1821 Digital Gallery
Stardust 629
ΤΕΥΧΟΣ 629
COSMIC TELEGRAM

Stardust 629

Ζυγέ, επικεντρώνεσαι σε σένα με μέτρια αποτελέσματα στη διάθεσή σου

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Στριμώχνεσαι κι αναγκάζεσαι να βρεις λύσεις

Στην αρχή της εβδομάδας αισθάνεσαι ότι τα περιθώρια στενεύουν επαγγελματικά και οικονομικά και αυτό σε αναγκάζει να οργανωθείς και να αναλάβεις δράση για να επιλύσεις τα όποια θέματα, με διακανονισμούς, χρήματα από τρίτους και γενικά, παίρνοντάς το αλλιώς. Η Πανσέληνος της Πέμπτης φέρνει έναν πιο ανάλαφρο αέρα τονίζοντας τα ωραία που συμβαίνουν στα ερωτικά σου και θεωρητικά και πρακτικά, όμως ταυτόχρονα εγείρει κάποια ανασφάλεια μέσα σου. Είτε είσαι σε σχέση, είτε ελεύθερος, ακόμη κι αν σου συμβαίνουν τα ωραιότερα πράγματα ερωτικά, δυσκολεύεσαι να αφήσεις πίσω σου οριστικά τις κακές συνήθειες και τους κακούς ανθρώπους, έστω κι αν ξέρεις ακριβώς τι θέλεις στην καθημερινότητά σου για να είσαι καλά πλέον. Πάντως στο τέλος εξωθείσαι στη σωστή κατεύθυνση, από τους ανθρώπους που έχουν αυτή τη δύναμη πάνω σου, γονείς, εργοδότες, συγγενείς, ακόμη κι αν εσένα σου φαίνεται προς στιγμήν ότι η ρουτίνα σου δεν σε ικανοποιεί ούτε στο εν δέκατο.


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)

Σχετικα
Τα Ζώδια της Κυριακής 28.11.2021
Τα Ζώδια της Κυριακής 28.11.2021

Οι οικείοι άλλοι γίνονται η μικρή, χαριτωμένη κολασίτσα σου

24/7 πάρτι θα ήταν (ίσως και να είναι) η ζωή σου αν δεν είχες παιδιά, σύντροφο και τις ανάλογες οικονομικές υποχρεώσεις. Πάντως ακόμη κι έτσι, έχεις φτάσει στο σημείο που δεν πολυσηκώνεις μύγα στο σπαθί σου και είσαι έτοιμος να πάρεις κεφάλια αν κάποιος πάει να σου χαλάσει τη ζαχαρένια σου. Η Πανσέληνος της Πέμπτης επιβεβαιώνει το πόσο έχεις ανάγκη να φροντίσεις το σπίτι σου, το σώμα σου, το μυαλό σου με ξεκούραση, αρμονία και ωραία πράγματα και είσαι πανέτοιμος να το κάνεις, όμως η ασάφεια του σχεδίου δράσης σου και κάτι μπερδέματα στον φιλικό σου κύκλο δεν σ’ αφήνουν να αγιάσεις τελικά. Προς το Σαββατοκύριακό πιάνεις και κάτι ανακρίβειες για διαδικαστικά ζητήματα που σε στεναχωρούν και σου ξημερώνει πια ότι τα όρια που σου επιβάλλει η νοοτροπία, τα μαθήματα και το ευρύτερο συγγενικό σου περιβάλλον, ισχύουν μόνο για σένα και υποσκάπτουν σαφώς την υγεία και την ευεξία σου, εκεί που αν ήσουν μόνος θα περνούσες υπέροχα. 


Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)

Σχετικα
Τα Ζώδια του Σαββάτου 27.11.2021
Τα Ζώδια του Σαββάτου 27.11.2021

Επιδίδεσαι σε θεωρητικές ερωτοτροπίες και πρακτικούς προβληματισμούς

Βρίσκεσαι σε μία αναστάτωση στο σπίτι κι εσωτερικά προσπαθώντας να οργανώσεις το χρόνο με τους φίλους σου, τα χόμπι σου και, κυρίως, τις ευθύνες σου, οικονομικής πρωτίστως φύσεως. Η γενικότερη διάθεσή σου πάντως είναι παραπάνω από καλή, αρκούντως κοινωνική κι ερωτικά παιχνιδιάρικη, αν και κυρίως θεωρητικά. Η Πανσέληνος της Πέμπτης στον άξονα Ζυγού - Κριού υπογραμμίζει αυτό το τελευταίο ευχάριστο κομμάτι και στρέφει την προσοχή σου αποφασιστικά στο να διασκεδάσεις, να χαλαρώσεις και να περάσεις καλά ασχολούμενος με τα παιδιά σου, με ερωτικά εγχειρήματα και βγάζοντας την παιδικότητά σου βόλτα. Στην πραγματικότητα κάνεις ό,τι περνάει από το χέρι σου για να απομακρύνεις από το μυαλό σου τις βάσιμες υποψίες και αμφιβολίες που σχετίζονται τόσο με τα επαγγελματικά σου, όσο και με το κατά πόσο οι έρωτες σου έχουν βάσεις, μέλλον και ειλικρίνεια. Τελικά, οι περιορισμοί στην οικειότητα και το μοίρασμα φαίνεται ότι σε δυσκολεύουν, αντί να σε διευκολύνουν στο να αισθανθείς ασφάλεια και να ξεφύγεις από τη μανιέρα του παρελθόντος σου.


Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)

Βρίθεις δημιουργικότητας, επικοινωνιακής διάθεσης και φοβίας όμως

Η δημιουργικότητά σου είναι σε μεγάλα κέφια στις αρχές της εβδομάδας και δρα ως το λιπαντικό που χρειάζονται τα επαγγελματικά σου σχέδια, βοηθώντας την επικοινωνία, τις επαφές και τις συνεργασίες σου. Επί προσωπικού επικοινωνείς με τη μεγαλύτερη δυνατή σαφήνεια τα θέλω σου, αν και ακόμη με αρκετή φροντίδα ώστε να μη δημιουργήσεις εντάσεις στο σπίτι σου και μέσα σου. Ασκείς βέβαια πίεση στον εαυτό σου κι αυτό δεν είναι ό,τι καλύτερο. Η Πανσέληνος της Πέμπτης τονίζει το πόσο πολύ σε απασχολούν κοινωνικά και ζητήματα καριέρας αυτή τη στιγμή, παράλληλα όμως υπογραμμίζει ότι το σκεπτικό σου είναι τουλάχιστον θολωμένο και με ροπή προς τον πεσιμισμό και τη φοβία. Στο τέλος της εβδομάδας φρόντισε να διαφυλάξεις τους φίλους και την οικογένειά σου. Η πίεση που δέχεσαι προέρχεται από το σύντροφο και τους συνεργάτες σου κυρίως και είναι αδόκιμο να την αφήσεις να υποσκάψει την επικοινωνία με τους δικούς σου. 


Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Περνάς στην πράξη και ταράζεσαι 

Η πράξη σού πέφτει πιο βαριά από τη θεωρία για όσα έχεις να κάνεις αυτή την εβδομάδα σε δουλειά, μαθήματα και οικογενειακές υποχρεώσεις. Ενώ υπάρχει καλή ροή και φαίνεται να κάνεις αυτό που ακριβώς χρειάζεσαι για να αποκαταστήσεις ένα μέτρο ηρεμίας και οικονομικής ασφάλειας, σωματικά και ψυχολογικά δεν είναι τόσο εύκολο. Πάντως η Πανσέληνος της Πέμπτης σε φέρνει στο κέντρο σου, διευκολύνοντας τη σκέψη και τα λόγια σου, ίσως σε βαθμό φλυαρίας που θα κατευθύνεις κυρίως στον εξωεπαγγελματικό σου κύκλο ή θα εκτονώσει μέσα από το χόμπι σου. Καλό θα ήταν δε να επιλέξεις την πρακτική και ειρηνική μέθοδο αντί για τη θεωρητική και επιθετική, για να διαχειριστείς τις συνειδητοποιήσεις που κάνεις για την ερωτική σου ζωή, την οικειότητα και τις φοβίες σου. Κοινώς ό,τι δουλεύει στην πράξη είναι το καλύτερο. Η προσέγγιση αυτή οριοθετεί σωστά το εγώ και τον παλιμπαιδισμό σου κι ας έχεις εσύ την εντύπωση ότι σε φιμώνει. Φιμώνει μόνο την εμμονή και τις αποσπασματικές θεωρήσεις. 


