1821 Digital Gallery
Stardust 630
ΤΕΥΧΟΣ 630
COSMIC TELEGRAM

Stardust 630

Ζυγέ, ξαναβρίσκεις τη γοητεία και το σεξ απίλ σου

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Γίνεσαι ειδικός στο σκωτσέζικο ντους στα ερωτικά σου

Η είσοδος του Δία στον Σκορπιό την Τρίτη αλλάζει αποφασιστικά το κλίμα σε σχέση με το χρόνο που προηγήθηκε. Σοβαρεύεις αρκούντως απέναντι σε ζητήματα που αφορούν τις σπουδές, την επιμόρφωση και γενικά την αυτοβελτίωσή σου. Γίνεσαι επιπλέον πιο απόλυτος και ξεροκέφαλος στις απόψεις σου, πράγμα που κονταίνει σημαντικά το φυτίλι στις σχέσεις σου με τους εξ αγχιστείας συγγενείς σου. Το επιχειρηματικό σου αισθητήριο οξύνεται και εξασφαλίζεις οικονομική στήριξη και χρηματοδότες με μεγαλύτερη ευκολία. Σε ερωτικό επίπεδο, η λίμπιντό σου τονώνεται και μαζί της και τα πάθη σου: ζήλεια, ανασφάλεια, κτητικότητα και φανταστικά σενάρια για το σύντροφό σου. Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Ζυγό το Σάββατο δρα εξισορροπητικά προς το παρόν, αφού σου προσδίδει μεγαλύτερη ανοχή στις σχέσεις και συνεργασίες σου, καθιστώντας την οπτική σου σφαιρικότερη, την προσέγγισή σου διπλωματικότερη και το πνεύμα σου λιγότερο εγωκεντρικό. Ταυτόχρονα δίνει μία θετική ώθηση στα οικονομικά των συνεργασιών σου και του γάμου σου και τονώνει την κοινωνική σου ζωή, αφού έχεις περισσότερη διάθεση για συναναστροφές.


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)

Σχετικα
Τα Ζώδια της Πέμπτης 09.12.2021
Τα Ζώδια της Πέμπτης 09.12.2021

Ανανεώνεις την εμφάνισή σου και τις φροντίδες για τον εαυτό σου

Το πέρασμα του Δία στον Σκορπιό είναι η πρώτη από τις εξαιρετικά ευχάριστες για το ζώδιό σου συγκυρίες της φετινής σεζόν. Υπόσχεται να επιδράσει ευεργετικά στη σχέση, το γάμο και την ερωτική σου ζωή γενικότερα, αυξάνοντας την οικειότητα, τη σεξουαλικότητα και το πάθος. Το χρόνο που ακολουθεί, περιμένεις μεγαλύτερη οικονομική στήριξη από το σύντροφό σου, αφού το πορτοφόλι του θα δει αισθητή βελτίωση. Ωστόσο, γίνεσαι και ακόμη πιο ξεροκέφαλος κι επίμονος στις προσωπικές κι επαγγελματικές σου σχέσεις κι αυτό είναι κάτι που οφείλεις να κρατήσεις υπό έλεγχο. Η είσοδος του κυβερνήτη σου, Αφροδίτης, στον Ζυγό στις 14 στρέφει αποφασιστικά την προσοχή σου στην υγεία και την υγιεινή σου, σπρώχνοντας σε να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο και φροντίδα στην περιποίηση του σώματός σου, εσωτερικά κι εξωτερικά. Παράλληλα δίνει ωραιότερο χρώμα στην εργασιακή σου καθημερινότητα, βοηθώντας αρκετά τη συνεννόηση κι εσένα να διατηρείς τα προσχήματα, ακόμη κι αν αυτό κατά βάθος σε καταπιέζει. Τέλος, δεν αποκλείει και μια μικρή οικονομική ώθηση.

Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)

Σχετικα
Τα Ζώδια της Τετάρτης 08.12.2021
Τα Ζώδια της Τετάρτης 08.12.2021

Διάθεση για φλερτ κι έρωτα που εγείρει σχετικούς φόβους

Το χρόνο που θα ακολουθήσει θα χρειαστείς το ναπολεοντισμό σου σε φόρμα για να ανταπεξέρθεις στις απαιτήσεις της καθημερινότητάς σου, εργασιακής και προσωπικής, οι οποίες αυξάνονται κατακόρυφα, ευτυχώς με το αζημίωτο. Ο Δίας στον Σκορπιό σε ωθεί να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο και φροντίδα στη σχέση σου και στις συνεργασίες σου, βοηθώντας σε να καταλάβεις πόσο σημαντικές είναι τελικά για τη ζωή σου. Αν είσαι άνεργος δημιουργεί προσφορότερες συνθήκες για να βρεις απασχόληση. Παράλληλα τονώνει το ανοσοποιητικό σου σύστημα και τις σωματικές σου αντοχές, σε καθιστά όμως και περισσότερο επιρρεπή στο συναισθηματικό φαγητό. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Ζυγό χτυπάει το καμπανάκι του έρωτα και της δημιουργικότητας, από τη μία προσδίδοντάς σου ανάλαφρη, σπιρτόζα διάθεση κι από την άλλη οξύνοντας και τις φοβίες που πάντα βιώνεις όταν ερωτεύεσαι ή επενδύεις σε μία αληθινά σημαντική ιδέα. Ταυτόχρονα, βοηθά τη σχέση σου με τα παιδιά σου, ειδικά όταν εστιάζεσαι περισσότερο στο ευχάριστο και λιγότερο στο να τους θυμίζεις υποχρεώσεις κι εκκρεμότητες.


Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)

Αντιμετωπίζεις τα πάντα με καλύτερη διάθεση και μεγαλύτερη αισιοδοξία

Η είσοδος του Δία στον Σκορπιό την Τρίτη είναι σίγουρα μια ευχάριστη πρεμιέρα έτους για σένα, αφού υπόσχεται να κάνει θαύματα για τη διάθεσή σου και να εμπλουτίσει θετικά το κλίμα στα ερωτικά σου, φέρνοντας την αληθινή οικειότητα, τη ζεστασιά και το πάθος που επιθυμείς ένα βήμα πιο κοντά. Παράλληλα είναι μία ευεργετική επίδραση για όλα τα ζητήματα που αφορούν τα παιδιά, είτε πρόκειται για τη σχέση σας, είτε για την επιθυμία σου να φέρεις ένα παιδί στον κόσμο. Τέλος κυριολεκτικά φλογίζει την επαγγελματική σου δημιουργικότητα και διευκολύνει τη σύλληψη ιδεών που μπορούν να είναι επικερδείς, δημοφιλείς και ευχάριστες στην εκτέλεση για σένα. Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Ζυγό το Σάββατο, σε βάζει σε διαδικασία «φτιάχνω το σπιτικό μου» είτε πρόκειται για το χέρι βοηθείας που δίνει στις σχέσεις σου με την οικογένειά σου, είτε για την επιθυμία σου να ασχοληθείς περισσότερο με τη διακόσμηση του σπιτιού σου, να καλέσεις κόσμο και γενικά να αράξεις μέσα.


Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Μαλακώνεις επικοινωνιακά, κυκλοφορείς κι αναπόφευκτα κάνεις καλές γνωριμίες

Το πέρασμα του Δία στον Σκορπιό την Τρίτη εγγυάται ότι μέσα στον επόμενο χρόνο θα δεις τη σχέση σου με το σύντροφό σου, τα παιδιά σου και την οικογένειά σου εν γένει, να γλυκαίνει, να γίνεται πιο «σπιτική» και να σου παρέχει αξιόπιστη ψυχολογική και συναισθηματική βάση. Παράλληλα σε βοηθά να ανακτήσεις την πίστη στον εαυτό σου, επειδή αγκαλιάζεις με μεγαλύτερη προθυμία όλα σου τα κομμάτια, θετικά και λιγότερο θετικά. Τέλος σε κάνει να αγαπήσεις περισσότερο το σπίτι σου και να περνάς ωραιότερα μέσα, ενώ σε βοηθάει και σε πάσης φύσεως οικονομικές συναλλαγές που αφορούν ακίνητα. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Ζυγό το Σάββατο, επαναφορτίζει τις κοινωνικές σου μπαταρίες και σε προετοιμάζει για περισσότερες εξόδους, επαφές και μετακινήσεις, με ζητούμενα επαγγελματικά και προσωπικά. Είσαι στην πλέον ουσιαστικά δημοσιοσχετίστικη φάση σου και αξίζει να το εκμεταλλευτείς, αφού έχεις τα σωστά λόγια και διάθεση για να προωθήσεις τη δουλειά σου και να εξομαλύνεις τις πάσης φύσεως συναλλαγές της καθημερινότητάς σου.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)

