Visual Browsing
Τα ζώδια της εβδομάδας
ΤΕΥΧΟΣ 678
COSMIC TELEGRAM

Τα ζώδια της εβδομάδας

Σκορπιέ, χαμούλης στο πρόγραμμα και τη ρουτίνα σου και μεγάλες υποσχέσεις γενικώς

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Αποζητάς το παρελθόν γιατί δυσκολεύεσαι με το (καλύτερο) παρόν που έφτιαξες
Η επιστροφή του ανάδρομου Ουρανού στο ζώδιό σου (6) μοιάζει με χρονομηχανή που σε γυρίζει σε συνήθειες, άτομα, ή και θέματα που αφορούν τη σωματική σου υγεία, τα οποία ήσουν σίγουρος ότι έχεις ξεπεράσει. Κι έτσι είναι, απλώς προς το παρόν η νέα κατάσταση δεν σε ικανοποιεί και κοιτάζεις προς τα πίσω. Η Νέα Σελήνη  στον Σκορπιό (7) γεννά λαχτάρα για πιο στενές σχέσεις, συναισθηματικά και σωματικά, ωστόσο το κριτήριο κι οι επιλογές σου δεν είναι απαραίτητα οι καλύτερες. Εστίασε καλύτερα στον Δία στον Τοξότη (8), ο οποίος φέρνει πολλές καινούριες εμπειρίες που θα σε κάνουν καλύτερο, σοφότερο, πιο χαρούμενο άνθρωπο, από καινούριες παρέες, ταξίδια και γνώση, μέχρι ακαδημαϊκές επιτυχίες, επαγγελματικά ανοίγματα και επίλυση νομικών και συγγενικών δυσκολιών. Η εβδομάδα κλείνει με την υπενθύμιση να προσπαθήσεις να βρεις τη χρυσή τομή ανάμεσα στην ουσία, την αρμονία και κυρίως το παρόν των προσωπικών κι επαγγελματικών σου σχέσεων και στην επιθυμία μίας μελλοντικής καλυτέρευσης, μίας ιδέας, μίας παρέας.


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)

Προσπαθείς να αντιμετωπίσεις την υπερδοσολογία πραγματικότητας
Ο ανάδρομος Ουρανός επιστρέφει στον δωδέκατο ηλιακό σου οίκο (6) ξαναφέρνοντας στο προσκήνιο υποθέσεις, κουτσομπολιά, πρόσωπα και προβλήματα που θεωρούσες λήξαντα. Είναι όμως η δυσκολία που αντιμετωπίζεις στο λούνα παρκ των επαγγελματικών και προσωπικών σου σχέσεων που σε βάζει σε άλλο κλίμα, κάπως δυσάρεστο ή ελαφρώς ανέντιμο και 100% εγωιστικό. Η Νέα Σελήνη στον ζωδιακό σου άξονα (7) ανανεώνει την όρεξή σου για συντροφικότητα κι ερωτισμό, για να χτίσεις παλάτια στην άμμο και για να αγνοήσεις παρέες, χόμπι και σχέδια. Ο Δίας στον Τοξότη (8) ενισχύει το θέμα του ερωτισμού και φροντίζει να πέσεις στα μαλακά στα οικονομικά και τις επαγγελματικές σου συνεργασίες, ακόμη κι αν τα έχεις γράψει σε κάποιο βαθμό. Προς το τέλος της εβδομάδας θα ήταν φρόνιμο οι επιλογές στην καριέρα και τον γάμο σου να μην αφορούν αποκλειστικά τους στόχους σου κι αυτά που έχεις στο  μυαλό σου ή συζητάς με τους φίλους σου, αλλά και την καθημερινή, πρακτική πλευρά.


