Visual Browsing
Τα ζώδια της εβδομάδας (3-9 Ιουνίου)
ΤΕΥΧΟΣ 705
COSMIC TELEGRAM

Τα ζώδια της εβδομάδας (3-9 Ιουνίου)

Δίδυμε, στο προσκήνιο οι καλές σου ποιότητες, αλλά και η αστάθεια που τόσο σε βασανίζει
Η Ευαγγελία Τσαβδάρη κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (3-9 Ιουνίου).

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Μπορείς να είσαι ανοιχτός και να επικοινωνείς καλύτερα ή να γκρινιάζεις
Την εβδομάδα σου ανοίγει η Νέα Σελήνη στους Διδύμους (3) με κουβέντες για τις εξελίξεις στο οικογενειακό σου περιβάλλον και την ευκαιρία να συμφιλιώσεις σχετικές κόντρες με ευκολία. Το κλίμα βελτιώνεται επίσης στη σχέση με τα αδέρφια σου γιατί είσαι πολύ ανοιχτός γενικά κι αυτό βοηθάει την επικοινωνία. Το μόνο που πρέπει να αποφύγεις είναι να γυρίζεις την κάθε κουβέντα και την κάθε λεπτομέρεια μέσα σου ή να γκρινιάζεις για αυτά στους δικούς σου, με την ενθάρρυνση του Ερμή στον Καρκίνο (4). Η Αφροδίτη στους Διδύμους (9) τονίζει την ανάγκη για καθαρό μυαλό και διαύγεια για να αντιμετωπίσεις διλήμματα που αφορούν οικονομικές συνεργασίες. Όσον αφορά τα προσωπικά σου, χρειάζεται ειλικρίνεια, καθώς και να αποδεχτείς ότι δεν γίνεται να είσαι με όλους και με όλα. Χρειάζεται να επιλέξεις τους ανθρώπους και τις κουβέντες που δεν απαιτούν να προσποιείσαι. Έτσι θα διαχειριστείς καλύτερα τα λεφτά σου, όπως και την καρδιά σου.


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)

Ισορροπείς συναισθηματικά και χρηματικά με τη βοήθεια δικών σου ανθρώπων
Η υποστήριξη της οικογένειάς σου ή τα έσοδα που έχεις από οικογενειακές επιχειρήσεις και ακίνητα σου εξασφαλίζουν ένα μέτρο καλοπέρασης και ηρεμίας με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους (3). Οι βάσεις αυτές σε κάνουν πιο αποτελεσματικό επικοινωνιακά και σε βοηθούν να στρέψεις κάθε κουβέντα υπέρ σου και να αξιοποιήσεις την όποια γνωριμία ερωτικά στα προσωπικά σου και οικονομικά στα επαγγελματικά σου. Με τον Ερμή στον Καρκίνο (4) κανονίζεις περισσότερες εξόδους κι εκδρομές με την ενθάρρυνση των ερωτικών σου. Μπαίνεις επίσης σε σκέψεις και κουβέντες κλισέ που δεν είναι απολύτως δικές σου. Καλύτερα να μην τις συνδυάσεις με μεγάλες προσδοκίες στον έρωτα και τις επιχειρήσεις γιατί θα μάθεις μάλλον με σκληρό τρόπο πόσο πρέπει να αλλάξεις ο ίδιος για να έχεις πιθανότητες επιτυχίας. Η καθημερινότητά σου αντίθετα και η ρουτίνα σου φαίνεται να αποδίδουν τα μέγιστα με τον κυβερνήτη σου, Αφροδίτη, στους Διδύμους (9). Σε προικίζει με κέρδη από την εργασία σου, ηρεμία και ικανοποίηση μέσα από το προσωπικό σου πρόγραμμα.


