Visual Browsing
Τα ζώδια της εβδομάδας (10-16 Φεβρουαρίου)
ΤΕΥΧΟΣ 734
COSMIC TELEGRAM

Τα ζώδια της εβδομάδας (10-16 Φεβρουαρίου)

Υδροχόε, είσαι παντού και χαίρεσαι για αυτό, όμως χρειάζεται να κόψεις κάπως ταχύτητα
Cosmic Telegram: Η Ευαγγελία Τσαβδάρη κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (10-16 Φεβρουαρίου).

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

 Θετικά μηνύματα σε σχέση και συνεργασίες και κουβέντες που δεν τολμάς
Τα πράγματα προχωρούν γρηγορότερα στην προσωπική σου ζωή καθώς ξεκαθαρίζει αρκετά μέσα σου τι σου κάνει και τι όχι. Το ίδιο ισχύει και για τις συνεργασίες σου όπου έχεις την ευκαιρία να βγεις μπροστά, ειδικά αν είσαι εστιασμένος σε συγκεκριμένα πράγματα κι όχι σε ό,τι να ’ναι. Το δύσκολο είναι ότι ίσως δεν μπορείς να εκφράσεις ακριβώς με λόγια όσα έχουν σημασία για σένα. Ίσως αποφύγεις συζητήσεις που μπορεί να σε ανακουφίσουν επειδή έχεις αμφιβολίες για τη θετική τους έκβαση. Τα πράγματα είναι πιο σύνθετα (και ταυτόχρονα πιο απλά) από όσο αντιλαμβάνεσαι, με την έννοια ότι όσα εκλαμβάνεις προσωπικά δεν έχουν απαραίτητα σχέση με σένα. Έτσι, οποιαδήποτε πρακτικά μπερδέματα ή καθυστερήσεις ίσως πρέπει να περνάνε λίγο πιο αδιάφορα. Ο κυβερνήτης σου, Άρης, στον Αιγόκερο (16) σε βοηθά να κεντράρεις σε ζητήματα καριέρας, όπως και στις προσωπικές σου υποχρεώσεις. Ίσως χρειάζεται να κάνεις πολλή «χαμαλοδουλειά» για να εφαρμόσεις κάποιες ιδέες, να κινηθείς βάσει γνώσεων και συνειδητοποιήσεων και γενικά, για να φέρεις αποτελέσματα.


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)

Ανυπόμονος στη δουλειά, με ευχάριστες πινελιές στις φιλίες και τα σχέδιά σου
Αισθάνεσαι την υπομονή σου να εξαντλείται στην αρχή της εβδομάδας, ιδιαίτερα σε ζητήματα δουλειάς και σε πρακτικές υποθέσεις. Επειδή αυτό σου δημιουργεί ένταση, δεν είναι κακό να πάρεις κάποιες πρωτοβουλίες για να φροντίσεις καλύτερα την υγεία σου, προσπαθώντας να κάνεις κάποια καινούργια πράγματα. Στην ερωτική σου ζωή αν και υπάρχει διάθεση, ίσως παλεύεις με κάποια απομεινάρια του παρελθόντος, με αμφιβολίες, με πράγματα που σου πήγαν στραβά. Το καλό είναι ότι το «ως εδώ» είναι πιο κοντά και ίσως συμπαρασύρει κάποιες προσδοκίες, στάσεις και τρόπους σκέψης απέναντι σε παρέες, στο συγγενικό σου περιβάλλον και στο πώς φαντάζεσαι το μέλλον μιας προσωπικής σχέσης. Αξιοποίησε τις μέρες για δημιουργικά σχέδια, στη δουλειά, με τους φίλους, με τον σύντροφο ή τα παιδιά σου και μην αφήσεις ανεκμετάλλευτη οποιαδήποτε ευκαιρία να τους συνδράμεις με τις γνώσεις, την εμπειρία ή την αγάπη σου. Ο Άρης στον Αιγόκερο (16) σε βγάζει από πολλά διλήμματα προσωπικού και οικονομικού τύπου και σου δίνει ουσιαστική κατεύθυνση προς βελτίωση.


