Visual Browsing
Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 12-18 Ιουλίου 2021
COSMIC TELEGRAM

Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 12-18 Ιουλίου 2021

Καρκίνε, βρίσκεσαι σε έντονη κινητικότητα επικοινωνιακά, ενεργοποιημένος από τις θετικές όψεις του Ερμή από το ζώδιό σου με τον Δία και τον Ποσειδώνα
Cosmic Telegram: Ο Zarastro κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 12-18 Ιουλίου 2021

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)
Κατ’ εξοχήν ερωτική η εβδομάδα που ξεκινά για το ζώδιό σου, Κριέ μου, γεγονός που αντισταθμίζει τις δυσκολίες που δημιούργησαν οι κόντρες Κρόνου - Ουρανού στις προσωπικές σου σχέσεις. Αυτή η Τρίτη και δεκατρείς κάθε άλλο παρά γρουσούζικη είναι, καθώς «φιλοξενεί» μια από τις καλύτερες όψεις στην αστρολογία, το τρίγωνο της Αφροδίτης, της θεάς του έρωτα, με τον Άρη, τον θεό του σεξ, στον πύρινο Λέοντα, επηρεάζοντας ιδιαίτερα τους γεννημένους στο τέλος του 2ου δεκαημέρου.  Είσαι στην κατάλληλη διάθεση για να αφήσεις πίσω ό,τι σε χωρίζει με τον άνθρωπο σου και να επιδοθείς μαζί του σε στιγμές έντονου πάθους, απολαμβάνοντας την σεξουαλικότητα σου, καθώς η λίμπιντο σου είναι «στα ντουζένια» της! Εξαιρετική περίοδος και για την απόκτηση παιδιών, αφού η γονιμότητα σου είναι αυξημένη, οπότε κανόνισε «να την ιδρώσεις την φανέλα» αν θέλεις ένα bebe. Ο αισθησιασμός θα παίξει τον ρόλο του και για τους αδέσμευτους, αφού θα υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες όχι μόνο για να γνωρίσεις κάποιον που σου κάνει το «κλικ», αλλά να περάσεις έντονα και παθιασμένα, έχοντας πραγματικά αυτό που λέμε «χημεία» μαζί του. Προσοχή προς το τέλος της εβδομάδας, κυρίως για το 3ο δεκαήμερο, με την αντίθεση Ήλιου - Πλούτωνα (17/7) που φέρνει εντάσεις και χειριστικές καταστάσεις τόσο στην σχέση σου, όσο και στον άξονα καριέρας - οικογένειας.


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)
Πιο ευχάριστη αυτή η εβδομάδα για το ζώδιο σου και μάλιστα στο ξεκίνημα της μπορεί να έχεις κάποια θετικά νέα για το μέλλον μιας συμφωνίας ή για έναν επαγγελματικό στόχο με το τρίγωνο Ερμή - Δία, αν είσαι γεννημένος τις πρώτες μέρες. Το αισθηματικό σου παρελθόν μπορεί να επιστρέψει ξανά με κάποιο τρόπο με την σύνοδο Αφροδίτης - Άρη στον Λέοντα (13/7) δίνοντας σου τη δυνατότητα για μια δεύτερη ευκαιρία ή επανασύνδεση με έναν πρώην, με τον οποίο είχες μια σχέση ζωής, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο τέλος του 2ου δεκαημέρου. Εύνοια μπορεί να έχεις και σε θέματα ακινήτων, αγοραπωλησιών και κληρονομικών, ενώ αυτή είναι μια πολύ καλή χρονική συγκυρία για να ξεκινήσεις εργασίες ανάπλασης ή συντήρησης στον χώρο κατοικίας σου ή σε κάποιο εξοχικό. Σούπερ μέρες και για να καλέσεις φίλους και αγαπημένα πρόσωπα στο σπίτι, να μαγειρέψετε παρέα, να διασκεδάσετε και να περάσετε όμορφες στιγμές, κάνοντας κάποιο πάρτι, π.χ. γιορτάζοντας μια επιτυχία, γεγονός που θα σε αναζωογονήσει και ψυχικά. Κοντά στο Σ/Κ καλό θα ήταν να αποφύγεις φιλονικίες με πρόσωπα του περιβάλλοντος σου, αλλά και σημαντικές αποφάσεις αναφορικά με εμπορικές συναλλαγές και νομικές υποθέσεις, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, με την αντίθεση Ήλιου - Πλούτωνα.


Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)
Αυτή η εβδομάδα έχει έμφαση στα οικονομικά σου και φαίνεται πως μπορούν να υπάρξουν ιδέες που ενδεχομένως να αποδώσουν και πρακτικά, συμφέρουσες διαπραγματεύσεις με τράπεζες, εφορίες, οργανισμούς κ.λπ. για να διευθετήσεις εκκρεμότητες αλλά και επαφές σε καλό κλίμα με πρόσωπα που μπορούν να σε στηρίξουν οικονομικά, με τα τρίγωνα Ερμή - Δία (12/7) και Ήλιου - Ποσειδώνα (15/7), κυρίως για το 1ο και το 3ο δεκαήμερο αντίστοιχα.  Αντίθετα, το Σ/Κ δεν ενδείκνυται για οικονομικές αποφάσεις, διαπραγματεύσεις και επενδύσεις με την αντίθεση Ήλιου - Πλούτωνα, ενώ μπορεί να αποκαλυφθούν και κάποιες «μηχανορραφίες» με άτομα που έχετε από κοινού την οικονομική διαχείριση, όπως π.χ. ο σύντροφος σου ή κάποια μέλη της οικογένειας σου, που δημιουργούν εντάσεις κυρίως στο 3ο δεκαήμερο. Στον αισθηματικό τομέα, η σύνοδος Αφροδίτης - Άρη (13/7) φέρνει κέφι και sexiness, βοηθώντας σε να περάσεις χαρούμενες στιγμές με τον σύντροφο σου και θα ήταν υπέροχο αν κάνατε ένα ταξιδάκι για να ανανεώσετε τον έρωτα σας. Αν είσαι μόνος, βγες έξω, έλα σε επαφή με καινούργιο κόσμο μέσα και από τις παρέες σου, φλερτάροντας με αυτοπεποίθηση, καθώς οι συγκυρίες σε ευνοούν για να βρεις ταίρι, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο τέλος του 2ου δεκαημέρου.


Καρκίνος (21 Ιουνίου 21 Ιουλίου)
Βρίσκεσαι σε έντονη κινητικότητα επικοινωνιακά, ενεργοποιημένος από τις θετικές όψεις του Ερμή από το ζώδιο σου με τον Δία (12/7) και τον Ποσειδώνα (15/7), που επηρεάζουν τις πρώτες μέρες και το 3ο δεκαήμερο αντίστοιχα. Επεξεργάζεσαι πληροφορίες, βγάζεις άκρη με γραφειοκρατικά θέματα, κάνεις επαφές και διαπραγματεύσεις για τα επαγγελματικά και μάλιστα δεν αποκλείεται να καταφέρεις να κλείσεις εμπορικές συμφωνίες ή να βάλεις και υπογραφές αυτές τις μέρες. Θετικά νέα μπορεί να υπάρξουν και για θέματα σπουδών και εξωτερικού, ενώ είναι πολύ πιθανό να κανονίζεις τις λεπτομέρειες για ενα ταξίδι σε έναν αγαπημένο προορισμό, ψάχνοντας εισιτήρια, δρομολόγια κ.λπ. ή να ξεκινάς άμεσα τις διακοπές σου! Το τρίγωνο Αφροδίτης - Άρη στον Λέοντα (13/7) μπορεί να δώσει μια θετικη εξέλιξη σε ένα οικονομικό ζήτημα, π.χ. μια χρηματοδότηση για την επιχείρηση σου, ενώ μπορεί να λειτουργήσει ανανεωτικά και για την ερωτική σου ζωή, επηρεάζοντας ιδιαίτερα τους γεννημένους στο τέλος του 2ου δεκαημέρου. Προσοχή όμως το Σ/Κ στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, καθώς η αντίθεση Ήλιου - Πλούτωνα υπαγορεύει μια τάση ελέγχου και καταπίεσης, οδηγώντας ακόμα και σε ρήξεις, κυρίως για το 3ο δεκαήμερο.