Σχετικα
Τα ζώδια της εβδομάδας (10-16 Φεβρουαρίου)
Τα ζώδια της εβδομάδας (10-16 Φεβρουαρίου)

Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)

Στο προσκήνιο οι καλές σου ποιότητες, αλλά και η αστάθεια που τόσο σε βασανίζει
Είσαι ο εαυτός σου περισσότερο από ό,τι συνήθως με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου (3) και μπορείς να εκμεταλλευτείς το επικοινωνιακό σου χάρισμα για να είσαι πιο ευχαριστημένος με την οικονομική και συναισθηματική σου κατάσταση. Θα υπάρξουν οι επαφές και κουβέντες που θα σου επιτρέψουν να το κάνεις. Ο κυβερνήτης σου, Ερμής, στους Διδύμους (4) σε κάνει λίγο πιο συντηρητικό κι εύπεπτο στη σκέψη και τα λόγια σου, πράγμα που λειτουργεί υπέρ του τραπεζικού σου λογαριασμού, αν και ακόμη χρειάζεται προσοχή με το τι ξοδεύεις. Στις προσωπικές σου σχέσεις και τις επαγγελματικές σου συνεργασίες χρειάζεται να μην πιστεύεις το αδύνατο για να μη βρεθείς να απογοητεύεσαι με αυτά που λέγονται πίσω από την πλάτη σου και με αυτά που πρέπει να λύσεις μέσα σου πριν το αδύνατο γίνει δυνατό. Άλλωστε είναι βέβαιο ότι θα πάρεις άφθονη επιβεβαίωση μέσα από το ερωτικό παιχνίδι και τον σύντροφό σου, υποψήφιο, νυν ή πρώην, με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου (9).


Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)

Σχετικα
Τα ζώδια της εβδομάδας (3-9 Φεβρουαρίου)
Τα ζώδια της εβδομάδας (3-9 Φεβρουαρίου)

Προσπαθείς να κάνεις αλλαγές κρατώντας πάρα πολλά και βουλιάζεις σε διλήμματα
Αν ήταν στο χέρι σου θα ήθελες να αλλάξουν όλα στη ζωή σου, χωρίς να αλλάξει τίποτα. Ευτυχώς με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους (3), η ερωτική σου ζωή και η οικονομική σου κατάσταση σε συνεφέρουν. Αντιλαμβάνεσαι ότι μόνο με νοητική διαύγεια, ειλικρίνεια και μία δόση θάρρους θα βγάλεις άκρη με όσα λέγονται και γίνονται πίσω από την πλάτη σου και με όσα έχεις αφήσει να μαζεύονται. Ο Ερμής στο ζώδιό σου (4) βγάζει αυτό το παρασκήνιο και τις εκκρεμότητες στη φόρα. Φρόντισε αυτά που σκέφτεσαι και λες να είναι δικά σου κι όχι αυτό που οι άλλοι περιμένουν από σένα. Άλλωστε η αξία σου δεν εξαρτάται από τη γνώμη των άλλων. Δείξε σεβασμό στο σώμα σου και μην παραφορτώνεις το πρόγραμμά σου πριν καταλάβεις ότι δεν μπορείς να προχωρήσεις έτσι. Αξιοποίησε την Αφροδίτη στους Διδύμους (9) για να αποδεχτείς και να συγχωρήσεις λόγια και στάσεις της οικογένειας και των φίλων σου. Δείξε ανωτερότητα, κάνει καλό στην υγεία.


Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Καλή διάθεση και ωραίες ασχολίες που εξισορροπούν κούραση και άγχος
Αν και ψυχολογικά και σωματικά υπάρχει μία κούραση κι ένα άγχος, η Νέα Σελήνη στους Διδύμους (3) σου φτιάχνει το κέφι. Μέσα από την παρέα με φίλους, από σχέδια διακοπών, χόμπι και ποιοτικό ελεύθερο χρόνο εξισορροπούνται οι ανησυχίες και το άγχος για το μέλλον και τη ρουτίνα και ξεχνάς τα όποια θέματα υγείας. Με τον Ερμή στον Καρκίνο (4) καλό θα ήταν να μείνεις αμέτοχος σε κουτσομπολιό και παρασκήνιο που αφορά τα οικονομικά σου σχέδια και τις φιλίες κι εξωεπαγγελματικές σου ασχολίες. Δεν είναι ανάγκη να λες και να σκέφτεσαι αυτό που περιμένουν οι άλλοι από σένα. Στον έρωτα, τη σχέση με τα παιδιά σου, τα δημιουργικά σου πρότζεκτ, μετρίασε τον ενθουσιασμό σου γιατί ίσως χρειαστεί να αναθεωρήσεις τους στόχους σου. Η Αφροδίτη στους Διδύμους (9) σε φέρνει ενώπιον διλημμάτων για το μέλλον σου μέσα από επαγγελματικές και προσωπικές προτάσεις. Φέρνει επίσης σημαντικές γνωριμίες σε επίπεδο φιλιών κι ατόμων που μοιράζονται τα όνειρα και τους στόχους σου.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)