Σχετικα
Τα ζώδια της εβδομάδας (2-8.03.2020)
Τα ζώδια της εβδομάδας (2-8.03.2020)

Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)

Μεταξύ λύσεων με «καλή καρδιά» και ελεγκτικού ρόμποκοπ, σαφώς το πρώτο
Το κλίμα στις φιλίες και στις ομαδικές σου δραστηριότητες είναι θετικότατο και υποστηρικτικό για πρωτοβουλίες που θα δώσουν άλλη ποιότητα στον ελεύθερό σου χρόνο, όπως και στα σχέδια για το μέλλον. Μέσα από την καλή διάθεση και διορθώνοντας κάποια κακώς κείμενα στη σχέση σου με τα παιδιά και τον σύντροφό σου, στο πώς βλέπεις τη δημιουργικότητά σου και την ερωτική σου ζωή, ανοίγονται ικανοποιητικότεροι δρόμοι. Συνεχίζεις να κυνηγάς το καινούργιο σε παρέες, γνώσεις, δραστηριότητες. Όσο το «μαζεύεις» και δεν πολυανοίγεσαι φτάνοντας μετά να κατηγορείς τον απέναντι, τόσο το καλύτερο για σένα. Σε επίπεδο καριέρας και γάμου, κράτα πολύ πολύ ανοιχτό μυαλό γιατί μόνο αν εστιάσεις πεισματικά στην ευρύτερη εικόνα, υπάρχει πιθανότητα να βγάλεις κάποια άκρη. Ο Άρης στον Αιγόκερο (16) σε στρέφει να κυνηγήσεις συγκεκριμένα πράγματα ερωτικά και οικονομικά. Αν αποφύγεις να «παγώσεις» για να βγεις από πάνω, έχεις περισσότερες πιθανότητες να υπερβείς ανασφάλειες κι εμπόδια και να προσεγγίσεις κάτι υποσχόμενο για το μέλλον.


Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)

Σχετικα
Κρόνος στον Υδροχόο: Ο οριοθέτης της ατομιστικής ελευθερίας
Κρόνος στον Υδροχόο: Ο οριοθέτης της ατομιστικής ελευθερίας

Πυροδοτείς εξελίξεις στις σχέσεις και τα επαγγελματικά σου και διορθώνεις πορεία
Βρίσκεσαι σε θέση να κάνεις μερικά πραγματάκια, όπως τα θέλεις, ή όπως θεωρείς ότι χρειάζεται στην καριέρα και τον γάμο σου. Ίσως να ήθελες τη συνεργασία της οικογένειάς σου από τη μία, των συνεργατών σου από την άλλη, όμως από ό,τι φαίνεται μάλλον αποφασίζεις να τραβήξεις κουπί μόνος σου ή έστω να κινητοποιήσεις εσύ καταστάσεις, και αυτό τελικά ίσως δεν είναι και τόσο κακό. Σε επίπεδο ρουτίνας και υγείας δυσκολεύεσαι κάπως να βρεις τη σειρά σου. Δεν είναι άσχημα τα πειράματα, τουλάχιστον όσο δεν κάνεις ακρότητες. Πάντως κάθε συγκεκριμένος, πρακτικός στόχος βοηθά αυτομάτως τη σχέση σου με τον σύντροφό σου, όπως και με τους συνεργάτες σου, καθώς και οποιαδήποτε συμφωνία μπορεί να κυνηγάς. Με τον Άρη στον Αιγόκερο (16) και τον ζωδιακό σου άξονα καλό είναι να αποφύγεις δεσποτικές στάσεις απέναντι στους άλλους, όπως και την επιβολή πολλών «πρέπει» στον εαυτό σου χάριν των διαπροσωπικών κι επαγγελματικών σου στόχων. Κάνε το κομμάτι σου κι άσε τους άλλους να κάνουν το δικό τους.


Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Αναδύονται ωραίες δυνατότητες, όμως στο βάθος διστάζεις γιατί είναι καινούργιες
Η κινητικότητα στην καριέρα σου και στις σχέσεις της καθημερινότητάς σου σε φέρνει στην εξαιρετικά ικανοποιητική θέση να μπορείς να ξεκινήσεις κάποια καινούργια πράγματα για να βελτιωθείς σαν άτομο, για να επιμορφωθείς. Ίσως μέσα στο μενού ενταχθεί και κάποιο ταξίδι ή η επαφή με νοοτροπίες και παρέες διαφορετικού τύπου. Αν κι όλα αυτά είναι θετικά, οι σκέψεις σου δεν είναι αντίστοιχα θετικές κυρίως γιατί ανησυχείς μήπως καθώς προχωράς χρειαστεί να αφήσεις κάποια «σιγουράκια» σε επίπεδο φιλιών, συναισθήματος και χρήματος πίσω. Η αλήθεια είναι ότι μάλλον δεν τα χρειάζεσαι, αλλά δικαιούσαι προς το παρόν να μπερδεύεσαι. Υπάρχει διάθεση για φλερτ, για χρόνο με τα παιδιά σου και για ωραία πράγματα με τον σύντροφό σου, ωστόσο καλό είναι να αποφύγεις να επιμείνεις σε μοτίβα που σε ενοχλούν έστω κι αν προσωρινά είναι ευχάριστα. Ο Άρης στον Αιγόκερο (16) στρέφει την προσοχή σου στη δουλειά, σε ζητήματα καθημερινότητας και υγείας. Η προσπάθειά σου είναι ιδιαίτερα δραστική σε σχέση με τα ζητούμενά σου.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)

