Visual Browsing
Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 8-14 Μαρτίου 2021
ΤΕΥΧΟΣ 775
COSMIC TELEGRAM

Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 8-14 Μαρτίου 2021

Ιχθύ, είσαι ο πρωταγωνιστής της εβδομάδας
Cosmic Telegram: Ο Zarastro κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 8-14 Μαρτίου 2021

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Η νέα Σελήνη του μήνα, που σχηματίζεται το Σάββατο 13/3 στο ζώδιο των Ιχθύων και τον 12ο ηλιακό σου οίκο, επηρεάζοντας κυρίως τους γεννημένους του 3ου δεκαημέρου, σε καλεί να κάνεις ένα διάλειμμα και να αποσυρθείς για λίγο στα ενδότερα του εαυτού σου. Είσαι άτομο ιδιαίτερα ενεργητικό και δραστήριο, ίσως όμως όχι τόσο συντονισμένο με τον βαθύτερο ψυχισμό σου. Έχει αξία όμως, από καιρού εις καιρόν, να κάνεις αυτό το ταξίδι και με αυτό το φεγγάρι μπορεί να αισθανθείς πιο «ανοιχτός» μέσα σου, να δεις πράγματα που έχουν συμβεί στο παρελθόν και φέρουν το σημάδι τους στο σήμερα, και ίσως μπορέσεις τώρα, με κάποιο τρόπο, να τα θεραπεύσεις ή να καταφέρεις να συγχωρήσεις ορισμένα άτομα που σε έχουν πληγώσει πολύ με τη συμπεριφορά τους. Όλη αυτή η συνθήκη βέβαια, είναι λογικό να δημιουργήσει ένα πιο ευαίσθητο περιβάλλον συναισθηματικά, κάνοντας την ψυχολογική διαχείριση αρκετά δύσκολη. Σε κάθε περίπτωση, η αναγνώριση και η συνειδητοποίηση των τραυμάτων σου είναι το πρώτο βήμα, για να μπορέσεις να περάσεις παρακάτω. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να υπάρχει αρκετό παρασκήνιο με ψεύδη και περίεργες καταστάσεις τόσο στην προσωπική σου ζωή, όσο και στα επαγγελματικά σου, που τώρα μπορεί να έρθει στο φως.


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)

Το σημαντικότερο αστρολογικό γεγονός της εβδομάδας δεν είναι άλλο, από τη Νέα Σελήνη του Μαρτίου στις 13/3 στο ζώδιο των Ιχθύων, που θα επηρεάσει κυρίως όσους έχουν γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο. Το κομμάτι της κοινωνικής σου ζωής ενεργοποιείται έντονα, με τις φιλίες και τις προσωπικές σου σχέσεις να έρχονται στην επιφάνεια. Θα θελήσεις να έρθεις πιο κοντά με τα φιλικά σου πρόσωπα και να ενισχύσεις τους συναισθηματικούς σου δεσμούς, μέσα από τη συμπαράσταση που μπορεί να προσφέρεις σε ένα δικό τους ζήτημα. Μπορείς, τώρα, να δείξεις ευκολότερα ενσυναίσθηση στα προβλήματα των άλλων, καθώς η κατανόησή σου ίσως βασίζεται και στην ταύτιση που νιώθεις με παρόμοιες δικές σου εμπειρίες. Δεν αποκλείεται, ένας νέος έρωτας προερχόμενος μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου, να ξεκινήσει το επόμενο διάστημα, θα χρειαστεί όμως ρεαλισμός από μέρους σου, προκειμένου να μην παρασυρθείς, δημιουργώντας πολύ γρήγορα υπερβολικές προσδοκίες για το άλλο άτομο, που δεν βασίζονται στην πραγματικότητα, καθώς, λόγω της συμμετοχής του Ποσειδώνα σε αυτό το φεγγάρι, η κρίση σου θα είναι αρκετά θολή.