Σχετικα
Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 13-19 Σεπτεμβρίου 2021
Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 13-19 Σεπτεμβρίου 2021

Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)
Είσαι λίγο απόμακρος εγκεφαλικά, κρατώντας μια στάση αναμονής και περισυλλογής για εργασιακά ή οικονομικά θέματα και καλά θα κάνεις να εμπιστευτείς την διαίσθηση σου περισσότερο, γιατί μπορεί να σε οδηγήσει σε σωστές αποφάσεις, με τα τρίγωνα Ερμή και Ηλιού με τον Δία (12/7) και τον Ποσειδώνα (15/7) αντίστοιχα. Το σύμπαν έρχεται να σε «αποζημιώσει» για το ζόρι της προηγούμενης εβδομάδας, «χαρίζοντας» σου μια υπέροχη σύνοδο Αφροδίτης - Άρη στο ζώδιο σου (13/7) που λειτουργεί εξαιρετικά για την ερωτική σου ζωή, ιδιαίτερα αν έχεις γενέθλια στο τέλος του 2ου δεκαημέρου. Ο μαγνητισμός και το σεξ απίλ που εκπέμπεις δεν παίρνουν σε καμία περίπτωση απαρατήρητα, κάνοντας σε ακαταμάχητο στο φλερτ, ευνοώντας όχι απλά τις νέες γνωριμίες, αλλά φέροντας μια δυναμική που μπορεί να δώσει cinematic love stories. Αν είσαι ήδη σε σχέση μπορείς να απολαύσεις με πάθος τον έρωτα σου, αν όμως υπάρχουν προβλήματα χρειάζεται σωστή διαχείριση για να «γυρίσεις την φάση». Το Σ/Κ αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό σου, αποφεύγοντας οτιδήποτε μπορεί να σε εκνευρίσει ή να σε καταβάλει σωματικά και ψυχολογικά, προσέχοντας περισσότερο και στο κομμάτι της υγείας, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)
Η εβδομάδα ξεκινά θετικά με το τρίγωνο Ερμή - Δία που δίνει ένα up στην ψυχολογία σου και μια διάθεση για εξόδους και βόλτες με τον σύντροφο και τους φίλους σου, ενώ βοηθά σε συνεργασίες και συλλογικά πρότζεκτ, κυρίως για τους γεννημένους στις αρχές του ζωδίου. Η σύνοδος Αφροδίτης - Άρη στον Λέοντα (13/7), που επηρεάζει ιδιαίτερα το τέλος του 2ου δεκαημέρου, δείχνει πως μέσα σου «βράζεις» στο ερωτικοσεξουαλικό κομμάτι, ίσως όμως υπάρχουν κάποιες αναστολές ή «αντικειμενικές δυσκολίες» που εμποδίζουν την φουλ έκφραση του πάθους σου. Μπορεί για παράδειγμα να βρίσκεσαι σε μια κρυφή ή κατά κάποιο τρόπο «παράνομη» σχέση και το άλλο άτομο να μην είναι 100% διαθέσιμο. Το σενάριο να υπάρχει επίσης «παρασκήνιο» στην σχέση σου είναι ανοιχτό, οπότε έχε τα μάτια σου ανοιχτά. Με το τρίγωνο Ήλιου - Δία (15/7) θα πρέπει επίσης να αποφύγεις την γνωστή, για το δικό σου ζώδιο, παγίδα της εξιδανίκευσης σχετικά με μια νέα γνωριμία που σε ενθουσιάζει προτού καλά γνωρίσεις το όνομα του άλλου, κυρίως αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο. Τέλος, με την αντίθεση Ήλιου - Πλούτωνα το Σ/Κ «κράτα και μια πισινή» για πρόσωπα τόσο στα ερωτικά, όσο και στο  φιλικό σου περιβάλλον, οι προθέσεις των οποίων μπορεί να απέχουν από αυτό που δείχνουν.


Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)
Ευκαιρίες και δυνατότητες στα επαγγελματικά φέρνει στο ξεκίνημα της εβδομάδας το τρίγωνο Ερμή - Δία (12/7) ιδιαίτερα για τους γεννημένους στις αρχές του ζωδίου. Αν ψάχνεις δουλειά, αν ζητάς μια αλλαγή πόστου/ωραρίου ή θέλεις να μιλήσεις σε θετικό κλίμα με έναν προϊστάμενο προβάλλοντας τις  ιδέες σου, go for it. Αναμφίβολα όμως η εβδομάδα έχει ερωτική χροιά, αφού η σύνοδος της Αφροδίτης με το «αιώνιο ταίρι της», τον Άρη, (13/7) μπορεί να ξανανάψει την φλόγα με τον άνθρωπο σου, μέσα και από κοινές δραστηριότητες που σας εξιτάρουν. Αν είσαι single, πρωτίστως στο τέλος του 2ου, ήρθε η στιγμή να κάνεις κίνηση, να φλερτάρεις, λέγοντας ναι σε προσκλήσεις φίλων και γνωστών, γιατί η τυχη σου μπορεί να έρθει μέσα και από το φιλικό σου περιβάλλον, ενώ είναι πολύ πιθανό να γεννηθεί μια άλλου είδους «συμπάθεια» για κάποιον απ’ αυτούς και η σχέση σας να αλλάξει status. Παίζει και το σενάριο να θελήσεις τώρα να αποσαφηνίσεις μια «φλου κατάσταση» που τραβάει καιρό, σκεπτόμενος βέβαια αν αξίζει να χάσεις μια σημαντική φιλία για μια καψούρα. Το Σ/Κ έχει μεγαλύτερη ένταση στις σχέσεις, κυρίως για το 3ο δεκαήμερο και θα χρειαστεί να βάλεις τα όρια σου σε άτομα της οικογένειας ή της δουλειάς που προσπαθούν να σε μανιπιουλάρουν.