Καταλαβαίνεις ότι περιορίζεσαι με τρόπους που δεν χρειάζονται πλέον
Ζυγίζοντας πού είσαι και πού θα ’θελες να είσαι γίνεται αρκετά σαφές ότι χρειάζονται κάποια καινούργια πράγματα για να αισθανθείς ικανοποιημένος σε ερωτικό, συναισθηματικό και οικονομικό επίπεδο. Έχει την αναστάτωσή της η φάση κι ίσως κάποια έξαψη, όμως τελικά μετακινείσαι κι ίσως καταλάβεις τους περιορισμούς που έχεις θέσει ο ίδιος στη σχέση σου με παιδιά, σύντροφο, στο φλερτ μέσα από τις προσδοκίες και τα πρέπει. Ίσως σε επαγγελματικό επίπεδο αντιληφθείς ότι ναι μεν είσαι κερδοφόρος, όμως οι υποχρεώσεις και το κόστος είναι δυσανάλογα. Σε κάθε περίπτωση κάτι κερδίζεις σε αλήθεια, κάτι χάνεις σε όνειρα για τον απέναντι ή καθώς συνειδητοποιείς ότι ορισμένες σχέσεις, συνεργασίες, συμφωνίες δεν είναι εφικτές. Ο Άρης στον Αιγόκερο (16) σε βάζει στο παιχνίδι του έρωτα και της δημιουργικότητας για τα καλά κι όσο μένεις εστιασμένος στο να δίνεις το καλύτερό σου χωρίς να θέλεις να επιβάλλεις τις απόψεις σου ή να χορέψουν κι οι άλλοι στον ρυθμό σου, τόσο γρηγορότερα προχωράς.


Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Επείγουσες και δραστικές κινήσεις σε προσωπικές κι επαγγελματικές σχέσεις
Με τα τεκταινόμενα στην τσέπη και το κρεβάτι σου αντιλαμβάνεσαι αρκετά ξεκάθαρα τα κομμάτια της σχέσης σου και των συνεργασιών σου που δεν είναι απολύτως του γούστου σου και, κυρίως, το τι είναι του γούστου σου. Έτσι αναγνωρίζεις κάποιες κινήσεις που μπορεί να σε φέρουν κοντύτερα σε αυτό που χρειάζεσαι. Άλλωστε παραμένεις ανοιχτός κι επιδιώκεις συναναστροφές, γνωριμίες κι εξόδους με ασίγαστη ένταση, έστω κι αν το κάνεις κάπως επιφανειακά και χωρίς συγκεκριμένο στόχο. Ίσως δυσανασχετείς περισσότερο με την κατάσταση στο σπίτι και το γραφείο, ιδιαίτερα με τις υποχρεώσεις που υπάρχουν, οικονομικές και άλλες. Ίσως αποφασίσεις να κάνεις κάτι καθώς ο τρόπος που σκέφτεσαι, ίσως και οι άνθρωποι και προτάσεις που μπαίνουν στη ζωή σου, σου δίνουν άλλη αυτοπεποίθηση και βάσεις. Με τον Άρη στον Αιγόκερο (16) αποφασίζεις να βάλεις μια τάξη στο οικογενειακό και επαγγελματικό σου περιβάλλον. Οι πιθανότητες επιτυχίας αυξάνονται, αν διατηρήσεις την ευγένειά σου και περιορίσεις την ευθύνη σου σε αυτό που σου αντιστοιχεί, όσο κι αν σε ξενίζει. 