Σχετικα
Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 3-9 Μαΐου 2021
Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 3-9 Μαΐου 2021

Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)

Αυτή την εβδομάδα, σχηματίζεται η Νέα Σελήνη του μήνα στον δικό σου ζωδιακό σταυρό, στους Ιχθείς και τον 10ο ηλιακό σου οίκο, που θα επηρεάσει πρωτίστως τους γεννημένους του 3ου δεκαημέρου. Η κοινωνική σου εικόνα και ο τομέας της καριέρας σου θα σε απασχολήσουν σημαντικά και θα θελήσεις να βρεις τρόπους να εξελιχθείς περαιτέρω μέσα στο επόμενο διάστημα. Ήδη με τον Άρη στο ζώδιό σου, αισθάνεσαι ενεργοποιημένος στο να καταφέρεις τους στόχους σου, όμως θα χρειαστεί προσοχή, καθώς οι συνθήκες ευνοούν το ενδεχόμενο απάτης και λανθασμένων επιλογών στον συγκεκριμένο τομέα. Θα έχεις την τάση να βλέπεις τα πράγματα πολύ εξιδανικευμένα, ενώ μπορεί να υπάρξουν πρόσωπα που θα σε προσεγγίσουν με όχι και τόσο «αγαθές» προθέσεις, με μόνο κίνητρο, το δικό τους συμφέρον. Κράτα μικρό καλάθι και μην εμπιστεύεσαι άκριτα ανθρώπους που δεν γνωρίζεις ουσιαστικά, κάνοντας μεγάλα ανοίγματα χωρίς κάποια βασικά εχέγγυα. Για κάποιους, βέβαια, μπορεί να υπάρξει όντως μια πολύ καλή προοπτική, αλλά για τους περισσότερους μάλλον θα ισχύσει το ρητό «too good to be true». Από την άλλη, δεν αποκλείεται μερικοί να αποφασίσουν να κάνουν τώρα μια πρόταση γάμου στο ταίρι τους, με ιδιαίτερα ρομαντικό τρόπο, αλλάζοντας κοινωνικό status.


 

Σχετικα
Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 26 Απριλίου - 30 Μαΐου 2021
Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 26 Απριλίου - 30 Μαΐου 2021

Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)

Η δεύτερη εβδομάδα του Μαρτίου φιλοξενεί τη Νέα Σελήνη του μήνα, στο ζώδιο των Ιχθύων το Σάββατο 13/3, που θα επηρεάσει κυρίως τους γεννημένους του 3ου δεκαημέρου. Θα σου δοθεί η δυνατότητα να ονειρευτείς πώς θέλεις να εξελιχθεί το μέλλον σου σε επαγγελματικό επίπεδο και να ανοίξεις τους ορίζοντές σου, κάνοντας τα πλάνα σου για συνεργασίες με άτομα από το εξωτερικό. Επίσης, ζητήματα που αφορούν τις σπουδές σου ή τη μετεκπαίδευση σου είναι στο μενού για το επόμενο διάστημα. Όμως, θα πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός, καθώς θα έχεις την τάση να παρασύρεσαι από τις υπερβολικές σου προσδοκίες, καταλήγοντας τελικά σε λάθος αποφάσεις, ή αντίθετα να μένεις μόνο στην ονειροπόληση, αποφεύγοντας να περάσεις σε δράση. Ίσως τελικά, χρειαστεί να αναθεωρήσεις τα σχέδιά σου, κινούμενος σε πιο ρεαλιστικά πλαίσια. Το τοπίο θα είναι αρκετά μπλεγμένο και όσον αφορά νομικά σου ζητήματα, ενώ τα μηνύματα που θα λαμβάνεις από το περιβάλλον σου, αλλά και μέσα στη σχέση σου, μπορεί να σε αποπροσανατολίζουν ή μπορεί να αισθάνεσαι πιο ευαίσθητος τώρα στις αντιλήψεις των άλλων.


Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Με τη Νέα Σελήνη του Μαρτίου, που πραγματοποιείται το Σάββατο 13/3 στο ζώδιο των Ιχθύων και θα επηρεάσει κυρίως τους γεννημένους του 3ου δεκαημέρου, το ενδιαφέρον σου στρέφεται στον οικονομικό τομέα. Θα σου δοθούν ευκαιρίες, για να μπορέσεις να διευθετήσεις κάποιες χρονίζουσες οικονομικές καταστάσεις που αφορούν κυρίως ό,τι σχετίζεται με μεγάλους οργανισμούς, όπως εφορίες, δημόσιο, τράπεζες κλπ. ή χρήματα που μοιράζεσαι με τον σύντροφό σου. Όμως θα χρειαστεί να είσαι πολύ προσεκτικός στις κινήσεις σου και να ελέγξεις ενδελεχώς όλα τα ψιλά γράμματα, γιατί μπορεί τελικά να υπάρχει κάποιου είδους παγίδα με τη συμμετοχή του Ποσειδώνα σε αυτό το φεγγάρι. Μπορεί να παρασυρθείς σε μια λάθος εκτίμηση της κατάστασης, λόγω του έντονου συναισθηματισμού που θα σε διακατέχει αυτές τις μέρες ή λόγω της πίεσης που μπορεί να σου ασκήσει ένα κοντινό σου άτομο. Καλό θα ήταν να αποφύγεις να δανείσεις ή να δανειστείς χρήματα σε αυτή τη φάση και να αποφύγεις γενικά ριψοκίνδυνες κινήσεις πάσης φύσεως. Από την άλλη, δεν αποκλείεται, για μερικούς εκπροσώπους του ζωδίου, να υπάρξει όντως μια πολύ καλή ευκαιρία κέρδους ή μια τυχερή συγκυρία σε αυτό τον τομέα.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)

