Visual Browsing
Τα Ζώδια του μήνα | Μάιος 2021
COSMIC TELEGRAM

Τα Ζώδια του μήνα | Μάιος 2021

Ταύρε, η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου μπορεί να αποτελέσει την αρχή ενός νέου κεφαλαίου στην προσωπική σου ζωή
Cosmic Telegram: Οι αστρολογικές προβλέψεις του μήνα για κάθε ζώδιο, τον Μάιο του 2021, από τον Zarastro

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)
Καλό μήνα! Ο Μάιος έρχεται για να δώσει ένα μεγαλύτερο άνοιγμα στην καθημερινότητα και στις δραστηριότητές σου με τη σταδιακή είσοδο των πλανητών στο φιλικό ζώδιο των Διδύμων, ξεκινώντας με τον Ερμή (4/5) για να ακολουθήσουν η Αφροδίτη (9/5) και ο Ήλιος (20/5). Η επικοινωνία σου γίνεται πιο ευέλικτη, μπαίνεις με μεγαλύτερη ευκολία στη «νέα κανονικότητα» που φαίνεται ότι ξεκινάει για όλους μας, χρησιμοποιείς το φλερτ ως μέσο έκφρασης έχοντας πολλές ευκαιρίες για «κατακτήσεις», υπάρχει όμως μεγαλύτερη κούραση και τρέξιμο σε day-to-basis. Παρ’ όλ’ αυτά φρόντισε να εκμεταλλευτείς αυτό το διάστημα καθώς από τις 30 του μήνα ο Ερμής γυρνάει ανάδρομος μέχρι τις 22 Ιουνίου δημιουργώντας μεγαλύτερες δυσκολίες και μπερδέματα. Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο (11/5) επηρεάζει κυρίως το 3ο δεκαήμερο και φέρνει τα οικονομικά σε πρώτο πλάνο, στοχεύοντας στην ανάκτηση της υλικής αλλά και συναισθηματικής σου ασφάλειας, μιας και αυτά τα δυο είναι αλληλένδετα τη δεδομένη στιγμή για σένα. Αναζητήσεις πνευματικού χαρακτήρα και καινούργιες προοπτικές σε θέματα σπουδών, εκπαίδευσης και επαγγελματικών σχεδίων φέρνει η ολική Σεληνιακή Έκλειψη στον Τοξότη στις 26/5, επηρεάζοντας περισσότερο το 1ο δεκαήμερο. Φαίνεται μάλιστα ότι και οι επόμενες που θα ακολουθήσουν στον ίδιο άξονα (10/6 και 4/12) με κάποιο τρόπο θα σου δώσουν τη δυνατότητα να ταξιδέψεις σε μακρινούς προορισμούς, κάτι που στερήθηκες πολύ λόγω των συνθηκών. Η σύνδεση με το υποσυνείδητο και τις πραγματικές ανάγκες της ψυχής σου είναι το δώρο που φέρνει το πέρασμα του Δία στους Ιχθείς μέχρι τις 28/7 κυρίως για το 1ο δεκαήμερο, παράλληλα με μια αυξημένη δημιουργικότητα και έμπνευση για τους καλλιτέχνες του ζωδίου.


