Visual Browsing
Stardust 626
ΤΕΥΧΟΣ 626
COSMIC TELEGRAM

Stardust 626

Παρθένος: Ανακτάς τις δυνάμεις σου και κάνεις τις κινήσεις που θέλεις

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Δραστηριοποιείσαι γενικά, πειραματίζεσαι στον έρωτα

Σε οργασμό δραστηριότητας σε βρίσκει αυτή η εβδομάδα προσπαθώντας να βάλεις σε μια σειρά το μυαλό σου, το πρόγραμμά σου, τη δουλειά σου, τη ζωή σου εν γένει. Σου δίνει και μπόλικη νευρικότητα αφού αισθάνεσαι λες και σ’ έχουν βάλει στην πρίζα και ασχολείσαι με ένα σωρό πράγματα ταυτόχρονα. Στα ερωτικά σου το κλίμα είναι καλύτερο αφού αισθάνεσαι μεγαλύτερη άνεση και σιγουριά ότι οι επιλογές σου συμβαδίζουν με τα ζητούμενά σου. Με λίγη (ελάχιστη) προσπάθεια καταφέρνεις να κάνεις κι ένα ενδιαφέρον και πρωτότυπο πρόγραμμα για δύο. Αν είσαι ελεύθερος, οι καινούριες δραστηριότητες της περιόδου, σε δουλειά και χόμπι, φέρνουν στη ζωή σου γνωριμίες που μπορεί εκ πρώτης όψεως να σου φαίνονται πεζές και βαρετές, όμως τελικά σου δίνουν την ευκαιρία να περάσεις καλά και να διευρύνεις τη γκάμα των επιλογών σου, αναγνωρίζοντας ότι ο έρωτας τελικά φύεται στα πιο περίεργα μέρη. Οικονομικά, τα έσοδά σου σταθεροποιούνται κάπως, όμως ακόμη αντιμετωπίζεις ένα σωρό υποχρεώσεις.


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)

Σχετικα
Τα ζώδια της εβδομάδας | 9-15.03.2020
Τα ζώδια της εβδομάδας | 9-15.03.2020

Διάθεση για φλερτ, χιούμορ, διασκέδαση, έρωτα

Η διάθεσή σου είναι καλύτερη από ό,τι έχει υπάρξει εδώ και αρκετό καιρό και οφείλεις να την εκμεταλλευτείς δίνοντας μεγαλύτερη βαρύτητα στην ερωτική σου ζωή. Οι συνθήκες είναι πρόσφορες για να φλερτάρεις, να ερωτευτείς και να διασκεδάσεις. Αν είσαι ελεύθερος, μην αφήνεις τις ημέρες ανεκμετάλλευτες. Αν είσαι δεσμευμένος, είναι ευκαιρία να τονώσεις τη σχέση σου με πιο ανάλαφρες ασχολίες και να κάνεις την ευχάριστη ανανέωση που της χρειάζεται. Σε αυτήν περιλαμβάνεται και μια τόνωση της σεξουαλικής σου ζωής, αν η ψυχολογία σου το επιτρέψει. Ο χρόνος επίσης που περνάς με τα παιδιά σου μπορεί να είναι εξαιρετικά ποιοτικός, αν δεν εξαντλείται στις υποχρεώσεις τους και σου απέναντί τους. Το μόνο σύννεφο στην ψυχολογία σου είναι οι σχέσεις με την ευρύτερη οικογένειά σου και οι υποχρεώσεις, οικονομικές και κοινωνικές, που καλείσαι να αναλάβεις σε αυτό το πλαίσιο. Και πάλι όμως, περισσότερο από ποτέ τώρα μπορείς να διακωμωδήσεις τις καταστάσεις και να μη σε πάρουν από κάτω.


Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)

