Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 19-25 Απριλίου 2021

Κριέ, κάποιοι σε θεωρούν νάρκισσο και διαδίδουν ότι όλα ξεκινάνε και τελειώνουν με σένα. Αν κάποιους τους ενοχλεί που γεμίζεις τη σκηνή, πρόβλημά τους.

zarastro.jpg
Zarastro
ΤΕΥΧΟΣ 781
10’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
krios.jpg

Cosmic Telegram: Ο Zarastro κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 19-25 Απριλίου 2021

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Η εβδομάδα ξεκινά με τον Ερμή και τον Ήλιο να εγκαταλείπουν το ζώδιό σου, ολοκληρώνοντας τον ετήσιο κύκλο τους και από τη νέα θέση τους στον Ταύρο δείχνουν πως αρχίζει ένα διάστημα με σημαντικό οικονομικό ενδιαφέρον για σένα. Η ενέργειά σου στρέφεται προς αυτό τον τομέα, καθώς φαίνεται πως σε απασχολεί έντονα η σταθεροποίηση των οικονομικών σου, ενώ εξετάζεις και τι κινήσεις μπορείς να κάνεις για να αυξήσεις πιθανόν το εισόδημά σου. Τα βήματα σου από δω και κάτω πρέπει να είναι σκεπτόμενα και να βασίζονται στην πραγματικότητα, με το ρίσκο να είναι περιορισμένο, προκειμένου να κατοχυρώσεις και να εξασφαλίσεις ένα σταθερό έδαφος σε αυτό το κομμάτι της ζωής σου. Ίσως αποφασίσεις να επενδύσεις σε κάτι, ενώ θα έχεις και συζητήσεις για καινούργιες οικονομικές συμφωνίες, οι οποίες όμως μπορεί να τραβήξουν αρκετό καιρό, οπότε θα χρειαστεί να επιδείξεις μια αρετή που μάλλον δεν διαθέτεις σε επάρκεια: την υπομονή. Προσοχή χρειάζεται προς το τέλος της εβδομάδας, καθώς ενδέχεται να προκύψουν απρόοπτα έξοδα ή και ανατροπές στις συναλλαγές και τις συμφωνίες σου που θα απαιτήσουν επανασχεδιασμό των επιδιώξεών σου, χωρίς όμως να χάνεις την αισιοδοξία σου. Η είσοδος την Παρασκευή του Άρη στον Καρκίνο, του κυβερνήτη σου, είναι μια δύσκολη συνθήκη καθώς σε κάνει να λειτουργείς με μια πιο «παθητική ενεργητικότητα» μέχρι τις αρχές Ιουνίου. Θα υπάρξει μια καθυστέρηση στη δράση σου, ενώ ενδέχεται να δημιουργηθούν διαμάχες και προβλήματα μέσα στο περιβάλλον της οικογένειας.


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)

Χρόνια Πολλά, αγαπητέ Ταύρε! Η εβδομάδα μπαίνει δυναμικά με τη είσοδο τόσο του Ερμή, όσο φυσικά και του Ήλιου στο ζώδιό σου, εγκαινιάζοντας επίσημα την περίοδο των γενεθλίων σου. Μια καινούρια γενέθλια χρονιά ξεκινά, γεμάτη όνειρα, στόχους και επιθυμίες, που υπόσχεται γερές αλλαγές και σημαντικές ανακατατάξεις σε ένα ή και περισσότερα επίπεδα της ζωής σου, με τον Ουρανό και τον Κρόνο «αγκαζέ» να κάνουν παιχνίδι. Απαιτείς πλέον μόνο το καλύτερο για τον εαυτό σου και αν κάτι δεν τραβάει, «βάζεις πλώρη για άλλες πολιτείες». Ήδη, στο δεύτερο μισό της εβδομάδας η σύνοδος Αφροδίτης - Ουρανού στο ζώδιό σου, αλλά και τα τετράγωνα Αφροδίτης και Ερμή με τον Κρόνο, δημιουργούν αναστάτωση τόσο στα προσωπικά, όσο και στα επαγγελματικά, κυρίως για το τέλος του 1ου και τις αρχές του 2ου δεκαημέρου. Η ισορροπία ανάμεσα στην ανάγκη σου για ασφάλεια από τη μία και την επιθυμία σου για ελευθερία από την άλλη αποδεικνύεται δύσκολη και περιπλέκει αρκετά τα πράγματα, με όλα τα σενάρια να είναι ανοιχτά. Ίσως πάρεις τις αποστάσεις σου από κάποια πρόσωπα με τα οποία συνειδητοποιείς ότι δεν υπάρχει πια σημείο επαφής, δεν αποκλείεται όμως να κάνεις και ξαφνικές γνωριμίες ή να έρθεις κοντά με άτομα που ούτε καν φανταζόσουν. Στα επαγγελματικά θα πρέπει να περιορίσεις την αντιδραστική σου διάθεση για να μην υπάρξουν εντάσεις.


Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)

Η είσοδος του Ερμή και του Ήλιου τη Δευτέρα στο ζώδιο του Ταύρου και τον 12ο οίκο σου, σηματοδοτούν μια περίοδο μεγαλύτερης εσωστρέφειας μέχρι τα γενέθλιά σου. Είναι ένα διάστημα όπου χρειάζεται να απομονωθείς λιγάκι, να στραφείς προς τα μέσα και να συνομιλήσεις με τον εαυτό σου, κάνοντας την ανασκόπηση αλλά και τον απολογισμό της χρονιάς που πέρασε, για να μπορέσεις να ξεκινήσεις και πάλι με φόρα μόλις ο Ήλιος μπει στο δικό σου ζώδιο. Αυτή η διαδικασία μπορεί να γίνει είτε συνειδητά είτε ασυνείδητα και μάλιστα από την Παρασκευή και μετά ενεργοποιούνται κάποια θέματα που βρίσκονται εν υπνώσει και βγαίνουν στην επιφάνεια συναισθήματα ζήλιας, φόβου ή και εκδίκησης για ορισμένα άτομα, ενώ ενδέχεται να υπάρξει και έντονο παρασκήνιο αναφορικά με προσωπικές σχέσεις αλλά και επαγγελματικά ζητήματα. Τα επίπεδα της ενέργειάς σου θα πέσουν αισθητά, γι’ αυτό πρέπει να φροντίσεις περισσότερο την υγεία και τη φυσική σου κατάσταση. Την Παρασκευή άλλωστε η αποχώρηση του Άρη από το ζώδιό σου, που ενώ σου έδωσε κίνητρα σε έτρεξε αρκετά τον τελευταίο καιρό, φέρνει μια αλλαγή στους ρυθμούς της καθημερινότητάς σου. Η νέα θέση του στον Καρκίνο δίνει κάποιες ευκαιρίες για να διευθετήσεις οικονομικές εκκρεμότητες, δημιουργεί όμως συνάμα περισσότερη ανασφάλεια σε αυτό το κομμάτι αλλά και επιπλέον έξοδα λόγω της διάθεσής σου για περισσότερα υλικά αποκτήματα.


 

Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)

Περισσότερο χρόνο με φίλους και το αμόρε σου θα θέλεις να περνάς από αυτή την εβδομάδα με την είσοδο του Ερμή και του Ήλιου στον Ταύρο (19/4). Θέλεις να ξεφύγεις λίγο από το pressing που υπάρχει στα επαγγελματικά και η συναναστροφή με τα φιλικά σου πρόσωπα μπορεί να δώσει την ανάσα που θες στην καθημερινότητά σου, με ευχάριστες συζητήσεις, εξόδους και χαλαρές στιγμές μεταξύ σας. Ίσως μάλιστα θελήσεις να ασχοληθείς με κάποιο ομαδικό χόμπι ή ένα ομαδικό σπορ, ενώ μπορεί να πάρεις και κάποια πρακτική βοήθεια αναφορικά με τα επαγγελματικά μέσα από τον κύκλο σου. Προσοχή χρειάζεται ωστόσο προς το τέλος της εβδομάδας, καθώς οι δύσκολες όψεις των πλανητών στον Ταύρο με Κρόνο και Ουρανό φέρουν προβλήματα σε φιλικές και επαγγελματικές σχέσεις, κυρίως για το 2ο δεκαήμερο. Κάποιο ξαφνικό εμπόδιο ή μια αναποδιά δημιουργούν καθυστερήσεις στην υλοποίηση των στόχων σου, ενώ μπορεί να υπάρξουν διαπληκτισμοί και παρεξηγήσεις με άτομα που συνεργάζεσαι, με φίλους ή το ταίρι σου για ασήμαντες αφορμές. Το σημαντικό γεγονός της εβδομάδας για σένα όμως είναι το πέρασμα του Άρη στο ζώδιό σου την Παρασκευή, που θα αυξήσει την ενεργητικότητά σου και θα σου δώσει τη δύναμη να πάρεις πρωτοβουλίες και να μπεις σε δράση σε όλα τα επίπεδα. Οι εξελίξεις τώρα τρέχουν με μεγαλύτερη ταχύτητα, θα υπάρχει όμως αρκετή ένταση και δυσκολία στη διαχείριση των συναισθημάτων σου, όταν κάτι δεν θα γίνεται όπως το θες.


Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Ο τομέας της καριέρας σου έρχεται σε πρώτο πλάνο από αυτή την εβδομάδα με την είσοδο του Ερμή και του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου. Επαγγελματικά ζητήματα θα σε απασχολήσουν έντονα, με το ζητούμενο να είναι η εξέλιξή σου και η αναγνώριση των προσπαθειών σου. Το δημόσιο προφίλ και ο τρόπος που «πλασάρεσαι» στον έξω κόσμο είναι κάτι πολύ σημαντικό για σένα, φίλε Λέοντα, ούτως ή άλλως, με τον Ουρανό όμως να βρίσκεται σε αυτό τον τομέα του χάρτη σου οι αλλαγές είναι προ των πυλών, ειδικά για το 2ο δεκαήμερο. Δεν αποκλείεται να προκύψουν ξαφνικές ευκαιρίες και νέες προτάσεις προς το τέλος της εβδομάδας. Οι δύσκολες όψεις του Ουρανού και του Κρόνου με το stellium στον Ταύρο, όμως, ενδέχεται να φέρουν και αναπάντεχα γεγονότα. Οφείλεις να είσαι πολύ προσεκτικός στον τρόπο που επικοινωνείς με ανωτέρους, συνεργάτες αλλά και τον σύντροφό σου, καθώς το ύφος σου μπορεί να ενοχλήσει ιδιαίτερα κάποιους. Τα προβλήματα που από καιρό υπήρχαν μπορεί να οδηγήσουν σε ένα ξεκαθάρισμα ή και στη λύση μιας σχέσης ή μιας συνεργασίας, κάποιοι όμως θα αποφασίσουν τώρα να αλλάξουν εντελώς πορεία στα επαγγελματικά. Με το πέρασμα του Άρη στον Καρκίνο την Παρασκευή ίσως διαπιστώσεις ότι υπάρχει και κάποιο παρασκήνιο που επηρεάζει τις εξελίξεις, ενώ θα πρέπει να φροντίσεις και την υγεία σου, καθώς όλη αυτή η πίεση μπορεί να σε εξαντλήσει σε σωματικό και ψυχολογικό επίπεδο.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)

Ένα θετικό διάστημα για τα μακροπρόθεσμα σχέδια σου και το μέλλον των σπουδών σου ξεκινά με το πέρασμα του Ερμή και του Ήλιου στον Ταύρο την Δευτέρα. Οτιδήποτε σχετίζεται με την εκπαίδευση, θέματα εξετάσεων, πιστοποιήσεων, σεμιναρίων και γενικά ό,τι σου προσφέρει νέες γνώσεις και εξελίσσει τις ικανότητες σου ευνοείται σημαντικά από τώρα μέχρι τις 20/5. Παράλληλα θα δικτυωθείς και με άτομα που μπορούν να σε βοηθήσουν στα επαγγελματικά, ιδιαίτερα στους τομείς του εμπορίου, των πωλήσεων και της διαφήμισης, ενώ επαγγελματικά ταξίδια στο εξωτερικό θα σε απασχολήσουν περισσότερο. Στο δεύτερο μισό της εβδομάδας ίσως μάλιστα έχεις μια ξαφνική θετική είδηση από το εξωτερικό, ενώ μπορεί να προκύψει και ένα καινούργιο love story με κάποιο πρόσωπο από το ευρύτερο περιβάλλον σου. Ίσως πάλι κάποιο άτομο με διαφορετική κοσμοθεωρία και τρόπο ζωής σου δημιουργήσει την ανάγκη να αναθεωρήσεις νοοτροπίες ετών πάνω σε θέματα γενικότερης φιλοσοφίας ζωής. Μπορεί όμως να υπάρξει μια αναστάτωση το σ/κ με κάποιο φιλικό σου πρόσωπο ή με το ταίρι σου, ή ακόμα και κάποια ανατροπή σε ένα νομικό ζήτημα. Από την Παρασκευή που ο Άρης θα περάσει στον Καρκίνο, η ένταση που υπήρχε στο κομμάτι της καριέρας σου ομαλοποιείται και θα μπορέσεις να προωθήσεις με μεγαλύτερη ευκολία συνεργασίες και ομαδικά πρότζεκτς στη δουλειά.


Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Τα ερωτικά και τα οικονομικά σου επηρεάζει το πέρασμα του Ερμή και του Ήλιου στον Ταύρο (19/4). Θα έχεις μια καχύποπτη στάση σε αισθηματικά ζητήματα, συνδυασμένη με έντονο πάθος και ανάγκη για επιβολή και κτητικότητα στον σύντροφο σου. Θα παρατηρείς κάθε του κίνηση και θα τσεκάρεις τη συμπεριφορά του στη σχέση, βάζοντας τον ανάλογο «βαθμό». Η ένταση θα κορυφωθεί προς το τέλος της εβδομάδας, όπου μπορεί να βγάλεις μια παραπάνω ζήλια, εμμονή ή και θυμό, θα υπάρξουν όμως και στιγμές έντονου πάθους, αλλά και κεραυνοβόλοι έρωτες που θα μείνουν αξέχαστοι για μερικούς εκπροσώπους του ζωδίου, ιδιαίτερα τους γεννημένους στις αρχές του 2ου δεκαημέρου με τη σύνοδο Αφροδίτης - Ουρανού. Στον οικονομικό τομέα δεν αποκλείεται να συμβούν κάποια απρόοπτα γεγονότα που αφορούν τα οικονομικά του συντρόφου σου ή το κοινό σας πορτοφόλι. Θέματα που σχετίζονται με τράπεζες, εφορίες, λογαριασμούς, δάνεια κ.τ.λ μπορεί να συναντήσουν εμπόδια, μερικοί όμως ενδέχεται να ωφεληθούν ξαφνικά μέσω μιας κληρονομιάς ή μιας πολύ καλής επενδυτικής ευκαιρίας, την οποία θα πρέπει να εκμεταλλευτούν. Η είσοδος του Άρη στον Καρκίνο την Παρασκευή θα ενεργοποιήσει τον τομέα της καριέρας σου, αυξάνοντας σημαντικά τις υποχρεώσεις σου, δημιουργώντας όμως και ευκαιρίες εξέλιξης.


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Σημαντική εβδομάδα για σένα, Σκορπιέ μου, καθώς ο τομέας των σχέσεων και των συνεργασιών σου έρχεται στο προσκήνιο με το πέρασμα του Ερμή και του Ήλιου στον Ταύρο (19/4). Θα θελήσεις να διεκδικήσεις το καλύτερο για τον εαυτό σου, τόσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά, από το δεύτερο μισό της εβδομάδας όμως οι όψεις των πλανητών στον Ταύρο με τον Κρόνο και τον Ουρανό δημιουργούν ένα περίεργο κλίμα, ειδικά για τους γεννημένους στο τέλος του 1ου και στις αρχές του 2ου δεκαημέρου. Θα υπάρχει συνεχής ανησυχία στη σχέση σου που ενδέχεται να οδηγήσει σε ένα απότομο ξέσπασμα από τον σύντροφό σου και μπορεί να ακουστούν σκληρά λόγια και αλήθειες που θα σε σοκάρουν. Το ταίρι σου θα δείχνει αποφασισμένο να θέσει τα πράγματα με τον δικό του τρόπο ή ακόμα και να τα τραβήξει στο μη περαιτέρω, μπορεί όμως κι εσύ από την πλευρά σου να βγάλεις μια πιο επαναστατική διάθεση, αρνούμενος να κάνεις πίσω. Στον αντίποδα τώρα, αν είσαι single μπορεί να προκύψει μια καινούργια γνωριμία από το πουθενά που θα δημιουργήσει «ηλεκτρισμό» στα ερωτικά σου. Ανατροπές μπορεί να υπάρξουν και σε επαγγελματικές σχέσεις, νομικά και κληρονομικά θέματα, με νέα που σε πιάνουν εξ απήνης. Η είσοδος του Άρη στον Καρκίνο την Παρασκευή σου δίνει τη δυνατότητα να κυνηγήσεις τα όνειρά σου, φέρνοντας σε σε επαφή με άτομα από το εξωτερικό.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)