Σχετικα
Το φθινόπωρο των ζωδίων
Το φθινόπωρο των ζωδίων

Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)

Βαριέσαι κι είσαι έτοιμος να κάνεις χοντράδες για ποικιλία
Πάνε να αναστηθούν σχέδια, φιλίες, χόμπι, φλερτ, έρωτες, ακόμη και πιστεύω σου που έχουν πεθάνει, με την επιστροφή του ανάδρομου Ουρανού στον Κριό (6) και επειδή έχεις αρχίσει και πήζεις στη ρουτίνα σου κι αισθάνεσαι ότι έχεις ενέργεια να κάψεις χωρίς λόγο. Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό (7) σού δίνει αποφασιστικότητα και καλύτερο οικονομικό κριτήριο, παράλληλα όμως πυροδοτεί όλες σου τις εμμονές και φοβίες, είτε αφορούν το σώμα και την υγεία σου, τη δουλειά και το πόσα βγάζεις, είτε την καθημερινή δραματοποίηση. Έχεις διάθεση να τα ξεπεράσεις, όμως όχι πολύ καλή κατεύθυνση. Ο Δίας στον Τοξότη (8) είναι ανακουφιστικός και βοηθά για καλύτερες επιλογές στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, καταφέρνοντας ένα πλήγμα στις προαναφερθείσες εμμονές. Εγγυάται καλύτερο κλίμα στον γάμο σου ή μία ποιοτικότατη, χαρούμενη και καθ’ όλα θετική σχέση, αν είσαι έτοιμος να την υποστηρίξεις. Τέλος, βρες ποιοτικό χρόνο για τα παιδιά και τον σύντροφό σου και μην τα μπαλώνεις με εξόδους, παρέες, ταξίδια, μαθήματα, συγγενολόγια και αερολογίες.


Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)

Σχετικα
Τα ζώδια της εβδομάδας (14-20 Οκτωβρίου)
Τα ζώδια της εβδομάδας (14-20 Οκτωβρίου)

Μπαίνεις στο «καλά περνάμε, αλλά μετά τι γίνεται» σε καριέρα και σχέση
Τρικυμίζει τα νερά στην καριέρα και τον γάμο σου η επιστροφή του ανάδρομου Ουρανού στον Κριό (6), καθώς ξαναβγαίνουν στην επιφάνεια εγωισμοί, ανταγωνισμοί, πείσματα και μια πολεμοχαρής διάθεση. Η καλύτερη σύνδεση με τα παιδιά και τον σύντροφό σου δεν φτάνει για να ξεχάσεις ότι μακροπρόθεσμα δεν βλέπεις φως. Στη δουλειά, το χρήμα μόνο του δεν σου φτάνει. Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό (7) υπογραμμίζει την πραγματική εγγύτητα με τον σύντροφο και τα παιδιά σου. Χρειάζεται προσοχή για να μη χαλαρώσεις υπερβολικά και μείνεις αποκλειστικά σε αυτά που λένε τα σόγια και η ανατροφή που «πήρες από το σπίτι σου».  Μαζί με την έντονη σεξουαλική επιθυμία ή τη διάθεσή σου να αποφύγεις τα δύσκολα, εγγυάται ότι μένεις στάσιμος. Ο Δίας στον Τοξότη (8) φέρνει πιο ανάλαφρο κλίμα στη δουλειά και την καθημερινότητά σου. Φέρνει πολλή δουλειά, όμως ευχάριστη και με την υπόσχεση να σε φέρει πιο κοντά στους στόχους σου. Παράλληλα σε βοηθά να δημιουργήσεις μία πιο ικανοποιητική ρουτίνα.


Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Party like it’s [η χρονολογία της επιλογής σας εδώ]
Θέλεις να παρτάρεις σαν να είσαι κάποια χρόνια/μήνες πίσω με τις παρέες, εξορμήσεις και ιδέες που είχες, με την επιστροφή του ανάδρομου Ουρανού στον Κριό (7). Η πολλή επιστροφή στις ρίζες, συναναστροφή με την οικογένεια και τον εαυτό σου σού πέφτει βαριά. Παρότι νομίζεις ότι ανανεώνεσαι, μπαίνεις σε ξεπερασμένες νοοτροπίες. Αν έχεις θέματα με ακίνητα, κληρονομιές και διατροφές με τους συγγενείς σου ή τον νόμο, έρχονται στο προσκήνιο. Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό (7) υπογραμμίζει τη συμπόνια, την ευαισθησία και τη γενναιοδωρία σου, όμως παράλληλα αναστατώνει το οικογενειακό περιβάλλον, το γραφείο κι εσένα εξαιτίας των τάσεων για συνεξάρτηση, φόβων, συναισθηματισμού, δράματος κι ενός αγώνα για το «ποιος θα βγει από πάνω». Ο Δίας στον Τοξότη (8), από μηχανής Θεός, αποκαθιστά το χιούμορ και μία πιο ρέμπελη διάθεση και στρέφοντάς σε, σε διασκέδαση, φλερτ, έρωτα, δημιουργικότητα και στο να περάσεις καλά. Απόφυγε λοιπόν τις κόντρες για να μη βρεθείς κολλημένος στα ίδια και με τους ίδιους.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)