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Πρακτικές αλλαγές που μπορεί να λύσουν θέματα ή να διαλύσουν ισορροπίες
Καινούρια προσέγγιση στην προσωπική κι επαγγελματική σου ρουτίνα επιβάλλεται, εάν πρόκειται να διορθώσεις όσα ενοχλούν στην προσωπική κι επαγγελματική σου ζωή. Οι κινήσεις που κάνεις μπορούν να είναι πολύ αποτελεσματικές εφόσον βγεις έξω από προσδοκίες και υποχρεώσεις του καθημερινού σου περίγυρου που σε αναγκάζουν να λογοκρίνεσαι ή να περιορίζεις το εύρος των συναναστροφών σου και να επιλέγεις στάσεις και ιδέες που γενικά σε «κλείνουν». Μπορεί αυτό να φαίνεται άνετο, όμως αν θέλεις να βελτιώσεις τη συναισθηματική, οικονομική κι ερωτική σου ζωή δεν γίνεται να το κάνεις μένοντας μόνο στο επιφανειακά. Στο φλερτ, στον έρωτα, στη σχέση με τα παιδιά σου, είναι πολύ χρησιμότερο να βγεις έξω από τον έντονα προσωπικό συναισθηματισμό γιατί τελικά σου στερεί απολαύσεις που βρίσκονται λίγο παραπέρα. Ο Άρης στον Αιγόκερο (16) μπορεί εύκολα να σε κάνει διαδικαστικό και υπερπρακτικό. Χρήσιμο στα της δουλειάς, όσο αφήνεις τους άλλους στην ησυχία τους και τρέχεις. Χρήσιμο προσωπικά, όσο στρέφεις τον προβολέα και τις προσπάθειές σου στα δικά σου μείον.


 Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)

Παίρνεις δώρα που ίσως δεν εκτιμάς αρκετά επειδή θα ’θελες κάτι ακόμη καλύτερο
Ωραιότατα κι απολύτως ικανοποιητικά πραγματάκια έχεις την ευκαιρία να κάνεις στην προσωπική σου ζωή, σε επίπεδο διασκέδασης, φλερτ, σχέσης με τα παιδιά σου και επαγγελματικής δημιουργικότητας. Οι καθημερινές σου συνθήκες είναι αρκετά ευνοϊκές ώστε να μπορείς να ασχοληθείς με την ποιότητα του ελεύθερου χρόνου σου, τα σχέδιά σου για το μέλλον και γενικώς τα όνειρά σου. Άνθρωποι, κουβέντες, διάθεση, ιδέες και κέφι είναι όλα εξίσου παρόντα ωστόσο μέσα σου, στο σπίτι, στο γραφείο παραμένει μια αίσθηση απογοήτευσης κι αμφιβολίας. Ένα κουβάρι μπλεγμένα θέματα που σε θυμώνουν, σε κάνουν να αμφιβάλλεις, σε μπερδεύουν. Αυτό δεν σημαίνει καθόλου ότι δεν είσαι σε θέση να κυνηγήσεις αυτά που θέλεις. Απλώς χρειάζεται να το κάνεις από την αφετηρία στην οποία βρίσκεσαι κι όχι από εκεί που ήθελες ή νόμιζες ότι είσαι. Ο Άρης στον Αιγόκερο (16) βοηθά να μαζέψεις τις πολλές ιδέες κι ενθουσιασμούς και να εστιαστείς σε αυτά που είναι πρακτικά καλύτερα, οικονομικά ή συναισθηματικά. Καν’ το χωρίς να γίνεσαι άπληστος.


Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Ανυπομονείς για όλα παρά το ότι είσαι επιβεβαιωμένος. Μη βιάζεσαι τόσο
Με αρκετά παράπονα μπαίνεις στο γραφείο και στο σπίτι στην αρχή της εβδομάδας που όμως σε κινητοποιούν θετικά για ορισμένες ανάγκες. Αν δεν χαθείς στην ανυπομονησία σου θα βρεις με μεγαλύτερη ευκολία τις προτεραιότητές σου και τη σειρά με την οποία πρέπει να γίνουν τα πράγματα. Καλό θα ήταν να μην παρασυρθείς από την οικογένεια ή το κλίμα στο γραφείο και προσπαθήσεις να κάνεις τους χειρισμούς των χειρισμών για να γίνει το Β πριν το Α. Ευτυχώς υπάρχει ένας βαθμός σιγουριάς σε σχέση με τα ερωτικά σου και τα οικονομικά σου, έστω κι αν δυσκολεύεσαι κάπως να προσαρμοστείς στις θετικές επί το πλείστον, αλλαγές. Ο Άρης στο ζώδιό σου (16) σε βοηθά να εστιάσεις καλύτερα το δυναμικό σου, τη στήριξη που έχεις και την αποφασιστικότητά σου ώστε να κυνηγήσεις τις καταστάσεις που επιθυμείς προσωπικά κι επαγγελματικά. Θα έχεις την τάση να πιέσεις τον εαυτό σου και τους άλλους, όμως χρειάζεται ένας ανθρώπινος ρυθμός και στάση για να είσαι τελικά όμορφα αποτελεσματικός.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)