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)
Καλό μήνα! Το focus πέφτει περισσότερο στα οικονομικά και στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής σου τον Μάιο με το πέρασμα των πλανητών στο ζώδιο των Διδύμων (Ερμής 4/5, Αφροδίτη 9/5, Ήλιος 20/5). Εξέτασε σχολαστικά τις προοπτικές για την αύξηση του εισοδήματός σου, κάνε τις απαραίτητες κινήσεις για να ισοσκελίσεις τον προϋπολογισμό σου αλλά υπόγραψε και νέες οικονομικές συμφωνίες ή τυχόν συμβόλαια πριν να γυρίσει ο Ερμής ανάδρομος στο τέλος του μήνα όπου θα αρχίσουν οι γνωστές καθυστερήσεις. «Το χρώμα του χρήματος» έχει και η Σεληνιακή έκλειψη στον Τοξότη στις 26/5 που επηρεάζει κυρίως το 1ο δεκαήμερο με νέα δεδομένα που μπορεί να προκύψουν στον τομέα των επενδύσεων, των κληρονομικών και των κοινών οικονομικών πόρων. Η Νέα Σελήνη στις 11/5 στο ζώδιό σου μπορεί να αποτελέσει την αρχή ενός νέου κεφαλαίου στην προσωπική σου ζωή, επηρεάζοντας πρωτίστως το 1ο δεκαήμερο, θα πρέπει όμως να αφήσεις στην άκρη χαζούς συναισθηματισμούς και να αλλάξεις εν μέρει την οπτική σου. Στις 14/5 άλλωστε ο Δίας περνάει στους Ιχθείς όπου και θα παραμείνει μέχρις τις 28/7 οπότε μια φιλική σχέση μπορεί κάλλιστα να μετατραπεί σε ερωτική. Εκτός όμως από ερωτικά θα ωφελήσει και τα επαγγελματικά σου σχέδια δίνοντας πνοή σε δημιουργικές δραστηριότητες συλλογικού χαρακτήρα.


Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)
Καλό μήνα! Τον Μάιο οι πλανήτες αρχίζουν να παρελαύνουν από το δικό σου ζώδιο με τον Ερμή (4/5) να κάνει την αρχή, για να ακολουθήσει η Αφροδίτη (9/5) και βεβαίως ο Ήλιος στις 20/5, ξεκινώντας επίσημα τη γενέθλια χρονιά σου. Όπου περνάς «τα κεφάλια γυρίζουν», οι προσκλήσεις για παρέα και όχι μόνο πέφτουν βροχή, ενώ το μυαλό ανεβάζει στροφές φέρνοντας λύσεις σε ζητήματα που σε απασχολούν στα επαγγελματικά. Αυτά μέχρι τις 30/5 όπου ο κυβερνήτης σου Ερμής γυρνά ανάδρομος στο ζώδιό σου μέχρι τις 22/6, οπότε οργανώσου από τώρα για να προγραμματίσεις σημαντικές δουλειές αλλά και να προλάβεις να κάνεις πριν ό,τι αγορές συσκευών, μεταφορικών μέσων και τεχνολογίας έχεις υπόψιν σου. Στις 11/5 η Νέα Σελήνη στον Ταύρο φέρνει συνειδητοποιήσεις σχετικά με τα θέλω σου στη ζωή σου, βοηθώντας σε να προχωρήσεις και στις αναγκαίες αλλαγές, επηρεάζοντας κυρίως τους γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο. Η σεζόν των εκλείψεων ξεκινά με την Ολική Σεληνιακή Έκλειψη στον Τοξότη στις 26/5, την πρώτη από τις τρεις που θα πραγματοποιηθούν φέτος στον δικό σου άξονα Διδύμων - Τοξότη. Το 1ο δεκαήμερο επηρεάζεται πιο έντονα κυρίως σε ζητήματα διαπροσωπικών σχέσεων, με το στοιχείο της υπερβολής να είναι έντονο και υπάρχει ανάγκη για σωστή εκτίμηση των καταστάσεων και αποφυγή υπέρμετρων ιδεαλισμών. Ευνοϊκή για την καριέρα σου είναι η είσοδος του Δία στους Ιχθείς (14/5) για ένα σύντομο χρονικό διάστημα (έως τις 28/7), καθώς μπορεί να φέρει θετικές εξελίξεις σε επαγγελματικά ζητήματα


Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)
Καλό μήνα! Με μεγαλύτερο «εσωτερικό κλείσιμο», παρά το γενικότερο άνοιγμα της κοινωνίας, ξεκινάει ο Μάιος για ‘σένα μιας και η συσσώρευση αρκετών πλανητών (Ερμής, Αφροδίτη, Ήλιος) στον 12ο οίκο σου δημιουργεί αρκετή εσωστρέφεια και ανάγκη για ιδιωτικότητα. Αυτό βέβαια έρχεται σε αντιδιαστολή με τις αυξημένες «απαιτήσεις» του Άρη από το ζώδιό σου, που «πιέζει» για πιο γρήγορους ρυθμούς, οπότε θα χρειαστεί να βρεις την χρήση τομή προκειμένου να αποφύγεις την υπερκόπωση. Η Νέα Σελήνη του Μάη στον Ταύρο στις 11/5 φέρνει στήριξη από τους φίλους και το ευρύτερο κοινωνικό σου περιβάλλον τόσο σε ανθρώπινο επίπεδο όσο και σε δημιουργικά σχέδια, ιδιαίτερα για το 3ο δεκαήμερο, ενώ η σύντομη παραμονή του Δία στο ζώδιο των Ιχθύων από τις 14/5 έως τις 28/7 μπορεί να διευρύνει τους ορίζοντες σου και να σε βάλει στη διαδικασία του ψαξίματος σχετικά με θέματα σπουδών, μεταπτυχιακών, σεμιναρίων, πιστοποιήσεων αλλά και να σου δώσει όρεξη και εύνοια για «νέες περιπέτειες» στα ερωτικά με άτομα που μπορεί μάλιστα να προέρχονται και από το εξωτερικό. Η Ολική Σεληνιακή Έκλειψη στον Τοξότη στις 26/5 είναι ένα μεγάλο καμπανάκι για την υγεία σου που σε ωθεί να κάνεις άμεσα αλλαγές στην διατροφή σου και στη γενικότερη φροντίδα του οργανισμού σου, κόβοντας μαχαίρι τις κακές συνήθειες και υιοθετώντας καινούργιες που υποστηρίζουν πιο θετικά την ευεξία σου, επηρεάζοντας κυρίως τους γεννημένους του 1ου δεκαημέρου. Στις 30/5 ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος στους Διδύμους, ξεκινώντας τα γνωστά του «παρατράγουδα» μέσα στην καθημερινότητα.


