1821 Digital Gallery
Τα ζώδια της εβδομάδας
ΤΕΥΧΟΣ 680
COSMIC TELEGRAM

Τα ζώδια της εβδομάδας

Σκορπιέ, υπάρχει περίεργο μείγμα λογικής και παραλόγου στα προσωπικά σου

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Οι εξωτερικές χαρούλες τσιγκλούν το εσωτερικό σου δράμα
Μία υπερσυναισθηματική και δραματική υπερβολή είναι η αρχή της εβδομάδας, καθώς η ανάλαφρη εξωτερική ατμόσφαιρα δεν φτάνει για να βάλει τέλος στη μυστική, εσωτερική σαπουνόπερα που ζεις. Ο Ήλιος στον Τοξότη (22) διασκορπίζει αρκετή απαισιοδοξία, ζήλεια και ανασφάλεια δίνοντας ένα χαρωπό και ξέγνοιαστο χέρι βοήθειας στην ερωτική σου ζωή. Μία εκδρομή, πιο χαρούμενες στιγμές στο συγγενικό σου περιβάλλον, ανανέωση στη διασκέδαση και υπερβολή στο αλκοόλ σε ανεβάζουν αλλά παράλληλα καθυστερούν κάποια σχέδιά σου και αναβάλλουν το ξεκαθάρισμα στις φιλίες σου. Μαθήματα, σεμινάρια και ό,τι αφορά την επιμόρφωσή σου πηγαίνει καλύτερα και εμπλουτίζεται. Η πρόοδος όμως σου θυμίζει ό,τι έχεις αμελήσει σε προσωπικό επίπεδο. Με την επιστροφή του Ποσειδώνα σε ορθή πορεία (25) σου είναι ευκολότερο να σταματήσεις να λες ψέματα στον εαυτό σου, να δικαιολογείς τους άλλους και συνεπώς να ξεκόψεις από άτομα και καταστάσεις. Παράλληλα είναι καιρός να συμμαζευτούν οι κακές συνήθειες που αφορούν το σώμα και την υγεία σου γενικά, ξεκινώντας με τις υπερβολές στο αλκοόλ και τα γλυκά.


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)

Μισές αλήθειες και μπερδέματα δικής σου κατασκευής
Μυστικά, ανακρίβεια και περιστροφές διαταράσσουν τις ισορροπίες στην εξωεπαγγελματική σου ζωή, δημιουργώντας παρεξηγήσεις και ανταγωνισμό με φίλους και ομάδες, απόσταση κι εντάσεις στην κρεβατοκάμαρα, στην αρχή της εβδομάδας. Εναλλακτικά επιλέγεις να εκφράσεις το εσωτερικό σου μπουρδούκλωμα με πιο καλλιτεχνικά μέσα ή να το πνίξεις στο αλκοόλ. Ο Ήλιος στον Τοξότη (22) αλλάζει τα δεδομένα καθώς θέτει το μυαλό σου σε λειτουργία μήπως και ξεμπλέξεις το γαϊτανάκι των ερωτικών σου και του οικογενειακού/επαγγελματικού προϋπολογισμού. Μη γίνεις πιο ξεροκέφαλος επειδή πιστεύεις ότι εσύ ξέρεις ή ότι βάλλεσαι. Σε επαγγελματικό επίπεδο κάτι τέτοιο θα φέρει στο προσκήνιο τα λάθη και τις συγκρούσεις που προσπαθείς να αποφύγεις. Σε προσωπικό επίπεδο θα σε κάνει να αμφιβάλλεις για τις επιλογές σου και κυρίως για τις γέφυρες που έκαψες με αφορμή τον γάμο σου ή τον στόχο σου για μία ποιοτική σχέση. Ο ορθόδρομος Ποσειδώνας (25) ξεκολλάει τα σχέδιά σου και ξεδιαλύνει το όραμά σου για το μέλλον, σου θυμίζει τα χόμπι σου και λύνει παρεξηγήσεις στις φιλίες σου.


