Visual Browsing
Τα ζώδια της εβδομάδας (10 - 16 Ιουνίου)
ΤΕΥΧΟΣ 706
COSMIC TELEGRAM

Τα ζώδια της εβδομάδας (10 - 16 Ιουνίου)

Δίδυμε, έρχονται πολλά υποσχόμενες αλλά αργές εξελίξεις και βαθύτεροι, επίμονοι προβληματισμοί
Cosmic Telegram: Η Ευαγγελία Τσαβδάρη κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (10 - 16 Ιουνίου).

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Πιεστικές προσδοκίες των άλλων από σένα και διάθεση για έξω κι εκδρομές
Κάθε ευκαιρία για έξω είναι ευπρόσδεκτη, από καφέ ή ποτό, μέχρι εκδρομή, γιατί στο σπίτι και το γραφείο πιέζεσαι από τις κλισέ κουβέντες και τις υποχρεώσεις και εκρήγνυσαι γιατί αισθάνεσαι ότι κανένας δεν σε καταλαβαίνει. Καλύτερα έξω, λοιπόν. Εκτιμάς μεγαλύτερη ποικιλία ανθρώπων και έτσι είσαι ιδιαίτερα ανοιχτός σε καλέσματα και προτάσεις. Σε αυτό έχουν βάλει το χεράκι τους ο σύντροφός σου ή το ερωτικό παιχνίδι γενικότερα και τα παιδιά σου. Να είσαι υποψιασμένος απέναντι σε όσα γίνονται στο συγγενικό σου περιβάλλον, ακόμη κι αν όλα φαίνονται να πηγαίνουν πρίμα. Λίγα νεύρα, λίγη γκρίνια παραπάνω από σένα και θα καταλάβεις ότι τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Όσο πηγαίνεις να το παίξεις θύμα, της δουλειάς, των δικών σου, των όσων γίνονται στην καθημερινότητά σου, τόσο βαραίνει το φορτίο που κουβαλάς. Ειδικά στη δουλειά, παίξε με τους κανόνες και ζήτησε βοήθεια, αν δεν βλέπεις να τα βγάζεις πέρα. Χάρες δεν θα σου κάνει κανείς.


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)

Ερωτικές ευκαιρίες και καλύτερη προσωπική επικοινωνία και ισορροπία
Ξυπνάς κάθε μέρα και δεν ξέρεις ποια τι να περιμένεις, αυτή την περίοδο, ειδικά στα επαγγελματικά σου, αλλά παρ’ όλα αυτά δεν το βάζεις κάτω. Συνεννοείσαι πιο ομαλά με τον σύντροφό σου και τα παιδιά σου, καθώς σε βοηθάνε να εκφραστείς συναισθηματικά ή συμφωνείτε σε μερικά στάνταρ πράγματα. Κάποιοι προβληματισμοί για την υγεία όπως και για καταστάσεις που δεν ξέρεις πώς να χειριστείς ή να ξεπεράσεις σε κάνουν πιο πρόθυμο να κάνεις αυτά που περιμένουν οι άλλοι από σένα και η στάση σου έχει αποτέλεσμα. Μπαίνει στην τσέπη σου κάτι από τη δουλειά ή έχεις την ευκαιρία να αυξήσεις τα κέρδη σου. Μην πάρει το μυαλό σου αέρα, ειδικά πριν έχεις τα χρήματα στα χέρια σου κι αρχίζεις να σχεδιάζεις έξαλλες διακοπές. Έχεις ακόμη να καλύψεις υποχρεώσεις σε εφορία και τράπεζες και να υποστηρίξεις το κοινό πορτοφόλι στο σπίτι και τα επαγγελματικά σου. Μάλλον θα καταλήξεις να δεις ρεαλιστικότερα τα σχέδιά σου και τον ελεύθερο σου χρόνο.