Περισσότερη έμφαση στη δουλειά και στις καθημερινές υποχρεώσεις φέρνει η είσοδος του Ερμή και του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου τη Δευτέρα. Όσο προχωρά η εβδομάδα το άγχος θα αυξάνεται και μπορεί να επηρεάσει την ψυχολογία σου, καθώς η ρουτίνα στη ζωή σου φαίνεται πως λειτουργεί σαν βραχνάς και θα θελήσεις να κάνεις σχετικά ξαφνιάζοντας ίσως το περιβάλλον σου. Αιτία οι όψεις του Ουρανού και του Κρόνου με την πολυαστρία στον Ταύρο, που θα επηρεάσουν ιδιαίτερα τους γεννημένους κοντά στο 2ο δεκαήμερο. Οι αγγαρείες που έχεις επωμιστεί τον τελευταίο καιρό στη δουλειά θα είναι πιθανότατα ο λόγος για να δημιουργηθούν συγκρούσεις, αλλά και για να πάρεις σημαντικές αποφάσεις στα εργασιακά που μπορεί να οδηγήσουν ακόμα και σε ρήξεις. Ίσως αυτές οι αλλαγές έμεναν στο stand by εδώ και καιρό και τώρα «έφτασε ο κόμπος στο χτένι», μπορεί όμως να γίνεις και αποδέκτης αλλαγών που δεν σχεδίαζες και θα χρειαστεί να μπεις σε κάποια καινούργια πλαίσια, όχι απαραίτητα αρνητικά, που θα φέρουν και θετικές εξελίξεις μελλοντικά. Κάποιοι θα αποφασίσουν επίσης να κάνουν μια δραστική αλλαγή στο κομμάτι της εμφάνισής τους, η υγεία όμως θέλει προσοχή αυτές τις μέρες καθώς η πίεση θα είναι μεγάλη, με την παρουσία του Άρη στον Καρκίνο από τις 23/4 να λειτουργεί ευτυχώς αποσυμπιεστικά, αυξάνοντας τη λίμπιντό σου.


Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Τα αισθηματικά σου, οτιδήποτε αφορά τη δημιουργία αλλά και θέματα παιδιών θα σε απασχολήσουν περισσότερο από αυτή την εβδομάδα με το πέρασμα του Ερμή και του Ήλιου στον Ταύρο (19/4). Αναζωογονείσαι και αναλαμβάνεις πρωτοβουλίες για να βελτιώσεις τη σχέση σου ή να ξεκινήσεις κάτι καινούριο στα ερωτικά σου, με την ανάγκη σου για διασκέδαση να είναι ιδιαίτερα έντονη. Στα επαγγελματικά αισθάνεσαι πιο δημιουργικός και φέρνεις φρέσκιες ιδέες πάνω σε επιχειρηματικά ζητήματα. Το σ/κ φαίνεται μάλιστα πως η τύχη είναι με το μέρος σου και μπορεί να προκύψει ένας νέος έρωτας με ένα άτομο που θα σε αναστατώσει και θα σου βγάλει έναν «άλλο» εαυτό στα προσωπικά σου, ίσως όμως δημιουργηθούν και κάποια θέματα σε ήδη υπάρχουσες σχέσεις, ειδικά για τους γεννημένους στο 2ο δεκαήμερο. Την Παρασκευή άλλωστε ο Άρης ξεκινά την πορεία του στον Καρκίνο και αυτό σημαίνει πως θα υπάρξουν σημαντικά ξεκαθαρίσματα αλλά και νέες ενάρξεις σε θέματα επαγγελματικών και προσωπικών σχέσεων. Θα βιώσεις έντονο ανταγωνισμό και κόντρες στις συνεργασίες σου, θα υπάρχει τρέξιμο στην καθημερινότητά σου ενώ η συμπεριφορά του συντρόφου σου μπορεί να σας οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)