Σημαντική αυτή η εβδομάδα για σένα, αγαπητέ Παρθένε, καθώς φιλοξενεί τη Νέα Σελήνη του μήνα στις 13/3 στο ζώδιο των Ιχθύων, ακριβώς απέναντί σου, που θα επηρεάσει κυρίως όσους έχουν γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο. Ό,τι αφορά το κομμάτι των διαπροσωπικών σου σχέσεων φαίνεται πως θα σε απασχολήσει έντονα το επόμενο διάστημα. Το τοπίο που διαμορφώνεται είναι άκρως ερωτικό και ρομαντικό, προσφέροντας ιδανικές ευκαιρίες, για να αναπτυχθεί μια νέα ερωτική σχέση, αλλά και για την ενίσχυση της συντροφικότητας και την εξέλιξη μιας σχέσης στο επόμενο στάδιο. Όλα καλά λοιπόν, το μόνο θέμα όμως είναι ότι ο Ποσειδώνας συμμετέχει σε σύνοδο με την Αφροδίτη σε αυτό το φεγγάρι, και έτσι τα πράγματα μπορεί να μην είναι τελικά όσο τέλεια φαίνονται. Θα έχεις την τάση να ωραιοποιείς τις καταστάσεις και να παρασύρεσαι από τον ενθουσιασμό σου, με κίνδυνο στο τέλος να απογοητευτείς και να απομυθοποιήσεις πρόσωπα που είχες βάλει χωρίς πολλή σκέψη στο βάθρο. Το ίδιο σενάριο μπορεί να παίξει και στις συνεργασίες σου, γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι επιφυλακτικός σε πρόσωπα τα οποία παρουσιάζουν κάτι άλλο από αυτό που είναι ή αποκρύπτουν σημαντικές λεπτομέρειες που θα γίνουν αντιληπτές αργότερα.


Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Αρκετή δουλειά σε περιμένει αυτήν την εβδομάδα, καθώς η Νέα Σελήνη του Μαρτίου το Σάββατο 13/3 στο ζώδιο των Ιχθύων, που επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους του 3ου δεκαημέρου, εστιάζει την προσοχή σου σε θέματα καθημερινότητας και εργασίας. Οι απαιτήσεις είναι πολλές, σου δίνεται όμως η δυνατότητα να κάνεις κάποιες αλλαγές στο πρόγραμμά σου, που μπορεί να διαφοροποιήσουν τις συνθήκες στη δουλειά και τις σχέσεις με τους συναδέλφους σου και να σου επιτρέψουν να βρεις χρόνο και για τη φροντίδα της υγείας σου μέσω της άθλησης. Όμως, δεν αποκλείεται όλο αυτό το άγχος, που βιώνεις, να σε κάνει αρκετά επιρρεπή σε παρανοήσεις, παραλείψεις ή και λάθος χειρισμούς που μπορεί να δημιουργήσουν κάποιο μπέρδεμα στο εργασιακό σου περιβάλλον. Ακόμα, κάποια πρόσωπα μέσα στη δουλειά μπορεί να αποδειχτούν κατώτερα των περιστάσεων ή τα κίνητρά τους να υποκρύπτουν κάποια δολιότητα εις βάρος σου, λειτουργώντας ίσως υπονομευτικά προς το άτομό σου. Απόφυγε να δεσμευτείς σε κάτι που σου φαίνεται πολύ «στον αέρα» και ρίξ’ το στη γυμναστική, για να ξεδώσεις λιγάκι.