Σχετικα
Τα Ζώδια της εβδομάδας | 10-16.8.2020
Τα Ζώδια της εβδομάδας | 10-16.8.2020

Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)

Πολλά υποσχόμενες αλλά αργές εξελίξεις και βαθύτεροι, επίμονοι προβληματισμοί
Ευκαιρία να συνέρθεις από τις έγνοιες της οικογένειας και της προσωπικής σου ζωής φέρνει αυτή η εβδομάδα, καθώς παίρνεις τα πάνω σου και ανοίγεσαι σε καινούριο κόσμο. Η επιβεβαίωση έρχεται από πολλές πλευρές, μέσα από το φλερτ, τον σύντροφό σου, ακόμη και μέσα από τις δύσκολες αλλαγές που έκανες. Απολαμβάνεις εξόδους, καλό φαγητό με φίλους και στην ερωτική σου ζωή μπαίνει περισσότερο συναίσθημα, αν και δεν είναι όλα ρόδινα, ούτε έχεις απεμπλακεί ακόμη τελείως από τα ερωτικά σου προβλήματα. Οι συναντήσεις και οι ειδήσεις της εβδομάδας είναι ευχάριστες για την τσέπη σου, αν και δυστυχώς οι υποθέσεις σου με δημόσιο, τράπεζες ή η συνεισφορά σου στον οικογενειακό κι επαγγελματικό προϋπολογισμό περιμένει να απορροφήσει ό,τι μπαίνει στον τραπεζικό σου λογαριασμό. Παρ’ όλα αυτά, βρίσκεις κάτι να διαθέσεις και για την προσωπική σου ικανοποίηση, από ψώνια και εξόδους, μέχρι έξτρα φροντίδα για τον εαυτό και την εμφάνισή σου.


Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)

Σχετικα
Τα Ζώδια της εβδομάδας | 03-09.08.2020
Τα Ζώδια της εβδομάδας | 03-09.08.2020

Αγχώνεσαι για προσωπικά κι επαγγελματικά, δεν βρίσκεις κατανόηση όμως
Προβληματίζεσαι εξαιτίας θεμάτων που αφορούν το οικογενειακό σου μέλλον και σπας το κεφάλι σου να βγάλεις μια άκρη για να σταματήσεις να αγχώνεσαι και να κάνεις σενάρια. Η ιστορία αυτή σε κάνει να αμφιβάλεις και για όσα έχεις κερδίσει στην προσωπική κι επαγγελματική σου ρουτίνα, όμως εδώ είναι το σκεπτικό σου που οφείλει να αλλάξει. Μια μικρή καθυστέρηση ή αναποδιά ορισμένες φορές σε βοηθάει να δεις καθαρότερα πού πηγαίνουν τα πράγματα. Για να βοηθήσεις τη σχέση και τις συνεργασίες σου μίλα όσο πιο ξεκάθαρα κι ευγενικά μπορείς και μην επαναλαμβάνεις μονότονα τον ίδιο σκοπό. Αν δεν πεις αυτά που όντως έχουν σημασία για σένα, μην περιμένεις βοήθεια από τον απέναντι αλλά επιθετικότητα και επίκριση. Ειδικά όσον αφορά την προσωπική σου ζωή, αδικείς και τον εαυτό σου και τους άλλους πιστεύοντας ότι με μισόλογα, νύξεις και δραματικότητα θα γίνεις κατανοητός. Μην τεμπελιάζεις στη δουλειά κάνοντας ότι έχεις χρόνο για να μη χάσεις ευκαιρίες.


Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Σχέδια κι έρωτες με πολλές αμφιβολίες και πολλή κούραση
Λίγο καλά, λίγο δύσκολα περνάς αυτή την εβδομάδα. Είσαι αισιόδοξος και γεμάτος διάθεση για διακοπές, για να βγεις με τους φίλους σου και για να χαρείς το καλοκαίρι. Στο ίδιο ευχάριστο τόνο είναι και τα σχέδια που κάνεις για τη δουλειά και τον γάμο σου, με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν στο τραπέζι. Ανυπομονείς να υπάρξει κίνηση. Αυτά είναι τα καλά. Στα όχι τόσο καλά, ότι το χρήμα και η ασφάλεια αποτελεί τεράστια έγνοια στο μυαλό σου, ειδικά σε σχέση με όσα σχεδιάζεις. Δικαιολογημένα γιατί στη ρουτίνα σου και στο πρακτικό κομμάτι, τα πράγματα είναι γενικώς πιεστικά και μη συνεργάσιμα με αυτά που σκέφτεσαι. Στην ανησυχία σου συμβάλλει και το ευρύτερο συγγενικό περιβάλλον και οι προσδοκίες τους από σένα, καθώς και η αίσθησή σου ότι μένεις πίσω. Πίσω από τι ακριβώς; Καλά κάνεις βέβαια και προσπαθείς έστω τυπικά να διευθετείς τις υποθέσεις που σε βαραίνουν. Για τα υπόλοιπα, χρειάζεται υπομονή.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)