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)

Εστιάζεις στο μερικό και δυσκολεύεσαι να χαλαρώσεις

Άγεσαι και φέρεσαι από τις επιθυμίες και τις ανάγκες σου στην αρχή της εβδομάδας, τις οποίες μάλιστα επικοινωνείς αναλυτικά κυρίως στα παιδιά ή το σύντροφό σου, υπαρκτό ή εν δυνάμει. Στον κατάλογο συμπεριλαμβάνεται το σεξ, η χαλάρωση και το να ξεσκάσεις κάνοντας καινούργια πράγματα κι αυτό γιατί όσο προσπαθείς να χαλαρώσεις, τόσο τσιτώνεις. Η Πανσέληνος της Πέμπτης στον άξονα Ζυγού - Κριού επιβεβαιώνει ότι χαλάρωση εξωτερική δεν ισοδυναμεί και με χαλάρωση εσωτερική παρότι σου δημιουργεί ροπή στην τεμπελιά και το πολύ φαγητό. Καλό θα ήταν να θυμάσαι ότι το θέμα σου είναι οι ατέλειες που βλέπεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και η ανασφάλεια που σου δημιουργούν αυτές όσο δεν αναλαμβάνεις δράση. Στο τέλος της εβδομάδας γίνεται ξεκάθαρο ότι ο έρωτας, τα παιδιά σου και η ανάγκη σου για δημιουργικότητα έρχονται σε αντίθεση με τις ατομικές σου ανάγκες. Ίσως φταίει το ότι δεν μπορείς να προσποιείσαι πλέον ότι σε στηρίζουν, όπως έκανες πριν, και χρειάζεται να βάλεις πραγματικά όρια.


Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Επικεντρώνεσαι σε σένα με μέτρια αποτελέσματα στη διάθεσή σου

Όσο κι αν η προσωπική σου αίγλη είναι στα πάνω της και το αντικείμενο της συναναστροφής σου με τον έξω κόσμο είναι κυρίως το τι πιστεύεις/κάνεις/είσαι/θα ήθελες να κάνεις, συνεχίζεις να μην περνάς και πολύ καλά, κυρίως στις προσωπικές σου σχέσεις. Τα μυστικά επιβαρύνουν το οικογενειακό κλίμα, την ψυχολογία και τελικά, την υγεία σου. Η Πανσέληνος της Πέμπτης στο ζώδιό σου, σου θυμίζει ότι η αλλαγή νοοτροπίας, γεωγραφικού στίγματος και σχεδίου είναι δυνατή και ιδιαίτερα ανανεωτική. Ειδική φροντίδα και συνέπεια απαιτείται να δείξεις στην εργασιακή σου ρουτίνα και στην υγεία σου, γιατί και τα δύο μπορούν εν δυνάμει να διαβρώσουν τα σχέδιά σου. Στο τέλος της εβδομάδας ειδικά η ασάφεια, το μπέρδεμα και το ψέμα αφθονούν. Χρειάζεται να βάλεις όρια λοιπόν στα λεγόμενα, τις σκέψεις και τα πάρε δώσε σου, ακόμη κι αν αυτό σου στοιχίζει συναισθηματικά. Η εναλλακτική είναι να καταπιέσεις τις ανασφάλειες και τους φόβους σου, δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες για ιδιαίτερα δυσάρεστες ψυχολογικές καταστάσεις.