Πιέζεσαι για να ασχοληθείς με εκκρεμότητες, ενώ το μυαλό σου είναι ήδη διακοπές
Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους (3) σε θέτει υπό την πίεση εκκρεμοτήτων και κουτσομπολιού και παλιότερων εγχειρημάτων στη δουλειά και τον γάμο σου. Έτσι όμως κινητοποιείσαι αντί να μένεις μόνο σε θεωρητικά σχέδια, όνειρα κι αυτά που κουβεντιάζεις με τους φίλους και την οικογένειά σου. Με τον κυβερνήτη σου, Ερμή, στον Καρκίνο (4) είναι εύκολο να πάρεις τους στόχους σου και να τους προσαρμόσεις για να ικανοποιήσεις τους άλλους, φίλους, οικογένεια, σύντροφο. Μην το κάνεις ή καν’ το με μέτρο, έχει σημασία και το τι θέλεις εσύ. Γι’ αυτό μην περιμένεις θαύματα στο θέμα της στήριξης από το οικογενειακό σου περιβάλλον και το σπίτι. Αντιλαμβάνεσαι ότι η νοοτροπία σου θέλει αναπροσαρμογή, όπως και κάποια οικονομικά - νομικά - συγγενικά θέματα, πρακτική λύση. Αξιοποίησε την Αφροδίτη στους Διδύμους (9) για να διαλέξεις τους στόχους στους οποίους αξίζει να επενδύσεις αντί να προσπαθείς να τα ισορροπήσεις όλα. Υπάρχουν οι αναγκαίες οικονομικές προοπτικές στην καριέρα σου και συναισθηματικές προοπτικές στην προσωπική σου ζωή. Διάλεξε, όμως.


Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Μην περιορίζεις τις πιθανότητές σου με αυτά που περιμένουν οι άλλοι από σένα
Σαν τα πάντα να είναι δυνατά αισθάνεσαι με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους (3). Η ένεση αισιοδοξίας και οι πολυάριθμες πιθανότητες σε ξαναφέρνουν σε επαφή με όνειρα και σχέδια, με φίλους, με την ποιότητα ζωής που θέλεις. Έτσι συνέρχεσαι ελαφρώς από τις πιέσεις στην καριέρα και τον γάμο σου και κυρίως από όλα όσα κάνεις επειδή «πρέπει». Ο Ερμής στον Καρκίνο (4) ενέχει τον κίνδυνο να νομίσεις ότι σκέφτεσαι κι ασχολείσαι με φρέσκα πράγματα επαγγελματικά και κοινωνικά, ενώ παραμένεις στα ίδια. Αν σκέφτεσαι μόνο το τι περιμένουν οι άλλοι από σένα, παραμένεις στα ίδια. Κράτα μικρό καλάθι σε γνωριμίες, προτάσεις, διαπραγματεύσεις, ακόμη και σχετικά με νέα που μαθαίνεις. Χρειάζεται να οργανωθείς για να μην μπορεί το καθετί να αναστατώνει τον εσωτερικό σου κόσμο, την ερωτική σου ζωή και τα οικονομικά σου. Η κυβερνήτης σου, Αφροδίτη, στους Διδύμους (9) σε βοηθά να βγεις έξω από τα πάθη και την αναστάτωση εστιάζοντας σαφώς κι επίμονα σε ό,τι σε κάνει καλύτερο.


