Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τετάρτης 29.09.2021

Κριέ, έχεις ανάγκη από «συναισθηματική δραπέτευση», να ξεφύγεις λίγο από την ρουτίνα

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μια κοπέλα με τα χέρια ανοιχτά.
© Unsplash

Τα Ζώδια της Τετάρτης 29.09.2021: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro.

Κριός
Έχεις ανάγκη από «συναισθηματική δραπέτευση», να ξεφύγεις λίγο από την ρουτίνα, ενώ μια ερωτική εξομολόγηση από το ταίρι σου μπορεί να σε εκπλήξει ευχάριστα. Ισχύει και vice versa.

Ταύρος
Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα βγάζει όλο σου τον ρομαντισμό στα ερωτικά, γλυκαίνοντας το κλίμα με τον σύντροφο σου (2ο δεκαήμερο) και θα ήταν καλή ιδέα να κανόνιζες κάτι αποκλειστικά για δυο.

Δίδυμοι
Τα επαγγελματικά χρειάζονται κατά βάση λογική και όχι συναισθηματισμούς, εκτός αν παίζει και κάτι ερωτικό παράλληλα (2ο δεκαήμερο), που όμως οφείλεις να το διαχειριστείς διακριτικά.

Καρκίνος
Έχεις ένα sweet disposition που βοηθά και την επαφή με τον σύντροφο σου, αλλά χρειάζεται να αποφύγεις τους γρήγορους ενθουσιασμούς και τις εξιδανικεύσεις σε νέες γνωριμίες.

Λέων
Βγάζεις πάθος με το ταίρι σου, θέλοντας να μοιραστείς μαζί του ενδόμυχες σκέψεις και συναισθήματα (2ο δεκαήμερο), με ρομαντισμό αλλά Disney princess.

Παρθένος
Ο ρομαντισμός σου ενισχύεται και μπορεί να σε «ξεκλειδώσει» συναισθηματικά, έχοντας θετικό αντίκτυπο στην σχέση σου (2ο δεκαήμερο), ωστόσο απόφυγε εξιδανικεύσεις προσώπων που τώρα γνωρίζεις.

Ζυγός
Η διάθεση προσφοράς από μέρους σου είναι θετική, ωστόσο δώσε μέχρι εκεί που σε παίρνει, αποφεύγοντας υπερβολικές «μαγκιές», ιδιαίτερα στον οικονομικό τομέα.

Σκορπιός
Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα βγάζει τον ιππότη από μέσα σου, δίνοντας «εξωτικό» αέρα γλυκύτητας στην σχέση σου (2ο δεκαήμερο). Οι αδέσμευτοι πάλι ας πάρουν τον χρόνο τους προτού «ακουμπήσουν» τυφλά την καρδιά τους όπου λάχει.

Τοξότης
Αισθάνεσαι πιο άνετα να δείξεις τις «αδυναμίες» σου στον άνθρωπο σου, ενώ μια νέα σχέση που βρίσκεται στην αρχή της μπορεί να έχει έντονο το στοιχείο της ψυχικής σύνδεσης (2ο δεκαήμερο).

Αιγόκερως 
Αέρας ερωτικός φυσά σε μια φιλική σχέση (2ο δεκαήμερο). Είτε υπάρχει εκδήλωση αυτού του ενδιαφέροντος εκατέρωθεν, είτε «βασανίζεσαι» μόνος σου, θέλοντας πια κάτι περισσότερο.

Υδροχόος
Στα επαγγελματικά επικρατεί κάποιου είδους σύγχυση αναφορικά με τις προοπτικές σου, εκτός αν είσαι καλλιτέχνης, με την έμπνευση να είναι στα φόρτε της.

Ιχθύες
Ονειρεύεσαι με «ανοιχτά ματια» σήμερα και η λαχτάρα σου να ζήσεις παραμυθένιες καταστάσεις στα ερωτικά ίσως γίνει πραγματικότητα με το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα (2ο δεκαήμερο), μέσω μιας γνωριμίας που αλλάζει τα δεδομένα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