Σχετικα
Τα Ζώδια της Κυριακής 20.06.2021
Τα Ζώδια της Κυριακής 20.06.2021

Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)
Καλό μήνα! Η κοινωνική σου ζωή θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη τον Μάιο με το πέρασμα των πλανητών (Ερμής, Αφροδίτη, Ήλιος) στο ζώδιο των Διδύμων, δίνοντας σου την ευκαιρία να περάσεις όμορφα με φίλους και τον σύντροφό σου, να φλερτάρεις περισσότερο αν είσαι ελεύθερος, αλλά και να κάνεις γνωριμίες που μπορούν να οδηγήσουν και σε ομαδικές συνεργασίες στα επαγγελματικά. Ίσως μάλιστα αναλάβεις ηγετικό ρόλο μέσα σε μια ομάδα με την οποία κινήστε στο ίδιο μήκος κύματος. Η Νέα Σελήνη του μήνα στον Ταύρο (11/5) άλλωστε μπορεί να αποτελέσει μια καινούργια, θετική αφετηρία για την καριέρα σου, επηρεάζοντας πρωτίστως τους γεννημένους του 3ου δεκαημέρου. Στις 14/5 ο Δίας κάνει μια μικρή είσοδο (μέχρι τις 28/7) στο ζώδιο των Ιχθύων και δίνει μια τονωτική ένεση στον τομέα των οικονομικών σου βοηθώντας σε να διευθετήσεις εκκρεμότητες αλλά παράλληλα να αποβάλλεις και φοβίες που σε κρατούν γαντζωμένο στο παρελθόν. Η Ολική Έκλειψη Σελήνης στις 26/5 φέρνει αλλαγές στα αισθηματικά, με ορισμένα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα που πρέπει να γίνουν, μπορεί όμως να «δώσει» και μια μοναδική νέα γνωριμία ή ακόμα και μια εγκυμοσύνη, επηρεάζοντας κυρίως το 1ο δεκαήμερο. Στο τέλος του μήνα ο Ερμής θα γυρίσει σε ανάδρομή πορεία (30/5) φέρνοντας προσωρινά εμπόδια και δυσκολίες σε επαγγελματικά σχέδια.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)
Καλό μήνα! Με το βλέμμα στραμμένο στην καριέρα σου είσαι ως επί το πλείστον τον Μάιο, καθώς η είσοδος του Ερμή (4/5), της Αφροδίτης (9/5) και του Ήλιου (20/5) στους Διδύμους φέρνουν κινητικότητα και εξελίξεις σε αυτόν τον τομέα. Η φιλοδοξία σου θα είναι αυξημένη, το ίδιο και η εστίαση σου, θα μπορέσεις να έρθεις όμως πιο κοντά και με άτομα που θα λειτουργήσουν ως μέντορες, δίνοντας σου σημαντικές ευκαιρίες. Φρόντισε να κινηθείς γρήγορα και να τακτοποιήσεις όλα τα ουσιώδη, όπως οικονομικές διαπραγματεύσεις, υπογραφές συμβολαίων και συμφωνιών, πριν τις 30/5 που ο κυβερνήτης σου Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος μέχρι τις 22/6 φέρνοντας αρκετές καθυστερήσεις και περισσότερο «χαμούλη» γενικότερα. Το σύντομο πέρασμα του Δία απέναντι σου στους Ιχθείς από τις 14/5 μέχρι τις 28/7 είναι μια συνθήκη μεγάλης εύνοιας σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών, με τα σενάρια να είναι πολλά και να φτάνουν ακόμα και σε μια παραμυθένια πρόταση γάμου! Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 11/5 μπορεί να φέρει ένα άνοιγμα σε ζητήματα που σχετίζονται με το εξωτερικό η ένα long awaited ταξίδι αναψυχής για να αλλάξεις παραστάσεις, ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος στο 3ο δεκαήμερο. The big news όμως είναι η Ολική Σεληνιακή Έκλειψη της 26ης Μαΐου στον Τοξότη, η πρώτη από μια σειρά εκλείψεων στον δικό σου σταυρό, που επηρεάζει κομβικά πρωτίστως τους γεννημένους του 1ου δεκαημέρου. Αναμένονται αλλαγές στον άξονα οικογένειας - καριέρας με το ενδεχόμενο μιας μετακόμισης ή μετεγκατάστασης για επαγγελματικούς λόγους να είναι πολύ πιθανό.


Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)
Καλό μήνα! Η συγκέντρωση των πλανητών στο ζώδιο των Διδύμων (Ερμής, Αφροδίτη, Ήλιος) στηρίζει τα μακροπρόθεσμα σχέδια, καθώς και τις φιλοδοξίες σου σε θέματα επαγγελματικών, σπουδών και εκπαίδευσης. Μπορεί τώρα να δεις τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων και να κατευθύνεις το μυαλό σου με θετικό τρόπο σε λύσεις, παρά να εγκλωβιστείς σε απαισιόδοξα σενάρια για το μέλλον. Και στα αισθηματικά όμως «βλέπεις το ποτήρι μισογεμάτο» και αυτό αντανακλάται προς τα έξω με τα ανάλογα αποτελέσματα στο φλερτ. Make sure να έχεις τελειώσει με τη χαρτούρα αιτήσεων, συμφωνιών, συμβολαίων και διαπραγματεύσεων πριν τις 30/5 που ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος μέχρι τις 22/6, για να κάνεις την ζωή σου ευκολότερη. Η Νέα Σελήνη του μήνα (11/5) στον Ταύρο μπορεί να φέρει θετικές προοπτικές για τα οικονομικά σου, επηρεάζοντας κυρίως τους γεννημένους του 3ου δεκαημέρου. Η μετακίνηση του Δία στους Ιχθείς στις 14/5 όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 28/7 δίνει μια «πρώτη γεύση» της εύνοιας που θα έχεις σε εργασιακά θέματα και ζητήματα υγείας από το τέλος του 2021, όπου και θα περάσει πλέον κανονικά στους Ιχθείς. Σε αυτό το σύντομο διάστημα θα βελτιωθούν οι συνθήκες στη δουλειά και θα υπάρξουν ευκαιρίες για να βρεις κάτι καινούργιο αν είσαι στο ψάξιμο, θα αισθάνεσαι πιο καλά σε επίπεδο ζωτικότητας, χρειάζεται προσοχή όμως με το φαγητό γιατί τα κιλά έρχονται για πλάκα. Στις 26/5 σχηματίζεται η Ολική Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη που θα επηρεάσει πρωτίστως όσους έχουν γενέθλια στο 1ο δεκαήμερο, φέρνοντας αλλαγές στον τρόπο σκέψης σου αλλά και ευκαιρίες σε θέματα εκπαίδευσης.