Πολλά υποσχόμενες αλλά αργές εξελίξεις και βαθύτεροι, επίμονοι προβληματισμοί
Μέσα στον γενικό χαμό, υπάρχουν ευχάριστες εξελίξεις στη δουλειά σου για τις οποίες έχεις προσπαθήσει. Δεν εκτυλίσσονται όσο στρωτά και τακτικά θα ήθελες, όμως το μήνυμά τους είναι σαφώς θετικό. Ασχολείσαι με περισσότερα, όμως αυτό χρειάζεται τώρα. Στα προσωπικά σου τα πράγματα κινούνται αργά κι αυτά που έχεις κουβεντιάσει με τον σύντροφό ή τα παιδιά σου, σου βγάζουν το λάδι για να γίνουν. Πάντως η σεξουαλική σου ζωή, όταν βρίσκεις τον χρόνο, είναι σίγουρα στα συν της περιόδου. Αφιερώνεις αρκετό χρόνο στους φίλους σου και στα χόμπι σου γιατί πέρα από το ότι αισθάνεσαι οικεία με αυτές τις σταθερές της ζωής σου, σε βοηθάνε να βγάλεις άκρη με τη δουλειά σου και τον γάμο σου. Αν είσαι ελεύθερος προσπάθησε να μη γυρίσεις στον πρώην σου, ούτε να πέσεις με τα μούτρα σε κάποιον που σου τον θυμίζει. Αν περνάς καλά ερωτικά, κράτησε αυτό και μη φαντάζεσαι οικειότητα και βάσεις που δεν υπάρχουν.


Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Μεγάλες υποσχέσεις, λαμπρές προοπτικές και όχι αντίστοιχα λαμπερή ρουτίνα
Ή δοσμένο σε εκδρομές, παρεοκαταστάσεις και κοινωνικότητες με συγγενείς και μη σε βρίσκει η εβδομάδα ή δοσμένο στο διάβασμα, την επιμόρφωση και την προώθηση των επαγγεματικών κι ακαδημαϊκών σου ταλέντων. Είναι και χρήσιμο κι ευχάριστο με μία μικρή επιφύλαξη να μην παίρνεις όσα ακούς τοις μετρητοίς και να μην υπερεκτιμήσεις το πόσο καλά κατέχεις ένα ζήτημα. Η πρακτική δοκιμή και η ενσωμάτωση στη ρουτίνα σου όλων αυτών δεν είναι καθόλου αυτονόητη. Το οικογενειακό σου περιβάλλον θυμίζει κάπως ψυχροπολεμικό Βερολίνο, καθώς είσαι ως συνήθως θαμμένος κάτω από μία στίβα υποχρεώσεις, οικονομικές και συναισθηματικές έγνοιες, τα οποία νόμιζες ότι είχαν τελειώσει. Οι σχέσεις και συνεργασίες σου σε σπρώχνουν να κινηθείς μέσα σε συγκεκριμένο πλαίσιο στον γάμο και την καριέρα σου. Βρίσκεις τον εαυτό σου να κάνει και να σκέφτεται πολύ γνώριμα πράγματα και να δρα σε μεγάλο βαθμό βάσει σεναρίου που δεν είναι δικό σου. Καταφέρνεις αρκετά, προσπάθησε τους βάλεις την προσωπική σου σφραγίδα για να μη δυσανασχετείς.