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Μπαίνοντας στα έγκατα της κρεβατοκάμαρας και του τραπεζικού σου λογαριασμού
Στραμμένο στα άδυτα της κρεβατοκάμαρας, της ψυχολογίας σου και του τραπεζικού σου λογαριασμού σε βρίσκει η Νέα Σεληνή (3). Όσο δεν μένεις σε ένα επιφανειακό «καλά να περνάμε» και δεν γοητεύεσαι απολύτως από νέες δυνατότητες που σου παρουσιάζονται, βρίσκεις τα λόγια και τον τρόπο να ξεπεράσεις τα διλήμματά σου και να επιλέξεις ανθρώπους και καταστάσεις που σε κάνουν πλουσιότερο συναισθηματικά και οικονομικά. Με τον Ερμή στον Καρκίνο (4) προσπάθησε να σκέφτεσαι, να λες και να κάνεις πράγματα που πηγαίνουν λίγο παρακάτω από το να σε κάνουν να νιώθεις άνετα ή να περνάς καλά. Δείξε λίγο θάρρος. Γενικά μη γοητεύεσαι από το εύκολο κέρδος οικονομικά και συναισθηματικά γιατί πρόκειται περί δολώματος που τελικά θα σε φέρει να δεις όλα τα στραβά στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Αξιοποίησε την Αφροδίτη τους Διδύμους (9) για να ζυγίσεις τις επιλογές σου σε ερωτικό και σεξουαλικό επίπεδο και να προτιμήσεις μόνο ό,τι σου επιτρέπει να είσαι ήρεμος κι ο εαυτός σου.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20Δεκεμβρίου)

Κοινωνικοποιείσαι στο έπακρο και αμφιταλαντεύεσαι σε ερωτικές σχέσεις
Η κοινωνική σου ζωή, όπως και οι επαγγελματικές και προσωπικές σου σχέσεις, είναι στο προσκήνιο της εβδομάδας με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους (3). Προσωπικά, χρειάζεται να δώσεις βάση σε ανθρώπους με τους οποίους έχεις κοινές αξίες και όραμα για να μη βασανίζεσαι μόνο εξαιτίας της σεξουαλικής έλξης. Επαγγελματικά, επένδυσε σε ό,τι προσφέρει πεδίο ανάπτυξης και μη μένεις μόνο σε ό,τι πληρώνει αδρά. Ο Ερμής στον Καρκίνο (4) σε κάνει τσιγκούνη από τη μία και πολύ ανοιχτό στους χειρισμούς των συνεργατών σου από την άλλη. Παράμεινε γενναιόδωρος και πιστός στη γλυκιά ποιότητα που προτιμάς στα πράγματα. Προσπάθησε να μην υπερεκτιμήσεις τις δυνατότητές σου, ως συνήθως, γιατί καθημερινότητα, δουλειά και υγεία σου δεν θα επιτρέψουν τις υπερβολές. Η Αφροδίτη στους Διδύμους (9) σε κάνει αχόρταγο σε σχέσεις και συνεργασίες, ωστόσο η αστάθεια δεν είναι η καλύτερη λύση. Επειδή υπάρχουν πολλές επιλογές δεν σημαίνει ότι πρέπει να τις διερευνήσεις όλες. Μείνε σε ό,τι βγάζει τον καλό σου εαυτό.


Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Κάπου μεταξύ κοινωνικότητας και ουσιαστικών σχέσεων τρέχεις και δεν φτάνεις
Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους (3) έρχεται ως υπενθύμιση της ανασύνταξης που χρειάζεται η υγεία, η ρουτίνα και η καθημερινή σου δουλειά. Δεν μπορώ να τονίσω αρκετά πόσο σημαντικό είναι να μην τρέχεις για όλα με όσα κοινωνικά σχετίζεσαι. Δώσε προτεραιότητα σε ανθρώπους που σε αγγίζουν συναισθηματικά κι ερωτικά στα προσωπικά σου. Στα επαγγελματικά σου, σε εγχειρήματα που υπάρχει κοινή επένδυση και στενή ανάμειξη με τον συνεργάτη σου. Με τον Ερμή στον Καρκίνο (4) σχέσεις και συνεργασίες γίνονται το μείζον θέμα κουβέντας. Δέξου τις πόρτες που ανοίγουν από τη δουλειά, από συγγενείς ή παρέες, όμως μη δίνεις και πάρα πολλή σημασία σε αυτά που σου λένε. Ειδικά αν οι επαφές που κάνεις σχετίζονται με παλιότερες σχέσεις κι εγχειρήματα, να κρατήσεις τις προσδοκίες σου χαμηλά. Χρειάζεσαι πολύ διαφορετικά πράγματα για να είσαι ευχαριστημένος πλέον. Η Αφροδίτη στους Διδύμους (9) σε βάζει να ασχοληθείς με πολλές λεπτομέρειες της δουλειάς και της ερωτικής σου ζωής. Για να μη ζαλιστείς, μην περιμένεις ότι θα προλάβεις τα πάντα.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)