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Η αισθηματική σου ζωή έρχεται στο προσκήνιο με τη Νέα Σελήνη του Μαρτίου στους Ιχθείς το Σάββατο 13/3, που θα επηρεάσει κυρίως τους γεννημένους του 3ου δεκαημέρου. Αισθάνεσαι έντονη την ανάγκη δημιουργίας μιας σχέσης, που να σε γεμίζει σε συναισθηματικό επίπεδο, και το έδαφος είναι πρόσφορο για νέες γνωριμίες μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες, ενώ και οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα απολαύσουν πραγματικά υπέροχες στιγμές γεμάτες ρομαντισμό. Το κομμάτι της έμπνευσης θα είναι ιδιαιτέρα τονισμένο για τους καλλιτέχνες, αλλά και για όσους ασχολούνται με δημιουργικά επαγγέλματα και επιχειρήσεις, ενώ μπορεί να υπάρξουν θετικές εξελίξεις σε θέματα που αφορούν τα παιδιά. Προσοχή χρειάζεται στον υπερβολικό συναισθηματισμό που μπορεί να οδηγήσει σε εξιδανικεύσεις. Βλέπεις, η συμμετοχή του Ποσειδώνα κάνει αυτό το φεγγάρι αρκετά «ύπουλο», θολώνοντας την αντίληψή σου για τα πράγματα, καθιστώντας σε πιο ευάλωτο σε παραπλανήσεις αλλά και αυταπάτες. Όσο πιο ρεαλιστικά αντιμετωπίσεις τα πράγματα, τόσο λιγότερες θα είναι οι πιθανότητες να εξαπατηθείς και να μπλέξεις σε λάθος καταστάσεις τόσο στα προσωπικά, όσο και στα επαγγελματικά σου.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)

Ιδιαίτερα συναισθηματική προμηνύεται για ’σένα η Νέα Σελήνη του μήνα, το Σάββατο 13/3 στο ζώδιο των Ιχθύων, που θα πραγματοποιηθεί στον 3ο γωνιακό σου οίκο και θα επηρεάσει, κυρίως, όσους έχουν γενέθλια στο 3ο δεκαήμερο. Η ατμόσφαιρα μέσα στο σπίτι θα είναι ευχάριστη και θα θελήσεις να αφοσιωθείς στα αγαπημένα σου πρόσωπα, συσφίγγοντας δεσμούς και περνώντας όμορφες οικογενειακές στιγμές με μαγειρέματα, συζητήσεις κλπ. Από την άλλη, ενδέχεται να υπάρξει μια συναισθηματική υπερχείλιση ή μια πιο νοσταλγική διάθεση, αναπολώντας στιγμές από το παρελθόν, με τα κλάματα να είναι στο μενού, ενώ δεν αποκλείονται και ευχάριστες συγκινήσεις μέσα στις επόμενες εβδομάδες λόγω της έλευσης ενός νέου μέλους στην οικογένεια. Προσοχή σε εντάσεις εξαιτίας της κυκλοθυμίας και της τάσης σου να τα παίρνεις όλα προσωπικά. Στα επαγγελματικά οφείλεις να αντιμετωπίσεις πιο ορθολογιστικά νέες προτάσεις που μπορεί να υπάρξουν, αποφεύγοντας παρορμητικές αποφάσεις, καθώς θα υπάρχει αρκετή ασάφεια που μπορεί να οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές. Επίσης, απόφυγε οικονομικές συμφωνίες που αφορούν την ακίνητη σου περιουσία, γιατί δεν θα έχεις καθαρή εικόνα των ζητημάτων.


Αιγόκερος (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Η Νέα Σελήνη (13/3) που σχηματίζεται αυτήν την εβδομάδα στους Ιχθείς και επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους του 3ου δεκαημέρου, δείχνει ότι για τις επόμενες εβδομάδες θα βρίσκεσαι σε επικοινωνιακή εγρήγορση. Θα υπάρξουν πολλές επαφές και συζητήσεις που μπορεί να δώσουν ευκαιρίες για επαγγελματικές και εμπορικές συμφωνίες, αλλά και εξελίξεις σε ζητήματα εκπαίδευσης. Μπορεί ακόμα, να αποφασίσεις να ξεκινήσεις την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας ή να ασχοληθείς πιο ενεργά με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για να προβάλεις τη δουλειά σου, ενώ θα υπάρχει κινητικότητα και στο επίπεδο των νέων γνωριμιών. Όμως, θα πρέπει να προσέχεις και να αποφεύγεις τα γρήγορα συμπεράσματα, καθώς η παρουσία του Ποσειδώνα σε αυτό το φεγγάρι θα περιπλέκει αρκετά τα πράγματα. Πιθανώς να εκτιμήσεις λανθασμένα ή να ωραιοποιήσεις τις καταστάσεις και να δεσμευτείς σε κάτι, που αργότερα θα αποδειχτεί «φούσκα», μιας και οι πληροφορίες που λαμβάνεις μπορεί να είναι συγκεχυμένες ή να έχουν στόχο να σε παραπλανήσουν. Ακόμα, ίσως βρεθείς «χαμένος στη μετάφραση» μέσα στη σχέση με ένα κοντινό σου άτομο, ενώ μπορεί να γίνεις και δέκτης λανθασμένων συμβουλών που θα οδηγήσουν σε παγίδες, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)