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Ερωτικός μαραθώνιος ή προσπάθεια για βαθύτερη κατανόηση και δέσιμο
Ερωτικά μπερδέματα φέρνει αυτή η εβδομάδα και σε βάζει να ασχολείσαι με το τι συμβαίνει στο κρεβάτι σου και το πού πηγαίνει η σχέση σου. Στην κοινωνική σου ζωή οι αλλαγές συνεχίζονται, όπως και στη σχέση σου, καθώς βαθιά μέσα σου τις αποζητάς. Είναι περισσότερο αναδιοργάνωση, βέβαια, γιατί κάτι καινούριο δεν υπάρχει στον ορίζοντα προς το παρόν, εκτός από επαναλήψεις ήδη γνωστών πραγμάτων, έστω και με ανανεωμένο ενθουσιασμό. Στη δουλειά ασχολείσαι με το μέλλον σου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι κάνεις κάτι δραστικά διαφορετικό, μάλλον εμβαθύνεις ή ξαναδοκιμάζεις κάτι ήδη γνωστό. Πάντως κάτι έξτρα μπαίνει στην τσέπη σου από την καριέρα σου, είτε γιατί σου το χρωστούσαν, είτε γιατί αρχίζει να αποδίδει κάτι που είχες ξεκινήσει. Προσπάθησε να δείξεις κάποια σύνεση με τα χρήματά σου έστω κι αν τα πράγματα φαίνονται θετικά. Τα πολλά έξοδα για διασκέδαση, ψώνια, φαγητό και λοιπές ανέσεις ίσως δεν αποδειχτούν τόσο ευχάριστα όσο νόμιζες.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)

Σπρώχνεις τον εαυτό σου μπροστά, έστω κι αν μέσα σου αμφιβάλεις κι εσύ
Χρειάζεται να γίνεις ακόμη πιο κοινωνικός από τον συνηθισμένο κοινωνικό σου εαυτό αυτές τις μέρες ώστε να μπορέσεις να κάνεις πραγματικότητα τα σχέδια που έχεις για τη δουλειά σου και την προσωπική σου ρουτίνα. Προσωπικά φαίνεται πως το να είσαι ανοιχτός σε όλες τις προοπτικές κάνει καλό στις σχέσεις σου και ανεβάζει τις μετοχές σου. Μην το παίρνεις πάνω σου και αρχίσεις να υποτιμάς την αξία του άλλου. Η λίμπιντό σου είναι στα χάι της γιατί περνάς από τη φάση του «καλά να περνάμε» σε πιο συναισθηματική περίοδο και πάθος υπάρχει μπόλικο. Εκφράζεις περισσότερο τα συναισθήματά σου, αν και σε ιδιαίτερα περιορισμένο κοινό. Η ροή των οικονομικών σου δεν ζει την καλύτερή της στιγμή, εκτός ίσως από το γεγονός ότι μπαίνουν στην τσέπη σου κάποια χρωστούμενα χρήματα ή ότι έχεις μάθει να διαχειρίζεσαι καλύτερα τα λεφτά σου και δεν είσαι πάλι στον άσο.


Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Η συνηθισμένη κόντρα δουλειάς προσωπικής ζωής με λίγη υγεία για γαρνιτούρα
Δουλεύεις αρκετά ή μάλλον εργάζεσαι αυτές τις μέρες καθώς η ρουτίνα σου συνδυάζει αγγαρείες, υποχρεώσεις και διασκέδαση και δημιουργικότητα σε ίσες δόσεις. Ναι, είσαι αρκετά απασχολημένος, αν και βρίσκεις στο πρόγραμμά σου χρόνο και για κοινωνικότητες και για άσκηση. Ασχολείσαι αρκετά και με τη σχέση σου, αν και η επανάπαυσή σου στα γνωστά δεν λειτουργεί θετικά, εκτός κι αν αποφασίσεις να βάλεις πολύ περισσότερο συναίσθημα στο μενού. Μην το παρακάνεις με τις κουβέντες για τη δουλειά και την οικογένεια και τους συγγενείς και δεν ξέρω γω τι. Αν πιέζεσαι υπερβολικά για να το κάνεις ή θεωρείς ότι ήδη προσπαθείς αρκετά, μάλλον χρειάζεται να επανεξετάσεις τις προτεραιότητες σου και να ελαφρύνεις το κομμάτι της δουλειάς και των ευθυνών. Απίθανο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Προσπάθησε να μη δείξεις υπερβολική εμπιστοσύνη στα μαγειρέματά σου, προσωπικά ή επαγγελματικά, για να μη σου στοιχίσουν συμφωνίες που διαπραγματεύεσαι ή γνωριμίες που τώρα κάνεις. Προτίμησε την ειλικρίνεια.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)