Ερωτικό παιχνίδι, διασκέδαση κι ανανέωση στη ρουτίνα σου
Η Νέα Σελήνη (3) είναι φρέσκο αεράκι για το ερωτικό παιχνίδι, το φλερτ, την ερωτική σου ζωή, αλλά και για τη σχέση με τα παιδιά και τη δημιουργικότητά σου. Στην ευχάριστη τροπή συμβάλλει ο σύντροφος, νυν ή υποψήφιος, καθώς και οι συνεργάτες. Πάντως η ωραία αυτή αίσθηση δίνει ώθηση και στη δουλειά και τη ρουτίνα σου. Ο Ερμής στον Καρκίνο (4) σου θυμίζει ακριβώς ότι και η ερωτική σου σχέση και τα πιο δημιουργικά πράγματα που κάνεις πρέπει κάπως να γειώνονται στην καθημερινότητά σου. Στην πρώτη περίπτωση αναζητάς την υγιή συντροφικότητα, στη δεύτερη περίπτωση το κέρδος. Για αυτό τον λόγο, μην προτρέχεις όσο πολλά υποσχόμενος κι αν φαίνεται ένας άνθρωπος ή μια δουλειά για να αποφύγεις την έξτρα αναστάτωση μέσα σου και στο σπίτι και οικογενειακό σου περιβάλλον. Η Αφροδίτη στους Διδύμους (9) σου δίνει χαρά μέσα από φλερτ, διασκέδαση και χρόνο με τα παιδιά σου. Παράλληλα σε κάνει αναποφάσιστο για το τι χρειάζεσαι. Χρειάζεσαι ποιότητα.


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)

Δεν βρίσκεις ησυχία μέσα σου, στο σπίτι, στο κεφάλι σου, αν δεν πάρεις αποφάσεις
Πολλές δουλειές στο σπίτι και πολλές κουβέντες, όχι πάντα ευχάριστες, με την οικογένειά σου φέρνει η Νέα Σελήνη (3). Θα συνεννοηθείς ευκολότερα όσο δεν επιμένεις σαν έφηβος μόνο σε ό,τι σε κάνει να περνάς καλά – έρωτα, χρόνο με τα παιδιά σου, δημιουργικότητα, διασκέδαση. Βάλε νερό στο κρασί σου λαμβάνοντας υπόψη σου τις ανάγκες της δουλειάς και της υγείας σου, όπως και τις υποχρεώσεις σου. Ο Ερμής στον Καρκίνο (4) ίσως σου δείξει έναν τρόπο να συνδυάσεις και τα δύο, αφού σταματήσεις να παρασύρεσαι απολύτως από τους άλλους. Πάντως υπεραισιοδοξία δεν χρειάζεται ούτε στην καριέρα ούτε στον γάμο σου. Μη θεωρήσεις ότι τα πράγματα δεν χρειάζονται δουλειά. Τώρα φαίνεται να υπάρχει ισορροπία, μια κουβέντα όμως μπορεί να αλλάξει τα πάντα. Η Αφροδίτη στους Διδύμους (9) θίγει ακριβώς την ανάγκη να συζητηθούν σοβαρότερες πλευρές των οικονομικών σου και της ερωτικής σου ζωής, ώστε να σταματήσεις να βρίσκεσαι διαρκώς σε ένα δίλημμα. Χρειάζεσαι χρόνο στο σπίτι και ιδανικά με παρέα.


*Για πιο ολοκληρωμένη εικόνα των αστρολογικών σου τάσεων θα πρέπει να διαβάζεις και τον ωροσκόπο σου

Δειτε επισης

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Τα Ζώδια της Τετάρτης
Τα Ζώδια της Τετάρτης
Τοξότη, τα συν στην τσέπη σου ή την ερωτική σου ζωή είναι εξαιρετικά!
Ευαγγελία Τσαβδάρη
Τα Ζώδια της Τετάρτης
Τα Ζώδια της Δευτέρας
Τα Ζώδια της Δευτέρας
Ιχθύ, μην παίζεις ένα σενάριο που πλέον δεν πιστεύεις!
Ευαγγελία Τσαβδάρη
Τα Ζώδια της Δευτέρας
Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5