Σχετικα
Τα Ζώδια της Κυριακής 19.09.2021
Τα Ζώδια της Κυριακής 19.09.2021

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)
Ξεκινάς την εβδομάδα με πιο «μαλακή» διάθεση, με το τρίγωνο Ερμή - Δία (12/7) που επηρεάζει κυρίως τις αρχές του ζωδίου, να φέρνει θετικά νέα για τις σπουδές σου, όπως μια επιτυχία στις εξετάσεις, ενώ μάλλον σχεδιάζεις ένα ταξιδάκι ή τουλάχιστον σκέφτεσαι την έναρξη των διακοπών σου, γεμίζοντας προσδοκίες. Και το τρίγωνο Ήλιου - Ποσειδώνα (15/7) είναι μια πιο γλυκιά όψη, ιδιαίτερα για το 3ο δεκαήμερο, που δείχνει ότι είσαι ανοιχτός σε χαλαρές δραστηριότητες, όπως παιχνίδια με τα παιδιά σου στην παραλία, ενώ θα ήταν τέλειο να κανόνιζες μια μίνι απόδραση με το ταίρι σου εκείνη την ημέρα, για να χαρείτε μερικές όμορφες στιγμές. Οι καλλιτέχνες θα έχουν περισσότερη έμπνευση, ενώ μπορεί να λάβεις και μια ικανοποίηση για ένα επαγγελματικό θέμα στο οποίο υπήρχε αβεβαιότητα . Τα επαγγελματικά «δείχνει» και η σύνοδος Αφροδίτης - Άρη στον Λέοντα (13/7), με τη φιλοδοξία και την αποφασιστικότητα σου να αξιολογείται θετικά από πρόσωπα ισχύος. Το Σ/Κ είναι λίγο περίεργο με την αντίθεση Ήλιου - Πλούτωνα, πρωτίστως για το 3ο δεκαήμερο, με μια αίσθηση πίεσης και ανταγωνισμού από φιλικές ή συγγενικές σχέσεις, στην οποία δεν πρέπει να δώσεις μεγάλη σημασία.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)
Στις αρχές της εβδομάδας με το τρίγωνο Ερμή - Δία (12/7) μπορείς να προχωρήσεις σε συζητήσεις με την οικογένεια για κληρονομικά και περιουσιακά, καθώς και να κλείσεις συμφωνίες για αγοραπωλησίες ακινήτων, να υπογράψεις μια μεταβίβαση ή ένα συμβόλαιο μίσθωσης, κυρίως αν είσαι γεννημένος τις πρώτες μέρες. Η υπέροχη και όχι τόσο συχνή σύνοδος Αφροδίτης - Άρη στον Λέοντα (13/7) βάζει «φωτιά» στο ερωτικό παιχνίδι, ιδιαίτερα για όσους έχουν γενέθλια στο τέλος του 2ου δεκαημέρου. Οι πιθανότητες να γνωρίσεις ένα άτομο που σου «κουμπώνει» πολύ είναι με το μέρος σου, όμως χρειάζεται να είσαι ανοιχτός σε νέα ερεθίσματα, καθώς μπορεί το τυχερό σου να προέρχεται από διαφορετικό κοινωνικό, εθνικό ή πολιτιστικό backround ή να βρίσκεται στο εξωτερικό, ξεκινώντας π.χ. μια σχέση από απόσταση. Μεταξύ μας πάντως, μάλλον δεν ενδιαφέρεσαι για το κομμάτι δέσμευση αυτόν τον καιρό, αλλά περισσότερο να γυρίσεις, «να μυρίσεις» και να περάσεις καλά. Αν είσαι σε σχέση μπορείς να αναθερμάνεις το κλίμα με νάζια και τσαχπινιές, περνώντας παθιασμένες στιγμές. Το Σ/Κ όμως θέλει λίγη προσοχή, γιατί μπορούν να προκύψουν εντάσεις και πληγωμένα συναισθήματα και με αφορμή τα οικονομικά, ιδιαίτερα για το 3ο δεκαήμερο.


Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)
Θετικό το κλίμα στην αρχή της εβδομάδας για συζητήσεις, εμπορικές συναλλαγές και κλεισίματα συμφωνιών, με το τρίγωνο Ερμή - Δία, κυρίως για τους γεννημένους των πρώτων ημερών. Γεγονός είναι πως ευνοείσαι επικοινωνιακά και μπορείς να πείσεις αλλά και να εκφραστείς ανοιχτά με το περιβάλλον σου, βρίσκοντας κοινό σημείο επαφής. Η σύνοδος Αφροδίτης - Άρη στον Λέοντα (13/7), που επηρεάζει ιδιαίτερα το τέλος του 2ου δεκαημέρου, κάμπτει τις όποιες αντιστάσεις σου στο ερωτικό κομμάτι, ανοίγοντας την πόρτα και σε πιο τολμηρές σεξουαλικά καταστάσεις, κάτι που δεν συνηθίζεις, καθώς τωρα «μιλά δυνατά» η χημεία των σωμάτων. Μάλλον δεν είσαι σε φάση για να επενδύσεις κάτι περισσότερο, ωστόσο με την λίμπιντο σου «στα ύψη», θέλεις να περάσεις καλά. Αν είσαι δεσμευμένος τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά, καθώς ναι μεν μπορεί να ανανεώσεις ερωτικά την σχέση σου, παίζει όμως και το σενάριο οικονομικά ή αλλά θέματα να «παρεισφρήσουν» ανάμεσα σας, δημιουργώντας εντάσεις. Όσο πλησιάζουμε μάλιστα στο Σ/Κ με την αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα από το ζώδιο σου, βγαίνουν στην επιφάνεια ζήλιες, εμμονές και ελεγκτικές συμπεριφορές, κυρίως για το 3ο δεκαήμερο, που «βαραίνουν» την σχέση σου.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου)
Τα φώτα είναι στραμμένα στο πεδίο των σχέσεων σου αυτή την εβδομάδα, με την «συνάντηση κορυφής» των εραστών του ζωδιακού Αφροδίτης - Άρη στον άξονα σου την Τρίτη, που δεν συμβαίνει και πολύ συχνά, να βγάζει έντονο πάθος, επηρεάζοντας ιδιαίτερα το τέλος του 2ου δεκαημέρου. Αν είσαι αδέσμευτος, εκπέμπεις τόνους «διαθέσιμοτρόνια» και όπου περπατάς στρίβουν κεφάλια, οπότε αποκλείεται να κάνεις κίνηση και να μην βγάλεις «λαβράκι» ή να μην έχεις μια θετική εξέλιξη σε μια νέα γνωριμία. Ο αισθησιασμός και η ερωτική έξαψη αναθερμαίνουν την σχέση σου αν είσαι ήδη δεσμευμένος, μπορεί όμως να προκύψουν και κάποια «φάλτσα», με το μήνυμα να είναι: make love not war με το σύντροφο σου. Κάποιοι θα έχουν μια τάση αναπόλησης παρελθοντικών σχέσεων και των υπέροχων στιγμών που είχαν βιώσει με τα συγκεκριμένα άτομα, «ξαναπαίζοντας» το όλο έργο στο κεφάλι τους ή προχωρώντας και σε κινήσεις επανασύνδεσης με την άλλη πλευρά, αφού η καψούρα καλά κρατεί. Το Σ/Κ θα χρειαστεί να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου, κυρίως εσύ του 3ου δεκαημέρου, γιατί η αντίθεση Ήλιου - Πλούτωνα μπορεί να φέρει κόπωση ή ένα θεματάκι υγείας να σε απασχολήσει με κάποιο τρόπο.