Το οικονομικό σου μέλλον και τις προοπτικές σου φωτίζει η Νέα Σελήνη του Μαρτίου, στο ζώδιο των Ιχθύων το Σάββατο, επηρεάζοντας κυρίως όσους έχουν γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο. Μπορείς τώρα να οραματιστείς πώς θα μπορέσεις να αξιοποιήσεις τα ταλέντα σου, για να βγάλεις περισσότερα χρήματα, αναπτύσσοντας μια καινούργια ιδέα για ένα προϊόν που θα κάνει τη διαφορά στην αγορά ή στοχεύοντας σε νέες συνεργασίες με κάποια εταιρεία η έναν οργανισμό. Η έμπνευση δεν θα λείπει, μιας και ο Ποσειδώνας συμμετέχει σε σύνοδο σε αυτή τη Νέα Σελήνη, μπουστάροντας την αυτοπεποίθησή σου, θολώνοντας όμως, παράλληλα, το τοπίο. Θα έχεις την τάση να λειτουργείς απερίσκεπτα, προβαίνοντας ίσως σε οικονομικά ρίσκα ή να ξοδεύεις χωρίς μέτρο, περισσότερο απ’ ό,τι σε παίρνει, για να καλύψεις την ανάγκη σου για απολαύσεις. Ίσως αδυνατείς να δεις τα πράγματα στις πραγματικές τους διαστάσεις, στον συγκεκριμένο τομέα, προβαίνοντας σε συμφωνίες, χωρίς το απαραίτητο τσεκάρισμα του οικονομικού σκέλους, παρασυρμένος από άτομα που σου πασάρουν «φύκια για μεταξωτές κορδέλες». Για κάποιους, όντως, θα υπάρξουν θετικές ευκαιρίες να αυξήσουν τα εισοδήματά τους, όμως καλύτερα να είσαι συντηρητικός στις κινήσεις σου, κρατώντας μικρό καλάθι.


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)

Είσαι ο πρωταγωνιστής της εβδομάδας με τη Νέα Σελήνη του μήνα, που σχηματίζεται στις 13/3 στο ζώδιό σου σε σύνοδο με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα, επίσης στους Ιχθείς, που θα επηρεάσει κυρίως τους γεννημένους του 3ου δεκαημέρου. Ο ρομαντισμός σου θα είναι στα ύψη και θα υπάρχει διάθεση για άνευ όρων παράδοση στον σύντροφό σου, ενώ μπορεί να ανοίξει και ένας νέος κύκλος στα αισθηματικά σου με την είσοδο νέων ατόμων στη ζωή σου. Η φαντασία σου μπορεί να φέρει πολλές ιδέες για να βελτιώσεις τη ζωή σου σε επαγγελματικό επίπεδο, αλλά και τύχη σε συνεργασίες. Το θέμα, όμως, είναι ότι μπορεί να μην έχεις σωστή εικόνα των αναγκών και των θέλω σου, τόσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά σου, με αποτέλεσμα να ελλοχεύει ο κίνδυνος να πέσεις θύμα απάτης. Ο υπερβολικός συναισθηματισμός σου και η λαχτάρα σου να δεις τα πράγματα φορώντας «ροζ γυαλιά», και όχι όπως πραγματικά είναι, μπορούν να δημιουργήσουν μπερδεμένες καταστάσεις. Απόφυγε την εξιδανίκευση και πάρε τον χρόνο σου, για να εξετάσεις ενδεχόμενες νέες συμφωνίες και προτάσεις, αλλά και για να τεστάρεις, αν τα πρόσωπα που έρχονται στη ζωή σου, σε καλύπτουν πραγματικά, διαφορετικά μπορεί να καταλήξεις πληγωμένος.


*Για πιο ολοκληρωμένη εικόνα των αστρολογικών σου τάσεων θα πρέπει να διαβάζεις και τον ωροσκόπο σου

Δειτε επισης

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Back to top
Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5