Cosmic Telegram

Τα Ζώδια του Σαββάτου 14.08.2021

Παρθένε, άσε τις συνειδητοποιήσεις και τα αγχωτικά «καλά της Παναγίας έφτασε, πάει τελείωσε πια και το καλοκαίρι» και κοιτά να περάσεις καλά στο τώρα.

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ένα αγόρι σε ένα σκάφος στη Μύκονο.
© Unsplash

Τα Ζώδια του Σαββάτου 14.08.2021: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro.

Κριός
Μάλλον δεν είσαι διαθέσιμος (ψυχολογικά) να μιλήσεις ή και να φροντίσεις θέματα των άλλων this Σ/Κ, ωστόσο δεν χρειάζεται σήμερα να καταφύγεις και σε σκληρά λόγια. Just say no.

Ταύρος
Ενδεχομένως αιθάνεσαι περισσότερο άγχος ή και πίεση στην επικοινωνία με τους γύρω σου, το σύντροφο, τους φίλους κ.λπ., καθώς εισπράττεις μια απότομη ή και «σκληρή» συμπεριφορά. Μην θεωρείς ότι ευθύνεσαι εσύ και το παίρνεις προσωπικά, ο καθένας έχει τα «δικά» του.

Δίδυμοι
Το Σάββατο αξίζει να ξοδέψεις περισσότερο χρόνο σε σένα και στις ανάγκες του σώματός σου, κάνοντας κάποιου είδους περιποίηση. Τώρα, αν δεν έχεις φύγει έστω για ένα ταξιδάκι, σου «κακοφαίνεται» πολύ.

Καρκίνος
Είσαι από τα ζώδια που θα περάσουν ευχάριστα ένα μάλλον λιγότερο ξέγνοιαστο Δεκαπενταύγουστο για τους περισσότερους, αρκεί να εστιάσεις στα θετικά, υιοθετώντας την πιο χαλαρή σου διάθεση.

Λέων
Αρκετά νευρικό το Σ/Κ του Δεκαπενταύγουστου, μπορεί να σε πιέσει περισσότερο και ψυχολογικά, ενώ αν έχεις να οργανώσεις και εξορμήσεις με οικογένεια, take it easy.

Παρθένος
Άσε τις συνειδητοποιήσεις και τα αγχωτικά «καλά της Παναγίας έφτασε, πάει τελείωσε πια και το καλοκαίρι» και κοιτά να περάσεις καλά στο τώρα.

Ζυγός
Επειδή η διάθεση σου είναι λίγο κυκλοθυμική, απόφυγε να αντιδράσεις άμεσα σε πραγματα που δεν εξαρτώνται εντελως από εσένα, οικονομικά ή αλλά. Και με το σύντροφο ή τα παιδιά, be more cool.

Σκορπιός
Με τη Σελήνη στο ζώδιο σου να «κοντράρεται» όλο το Σ/Κ της Παναγίας, ακόμη κι αν δεν υπάρχει κάποιος αντικειμενικός λόγος, ένα undetected stress θα το νιώθεις, γι’ αυτό μην πιέζεις περισσότερο τον εαυτό σου.

Τοξότης
Αποσυνδέσου από πηγές άγχους και φρόντισε να ξεκουραστείς όσο περισσότερο μπορείς, όπου κι αν βρίσκεσαι, γιατί το έχεις ανάγκη πιο πολύ από τη διασκέδαση.

Αιγόκερως
Σε καλύτερη μοίρα σε σχέση με τα υπόλοιπα ζώδια βρίσκεσαι αυτό το weekend, οπότε «δικαιολογίες» για να μη βρεις χαρά, παίρνουν άκυρο.

Υδροχόος
Μη σε πιάνουν τα μίζερά σου σήμερα, σκεφτόμενος την επάνοδο στην καθημερινότητας οσονούπω, αν λήγουν οι διακοπές ή το ότι δεν έχεις φύγει καν, αν δουλεύεις ακόμα. Ψυχραιμία.

Ιχθύες
Βρίσκεσαι ήδη on board ή ετοιμάζεσαι για να φύγεις ταξιδάκι σήμερα; Όπως και να ’χει, ξέχνα εκκρεμότητες και εκνευρισμούς και πιάσε τον παλμό του Δεκαπενταύγουστου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