Visual Browsing
Τα ζώδια της εβδομάδας (9-15 Σεπτεμβρίου)
ΤΕΥΧΟΣ 714
COSMIC TELEGRAM

Τα ζώδια της εβδομάδας (9-15 Σεπτεμβρίου)

Παρθένε, γίνεσαι ευαίσθητος σε κάθε ερέθισμα και πηγαίνεις να κάνεις πάρα πολλά
Cosmic Telegram: Η Ευαγγελία Τσαβδάρη κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (9-15 Σεπτεμβρίου).

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Εμπόδια που δεν υποχωρούν με πίεση αλλά με επιμονή και έξυπνες κινήσεις
Αυτές τις ημέρες προσπαθείς για τα πάντα και πάνω που πιστεύεις ότι κάτι έχεις καταφέρει, ξεπηδάνε κι άλλα πράγματα να κάνεις ή κάποιος που σου βάζει φραγή ή σου λέει να περιμένεις. Στη δουλειά αυτό μεταφράζεται σε εκκρεμότητες και όχι ιδιαίτερη υποστήριξη από το αφεντικό σου, στο σπίτι σε κοινωνικές υποχρεώσεις ή ζητήματα του γάμου σου. Πάντως, ακόμη κι αν δεν το βλέπεις, με το τρέξιμο που κάνεις προωθείς τον εαυτό σου μαθαίνοντας καινούργια πράγματα, δημιουργώντας ευκαιρίες και κερδίζοντας συμμάχους στο πρόσωπο πιο έμπειρων από σένα ατόμων ή των συγγενών σου. Η Πανσέληνος (14) υπογραμμίζει ότι χρειάζεται αρκετή αυταπάρνηση και επιμονή ακόμη κι αν τα πράγματα δεν σου βγαίνουν όπως περίμενες άμεσα. Απόφυγε τις προχειρότητες και ανοίγεις δρόμο για παρακάτω. Ο Ερμής (14) και η Αφροδίτη (14) στον Ζυγό και τον ζωδιακό σου άξονα ανοίγουν μια καλύτερη περίοδο για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Σε μαλακώνουν, σε βοηθάνε να βρεις τα σωστά λόγια και αισθάνεσαι ότι έχεις καλύτερη στήριξη από τους άλλους.


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)

Είσαι στα κέφια σου και περνάς καλά όμως έχεις αρκετά παράπονα από τους άλλους
Η διάθεσή σου είναι σίγουρα στη θετική πλευρά της κλίμακας και ως εκ τούτου έχεις αρκετό κέφι για να ξεμπλέξεις δυσκολίες, να ασχοληθείς με την ερωτική σου ζωή, με τα παιδιά σου, να βγεις, να φλερτάρεις και να διασκεδάσεις. Ίσως κατά βάθος να έχεις μία μικρή απογοήτευση γιατί οι άλλοι, από τον σύντροφο μέχρι τους συνεργάτες και τους συγγενείς σου, δεν φαίνεται να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σου ή να σέβονται αρκετά τις προσπάθειές σου. Εδώ που τα λέμε βέβαια κι εσύ δικαιολογείς στον εαυτό σου πολλά κι αναβάλλεις κάποιες απαραίτητες επανατοποθετήσεις στις προσωπικές σου σχέσεις κυρίως. Η Πανσέληνος (14) μπορεί να σου χαρίσει πολύ ευχάριστα ερωτικά ενσταντανέ και μεγάλη δημιουργικότητα, αν και μπαίνεις στον πειρασμό να πειραματιστείς και στα δύο χωρίς να έχεις αλλάξεις κάτι, περιμένοντας όμως διαφορετικό αποτέλεσμα. Ο Ερμής (14) και ο κυβερνήτης σου, Αφροδίτη (14), στον Ζυγό σε σπρώχνουν να γκαζώσεις στη δουλειά και να βρεις καλύτερες ισορροπίες με τους συνεργάτες σου, όπως και να εξωραΐσεις τη ρουτίνα σου.