Κάνεις σαν να σου φταίνε όλα, ενώ από κάτω είσαι καλά
Σου φταίνε σχεδόν τα πάντα με την είσοδο του ανάδρομου Ουρανού στον Κριό (6) κι αυτό γίνεται αφορμή (και δικαιολογία) για να ξυπνήσει ο ανασφαλής κι άπληστος εγωιστάκος μέσα σου και α) να γυρίσεις σε πρώην για σεξ β) να κάνεις ζήλειες, σκηνές και δράμα σε νυν ή γενικώς γ) να πάρεις χαζά ρίσκα ή να κακοδιαχειριστείς επενδύσεις και χρήματα. Όλα αυτά γιατί διεύρυνες την κατανόηση, τον κύκλο, την αντίληψη και τα κέρδη σου –συναισθηματικά και κυριολεκτικά– και σου ’χει πέσει βαριά η πρόοδος. Επειδή και η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό (7) είναι της υπερβολής, γνώριζέ το τουλάχιστον και φρόντισε να μην κατηγορείς τους άλλους (σύντροφο, συνεργάτες, συνενόχους) αν δεν σου βγει το εγχείρημα όπως περίμενες. Ο Δίας στον Τοξότη (8) κάνει θαύματα για τον αυτοσεβασμό και την αυτοπεποίθησή σου, συνεπώς και για το πώς αισθάνεσαι, κι έτσι βελτιώνει σαφώς το πώς βγαίνεις προς τα έξω στους άλλους και τον κόσμο. Παράλληλα δίνει ένα χεράκι σε ζητήματα οικογενειακά ή ακινήτων.


Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Ικανοποιήθηκες και τείνεις να χάσεις το τσαγανό σου (όσο έχεις τέλος πάντων)
Η επιστροφή του ανάδρομου Ουρανού στον Κριό και τον ζωδιακό σου άξονα (6) και η καλή ως τώρα οικονομική σοδειά, δημιουργεί  αναπάντεχη πίεση στις συνεργασίες σου, καθώς η συναδελφικότητα τείνει στο ναδίρ και οι διάφορες ιδέες μοιάζουν ανακυκλωμένες. Στα ερωτικά σου, ο ατομικός χώρος που πάσχισες να δημιουργήσεις και η μοναδική φωνή που κατάφερες να βρεις, φαίνεται να χάνονται προς στιγμήν εξαιτίας υπέρμετρου συναισθηματισμού, σεξουαλικής ποσότητας και κόντρας χωρίς λόγο. Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό (7) υπογραμμίζει το μοντέλο της υλικής ικανοποίησης με περισσότερο σεξ, συναίσθημα, διάθεση για φαγητό και υπερβολές που όμως αποδυναμώνουν τελικά το πρόγραμμα και την ευεξία σου. Σε πρακτικό επίπεδο, κέρδη αλλά και αλαλούμ κι απώλειες (προθεσμιών, έμπνευσης, χρημάτων) στη δουλειά. Ο Δίας στον Τοξότη (7) πάντως εγγυάται ότι θα παρουσιάζονται οι κατάλληλοι άνθρωποι, οι κατάλληλες ιδέες, ευκαιρίες και προτάσεις την κατάλληλη στιγμή και ότι θα έχεις την οξύνοια να τα διακρίνεις. Επιπλέον ετοιμάσου για τρέξιμο (με την καλή έννοια) και πολύ πολύ γρήγορους ρυθμούς κι εναλλαγές.