Σχετικα
Δίας στον Τοξότη
Δίας στον Τοξότη

Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)

Πολλές επιλογές και πιθανότητες και αναποφασιστικότητα που σε καθυστερεί
Η αρχή της εβδομάδας είναι ένα μπέρδεμα στον γάμο και την καριέρα σου. Οι πολλές ιδέες και σχέδια σε μπερδεύουν επαγγελματικά, ενώ οι φιλίες και τα χόμπι σου γεννούν ανακρίβειες, περιστροφές και μυστικά στον γάμο σου. Ο Ήλιος στον Τοξότη (22) φέρνει στο προσκήνιο τις καλύτερες ποιότητες των συνεργατών και του συντρόφου σου και αρκετή ένταση διαλύεται με χιούμορ, καλή διάθεση, κουβέντα και διασκέδαση. Λόγω αυτής της ευκολίας, καθυστερείς τα σχέδιά σου μένοντας χωρίς τύψεις στη θεωρία. Επίσης δικαιολογείς λάθος συμπεριφορές (δικές σου ή των άλλων) σε επίπεδο φίλων ή συγγενών δήθεν λόγω ανωτερότητας, ενώ ξέρεις ότι όλο αυτό δεν σου κάνει καλό. Η επιστροφή του Ποσειδώνα σε ορθή πορεία (25) είναι ανακουφιστική γιατί διασκορπίζει αρκετή από την ομίχλη που κάλυπτε τα θέματα της καριέρας και του γάμου σου. Βλέπεις με μεγαλύτερη ακρίβεια τον σύντροφό σου ή το πώς επιθυμείς τη σχέση, χωρίς να εξιδανικεύεις ή να υποβιβάζεις άτομα και καταστάσεις. Επαγγελματικά οι στόχοι σου ξεκαθαρίζουν και η εστίασή σου βελτιώνεται.


Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)

Σχετικα
Το φθινόπωρο των ζωδίων
Το φθινόπωρο των ζωδίων

Καταπιάνεσαι με τη ρουτίνα και την αυτοβελτίωσή σου
Τα καλά νέα είναι ότι επαγγελματικά ανοίγεις πόρτες και κυνηγάς πιο δημιουργικά πράγματα στην αρχή της εβδομάδας. Τα όχι και τόσο καλά ότι φορτώνεις το πρόγραμμά σου ως τα μπούνια, αν και η δουλειά είναι σίγουρα ευχάριστη. Βγαίνεις επίσης περισσότερο για δημόσιες σχέσεις, αλλά και λόγω γάμου, συγγενών και κοινωνικών στόχων γενικώς. Με τον Ήλιο στον Τοξότη (22) η προσοχή στρέφεται στην καθημερινότητα και το πρόγραμμά σου. Ξοδεύεις κάποια χρήματα για να ανανεώσεις τη ρουτίνα σου μέσα από καινούριες ασχολίες και μαθήματα, για να διευθετήσεις λογαριασμούς και υποχρεώσεις και για να αυξήσεις τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες. Απλώς η ενασχόληση με το μέρα-μέρα της ζωής σου μπορεί να θολώσει κάπως τους μακροπρόθεσμους στόχους σου και να σε κάνει κάπως εγωιστάκο στον γάμο και την καριέρα σου. Με τον Ποσειδώνα ορθόδρομο (25) πάντως βελτιώνεται η σχέση με τους συγγενείς σου και προχωράνε νομικές σου υποθέσεις. Παράλληλα κεντράρεις στην επιμόρφωση, τη διεύρυνση και την ψυχαγωγία σου και παύεις τα ίδια και τα ίδια.


Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Ερωτοδουλειές και λεκτικές χοντράδες
Η αρχή της εβδομάδας μπορεί να λύσει τη γλώσσα σου μέσα στο σπίτι αλλά αυτά που ετοιμάζεσαι να πεις δεν είναι ό,τι καλύτερο για την ερωτική και σεξουαλική σου ζωή. Παράλληλα ανοίγει θέματα διατροφών, μοιρασμένων οικονομικών και παιδιών και των σχετικών σου πλάνων, τα οποία καλείσαι να διαπραγματευτείς όχι πάντα με τους καλύτερους για σένα όρους. Το πέρασμα του κυβερνήτη σου, Ηλίου, στον Τοξότη (22) είναι ανακουφιστικό γιατί σου φτιάχνει το κέφι, τονώνει τη δημιουργικότητα και την παιδικότητά σου και σε κάνει να θέλεις να ερωτευτείς πάση θυσία. Είναι πολύ πιθανό δε αυτό να σου συμβεί αν δεν αποφασίσεις να μουλαρώσεις άσχημα στον δικό σου τρόπο σκέψης και δεν απορρίψεις άμα τη εμφανίσει ενδιαφέροντες ανθρώπους που όμως δεν ξέρεις πώς ακριβώς να διαχειριστείς, να ταξινομήσεις ή πού οδηγεί η εμπλοκή μαζί τους. Στα επαγγελματικά σου το μόνο βέβαιο είναι ότι αποζητάς πιο ενδιαφέροντα πράγματα, όμως προς το παρόν οποιαδήποτε καινούρια και δημιουργική προοπτική φαίνεται να μένει μόνο στη θεωρία.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)