Σχετικα
Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 12 - 18 Απριλίου 2021
Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 12 - 18 Απριλίου 2021

Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)

Ασχολείσαι με την ανασύνταξη των βάσεών σου, από το σπίτι μέχρι τις σκέψεις σου
Είτε κυριολεκτικά χρειάζεται να ασχοληθείς με την οικογένεια, το σπίτι και το γραφείο σου, είτε μεταφορικά κλείνεσαι στο κεφάλι σου για να δεις πού βρίσκεσαι και να προετοιμάσεις το έδαφος για τα επόμενα βήματά σου. Στην πιο άχαρη βερσιόν, στο μάζεμά σου συμβάλλουν και τα οικονομικά σου. Μπορεί να είναι κουραστική η διαδικασία και ίσως να σε βγάζει εκτός εαυτού, όμως τελικά έχει θετικό αποτέλεσμα στην προσωπική κι επαγγελματική σου ζωή εξίσου. Δίνεις δείγμα γραφής στο γραφείο και το σπίτι κι έτσι κερδίζεις σε επίπεδο συνεργασίας ή ζευγαριού. Η Πανσέληνος (14) μπορεί να φτιάξει ή να διαλύσει το επικοινωνιακό κλίμα. Κράτησε το επίπεδο και ενέργησε όσο καλύτερα μπορείς ακόμη κι αν δεν είσαι σίγουρος για ποιο λόγο δεν συμφωνείς. Ο κυβερνήτης σου Ερμής (14) και η Αφροδίτη (14) στον Ζυγό ανοίγουν μία σαφώς πιο αλέγρα κι ευχάριστη περίοδο, κατά την οποία είσαι πολύ πιο ευχαριστημένος με την ερωτική σου ζωή και όσα σε απασχολούν σε προσωπικό επίπεδο φαίνονται πιο εύκολα.


Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)

Σχετικα
Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 5 - 11 Απριλίου 2021
Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 5 - 11 Απριλίου 2021

Δεν κάθεσαι λεπτό και καταφέρνεις να ανανεώσεις την καθημερινότητά σου
Εβδομάδα επαφών είναι και αυτή κι έτσι περιμένεις ένα γεμάτο πρόγραμμα που θα κρατήσει το μυαλό σου απασχολημένο με σκέψεις και συζητήσεις, θα σου δώσει την ευκαιρία να δεις κόσμο κι ίσως σε σέρνει δεξιά κι αριστερά χωρίς τελειωμό. Ίσως οι ασχολίες σου να μην είναι ό,τι πιο διασκεδαστικό και πιθανόν να σε δυσκολέψουν ο σύντροφος και οι συνεργάτες σου. Το βέβαιο είναι πάντως ότι μέσα από τον χαμούλη που ζεις θα βγει κάτι καλό για τη δουλειά σου, ίσως και για την υγεία σου, ενώ σίγουρα θα καταφέρεις να ανανεώσεις τη ρουτίνα σου. Ψάξε για μικρές αλλά σημαντικές νίκες και θα καταλάβεις ότι δεν έχεις κάνει μία τρύπα στο νερό. Η Πανσέληνος (14) σε βοηθά να βρεις χρήματα για μια εκδρομή, για μαθήματα, για μία ωραία έξοδο. Με τον Ερμή (14) και την Αφροδίτη (14) στον Ζυγό έχεις διάθεση να ανανεώσεις τον χώρο σου και προσπαθείς να βρεις ισορροπίες στο οικογενειακό σου περιβάλλον.


Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Επιμένεις στην καλή σου διάθεση παρά τις αντιθέσεις και τα συνεχή μπερδέματα
Η απόσταση από τη θεωρία στην πράξη φαίνεται δυσανάλογα μεγάλη αυτή την εβδομάδα. Έχεις ωραία πράγματα και προτάσεις για να ασχοληθείς, από εξόδους, μέχρι επαγγελματικές ευκαιρίες μέχρι ερωτικές συνευρέσεις. Το εφέ τους είναι θετικό μέχρι τη στιγμή που σκοντάφτεις πάνω στους περιορισμούς της δουλειάς, τις οικογενειακές υποχρεώσεις, τα θέματα του σπιτιού ή του γραφείου. Πάντως έστω και έτσι καταφέρνεις να διασκεδάσεις, να περάσεις ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά σου, να δώσεις μία πιο ευχάριστη νότα στην ερωτική σου ζωή. Η Πανσέληνος (14) συνιστά μεγάλη προσοχή στο πορτοφόλι σου, έστω κι αν κάνεις τις σωστότερες κινήσεις. Στο ερωτικό κομμάτι προσπάθησε να βασίσεις τις επιλογές σου σε γεγονότα, όχι μόνο στη σεξουαλική έλξη ή σε συναισθηματική ελπίδα. Ο Ερμής (14) και η Αφροδίτη (14) στον Ζυγό δίνουν λύσεις υπό τη μορφή συναρπαστικών γνωριμιών, καίριων επαγγελματικών συζητήσεων και περισσότερης συναναστροφής με φίλους. Έτσι ξεμπλοκάρεις από τα μπερδέματα και σου είναι ευκολότερο να εκφραστείς πιο ολοκληρωμένα σε κάθε επίπεδο.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)