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Αναβάλλεις να πεις αυτά που γνωρίζεις μέσα σου

Αρχικά, καλό θα ήταν να δείξεις έξτρα προσοχή στις μετακινήσεις σου αυτές τις ημέρες, αφού υπάρχει μία μεγαλύτερη επιρρέπεια στους μικροτραυματισμούς και γενικά, σωματικά, έχεις δει και καλύτερες μέρες. Οι φίλοι και τα χόμπι σου γίνονται το αποκούμπι σου και λειτουργούν υποστηρικτικά, αν και εισπράττουν ένα ικανό μερίδιο της δυσαρέσκειάς σου. Καλό θα ήταν να θυμάσαι, ωστόσο, ότι η πίεση κατά βάσει προέρχεται από τη δουλειά και την ερωτική σου ζωή, όπου δεσμευμένος, ελεύθερος, δεν διασκεδάζεις, δεν ευχαριστιέσαι. Η Πανσέληνος της Πέμπτης σε παραινεί να κλείσεις κομψά και διπλωματικά όσα πράγματα δεν συμμορφώνονται με τους στόχους σου και σου δημιουργούν ανασφάλεια για το μέλλον και συναισθηματική αναστάτωση. Αναβάλλοντας και εμμένοντας σε παρωχημένους έρωτες (κυρίως) αντιθέτως, διασφαλίζεις την έλλειψη ικανοποίησης, χαράς και συναισθηματικής ασφάλειας. Στο τέλος της εβδομάδας, καλείσαι ιδανικά να λεξικοποιήσεις αυτά που ήδη αντιλαμβάνεσαι, ανοίγοντας το δρόμο για την εξυγίανση των σχέσεών σου. Εναλλακτικά απλώς συνεχίζεις να αισθάνεσαι μιζέρια χάριν του να διατηρείς μία επίφαση σχέσης/συνεργασίας ή την πιθανότητά της.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)

Πολλή δουλειά, αρκετή διασκέδαση και η ανάλογη κούραση

Δυναμικά μπαίνεις στην εβδομάδα αφού το τι χρειάζεται και θέλεις να κάνεις για να προωθήσεις την καριέρα σου και την ερωτική σου ζωή, σου είναι αρκετά σαφές. Το ότι η υπόθεση έχει αρκετή λάντζα δεν είναι το καλύτερό σου, αλλά εδώ που τα λέμε τα τελευταία χρόνια τείνεις να το συνηθίσεις. Η Πανσέληνος της Πέμπτης επιβεβαιώνει την αισιοδοξία σου, ακόμη και με τον συνοδό κόπο. Συνιστά δε να συνεχίσεις την επιμόρφωσή σου και ό,τι σε κάνει να γίνεσαι καλύτερος, χόμπι, γνωριμία, εμπειρία και να μη στηριχτείς εξολοκλήρου στη γοητευτική σου προσωπικότητα. Ακόμη κι επί προσωπικού καλό θα ήταν να συνεχίσει να ακούς τον απέναντι διαλλακτικά και να μην πας σε κριτική συγκαλυμμένη με χιούμορ ή σε απόλυτες θέσεις. Προς το τέλος της εβδομάδας η κούραση της ρουτίνας και της δουλειάς γίνεται ιδιαίτερα αισθητή, αλλά γνωρίζεις κατά βάθος ότι οι δυσκολίες είναι αυτοεπιβαλλόμενες και τελικά αναγκαίες για να διεκδικήσεις εκ νέου την άνεση και την ασφάλειά σου. 


Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Επιθυμείς την αλλαγή, δυσκολεύεσαι με το κόστος της

Σε παπανδρεϊκή διάθεση σε βρίσκει η αρχή της εβδομάδας με σύνθημα τη λέξη «αλλαγή» και ιδιαίτερη λαχτάρα για ανανέωση και καθετί καινούργιο στο σπίτι και την ερωτική σου ζωή και με μία καλώς κείμενη αποφασιστικότητα να αλλάξεις φίλους, σχέδια, χόμπι και σχεδόν οτιδήποτε εξωεπαγγελματικό για να υποστηρίξεις την «αλλαγή». Η Πανσέληνος της Πέμπτης βέβαια σου θυμίζει ότι παράλληλα τρέχει και μία ρουτίνα που θέλει εξαιρετική διπλωματία από μέρους σου και ακριβοδίκαιες μοιρασιές, αν πρόκειται να αποφύγεις οικονομικές απώλειες ή κλειστές πόρτες. Κι εκεί περίπου, τείνεις να υποθηκεύσεις (εσφαλμένα) την «αλλαγή» και να βγάλεις τον συνηθισμένο, χαριτωμένο μικρό δικτατορίσκο στο οικογενειακό σου πλαίσιο. Προς το τέλος της εβδομάδας κράτα εξαιρετικά μικρό καλάθι για προτάσεις, συμφωνίες, υποσχέσεις και γνωριμίες που είναι μπερδεμένες μάλλον παρά ξεκάθαρες. Συντόμως θα συνειδητοποιήσεις ότι το καινούργιο επαγγελματικά, δημιουργικά κι ερωτικά είναι εφικτό και το μόνο που το εμποδίζει είναι οι προσωπικές σου ανασφάλειες, αυτές που της ξέρεις εσύ και μόνο.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)