Ξεκάθαρη, όχι απαραίτητα ευχάριστη, εικόνα στα προσωπικά σου
Δυσκολεύεσαι να καθίσεις σε ένα σημείο στην αρχή της εβδομάδας, στην καλύτερη περίπτωση δυσκολεύεσαι να σταματήσεις να μιλάς κι επειδή τα θέματά σου είναι ή τα ερωτικά σου ή η οικογένειά σου, προσπάθησε να μη σκάβεις μόνος τον λάκκο της κοινωνικής σου εικόνας με αυτά που λες. Ο Ήλιος στον Τοξότη (22) υπογραμμίζει ότι ο κόσμος είναι μικρός. Με τον Ποσειδώνα σε ευθεία πορεία (25), στα ερωτικά σου έχεις καινούριες αφίξεις και τις περνάς από ψιλό κόσκινο, καλό θα ήταν όμως να χαλαρώσεις γιατί μιλάμε για το κλειδί της κρεβατοκάμαράς σου, όχι για κρατικά μυστικά την περίοδο του ψυχρού πολέμου. Αν είσαι δεσμευμένος προσπάθησε να μη βλέπεις τα απλά και καθημερινά πράγματα σαν προσβολή στο είναι σου, θα σε βοηθήσει ιδιαίτερα. Στα επαγγελματικά σου υπάρχει μεγαλύτερη ασφάλεια και η ρουτίνα σου τακτοποιείται, όμως συνεχίζεις να ανησυχείς γιατί δεν αισθάνεσαι ο εαυτός σου στην καριέρα σου και οι οικονομικές εξελίξεις δεν σε βοηθάνε ούτε να σχεδιάσεις κάτι άλλο, ούτε να ησυχάσεις εκεί που βρίσκεσαι.


Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Έξω, κόσμος και γενικός χαμός, ευχάριστος κι όχι τόσο ευχάριστος
Η αρχή της εβδομάδας προσφέρεται για πάσης φύσεως επαφές, ραντεβού και κουβέντες σχετικά με το εισόδημά σου, για να διαφυλάξεις τα συμφέροντά σου με τον καλύτερο τρόπο, ακόμη κι αν οι καθυστερήσεις στα ανοίγματα που περιμένεις σου δημιουργούν άγχος και αγωνία. Ο Ήλιος στον Τοξότη (22) σου δίνει την ευκαιρία που χρειάζεσαι για να κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές στην καριέρα και κοινωνική σου εικόνα γιατί η πορεία που ακολουθείς ως τώρα σε κάνει να αισθάνεσαι ότι έχεις κολλήσει. Άκου τη γνώμη των φίλων σου και αναθεώρησε τα σχέδιά σου. Άλλωστε η αλλαγή αναμένεται να τονώσει τη διάθεσή σου για κόσμο, συζητήσεις, για βόλτες και φλερτ και να κρατήσει ανοιχτή την πόρτα για καινούριες γνωριμίες. Με τον Ποσειδώνα ορθόδρομο (25) θα είναι πιο εύκολο να τις δεις περισσότερο σαν μία ευχάριστη προσθήκη στη ζωή σου, γιατί το πιο πιθανό είναι να μην μπορείτε να συμβαδίσετε στον τρόπο σκέψης και διασκέδασης ή και να μη σου κάνουν για κάτι παραπάνω.