Γίνεσαι ευαίσθητος σε κάθε ερέθισμα και πηγαίνεις να κάνεις πάρα πολλά
Γίνε πιο επιλεκτικός απέναντι σε αυτά που κάνεις και με αυτά που λες, έστω κι αν αισθάνεσαι ότι (για κάποιον ανεξήγητο λόγο) πρέπει να τα κάνεις όλα χθες. Ειδικά στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, φρόντισε όσα κάνεις να μην είναι μια απλή αντίδραση στις φοβίες ή τα πάθη σου. Ούτε καλά θα περάσεις, ούτε δίοδο επικοινωνίας θα βρεις έτσι, ίσως απλά και μόνο να εκτονωθείς. Όσον αφορά τη δουλειά βάλε κόφτη στο πόσο επιμένεις, πόσο αναλύσεις, πόσο κρίνεις αυτά με τα οποία ασχολείσαι ήδη και κράτησε την προσοχή σου στην λεπτομέρεια για ό, τι καινούργιο προκύψει. Η Πανσέληνος (14) στο ζώδιό σου σού επιτρέπει να κλείσεις σημαντικές εκκρεμότητες οικονομικής φύσεως ή σε θέματα που αφορούν τους συγγενείς σου. Παράλληλα σε ανεβάζει με αφορμή μία εκδρομή, μία σημαντική ευκαιρία ή την τόνωση της ερωτικής σου ζωής. Με τον Ερμή (14) και την Αφροδίτη (14) στον Ζυγό κατεβάζεις ταχύτητα και αισθάνεσαι πιο ήρεμος, πιο σέξι και πιο ασφαλής οικονομικά και συναισθηματικά.


Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Πέφτεις εξαιτίας διαφόρων ζητημάτων, όμως σταδιακά ξαναβρίσκεις τον εαυτό σου
Εξαιτίας των διαπροσωπικών σου σχέσεων είσαι σε δύσκολη κατάσταση αυτές τις ημέρες, από μία σχέση που τελειώνει, από υποβρύχιες κινήσεις του συντρόφου σου, μέχρι αρνητικούς χειρισμούς των συνεργατών σου και μία γενική, υποδόρια κατήφεια στην κοινωνική σου ζωή. Ίσως ακόμη να μην αισθάνεσαι στα καλύτερά σου σωματικά και να εξαντλείσαι στην προσπάθεια να ανταπεξέρθεις στη δουλειά και τις υποχρεώσεις σου. Θυμήσου το εξής απλό: ό,τι δεν λύνεται, κόβεται. Από τις προκλήσεις αυτές βγαίνουν καινούριες ιδέες, μεγάλες συνειδητοποιήσεις και ιδιαίτερα σημαντικές γνωριμίες, μην τις χάσεις. Η Πανσέληνος (14) υποδεικνύει θέματα όπως η αποδοχή, η συγχώρεση, η ακεραιότητα και η ανωτερότητα, ακόμη κι αν ξέρεις ότι ο απέναντι δεν το αξίζει. Το αξίζεις εσύ. Με τον Ερμή (14) και τον κυβερνήτη σου, Αφροδίτη (14) στο ζώδιό σου η διάθεσή σου βγαίνει από τον υπόνομο με προσωπικά κι επαγγελματικά ανοίγματα που περίμενες να παίρνουν τον δρόμο τους και οικονομικές και ερωτικές υποθέσεις να δρομολογούνται με θετικό για σένα τρόπο.