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Χαμούλης στο πρόγραμμα και τη ρουτίνα και μεγάλες υποσχέσεις γενικώς
Θερινό (κι όχι κυριολεκτικά) στο κάνει το πρόγραμμά σου η επιστροφή του ανάδρομου Ουρανού στον Κριό (6). Θέλεις να το πεις σπατάλη, θέλεις να το πεις μάσα, υπερσεξουαλικότητα και υπερβολή σε ό,τι έχεις συνηθίσει (καλό ή κακό); Δεν έχει σημασία. Γεγονός παραμένει ότι γίνονται ο λόγος ή η αφορμή για να ανακινηθούν καταστάσεις που είχαν ηρεμήσει στο σπίτι, το γραφείο και μέσα σου (συμπεριλαμβανομένης της υγείας σου). Με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου (7) άλλωστε, φορτίζονται τα καλύτερα και τα χειρότερα κομμάτια σου, φρόντισε λοιπόν να εξισορροπήσεις την εμπιστοσύνη που έχεις στο ένστικτό σου με τη λογική, καθώς διαίσθηση και φοβίες τείνουν να μπερδευτούν και να σε οδηγήσουν σε μέτριες ερωτικές επιλογές και σε απατηλές καταστάσεις στην σχέση με σύντροφο και παιδιά. Επαγγελματικά, επανεξέτασε ό,τι φαίνεται πολύ θελκτικό μήπως περιορίζει πολύ την αυτοέκφρασή και τελικά τη χαρά σου. Με τον Δία στον Τοξότη (8) βρίσκεις αβίαστα τρόπους ή άτομα που οδηγούν σε μεγαλύτερη ασφάλεια οικονομικά και συναισθηματικά.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20Δεκεμβρίου)

Ξεσπαθώνεις με ρίσκα και δηλώσεις κι αισθάνεσαι κομματάκι καλύτερα
Γίνεσαι αναίτια παράτολμος και απερίσκεπτος με την επιστροφή του ανάδρομου Ουρανού στον Κριό (6) σε στιλ «μία ζωή την έχουμε» και κυρίως γιατί έχεις μπουκώσει από τις πολλές συνειδητοποιήσεις, κουτσομπολιά, ίντριγκες και γενικώς δράμα που έχεις ζήσει. Καλό θα ήταν η τάση να μην σε πετάξει σε παλιές, ξινές, αμφιβόλου ήθους και ποιότητας ερωτικές επιλογές και κυρίως, να μη σε κάνει έναν υπερπροστατευτικό απόλυτο κηδεμόνα απέναντι στα παιδιά σου. Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό (7) συνιστά εξαιρετική προσοχή για την υγεία σου, σωματική και ψυχολογική, και επαγγελματικά, να ψάχνεις τα ψιλά γράμματα σε καινούριες οικονομικές προτάσεις. Ο κυβερνήτης σου Δίας στο ζώδιό σου (8) είναι καλά μαντάτα, αφού αποκαθιστά μεγάλο κομμάτι της πίστης στον εαυτό σου και της αισιοδοξίας σου με άμεσα αποτελέσματα στις σχέσεις σου και σε καθετί άλλο στη ζωή σου. Σε πρώτη φάση όμως επειδή παραμένουν τα άγχη οικονομικά και ερωτικά, φρόντισε να μη μετατρέψεις τη διεύρυνση που δίνει σε διεύρυνση κατά πλάτος λόγω υπερβολικής μάσας.


Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Δουλειά, κοινωνικό προφίλ καλά. Σπίτι, εσωτερικά και παρασκηνιακά, χαμούλης
Πάλι σου αναστατώνει το σπίτι και τα δρώμενα μέσα σε αυτό ο ανάδρομος Ουρανός με την επιστροφή του στον Κριό (6) κι αυτό για να σου θυμίσει ότι έχεις πάρει αέρα γιατί σου πηγαίνουν καλά σχέδια, χόμπι, φίλοι και γενικώς δημόσια σκίζεις και τείνεις (πάλι) να «ξεχάσεις» ή να υποτιμήσεις την αξία των βάσεών σου, της οικογένειας, του ιδιωτικού σου βίου. Ενδέχεται να χρειαστούν επισκευές και πολύ πρακτικά, σε επίπεδο ντουβαριών. Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό (7) σε βρίσκει να τρίβεις τα χέρια σου με αυτά που έχεις σκεφτεί να κάνεις προσωπικά κι επαγγελματικά και τα ωραία που θα σου αποδώσουν, ωστόσο πρόσεξε γιατί οι συμφωνίες, κουβέντες και συνεννοήσεις που θα κάνεις δεν θα ανταποκρίνονται τελικώς σε αυτό που έχεις στο μυαλό σου. Ο Δίας στον Τοξότη (8) περιλαβαίνει όλα τα θέματα που δεν θεωρείς αρκετά σημαντικά για να ασχοληθείς και σε αναγκάζει να ασχοληθείς μαζί τους. Ξεκίνα από την υγεία σου και προχώρησε στο να τελειώνεις με το παρασκήνιο.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)

