Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Δευτέρας 01.11.2021

Ζυγέ, το τρίγωνο Ερμή-Δία είναι ευνοϊκό για νέα δημιουργικά ξεκινήματα

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εικονογράφηση που απεικονίζει γυναίκα να κοιτά έναν πλανήτη

Τα Ζώδια της Δευτέρας 1 Νοεμβρίου 2021: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Καλό μήνα! Θετικά μπαίνει ο Νοέμβρης, με την μέρα να βοηθά σε συζητήσεις και επαφές για τα επαγγελματικά, με ευκαιρίες για κοινωνικά ανοίγματα (3ο δεκαήμερο κυρίως), μολονότι θα υπάρχει αρκετό τρέξιμο.

Ταύρος
Καλό μήνα! Η Δευτέρα είναι καλή για επαφές με συνεργάτες, για να περάσεις από συνέντευξη ή για να κάνεις μια παρουσίαση στην δουλειά, χωρίς να αποκλείεται και κάποια επιβράβευση (3ο δεκαήμερο ιδιαίτερα).

Δίδυμοι
Καλό μήνα! Η Δευτέρα μπορεί να φέρει κάποιο θετικό νέο για τα επαγγελματικά, τα ερωτικά, τα παιδιά σου ή μια επιτυχία που αφορά στις σπουδές σου (3ο δεκαήμερο ιδιαίτερα).

Καρκίνος
Καλό μήνα! Αν έχεις να δεις κάποιο θέμα για το σπίτι, τα κληρονομικά, τα περιουσιακά κ.λπ. κάντο σήμερα, ενώ αν θέλεις να ζητήσεις βοηθεια από την οικογένεια σου ή να βρεις σπίτι, η τύχη είναι με το μέρος σου (3ο δεκαήμερο κυρίως).

Λέων
Καλό μήνα! Η Δευτέρα προσφέρεται για να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου με συνεργάτες, να διαπραγματευτείς νέες συμφωνίες, αλλά και να κάνεις μια έξοδο με τους φίλους σου για να σαχλαμαρίσετε.

Παρθένος
Καλό μήνα! Μια ευχάριστη είδηση για τα οικονομικά ή την δουλειά, π.χ. κάποιος έπαινος, δεν αποκλείεται σήμερα (3ο δεκαήμερο κυρίως), ωστόσο προσπάθησε να θέσεις όρια στις απαιτήσεις των άλλων.

Ζυγός
Καλό μήνα! Το τρίγωνο Ερμή-Δία είναι ευνοϊκό για νέα δημιουργικά ξεκινήματα, παρουσιάσεις και επαφές στα επαγγελματικά, ενώ ίσως πάρεις και ένα ευχάριστο νέο που αφορά στα παιδιά σου (3ο δεκαήμερο ιδιαίτερα).

Σκορπιός
Καλό μήνα! Ένα θεματάκι υγείας ή κάποιο πρόβλημα με το σπίτι μπορεί να πάει καλύτερα (3ο δεκαήμερο κυρίως), αν και μια προσωπική σχέση μπορεί να σου γεννά αμφιβολίες.

Τοξότης
Καλό μήνα! Αν και η δουλειά έχει πίεση, η συνεννόηση με συνεργατες και η συλλογική δουλειά in general πάει καλά, ενώ στα αισθηματικά ίσως έχεις και τα τυχερά σου (3ο δεκαήμερο κυρίως).

Αιγόκερως
Καλό μήνα! Ίσως σήμερα λαβεις τα εύσημα από κάποιον ανώτερο στη δουλειά ή έχεις μια καλή οικονομική πρόταση στα επαγγελματικά, κυρίως αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο.

Υδροχόος
Καλό μήνα! Το τρίγωνο Ερμή-Δία (3ο δεκαήμερο κυρίως) υπόσχεται αισιόδοξα νέα για τις σπουδές και τα επαγγελματικά σου, με την μέρα να είναι καλή και για ενάρξεις, λανσάρισματα κ.λπ.

Ιχθύες
Καλό μήνα! Θέσε προτεραιότητες και προσέγγισε με καθαρό μυαλό σχέσεις και συνεργασίες, αποφεύγοντας να τα πάρεις όλα προσωπικά. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, ίσως υπαρξει μια θετική είδηση για τα οικονομικά.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