Πιο απαιτητική είναι αυτή η εβδομάδα για σένα, φίλε Υδροχόε, καθώς η είσοδος του Ερμή και του Ήλιου στον Ταύρο (19/4) και κυρίως οι όψεις Κρόνου και Ουρανού με το stellium πλανητών σε αυτό το ζώδιο στο δεύτερο μισό της, λειτουργούν πιεστικά και σε υποχρεώνουν να ασχοληθείς με τα του οίκου σου, επηρεάζοντας ιδιαίτερα τους γεννημένους στο τέλος του 1ου και στις αρχές του 2ου δεκαημέρου. Οικογενειακά θέματα γίνονται προτεραιότητα, ενώ μπορεί να προκύψουν ζητήματα με γονείς ή με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας. Από τη μια θα θέλεις να βρεις κοινό τόπο με τα μέλη της οικογένειάς σου, από την άλλη θα σου βγαίνει μια αντίδραση που θα δυναμιτίζει το κλίμα, δημιουργώντας συγκρούσεις και σκαμπανεβάσματα στις μεταξύ σας συνεννοήσεις. Η κυκλοθυμία μπορεί να είναι απόρροια του ότι αισθάνεσαι πως κανείς δεν μπορεί να σε καταλάβει, ενδέχεται όμως κι εσύ να «αντιστέκεσαι» στο να κατανοήσεις κάποια από αυτά που λέγονται καθώς επηρεάζουν αρνητικά την ψυχολογία σου. Δεν αποκλείεται το γεγονός να υπάρξει μια ξαφνική αναγκαιότητα για αλλαγή στέγης, μπορεί όμως να βρεις και το σπίτι που έψαχνες εδώ και καιρό, ενώ κάποιες ανατροπές στα επαγγελματικά είναι ακόμα ένα πιθανό σενάριο. Με το πέρασμα του Άρη στον Καρκίνο (23/4) οι απαιτήσεις της καθημερινότητάς σου αυξάνονται και θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με θέματα που αφορούν την υγεία και τη φυσική σου κατάσταση.


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)

Μεγαλύτερη κινητικότητα στην καθημερινότητά σου και περισσότερες επαφές για την προώθηση των σχεδίων σου αναμένονται από αυτή την εβδομάδα με την είσοδο του Ερμή και του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου (19/4). Η διάθεσή σου για επικοινωνία με το άμεσο περιβάλλον σου αυξάνεται, ενώ θα έχεις και όρεξη να μάθεις καινούργια πράγματα και να αποκτήσεις νέες γνώσεις, με το κομμάτι των σπουδών σου να επηρεάζεται θετικά. Από την Πέμπτη και έπειτα μπορεί μάλιστα να παρουσιαστούν ευκαιρίες για νέες συνεργασίες ή να πάρεις μια θετική απάντηση από μια αίτηση ή κάποιο πρότζεκτ στο οποίο είχες δηλώσει συμμετοχή. Κάποιοι ενδέχεται να γνωρίσουν ένα νέο πρόσωπο που θα εισβάλει ξαφνικά στη ζωή τους φέρνοντας τα πάνω κάτω στα ερωτικά, αιφνιδιάζοντας τους ευχάριστα. Για κάποιους βέβαια μπορεί να υπάρξει μια αντίθετη συνθήκη, με μια ένταση που θα δημιουργηθεί εντός της σχέσης λόγω υπερβολικών προσδοκιών ή κακώς κειμένων στα οποία δεν είχε δοθεί ιδιαίτερη σημασία. Κάποια εμπόδια μπορεί να υπάρξουν και σε εμπορικές συμφωνίες, λόγω θεμάτων από το παρελθόν που δεν έχουν κλείσει. Η είσοδος του Άρη στον Καρκίνο την Παρασκευή εγκαινιάζει ένα πολύ θερμό διάστημα για τα αισθηματικά σου, δίνοντας παράλληλα ώθηση σε δημιουργικά σχέδια. Εξαιρετική περίοδος και για την απόκτηση ενός παιδιού, αν κάτι τέτοιο είναι μέσα στα πλάνα σου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