Ρισκάρεις να ξηλώσεις ό,τι με πολύ κόπο έχεις υφάνει στη ζωή σου
Με την επιστροφή του στον Κριό (6) ο κυβερνήτης σου Ουρανός τείνει να ξεκάνει ό,τι συμφωνίες, συνεννοήσεις και γνωριμίες έκανες το προηγούμενο διάστημα. Οι μετοχές σου ανέβηκαν επαγγελματικά και κοινωνικά, τα πράγματα έστρωσαν στον γάμο σου κι έτσι ετοιμάζεσαι να γίνεις απόλυτος και εριστικός και να στείλεις κάθε συναίνεση στον αγύριστο. Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό (7) υπογραμμίζει το κύρος και τον έλεγχο που μπορείς να ασκήσεις, παράλληλα όμως σε κάνει ευάλωτο σε ζήλειες, φοβίες και απληστία. Αυτά σε δεύτερο χρόνο ροκανίζουν την εσωτερική και οικογενειακή σου γαλήνη. Ο Δίας στον Τοξότη (8) σου φουσκώνει αρκετά τα μυαλά σε σχέση με το τι θα μπορούσες να κάνεις στο μέλλον και αναβλύζεις σχέδια και προσδοκία. Έχεις τη στήριξη φίλων καθώς και των ομάδων που σε περιστοιχίζουν, ωστόσο σε πρώτη φάση φρόντισε να αποφύγεις τους ιδιαίτερα απερίσκεπτους χειρισμούς. Επιπλέον αναμένεις ανανέωση σε επίπεδο παρεών κι εξωεπαγγελματικών ασχολιών με άτομα πιο κοντά στον δικό σου τρόπο σκέψης και δράσης.


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)

Προσωπική κι επαγγελματική διεύρυνση που ακόμη δεν γειώνεται
Η πρόοδος που έχεις κάνει σαν άτομο, είτε αυτό λέγεται καλύτερες παρέες, είτε συνειδητοποιήσεις, ακαδημαϊκή κι επαγγελματική βελτίωση, είτε απλώς καλύτερες σχέσεις με το σόι σου, αρχίζει να σου κοστίζει σε πρακτικό επίπεδο. Δεν φαίνεται να μπορείς ακόμη να εφαρμόσεις ό,τι θεωρητικά έχεις μάθει με αποτέλεσμα οικονομικά, συναισθηματικά και σεξουαλικά να συναντάς ανταγωνιστικές, εγωκεντρικές, ανώριμες συμπεριφορές που σε αφήνουν ανικανοποίητο. Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό (7) υπογραμμίζει το άνοιγμα που έχει γίνει για σένα υπό μορφή ταξιδιών και κερδοφόρων επαγγελματικών ανοιγμάτων ή μεγάλης εσωτερικής αλλαγής, γνώσης και επαφής με την πραγματικότητα στις σχέσεις σου. Αν δεν τα χρησιμοποιήσεις όλα αυτά για να τροφοδοτήσεις απατηλές εντυπώσεις για τον εαυτό σου, όλα καλά. Ο Δίας στον Τοξότη (8) δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για την υλοποίηση του άυλου κεφαλαίου που συσσώρευσες, βοηθώντας σε να διευρυνθείς επαγγελματικά ή και να αλλάξεις αντικείμενο και εξασφαλίζοντάς σου τη στήριξη που χρειάζεσαι. Προσωπικά, συμβάλλει στο να προσεγγίσεις τους στόχους σου, ειδικά για ουσιαστική σχέση και δέσμευση.  


*Για πιο ολοκληρωμένη εικόνα των αστρολογικών σου τάσεων θα πρέπει να διαβάζεις και τον ωροσκόπο σου

Δειτε επισης

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5