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Περίεργο μείγμα λογικής και παραλόγου στα προσωπικά σου
Στην αρχή της εβδομάδας αποτινάζεις την όποια εσωστρέφεια είχε απομείνει από την προηγούμενη περίοδο. Έχεις έντονη διάθεση να εκφραστείς και να επικοινωνήσεις, ιδιαίτερα αν οι κουβέντες που γίνονται συνδυάζουν το τερπνόν μετά του ωφελίμου, κυρίως γιατί τα έξοδα συνεχίζονται όσον αφορά το κοινό πορτοφόλι, στο σπίτι και στις δουλειές σου. Στα ερωτικά σου, με τον Ήλιο στον Τοξότη (22), ενώ εσένα τα κέφια σου βελτιώνονται σταθερά, ο σύντροφός σου και η ευρύτερη οικογένεια δεν βοηθάνε με τη στάση τους, αφού σου τονίζουν τις υποχρεώσεις σου και τις διαφορές στον τρόπο που αντιλαμβάνεστε τα πράγματα. Αν είσαι ελεύθερος, προς το τέλος της εβδομάδας μπαίνεις σε μια τεμπέλικη φάση και χρειάζεσαι καταστάσεις στις οποίες αισθάνεσαι άμεσα άνετα και μπορείς να περάσεις καλά χωρίς να καταβάλεις ιδιαίτερη προσπάθεια. Με τον Ποσειδώνα ορθόδρομο (25) η ερωτική σου διάθεση τονώνεται και βρίσκεις ιδιαίτερα θελκτική την αυτόματη οικειότητα, αυτό το «αισθάνομαι σαν να σε γνωρίζω από παλιά».


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20Δεκεμβρίου)

Διάθεση απολογισμού αλλά με μεγαλύτερη αισιοδοξία
Αυτή την εβδομάδα έχεις την αίσθηση ότι μόλις φτιάχνεις κάτι, κάτι άλλο χαλάει παρά τη γενικώς καλή διάθεση. Ως αντίβαρο στα μπερδέματα και την αλλοπρόσαλλη ψυχολογία που προκύπτει, λειτουργεί η είσοδος του Ηλίου στο ζώδιό σου (22) που σου ανάβει ένα φως στο βάθος του τούνελ, τονώνοντας την αισιοδοξία σου ακόμη περισσότερο, αλλά και θυμίζοντάς σου ότι σου ταιριάζει περισσότερο να παίρνεις τα πράγματα πιο ανάλαφρα γιατί «μια ζωή την έχουμε», «καλή καρδιά», κι άλλα τέτοια. Ο Ποσειδώνα ορθόδρομος (25) σε ωθεί να κλείσεις ανοιχτές υποθέσεις που αφορούν την οικογένειά σου ή ακίνητα, αλλά και να κάνεις έναν γενικό απολογισμό τύπου «ποιος είμαι, από πού έρχομαι, πού πάω» με μεγαλύτερη καθαρότητα κι επιτυχία. Στα ερωτικά σου τείνεις σε πισωγυρίσματα. Αυτό συμβαίνει γιατί η καθημερινότητα κοντράρει τη σεξουαλικότητά σου, ενώ η σχέση –έχεις δεν έχεις– σου φαίνεται αυτό τον καιρό ότι όντως σκοτώνει τον έρωτα, είτε λόγω άπιαστων προσδοκιών, είτε γιατί νομίζεις ότι σε εμποδίζει να νιώσεις χαλαρός και ξέγνοιαστος.


Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Αναπροσδιορισμός στις φιλίες σου και αντικειμενικότητα στις συναλλαγές σου
Στην αρχή της εβδομάδας καλείσαι να θέσεις επί τάπητος ό,τι σε ενοχλεί στις φιλικές σου σχέσεις και να βρεις μία ρεαλιστική λύση, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστεί να αποχωριστείς κάποια άτομα ή κάποια επιβαρυντικά μοντέλα φιλίας. Ο Ήλιος στον Τοξότη (22) σε βοηθάει σε αυτό το εγχείρημα δίνοντάς σου τη δύναμη συγχώρεσης και αλλαγής που χρειάζεται, αλλά και ανοίγοντας την πόρτα για καινούρια άτομα και ασχολίες. Το θέμα λεφτά χρειάζεται μία κάποια προσοχή, ιδιαίτερα όσον αφορά τα οικονομικά του συντρόφου σου αλλά και ανεπιθύμητες τροπές στις οικονομικές σου συνεργασίες. Το κλίμα δυσκολεύει την ερωτική σου ζωή, αφού χρειάζονται μεγάλες παραχωρήσεις στο πλαίσιο της σχέσης κι εσύ ειδικά προς το τέλος της εβδομάδας αισθάνεσαι ήδη πολύ κουρασμένος. Με τον Ποσειδώνα ορθόδρομο (25), τα τεκταινόμενα στη ζωή σου δεν βοηθάνε τον συναισθηματισμό και τον ρομαντισμό σου, καθώς βλέπεις πολύ καθαρότερα και γίνεσαι αντικειμενικότερος προς οτιδήποτε καινούριο. Ίσως το καλύτερο θα ήταν να πάρεις τον χρόνο που χρειάζεσαι.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)