Μπαίνεις σε φάση καταναλωτικής θεραπείας και «θέλω να περάσω καλά»

Η διέλευση του Δία από το ζώδιο του Σκορπιού, η οποία ξεκινά την Τρίτη, υπόσχεται να εμπλουτίσει το επικοινωνιακό σου στιλ και τη σκέψη σου με έναν ικανό βαθμό συναισθηματικής νοημοσύνης, κάνοντάς σε πιο εύστοχο στις επαφές σου και λιγότερο αποστειρωμένο σε όσα λες. Βοηθά ιδιαίτερα τη σχέση με τα αδέρφια σου και ειδικά αν υπάρχουν οικονομικά ζητήματα προς διευθέτηση. Παράλληλα εγγυάται ότι το χρόνο που ακολουθεί στη ζωή σου θα μπουν άνθρωποι που θα σε βοηθήσουν να αντιληφθείς και να επικοινωνήσεις καλύτερα τον εαυτό σου και να νιώσεις μεγαλύτερη συναισθηματική ασφάλεια. Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Ζυγό το Σάββατο, δίνει θετικό πρόσημο στα οικονομικά σου (έστω και πρόσκαιρα), με έσοδα που προέρχονται από καινούργιες δραστηριότητες, από τις συναλλαγές σου με το εξωτερικό ή νέα επαγγελματικά ανοίγματα. Παράλληλα τονώνει την όρεξή σου για φαγητό και για πάσης φύσεως σωματικές απολαύσεις, σπρώχνοντάς σε να ξοδέψεις για ρούχα, λούσα, εξόδους, γεύματα και καλλωπισμό. 


Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Ξαναβρίσκεις τη γοητεία και το σεξ απίλ σου

H είσοδος του Δία στον Σκορπιό την Τρίτη είναι η αυλαία μίας χρονιάς κατά την οποία θα μπορέσεις να ξαναβρείς τα πατήματά σου και να αποκαταστήσεις την αίσθηση συναισθηματικής και οικονομικής ασφάλειας που χρειάζεσαι. Θα βρεις τη διάταξη των προτεραιοτήτων που σε εξυπηρετεί καλύτερα αφού θα επιτρέψεις στον εαυτό σου και επιθυμίες και συναισθήματα πιο σφόδρα από αυτά που προτιμάς κι αυτό θα είναι σίγουρα λυτρωτικό. Τη διαδικασία θα βοηθήσει και η στήριξη που θα έρθει στα οικονομικά σου μέσα από αξιόλογες επιχειρηματικές προτάσεις κι επιτυχημένες οικονομικά συναλλαγές. Παράλληλα η λίμπιντό σου θα τονωθεί με ορθό μπούσουλα τη σωματική απόλαυση. Μαζί με τη λίμπιντο θα τονωθεί κι η όρεξή σου για φαγητό και τεμπελιά λόγω υπεραισιοδοξίας ότι «το ’χεις». Η είσοδος του κυβερνήτη σου, Αφροδίτης, στο ζώδιό σου, είναι επίσης άγγελος ευχάριστων ειδήσεων, τονώνοντας την αυτοπεποίθηση και τη λάμψη σου, και αποκαθιστώντας τις γνώριμες φροντίδες για την εμφάνιση και το ντύσιμό σου και το σεξ απίλ σου.