Μεγάλα δράματα στο βάθος κι από πάνω ολάνθιστος ερωτικός μπαχτσές
Ένα κομμάτι σου παραμένει ιδιαίτερα ευχαριστημένο από τις δημιουργικές ευκαιρίες που προσφέρουν οι συνεργασίες σου και από τον ανάλαφρο τόνο που δίνει ο ερωτικός σου σύντροφος στη ζωή σου. Παρόμοια ικανοποιημένος αισθάνεσαι κι από τις στιγμές που περνάς με τα παιδιά σου κι έχεις ανάγκη περισσότερες. Ένα άλλο κομμάτι σου είναι αγχωμένο ως εκεί που δεν πάει άλλο γιατί φοβάσαι ότι θα δεις κάποια πράγματα να τελειώνουν στην καριέρα ή τον γάμο σου. Με αυτές τις σκέψεις δραστηριοποιείσαι στην καθημερινότητά σου με όποιο τρόπο μπορείς να σκεφτείς και τη συνδρομή του περιβάλλοντος σου. Σε προσωπικό επίπεδο το μυαλό σου δεν μπορεί να ξεκολλήσεις τελείως από οικονομικά θέματα που αφορούν τη σχέση σου και τα παιδιά σου. Σε ένα πιο ευχάριστο σενάριο προσπαθείς να κάνεις χώρο στη ρουτίνα σου για έναν καινούριο έρωτα. Καλό θα ήταν να ασχοληθείς με τη δική σου υγεία όσο μπορείς και ιδανικά κάνοντάς το λίγο πιο σοβαρά από ό,τι συνήθως.


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)

Φτιάξε κατάσταση σπίτι σου και πρόσεξε τους θυελλώδεις έρωτες
Κάλεσε κόσμο στο σπίτι σου για να σου φτιάξει η διάθεση, ειδικά κόσμο με τον οποίο μπορείς να κουβεντιάσεις από τα πιο επιφανειακά μέχρι τα πιο σημαντικά. Κάνε επίσης τις δουλειές ρουτίνας που αναβάλλεις γιατί όσο είσαι απασχολημένος με αυτά δεν θα αγχώνεσαι με τις σκέψεις σου. Στην ερωτική σου ζωή χρειάζεται μία κάποια προσοχή αυτές τις μέρες. Σεξ, έρωτας, σχέση συμπλέκονται με έναν αρχικά ευχάριστο τρόπο που σου δίνει πολλή χαρά, όμως είναι σαν ένα φωτογραφικό στιγμιότυπο και μάλιστα σαν ένα φωτογραφικό στιγμιότυπο που δεν έχει καμία σχέση με το μέλλον σου. Πάντως είναι διασκεδαστική η όλη φάση και μπορείς να περάσεις πολύ καλά αν και κάνοντας γνώριμα πράγματα, με γνώριμο τρόπο τελικώς. Στην καριέρα σου μη λογαριάζεις και πάρα πολύ τις μεγάλες υποσχέσεις ή κάποια ξαφνική εύνοια, εκτός αν όντως έχεις δουλέψει για αυτό που σου συμβαίνει. Αν όντως το έχεις κερδίσει ίσως σε βοηθήσει να δεις τον εαυτό σου διαφορετικά.  


*Για πιο ολοκληρωμένη εικόνα των αστρολογικών σου τάσεων θα πρέπει να διαβάζεις και τον ωροσκόπο σου

Δειτε επισης

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Τα Ζώδια της Παρασκευής 14.08.2020
Τα Ζώδια της Παρασκευής 14.08.2020
Υδροχόε, είναι ωραία μέρα για να πιάσεις τα ευχάριστα, φλερτ, χρόνο με παιδιά...
Ευαγγελία Τσαβδάρη
Τα Ζώδια της Παρασκευής 14.08.2020
Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5