Θέλεις και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο, όμως δεν γίνεται
Παρότι το κλίμα βραδύτητας που επικρατεί στα επαγγελματικά σου έχει αρχίσει και σου τη δίνει σοβαρά, οι προσπάθειές σου να ανακινήσεις οικονομικά σχέδια και επαφές χρειάζεται μεγαλύτερη ευελιξία από αυτή που σου βρίσκεται πρόχειρη. Ωστόσο, η είσοδος του Ηλίου στον Τοξότη (22) κάνει μία πιο ανάλαφρη προσέγγιση δυνατή. Επιπλέον δημιουργεί τις συνθήκες για να περάσεις περισσότερο χρόνο με τους φίλους και τις εξωεπαγγελματικές σου ασχολίες. Με την ορθοδρόμηση του Ποσειδώνα (25) έχεις την εντύπωση ότι κάτι χάνεις στη διαδρομή ανάμεσα στο σεξ και τον έρωτα. Οι σχετικές κουβέντες δεν βοηθάνε, βοηθάει όμως το να μην κολλάς στην ιδέα που έχεις για το πώς πρέπει να γίνονται τα πράγματα. Άλλωστε το θέμα ξεκινάει από σένα, αφού από τη μία θέλεις σχέση, αλλά με την ελευθερία σου άθικτη, τέλεια συνεννόηση με τον απέναντι και κοινό πλάνο, από την άλλη όμως η ιδέα της μοιρασμένης ρουτίνας, των υποχρεώσεων και των πρακτικών κομματιών μιας σχέσης φαίνεται να κυλάει με χαρακτηριστική δυσκολία.


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)

Εμπιστεύεσαι περισσότερο τον εαυτό σου
Ο κυβερνήτης του ζωδίου σου, Ποσειδώνας, ορθοδρομεί (25) και σου δίνει την ψυχραιμία που χρειάζεσαι για να βάλεις μία τάξη στο μυαλό σου, στις σχέσεις σου με τους συγγενείς σου και γενικώς στο οτιδήποτε είσαι και θέλεις να κάνεις. Εγκαινιάζει μία περίοδο ιδανική για να προωθήσεις τον εαυτό σου και τις δραστηριότητές σου, καθώς ανακτάς μεγάλο μέρος από την αυτοπεποίθησή σου και μπορείς να διακρίνεις τους στόχους σου και να συγκεντρωθείς σε αυτούς πολύ καλύτερα. Με τον Ήλιο στον Τοξότη (22) ανακινούνται και επαγγελματικοοικονομικά ζητήματα που είχαν μπει στον πάγο εδώ και μήνες. Στην προσωπική σου ζωή, οι συνειδητοποιήσεις που κάνεις για το τι σημαίνει να είσαι ή να μην είσαι δεσμευμένος δημιουργούν ένα αρκετά σοβαρό κλίμα στο σπίτι και μία τάση υπερβολής στις κουβέντες με τους δικούς σου. Αν έχεις παιδιά, καλό θα ήταν να φροντίσεις να διατηρήσεις τα κανάλια της επικοινωνίας σας ανοιχτά, προσέχοντας την υπερβολική χαλαρότητα, ακόμη κι αν δυσκολεύεσαι ιδιαίτερα σε αυτό το κομμάτι.


*Για πιο ολοκληρωμένη εικόνα των αστρολογικών σου τάσεων θα πρέπει να διαβάζεις και τον ωροσκόπο σου. Διάβασε περισσότερα θέματα αστρολογίας στο Cosmic Telegram

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Back to top
Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5