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Αναβάλλεις να πεις αυτά που γνωρίζεις μέσα σου

Το πέρασμα του Δία στο ζώδιό σου την Τρίτη είναι σαφώς μία εκ των δύο σημαντικότερων διελεύσεων της σεζόν για σένα (μαζί με το πέρασμα του Ουρανού στον Ταύρο, την ερχόμενη άνοιξη), αφού σηματοδοτεί το τέλος του σφυροκοπήματος που βιώνεις τα τελευταία χρόνια και την έναρξη της αποκατάστασης του εαυτού σου. Σου παρέχει τα συναισθηματικά και οικονομικά εφόδια που χρειάζεσαι για να ξανασυναρμολογηθείς σε βελτιωμένη έκδοση, με βάση την εμπειρία και τις συνειδητοποιήσεις του παρελθόντος, με μεγαλύτερη αισιοδοξία και σαφώς λιγότερο κόπο. Καθιστά την παρουσία και το λόγο σου μαγευτικότερο από ό,τι συνήθως, αυξάνοντας την επιρροή σου στο περιβάλλον σου, καθώς και τη θελκτικότητά σου σε κάθε επίπεδο. Επειδή ωστόσο δυναμιτίζει και όλα τα πάθη που πάντα σιγοβράζουν μέσα σου (παρά το ότι προφυλάσσει από τις ακραία δυσάρεστες εκβάσεις), συνιστά και μια διαρκή υπενθύμιση για την ανάγκη του μέτρου. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Ζυγό, δρομολογεί τον απαραίτητο απολογισμό των επαγγελματικών και προσωπικών σου σχέσεων, προτού αναδυθείς πια, αποφασιστικά, στην απέναντι όχθη.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)

Αντιλαμβάνεσαι την ανάγκη να εξισορροπήσεις ρουτίνα και ποιότητα ζωής

Η είσοδος του κυβερνήτη σου, Δία, στον Σκορπιό εγκαινιάζει για σένα μια χρονιά μεστή νοήματος, αφού θα σε βοηθήσει να τοποθετήσεις μέσα σου όλα όσα σου συνέβησαν την περασμένη τετραετία και μέσα από αυτή τη διαδικασία να αφήσεις γλυκά πίσω σου ότι δεν είναι του μέλλοντός σου. Η διαίσθηση κι ενσυναίσθησή σου θα αυξηθούν εκθετικά, καθώς και η ευαισθησία και η ανάγκη σου να ψηλαφήσεις όλα τα κομμάτια του εαυτού σου σε βάθος. Παράλληλα θα έχεις μεγαλύτερη ανάγκη να προσφέρεις στο περιβάλλον σου. Ενεργειακά, μπαίνεις σε μία χρονιά που θέλει ιδιαίτερη φροντίδα, πολύ προσωπικό χρόνο και ξεκούραση και γενικά πολλή κατανόηση και καμία επίκριση για ανάγκες που μπορεί να μην είχες προηγουμένως για να διατηρήσεις την ψυχολογία σου και το σώμα σου υγιή. Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Ζυγό, ανανεώνει τη διάθεσή σου να αφιερώσεις χρόνο στους φίλους και τα χόμπι σου, ενώ καθιστά πλέον απαραίτητο να σχεδιάσεις ένα μοντέλο ρουτίνας όπου ο μόχθος της καθημερινότητας εξισορροπείται από ποιοτικές εξωεπαγγελματικές ασχολίες.


Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Επιθυμείς την αλλαγή, δυσκολεύεσαι με το κόστος της

Σε παπανδρεϊκή διάθεση σε βρίσκει η αρχή της εβδομάδας με σύνθημα τη λέξη «αλλαγή» και ιδιαίτερη λαχτάρα για ανανέωση και καθετί καινούργιο στο σπίτι και την ερωτική σου ζωή και με μία καλώς κείμενη αποφασιστικότητα να αλλάξεις φίλους, σχέδια, χόμπι και σχεδόν οτιδήποτε εξωεπαγγελματικό για να υποστηρίξεις την «αλλαγή». Η Πανσέληνος της Πέμπτης βέβαια σου θυμίζει ότι παράλληλα τρέχει και μία ρουτίνα που θέλει εξαιρετική διπλωματία από μέρους σου και ακριβοδίκαιες μοιρασιές, αν πρόκειται να αποφύγεις οικονομικές απώλειες ή κλειστές πόρτες. Κι εκεί περίπου, τείνεις να υποθηκεύσεις (εσφαλμένα) την «αλλαγή» και να βγάλεις τον συνηθισμένο, χαριτωμένο μικρό δικτατορίσκο στο οικογενειακό σου πλαίσιο. Προς το τέλος της εβδομάδας κράτα εξαιρετικά μικρό καλάθι για προτάσεις, συμφωνίες, υποσχέσεις και γνωριμίες που είναι μπερδεμένες μάλλον παρά ξεκάθαρες. Συντόμως θα συνειδητοποιήσεις ότι το καινούριο επαγγελματικά, δημιουργικά κι ερωτικά είναι εφικτό και το μόνο που το εμποδίζει είναι οι προσωπικές σου ανασφάλειες, αυτές που τις ξέρεις εσύ και μόνο.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)