Είσαι παντού και χαίρεσαι για αυτό, όμως χρειάζεται να κόψεις κάπως ταχύτητα
Αρκετά ικανοποιημένος είσαι με την κινητικότητα στον κύκλο σου, σε σχέση με τα επαγγελματικά σου σχέδια, την επιμόρφωσή σου και τις παρέες σου. Δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για καινούρια επικοινωνιακά κανάλια, για να συζητηθούν καινούρια πράγματα και να γνωρίσεις ανθρώπους που μπορούν να συμβάλουν στην αναζήτησή σου για κάτι διαφορετικό με τις βάσεις που έχεις. Ίσως παραγεμίζεις την προσωπική κι επαγγελματική σου ατζέντα, ακόμη και τον ελεύθερο χρόνο σου, όμως επιβεβαιώνεσαι από την ανταπόκριση των άλλων σε προσωπικό και εργασιακό επίπεδο. Οι κουβέντες για τα οικονομικά σου και την ερωτική σου ζωή είναι δύσκολο να οδηγήσουν σε ξεκάθαρα συμπεράσματα προς το παρόν γιατί είναι έντονα υποκειμενικές και ίσως πολλά δεν λέγονται. Με τον Άρη στον Αιγόκερο (16) αρχίζεις να αισθάνεσαι τη σωματική και ψυχολογική κούραση της προηγούμενης περιόδου και είναι απαραίτητο να ασχοληθείς πρακτικά με τη σωματική και ψυχολογική σου υγεία, καθώς το να πιεστείς έξτρα μπορεί να εκδηλωθεί άσχημα στο σώμα, το οικογενειακό σου περιβάλλον, το γραφείο.


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)

Καχύποπτος απέναντι σε οτιδήποτε θετικό εξαιτίας της υπάρχουσας κούρασης
Με μεγαλύτερη ηρεμία και βεβαιότητα ξεκινάς την εβδομάδα σου, κυρίως γιατί κάτι καταφέρνεις επιδιώκοντας μία ανανέωση στα ερωτικά σου και την οικονομική σου ζωή. Προσεγγίζεις ικανοποιητικότερες καταστάσεις σε αμφότερα τα πεδία, είτε μέσα από μια καλή συνεννόηση, είτε μέσα από μια καλή γνωριμία. Αυτό δεν σε σταματά από το να αμφιβάλλεις αν όντως είναι καλά όσα σου συμβαίνουν, από το να σκέφτεσαι ότι ίσως σου αξίζουν καλύτερα και γενικώς από το να προβληματίζεσαι και να απογοητεύεσαι. Για να καταλάβεις την υπερβολή, συνυπολόγισε τη σωματική και ψυχολογική σου κούραση εξαιτίας κάποιου θέματος υγείας, δουλειάς ή απλά αγγαρειών και ίσως τη δαπάνη πολλής ενέργειας στην καριέρα και τον γάμο σου, χωρίς να είσαι βέβαιος τι ακριβώς προσπαθείς να κάνεις. Ο Άρης στον Αιγόκερο (16) σε βοηθάει να επιλέξεις δραστηριότητες, σχέδια κι άτομα που ρεαλιστικά είναι πιο κοντά σε σένα. Αυτό ίσως ανατρέψει κάποιες ισορροπίες στον κύκλο σου, συγγενικό και φιλικό, ενώ μπορεί επίσης να αλλάξει τα δεδομένα σε σχέση με υπάρχουσες προτάσεις και διαπραγματεύσεις.  


*Για πιο ολοκληρωμένη εικόνα των αστρολογικών σου τάσεων θα πρέπει να διαβάζεις και τον ωροσκόπο σου

Δειτε επισης

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Back to top
Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5