλα τα σενάρια να είναι ανοιχτά, τόσο τα θετικά, όσο και τα αρνητικά. Έτσι, μπορεί να υπάρξει μια καινούργια πρόταση στα επαγγελματικά ή μια νέα δουλειά που αυξάνει το εισόδημα σου, κάποιο μπόνους, ένα κέρδος από μια επένδυση ή αντίθετα ξαφνικά έξοδα που φέρνουν «τούμπα» τον προϋπολογισμό σου, μια επιτακτική ανάγκη κλεισίματος μιας κατάστασης, π.χ. μιας επιχείρησης που σε βάζει συνεχώς «μέσα» κ.λπ. με την αποφυγή ρίσκων να συνιστάται σε κάθε περίπτωση. Κρίσεις σε προσωπικές σχέσεις είναι ακόμα πιθανές. Η είσοδος (5/11) και παραμονή της Αφροδίτης στον Αιγόκερω για 4 μήνες κατά παρέκκλιση μπορεί επίσης να βγάλει αυξημένες δαπάνες στον τομέα του σπιτιού, που όμως θα είναι για «καλό σκοπό», π.χ. μια ανακαίνιση, μια αγορά ακινήτου, μια μετακόμιση, χωρίς να αποκλείεται η στήριξη σε μέλη της οικογένειας που έχουν ανάγκη.


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)
Είσαι ο πρωταγωνιστής της εβδομάδας, με μια Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου (4/11) που ενεργοποιεί το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού, φέρνοντας καθοριστικές αλλαγές σε σχέσεις και συνεργασίες, επηρεάζοντας κυρίως τους γεννημένους στο 2ο δεκαήμερο. Για όσους βέβαια έχουν γενέθλια αυτές εδώ τις μέρες, η επιρροή αφορά ολόκληρη την γενέθλια χρονιά. Απρόβλεπτες καταστάσεις, όλων των «αποχρώσεων» είναι πιθανές, όπως μια νέα γνωριμία γεμάτη έξαψη, ένας κεραυνοβόλος έρωτας, μια ξαφνική πρόταση για συνεργασία, ή αντίθετα σκηνικά απόλυτης έντασης, ακόμα και οριστικής ρήξης μέσα σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Βλέπεις ο Ουρανός κάνει ακριβείας αντίθεση με αυτό τη φεγγάρι, οπότε God knows τι θα βγάλει τελικά. Το σίγουρο είναι πως θα υπάρχει νευρικότητα, συναισθηματική αναστάτωση και εσωτερικευμένος θυμός, οπότε χρειάζεται να προέχεις και παραπάνω την υγεία σου. Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Αιγόκερω την επομένη, όπου και θα «στρογγυλοκαθίσει» μέχρι τις 5/3/22, μια θετική διέλευση που θα βοηθήσει σε θέματα επικοινωνίας, δημοσίων σχέσεων, σπουδών  φλερτ, δίνοντας ευκαιρίες για ταξίδια και ανάλαφρες στιγμές με φίλους. Βοηθητική και η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο σου (6/11) αν και σε κάνει περισσότερο υποκειμενικό στις απόψεις σου.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)
Παρασκήνιο στα εργασιακά και πιθανές αλλαγές στις συνθήκες της δουλειάς φέρνει μεταξύ άλλων η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό (4/11) που επηρεάζει κυρίως το 2ο δεκαήμερο. Μια αλλαγή συνεργατών, πόστου, αρμοδιοτήτων, μια νέα δουλειά ή μια αποκάλυψη μυστικών διαδρομών που δεν γνώριζες είναι πιθανή, με τις αποκαλύψεις να αφορούν και άλλους τομείς, όπως τις προσωπικές σχέσεις, αφήνοντας σε κατά περίπτωση άναυδο με τα όσα πληροφορείσαι ή «πιάνεις» διαισθητικά από την μη λεκτική επικοινωνία, αν είναι πιο attuned συναισθηματικά άτομο. Ωστόσο, θα ήταν καλό να αντιδράσεις ψύχραιμα και με σύνεση, κόβοντας τοξικούς δεσμούς όπου είναι απαραίτητο, χωρίς να παρασυρθείς σε υπερβολικά ξεσπάσματα που στο τέλος εσένα φθείρουν ψυχολογικά. Η υγεία σου άλλωστε είναι ένας άλλος τομέας που επηρεάζεται από αυτό το φεγγάρι, βγάζοντας μια ανάγκη ουσιαστικού νοιαξίματος και σωστού προγραμματισμού για το καλό της από εδώ και πέρα. Την επομένη η Αφροδίτη εισέρχεται στον Αιγόκερω, όπου και θα παραμείνει για τους επόμενους 4 μήνες, δίνοντας βοήθειες στα οικονομικά σου, αν και το διάστημα που θα γυρίσει ανάδρομη (20/12 - 28/1/22) χρειάζεται «σφιχτή» διαχείριση.


Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)
Αλλαγές σε επίπεδο στόχων και ξεκαθαρίσματα σε ερωτικές, επαγγελματικές και φιλικές σχέσεις μπορεί να φέρει η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό (4/11) επηρεάζοντας κυρίως τους γεννημένους στο 2ο δεκαήμερο. Αυτές οι ανακατατάξεις μπορούν να αφορούν και άτομα τα οποία σου προσφέρουν με κάποιο τρόπο τις υπηρεσίες τους, με την ένταση να οδηγεί ίσως σε απότομες συμπεριφορές που αργότερα μετανιώνεις, οπότε κοίτα όσο μπορείς να μην εξωθήσεις τα πράγματα. Από την άλλη δεν αποκλείεται για μερικούς και το ακριβώς αντίθετο σενάριο, δηλαδή ουρανοκατέβατες νέες γνωριμίες και έρωτες, νέα πρόσωπα με τα οποία υπάρχει κοινός τόπος για συνεργασία κ.λπ. Τα σημαντικά όμως για’ σένα ξεκινούν την επομένη, με την Αφροδίτη να εισέρχεται στο ζώδιο σου και να «στρατοπεδεύει» εκεί για τέσσερις ολόκληρους μήνες κατ’ εξαίρεση, εξαιτίας της αναδρομής της το διάστημα από 20/12 - 28/1/22. Θα βοηθήσει τα οικονομικά σου, θέματα εμφάνισης, φέρνοντας μεγαλύτερη εξωστρέφεια και ευκαιρίες για φλερτ, αλλά και χρήσιμες συνειδητοποιήσεις για το κομμάτι της δέσμευσης. Το πέρασμα του Ερμή στον Σκορπιό (6/11) βοηθάει επίσης σε θέματα κοινωνικής δικτύωσης και συλλογικής δουλειάς.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)
Σημαντικές αλλαγές στα επαγγελματικά ή τα θέματα του σπιτιού μπορεί να φέρει η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό (4/11) που σχηματίζει ακριβείας αντίθεση με τον κυβερνήτη σου Ουρανό, επηρεάζοντας κυρίως το 2ο δεκαήμερο. Τα σενάρια πολλά: μια προαγωγή στην δουλειά, μια αναγνώριση για τις επιδόσεις σου, μια απρόσμενη νέα πρόταση που ενθουσιάζει, μια μεταγραφή σε άλλη εταιρεία, ή αντίθετα το ξαφνικό τέλος μιας συνεργασίας, μια αλλαγή κατεύθυνσης στην καριέρα, ή ακόμα και μια χωροταξική αλλαγή εξαιτίας των επαγγελματικών, όλα είναι πιθανά, καθώς η φύση του Ουρανού είναι απρόβλεπτη και αυτό το φεγγάρι ενεργοποιεί το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού. Το σίγουρο είναι πως η εσωτερική ανησυχία θα είναι μεγάλη, σε επίπεδο που μπορεί να επηρεάσει και την υγεία σου, αν δεν βρεις τρόπους να την διαχειριστείς, ενώ καλό θα ήταν να αποφύγεις ξεσπάσματα με τα μέλη της οικογένειας σου. Η είσοδος του Ερμή στον Σκορπιό (6/11) δείχνει πως και το μυαλό σου θα απασχολείται ως επί το πλείστον με θέματα καριέρας, οργανώνοντας τα logistics του πράγματος. Το πέρασμα (5/11) και η παραμονή της Αφροδίτης στον Αιγόκερω έως τις 5/3/22, στον πιο σκοτεινό οίκο του ωροσκοπίου σου βγάζει έντονες ευαισθησίες, αλλά και τάση για ανεκπλήρωτους, πλατωνικούς ή κρυφούς έρωτες.


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)
Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό (4/11) που επηρεάζει κυρίως το 2ο δεκαήμερο, βγάζει υπερένταση και απρόοπτα στην επικοινωνία, τις μετακινήσεις, το μεταφορικό σου μέσο, τα ταξίδια, τις σπουδές, τα νομικά ζητήματα, φέρνοντας ακόμα και απρόσμενες ειδήσεις που αφορούν συνεργάτες, φίλους ή συγγενείς και είναι καλό να αποφύγεις τον απότομο τρόπο και τις προστριβές με τα κοντινά σου άτομα αυτές τις μέρες, ακόμα κι αν δεν κοιμάσαι και τόσο καλά, πράγμα πολύ πιθανό. Όμως αυτό το φεγγάρι μπορεί να έχει αντίθετα και θετικές προοπτικές σε όλα τα παραπάνω, καθώς ο Ουρανός συμμετέχει με αντίθεση, βοηθώντας σε να ανοίξεις τους ορίζοντες σου, να έχεις μια εξέλιξη στις σπουδές σου, να προχωρήσεις στην εκμάθηση ενός νέου γνωστικού αντικειμένου, να θέσεις στόχους, να προχωρήσεις καινούργια σχέδια στα επαγγελματικά, να διαφημίσεις την δουλειά σου, να ταξιδέψεις στο εξωτερικό. Η είσοδος του Ερμή στον Σκορπιό (6/11) φέρνει αισιόδοξη διάθεση, όρεξη για κοινωνικότητες και εύνοια στην επικοινωνία μέχρι 24/11, ενώ και το πέρασμα της Αφροδίτης στον Αιγόκερω (5/11) όπου και θα παραμείνει για τέσσερις μήνες, θα ενισχύσει τις συνεργασίες, την συλλογική δουλειά, αλλά και τις ευκαιρίες για φλερτ που μπορούν να προκύψουν και μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