Αναζητάς καινούργιες προσλαμβάνουσες και βλέπεις καινούργιους δρόμους

«Γελάει καλύτερα, όποιος γελάει τελευταίος» μοιάζει να λέει η είσοδος του Δία στον Σκορπιό, για σένα, αφού έρχεται να αποκαταστήσει τις εξελίξεις στον (δεινοπαθούντα) τομέα της καριέρας σου. Βοηθάει να αρθούν τα αδιέξοδα του τελευταίου (μεγάλου) διαστήματος, τονώνει την ευρηματικότητα και την καινοτόμο σκέψη σου και παράλληλα διασφαλίζει ότι θα έχεις τη στήριξη που χρειάζεται από τρίτους στο σχεδιασμό κάθε ενέργειάς σου. Μπορεί η νέα αυτή περισσότερο επιχειρηματική προσέγγιση να σε ξενίσει, ωστόσο, καλό θα ήταν να μην της πας κόντρα αφού θα φέρει μεγαλύτερη αναγνώριση και αληθινά καλύτερες ευκαιρίες. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Ζυγό το Σάββατο ευνοεί όλες τις συναλλαγές σου με το εξωτερικό και ανοίγει το δρόμο και για κάποιο ταξιδάκι. Παράλληλα σε κάνει να επιζητάς καινούργιες εμπειρίες και θέματα συζήτησης με τις παρέες σου, καθώς και ενδιαφέρουσες επιμορφωτικές δραστηριότητες. Τέλος ευεργετεί τη σχέση σου με τους συγγενείς σου, αλλά και νομικά ζητήματα που μπορεί να αντιμετωπίζεις.


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)

Η λίμπιντό σου παρτάρει και η διάθεσή σου βελτιώνεται

Ο Δίας στον Σκορπιό, από το Σάββατο και για ένα χρόνο, υπόσχεται να σου επιστρέψει την πίστη σου, την αισιοδοξία σου και το φύλακα άγγελό σου σε αναβαθμισμένη έκδοση 2.0. Οι πεποιθήσεις σου ανανεώνονται από καινούργιους πια στόχους και ευθυγραμμίζονται με την καλύτερη κατανόηση του ψυχισμού και των σχέσεών σου και, κυρίως, με τις αλλαγές που θέλεις να τους κάνεις. Η διάθεσή σου είναι σαφώς καλύτερη και αρχίζεις και πάλι να μπορείς να εστιάζεις στο θετικό με μεγαλύτερη ευκολία. Παράλληλα περιμένεις επαγγελματικά ανοίγματα που θα σε οδηγήσουν σε καινούργια αντικείμενα ή σε δραστηριότητες που σχετίζονται με το εξωτερικό, και ανθρώπους που θα σου δείξουν τρόπους και τεχνικές για να πετύχεις αυτά που θέλεις. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Ζυγό, το Σάββατο, ρίχνει ακόμη ένα κούτσουρο στην πυρά της λίμπιντό σου και της ερωτικής σου ζωής, δημιουργώντας την ανάγκη για ένα πλούσιο σεξουαλικό και συναισθηματικό μοίρασμα, μία αίσθηση κατεπείγοντος. Ταυτόχρονα σε στηρίζει για να πετύχεις καλύτερους οικονομικούς διακανονισμούς και στήριξη από τρίτους.. 

*Για πιο ολοκληρωμένη εικόνα των αστρολογικών σου τάσεων  θα πρέπει να διαβάζεις και τον ωροσκόπο σου

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5