Πετάς χαρταετό παρά το ότι μέσα σου το καζάνι βράζει

Η ταχύτητα μετάβασης από τη γνωριμία στο σεξ κι από τη θεωρία στην πράξη μειώνεται χαρακτηριστικά αυτή την εβδομάδα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν σου δημιουργεί ανασφάλεια. Ωστόσο φαίνεται ότι οι στόχοι σου είναι πιο αποτελεσματικοί από τα τραύματά σου κι ακόμη κι αν γίνεσαι άνω κάτω, μένεις στην πορεία σου. Το μείγμα έχει πάθος, ζήλεια, εσωτερική και οικογενειακή ένταση, διαπλοκή κι όλα τα συστατικά ενός καλού θρίλερ. Τα καλά νέα είναι σε ένα κομμάτι σου συμβαίνουν αυτά, ένα άλλο όμως πετάει χαρταετό και περνάει πολύ καλά, κυρίως ερωτικοσχεσιακά, δοκιμάζει καινούργια πράγματα και η Πανσέληνος το ενδυναμώνει περαιτέρω με δημιουργικότητα, διασκέδαση και ζευγαρέ ή παρεΐστικές καταστάσεις. Στο τέλος της εβδομάδας θυμάσαι και πάλι το οικονομικό σου και πόσο δυσκολεύεσαι να είσαι εγκρατής, τουλάχιστον μέχρι να δεις την πιθανή ματαίωση των σχεδίων σου στον ορίζοντα, οπότε και συνειδητοποιείς ότι σαφώς και σε παίρνει να περιορίσεις λίγο την εξωεπαγγελματική ατζέντα, τα έξοδα για το σπίτι και τη γενναιοδωρία σου.


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)

Εστιάζεσαι στις σχέσεις σου

Το πόσο σαφές είναι μέσα σου ότι θέλεις οι προβληματισμοί σου να είναι αποκλειστικά το πού θα πας, τι θα δεις/φας/φορέσεις, και με ποιον, δεν λέγεται. Εκεί κουμπώνεις εμμονικά σχεδόν στην αρχή της εβδομάδας με την υποστήριξη των φίλων και των εξωεπαγγελματικών σου ασχολιών. Ωστόσο η Πανσέληνος της Πέμπτης δεν λέει να σε αφήσει να αγιάσεις αφού φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα που αφορούν το μοιρασμένο πορτοφόλι και τη διαβρωτική τους δράση για την ψυχολογία σου. Από αντίδραση ή και απλή έλλειψη συγκεκριμένων ιδεών τείνεις να αποφύγεις το ζήτημα τελείως και να συνεχίσεις την ενασχόλησή σου αποκλειστικά με το ζήτημα της καλοπέρασής σου. Ωστόσο, ο αντίκτυπος της Πανσελήνου γίνεται αισθητός στο σπίτι και την οικογένειά σου και σου ζητάει πολύ περίτεχνους χειρισμούς, διακανονισμούς και συμφωνίες για να αποφύγεις τις απώλειες και να μη βρεθείς θύμα των συνθηκών. Στο τέλος της εβδομάδας βλέπεις ότι η έλλειψη οργάνωσης μπορεί να σου στοιχίσει επαγγελματικές συμφωνίες και ερωτικές γνωριμίες, πολύ κοντά σε αυτά που αναζητάς.

*Για πιο ολοκληρωμένη εικόνα των αστρολογικών σου τάσεων  θα πρέπει να διαβάζεις και τον ωροσκόπο σου

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5