Ιχθύες 18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)
Ευνοϊκή εβδομάδα για τα ερωτικά σου, καθώς οι θετικές όψεις τριγώνου του Ερμή με τον Δία από το ζώδιο σου την Δευτέρα και του Ήλιου με τον Ποσειδώνα επίσης από το ζώδιο σου την Πέμπτη, φέρνουν ευκαιρίες για φλερτ, χαρούμενες στιγμές και διασκέδαση. Η πρώτη θα επηρεάσει κυρίως τους γεννημένους τις πρώτες μέρες, ενώ η δεύτερη το 3ο δεκαήμερο.. Αν βρίσκεσαι σε σχέση νιώθεις μια γλυκιά και ευχάριστη ατμόσφαιρα με τον άνθρωπο σου, γεμίζοντας συναισθηματικά, ενώ μπορείς να έχεις και θετικά νέα ή χαρές μέσω των παιδιών σου. Σε περίπτωση πάλι που προσπαθείς για ένα μωράκι και είσαι γεννημένος 18-22 Φεβρουαρίου, ίσως λάβεις το χαρμόσυνο νέο! Αν τώρα είσαι ελεύθερος και ωραίος  υπάρχουν δυνατότητες στο φλερτ, με την επικοινωνία να αποδεικνύεται το δυνατό σου χαρτί που γοητεύει τους άλλους. Βέβαια θα πρέπει να αποφύγεις πρόωρες εξιδανικεύσεις και υπερβολικές προσδοκίες σχετικά με το άλλο πρόσωπο, για να γλυτώσεις μια απογοήτευση αργότερα, συνειδητοποιώντας ότι δεν ήταν τελικά και τίποτα της προκοπής. Όσοι ασχολούνται με τις τέχνες θα έχουν καλλιτεχνική έμπνευση και όρεξη για δημιουργία αυτές τις μέρες. Το Σ/Κ  ωστόσο μπορεί να υπάρξουν παιχνίδια εξουσίας σε προσωπικές, φιλικές ή επαγγελματικές σχέσεις, κυρίως για το 3ο δεκαήμερο, με την αντίθεση Ήλιου - Πλούτωνα.

Δειτε επισης

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Τα Ζώδια του Σαββάτου 18.09.2021
Τα Ζώδια του Σαββάτου 18.09.2021
Καρκίνε, η αυτολύπηση είναι το πιο άχρηστο συναίσθημα της ανθρώπινης φύσης. Μην...
Zarastro
Τα Ζώδια του Σαββάτου 18.09.2021
Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5