Σχετικα
Τα Ζώδια τoυ Σαββάτου 19.06.2021
Τα Ζώδια τoυ Σαββάτου 19.06.2021

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)
Καλό μήνα! Ο Μάιος σε βάζει στη διαδικασία να ασχοληθείς περισσότερο με τα οικονομικά σου με το σταδιακό πέρασμα των πλανητών στους Διδύμους (Ερμής, Αφροδίτη, Ήλιος). Κάνεις προσπάθειες αύξησης του «αποθεματικού» σου μέσω της αποταμίευσης, διευθετείς εκκρεμότητες προς τρίτους όπως τράπεζες, δημόσιο, ασφάλειες, εφορίες κ.λπ. και εξετάζεις επενδυτικές κινήσεις που μπορεί να αποφέρουν καρπούς. Σημαντική επίδραση ως προς τα οικονομικά φέρνει άλλωστε και η Ολική έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη στις 26/5 που θα επηρεάσει κυρίως τους γεννημένους του 1ου δεκαημέρου. Το ζητούμενο είναι να αποκτήσεις ένα αίσθημα ασφάλειας σε αυτό τον τομέα, θα συνειδητοποιήσεις όμως και τι πραγματικά χρειάζεσαι πέρα των χρημάτων για να είσαι ευτυχισμένος. Προσπάθησε να τακτοποιήσεις τις όποιες εκκρεμότητες πριν τις 30/5 που ο Ερμής γυρνά ανάδρομος μέχρι και τις 22/6, για να αποφύγεις τις αναποδιές. Η Νέα Σελήνη (11/5) του μήνα πραγματοποιείται απέναντί σου στον Ταύρο και φέρνει θετικές εξελίξεις σε ζητήματα σχέσεων και συνεργασιών, επηρεάζοντας πρωτίστως το 3ο δεκαήμερο. Ο τομέας των αισθηματικών σου θα δεχτεί και την πολύ ευνοϊκή μετακίνηση του Δία στους Ιχθείς από τις 14/5 μέχρι τις 28/7, με το καλοκαίρι να αποδεικνύεται «καυτό» στα ερωτικά! Θα είσαι γενικότερα πιο ανεβασμένος και χαρούμενος, οι δυνατότητες για γνωριμίες θα είναι πολλές, ενώ είναι εξαιρετικό διάστημα για την απόκτηση ενός απογόνου.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)
Καλό μήνα! It’s the eclipse season, Τοξότη μου, και εσύ είσαι αναμφισβήτητα ο πρωταγωνιστής μιας και στις 26 Μαΐου πραγματοποιείται η Ολική Σεληνιακή Έκλειψη στο ζώδιό σου, η πρώτη από τις συνολικά τρεις εκλείψεις στον δικό σου άξονα Διδύμων - Τοξότη μέσα στο 2021, που θα επηρεάσει κομβικά κυρίως το 1ο δεκαήμερο. Η αλλαγή είναι μονόδρομος τόσο σε ζητήματα εμφάνισης, καθώς πολλοί θα μπουν στη διαδικασία να μεταμορφωθούν κυριολεκτικά εξωτερικά, πετώντας κιλά ή καταφεύγοντας σε ριζικές λύσεις μέσω της πλαστικής χειρουργικής, όσο και σε ζητήματα γενικότερου προσανατολισμού ζωής, προσωπικού και επαγγελματικού. Βάζεις τον εαυτό σου «πρώτο στη λίστα» και οι υπόλοιποι είτε ακολουθούν συμπορευόμενοι αρμονικά μαζί σου, είτε «αποχαιρετούν» με συνοπτικές διαδικασίες. Η Νέα Σελήνη του μήνα στον Ταύρο (11/5) μπορεί να φέρει θετικά ανοίγματα στα εργασιακά κυρίως για το 3ο δεκαήμερο, ενώ στις 14/5 ο κυβερνήτης σου Δίας εισέρχεται «δοκιμαστικά» στους Ιχθείς μέχρι τις 28/7, σηματοδοτώντας μια περίοδο που ευνοεί τις μετακομίσεις, την συγκατοίκηση, την αγορά σπιτιού καθώς και την απόκτηση παιδιών, αυξάνοντας τη γονιμότητα σου. Και ψυχολογικά όμως παίρνεις τα πάνω σου και αισθάνεσαι πιο ήρεμος, ενώ οι σχέσεις με τα μέλη της οικογένειας σου εξομαλύνονται. Στο τέλος του μήνα ο Ερμής γυρνά ανάδρομος (30/5) απέναντι σου, ξεκινώντας το έργο «τρεχάτε ποδαράκια μου» στην καθημερινότητά σου.


Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)
Καλό μήνα! Με αυξημένες απαιτήσεις στην δουλειά και την καθημερινότητα μπαίνει ο Μάιος με τους πλανήτες να «στοιβάζονται» ένας ένας στο ζώδιο των Διδύμων (Ερμής, Αφροδίτη, Ήλιος). Η μέρα σου θα είναι αρκετά φορτωμένη και η σωστή οργάνωση του χρόνου θα αποδειχτεί σωτηρία, θα έχεις όμως να ασχοληθείς εντατικά με λεπτομέρειες και αυτό μπορεί να σε κουράσει. Ένα πιο πειθαρχημένο μοτίβο φροντίδας του εαυτού σου θα βοηθήσει ενεργειακά καθώς από τις 30/5 ο Ερμής γυρνάει σε ανάδρομη πορεία μέχρις τις 22/6  «πετώντας σε έξω» από το πρόγραμμα σου, γεγονός που θα σου δημιουργήσει περισσότερο άγχος. Η Ολική Έκλειψη Σελήνης στις 26/5 μπορεί να λειτουργήσει βοηθητικά, ωθώντας σε να απαλλαγείς από οτιδήποτε περιττό σε κουράζει και σε φορτίζει, τόσο σε επίπεδο πραγμάτων όσο και σε επίπεδο τοξικών σχέσεων, προκαλώντας ίσως και αλλαγές στα εργασιακά, επηρεάζοντας κυρίως το 1ο δεκαήμερο. Η Νέα Σελήνη (11/5) στον Ταύρο θα δημιουργήσει ευχάριστα ανοίγματα σε δημιουργικά σχέδια αλλά και στα ερωτικά, φέρνοντας ανανέωση στις σχέσεις και νέα πρόσωπα για τους αδέσμευτους, πρωτίστως για το 3ο δεκαήμερο. Πολύ θετική συνθήκη για το φλερτ και τις νέες γνωριμίες μέσα στο καλοκαίρι θα είναι επίσης η είσοδος του Δία στους Ιχθείς στις 14/5 όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 28/7, δίνοντας παράλληλα σημαντική εύνοια σε όσα Αιγοκεράκια δίνουν Πανελλήνιες!