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Κάνεις σχέδια και όνειρα και είναι εφικτά εφόσον κρατήσεις μόνο τα πολυτιμότερα
Έχεις αρκετή πλην ευχάριστη δουλειά, καθώς ξέρεις για ποιον λόγο πασχίζεις και το κάνεις με επιτυχία. Η γκάμα των δραστηριοτήτων σου περιλαμβάνει από τα αυστηρώς επαγγελματικά και τις υποχρεώσεις, μέχρι άφθονο χρόνο με φίλους και καινούριες δραστηριότητες στον ελεύθερό σου χρόνο με παρέα ή τον σύντροφό σου. Από όλα αυτά βγαίνει κάτι καλό και για την τσέπη σου, έστω κι αν δεν μπορείς να το εκτιμήσεις άμεσα. Η Πανσέληνος (14) υπογραμμίζει τις δυνατότητες των ημερών και σου δίνει το κλειδί για να βελτιώσεις τις φιλίες σου, τον ελεύθερο χρόνο σου και να δρομολογήσεις τους στόχους σου. Το μυστικό είναι ότι όλα αυτά θα είναι αντίστοιχα όχι της ποσότητας, αλλά της ποιότητας της προσπάθειάς σου. Με την Αφροδίτη (14) και τον Ερμή (14) στον Ζυγό και τον δωδέκατο ηλιακό σου οίκο θα χρειαστεί να περιορίσεις κάποιες από τις δραστηριότητες και τα άτομα της προηγούμενης περιόδου, ενώ στην ερωτική σου ζωή έρχεσαι αντιμέτωπος με καταστάσεις που χρειάζονται εξισορρόπηση ή αποδέσμευση.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)

Σχεδόν ουτοπικές οι αναζητήσεις σου, όμως αν επιμείνεις κάτι γίνεται τελικά
Το χρήμα πολλοί εμίσησαν τη δόξα ουδείς και αυτό φαίνεται να είναι το σύνθημά σου αυτές τις ημέρες καθώς κάνεις ένα σωρό πράγματα για να κερδίσεις τις εντυπώσεις σε προσωπικό κυρίως, επαγγελματικό δευτερευόντως, επίπεδο. Όσο διατηρείς την ψυχραιμία και την αισιοδοξία σου παρά τον χαμό που υπάρχει στη βάση σου και συνεχίζεις τις προσπάθειές σου, πετυχαίνεις. Κερδίζεις όντως τις εντυπώσεις προσωπικά κι επαγγελματικά. Αν απώτερος στόχος σου είναι το χρήμα ή το σεξ, τα αποτελέσματα είναι ανύπαρκτα ή πολύ ταπεινά από άποψη ποιότητας. Η Πανσέληνος (14) υπογραμμίζει τη σημασία του να βάλεις τον στόχο για κάτι καλύτερο, για να γίνεις καλύτερος και να μην κάνεις εκπτώσεις στην προσπάθεια σου. Ο Ερμής (14) και η Αφροδίτη (14) στον Ζυγό ανοίγουν μία πιο ευχάριστη και ξεκούραση περίοδο με ωραία σχέδια κι ευχάριστο ελεύθερο χρόνο. Η δουλειά που κάνεις προωθεί τα σχέδιά σου και βελτιώνει την ποιότητα του ελεύθερου χρόνου σου, ενώ στην προσωπική σου ζωή συντονίζεσαι πολύ καλύτερα με τον σύντροφό σου.


Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Και τα ωραία κουράζουν, ειδικά όταν αντιλαμβάνεσαι ότι χρειάζεσαι κάτι άλλο
To πρόβλημα με το να κάνεις πολλά ωραία και συναρπαστικά και ενδιαφέροντα πράγματα είναι ότι κι αυτά κουράζουν από κάποιο σημείο και μετά, ειδικά αν χάνεσαι συχνά πυκνά στην μετάφραση με τους ανθρώπους που τα κάνεις. Ίσως δεν καταφέρεις να ανανεωθείς στον βαθμό που ελπίζεις ή και να μη σε παίξουν όπως θα ήθελες οι φίλοι σου, πάντως το σίγουρο είναι ότι θα μπορέσεις να διαγράψεις από τη λίστα σου κάποια πράγματα κι ανθρώπους που δεν σε εκφράζουν. Ιδανικά θα σταματήσεις να προσπαθείς να κρατήσεις στη ζωή ζόμπι σχέσεων, εργασίας ή παλιότερων εκδοχών του εαυτού σου. Η Πανσέληνος (14) παραινεί να χρησιμοποιήσεις αυτά που έχεις με τον καλύτερο τρόπο για να κάνεις ένα βήμα μπροστά, φεύγοντας από την αυστηρά υλιστική σκέψη. H Αφροδίτη (14) και ο Ερμής (14) στον Ζυγό σε βάζουν να ασχοληθείς στενότερα με την καριέρα σου και τους προσωπικούς σου στόχους. Έχεις αποφάσεις να πάρεις και το παν είναι να κρατήσεις τις ισορροπίες.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)

Παίζεις όλα τα σενάρια στο μυαλό σου και προσπαθείς να διαχειριστείς πιθανότητες
Με αφορμή τις συζητήσεις ή και γνωριμίες των ημερών, τρέχεις πανικόβλητος για την ερωτική σου ζωή και για να διασφαλίσεις ότι όλα θα πάνε καλά στο κοινό ταμείο. Κάπως άχαρο είναι σαν ρόλος αλλά μέσα από την τριβή με κάθε λεπτομέρεια του τι θα μπορούσε να πάει στραβά, τι λένε στο σπίτι, τι πιστεύει ο κοινωνικός σου κύκλος, καταφέρνεις και βλέπεις φως στα σχέδιά σου, προσωπικά κι επαγγελματικά. Πρόσεξε ιδιαίτερα όσον αφορά τα χρήματα, γιατί είναι αρκετά δύσκολο να έχεις ευνοϊκές για σένα διευθετήσεις αυτές τις μέρες. Η Πανσέληνος (14) σου θυμίζει ότι έχεις συναισθηματική και οικονομική στήριξη από σχέση, φίλους, συνεργάτες όμως μόνο στον βαθμό που κι εσύ ξέρεις τι χρειάζεσαι και δεν αφήνεσαι σε ένα “περίπου”. Η Αφροδίτη (14) και ο Ερμής (14) στον Ζυγό ξεκουράζουν από το τρέξιμο και το συναισθηματικό τρενάκι των ημερών, με περισσότερες ευκαιρίες για διασκέδαση, για επιμόρφωση, για εκδρομές και για να αλλάξεις τον αέρα σου.


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)

Μπαίνεις στα πιο ιδιωτικά κομμάτια της προσωπικής σου ζωής
Συνεχίζει να υπάρχει κίνηση στην ερωτική και κοινωνική σου ζωή και για αυτό ευθύνεται το ότι κάπως ξεκαθαρίζει το τι θέλεις και το ότι αισθάνεσαι ελαφρώς πιο άνετος οικονομικά για να ανοιχτείς. Στη δουλειά έχεις ασχοληθείς και με το παραπάνω με τις προτάσεις που σου γίνονται και το τι περιμένουν οι άλλοι από σένα. Στο τέλος της ημέρας, προσελκύεις θετική προσοχή στην καριέρα σου όπως και στην κοινωνική σου ζωή. Η Πανσέληνος (14) στον ζωδιακό σου άξονα σου θυμίζει να μη ρίχνεις τον εαυτό σου (εκτός αν είναι συνειδητή επιλογή σου) στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, καλό είναι να μην προσπαθείς να πείσεις για κάτι που δεν είσαι. Η Αφροδίτη (14) και ο Ερμής (14) στον Ζυγό μεταφέρουν την προσωπική σου ζωή στα ενδότερα της κρεβατοκάμαρας και του ψυχισμού σου. Η λίμπιντό σου τονώνεται όπως και η διάθεσή σου για βαθύτερο μοίρασμα. Παράλληλα όμως τονώνονται διάφορες φοβίες σου και κυρίως αμφιβολίες για το τι αξίζεις.  


*Για πιο ολοκληρωμένη εικόνα των αστρολογικών σου τάσεων θα πρέπει να διαβάζεις και τον ωροσκόπο σου

Δειτε επισης

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Back to top
Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5