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)
Καλό μήνα! Η Άνοιξη «σε πιάνει για τα καλά» τον Μάιο με το μυαλό σου να τριγυρνάει σε έρωτες και τη διάθεσή σου να γίνεται περισσότερο χαρούμενη και ξέγνοιαστη με τόσους πλανήτες στον φιλικό Δίδυμο (Ερμής, Αφροδίτη, Ήλιος). Επεξεργάζεσαι επαγγελματικά σχέδια, δημιουργείς περισσότερο αν ανήκεις στους καλλιτέχνες του ζωδίου και αφήνεις τον εαυτό σου ελεύθερο στην μαγεία του έρωτα. Μάλιστα ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος στις 30/5 οπότε μπορείς να επανέλθεις και σε προηγούμενες καταστάσεις στα προσωπικά που έχουν το περιθώριο επανασύνδεσης. Η Νέα Σελήνη του μήνα στον Ταύρο (11/5) «φέρνει την Άνοιξη» και στο σπίτι σου, με διάθεση να ανανεώσεις τον χώρο σου και να δημιουργήσεις ένα περιβάλλον αρμονίας με τα μέλη της οικογένειας σου, ενώ ίσως αποφασίσεις να προχωρήσεις και στην συγκατοίκηση με τον σύντροφο σου, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο. Στις 14/5 ο Δίας εγκαταλείπει προσωρινά το ζώδιο σου και περνάει στους Ιχθείς μέχρι τις 28/7 δίνοντας σου μεγαλύτερη εύνοια στον οικονομικό τομέα. Μπορείς να αυξήσεις το εισόδημα σου μέσω μιας καινούργιας απασχόλησης, να βρεις χρηματοδότηση για την επιχείρηση σου ή να τακτοποιήσεις ευκολότερα τις υποχρεώσεις σου. Η Ολική Σεληνιακή Έκλειψη της 26ης Μαΐου μπορεί να φέρει σημαντικά ξεκαθαρίσματα σε φιλικές σχέσεις αλλά και αποχωρήσεις από ομάδες και συνεργασίες, κυρίως για τους γεννημένους του 1ου δεκαημέρου.


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)
Καλό μήνα! Ο Μάιος επικεντρώνει την προσοχή σου στο πεδίο της οικογένειας και του σπιτιού, με τον Ερμή (4/5), την Αφροδίτη (9/5) και τον Ήλιο (20/5) να περνούν στο ζώδιο των Διδύμων, φέρνοντας περισσότερες υποχρεώσεις σε αυτόν τον τομέα. Η διάθεση σου θα είναι περισσότερο νωχελική και η ανάγκη σου για ιδιωτικότητα μεγαλύτερη, ενώ ίσως υπάρξουν και εξελίξεις σε θέματα αγοραπωλησίας ακινήτων. Ο τομέας της καριέρας σου θα επηρεαστεί κομβικά, ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος στο 1ο δεκαήμερο, καθώς ο Μάιος φιλοξενεί την Ολική Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη στις 26/5, την πρώτη άπο τις τρεις συνολικά εκλείψεις μέσα στη χρονιά στον άξονα Διδύμων - Τοξότη. Μια αλλαγή κατεύθυνσης στα επαγγελματικά είναι ένα αρκετά πιθανή, μπορεί όμως να υπάρξει και μια μεταβολή στο status σου, για παράδειγμα μέσω μιας προαγωγής. Η Νέα Σελήνη του μήνα στον Ταύρο (11/5) σε κάνει πιο κοινωνικό και ανοιχτό στο φλερτ, χρειάζεται όμως να αποφύγεις τις εξιδανικεύσεις συμπεριφορών για να μην μπλέξεις με «ακατάλληλα» άτομα, κυρίως αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο. Στις 14/5 συμβαίνει ένα πολύ σημαντικό αστρολογικό γεγονός καθώς ο Δίας εισέρχεται στο ζώδιο σου μέχρι τις 28/7, πραγματοποιώντας ένα δοκιμαστικό πέρασμα πριν την κανονική του είσοδο στους Ιχθείς στο τέλος του χρόνου, δίνοντας σου μια ιδέα από τα «δώρα» και την εύνοια του. Γίνεσαι περισσότερο ευδιάθετος, αντιμετωπίζεις τα πάντα πιο χαλαρά, ενώ έχεις ευκαιρίες για να βρεις τον κατάλληλο σύντροφο, αλλά και να περάσεις μοναδικές στιγμές με το ταίρι σου. Στο τέλος του μήνα ο Ερμής γυρνά ανάδρομος δημιουργώντας τα γνωστά του «ευτράπελα» μέσα στην καθημερινότητα.

Δειτε επισης

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Back to top
Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5