Σχετικα
Τα Ζώδια της Παρασκευής 10.04.2020
Τα Ζώδια της Παρασκευής 10.04.2020

Η ερωτική σου ζωή εξισορροπεί τις εντάσεις στο σπίτι

Σπίτι μου σπιτάκι μου θα ήταν οι μέρες αν δεν υπήρχαν και τα συμβάντα της ερωτικής σου ζωής που παρασύρουν κάπως την προσοχή σου από αυτά που συμβαίνουν στο οικογενειακό περιβάλλον. Οι κουβέντες σου είναι πιο περιορισμένες από ό,τι συνήθως στον έξω κόσμο, εντός των τειχών (ή των τοίχων, όπως θέλεις πάρ’ το) όμως η γλώσσα σου πηγαίνει ροδάνι με εντάσεις με τα αδέρφια σου και πολλή φούρια και δουλειές για το ίδιο το σπίτι. Στα ερωτικά σου υπάρχουν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες εξελίξεις που ποικίλουν από μια γνωριμία αντάξια έρωτος έως και την αναζωογόνηση της υπάρχουσας σχέσης σου και σεξουαλικής ζωής, η οποία ουκ ολίγον έχει υποφέρει από κακή ψυχολογία, υγεία και ρουτίνιασμα. Το καλό αυτό κλίμα εξισορροπεί επαρκώς την αναστάτωση που νιώθεις μέσα σου και σίγουρα δεν σε αφήνει να κλειστείς όσο θα μπορούσες και θα ήθελες. Στα οικονομικά σου τα πράγματα είναι κομματάκι δύσκολα, με απώλεια κάποιας πηγής εσόδων, δικών σου ή του συντρόφου, ωστόσο η ροή παραμένει ευτυχώς.


Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)

Αυξάνεις τις επαφές σου, τις γνωριμίες, την αγοραστική σου αξία

Σε κυκεώνα γνωριμιών, κοινωνικοποίησης και επαφών σε βρίσκει αυτή η εβδομάδα, με ιδιαίτερα ευεργετική επίδραση στα επαγγελματικά σου. Οι μετακινήσεις και τα σύντομα ταξίδια αφθονούν, ενώ ένα σωρό συνεννοήσεις που έχεις ανοίξει από το καλοκαίρι, επιτέλους καταλήγουν και δίνουν αποτελέσματα και σε επίπεδο καριέρας αλλά και οικονομικά. Στα προσωπικά σου, τα πράγματα είναι κάπως επίπεδα αφού, ενώ δεν λείπουν οι γνωριμίες αν είσαι ελεύθερος, το ερωτικό στοιχείο δεν κάνει ακόμη αισθητή την παρουσία του. Στη σχέση σου προτεραιότητα έχουν αρκετά πρακτικοί προβληματισμοί σε σχέση με το σπίτι, το κοινό πρόγραμμα, τις υποχρεώσεις. Όχι απαραιτήτως δυσάρεστα πράγματα, όχι ό,τι πιο συναρπαστικό έχεις ζήσει, ειδικά αφού για να τακτοποιηθούν αυτά τα ζητήματα καλείσαι να βάλεις και το χέρι σου στη τσέπη. Ξοδεύεις πάντως και για πράγματα που εσύ αξιολογείς ως σημαντικά κι ευχάριστα κι έτσι η εκροή ρευστού δεν σου κάθεται σε καμία περίπτωση όσο βαριά θα μπορούσε.


Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Καταφέρνεις το ακατόρθωτο: επιμηκύνεις το καλοκαίρι

Ξεγελάς αυτές τις ημέρες αφού φαίνεται ότι όλο κάτι κάνεις, αλλά στην πραγματικότητα αυτό το κάτι περιορίζεται κυρίως στο πώς θα γίνει να μην κάνεις τίποτα ή να κανονίσεις καμιά καλή έξοδο, καμιά εκδρομή, κανέναν καφέ. Το καλό είναι ότι η χαλαρότητα αυτή δεν σε πλήττει σε καμία περίπτωση επαγγελματικά, αφού οι κόποι που έχεις δαπανήσει στην οργάνωσή σου στο παρελθόν, τώρα αποδίδουν και σε βγάζουν ασπροπρόσωπο. Παρομοίως καταφέρνεις να περάσεις καλά και στην προσωπική σου ζωή προσδίδοντας μια ενδιαφέρουσα και ευχάριστη διάσταση ακόμη και στις πιο κοινές ασχολίες και γνωριμίες. Ειδικά όσο αποφεύγεις βαθυστόχαστες κουβέντες και προβληματισμούς, οι οποίες δεν είναι για τώρα. Τα οικονομικά σου είναι σε σαφώς ανοδική πορεία, με κέρδη τόσο από τη δουλειά σου, όσο και καινούριες προτάσεις, ώστε να μη σε απασχολούν τόσο δυσάρεστα τα ποσά που πρέπει να επιδώσεις σε τράπεζες και δημόσιο. Η μόνη επιβάρυνση στο πρόγραμμά σου είναι κάποιες έξτρα υποχρεώσεις που σχετίζονται με θέματα υγείας της οικογένειάς σου.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)

Ανακτάς τις δυνάμεις σου και κάνεις τις κινήσεις που θέλεις

Οι μέρες σε καθησυχάζουν αρκετά αφού είχες αρχίσει να ανησυχείς ότι τα πράγματα δεν θα ισιώσουν ποτέ και απλώς θα ταλαιπωρείσαι εσαεί. Ευτυχώς διαψεύδεσαι από τον εαυτό σου που ξυπνάει από το λήθαργο και σε ωθεί να κάνεις αυτά που πρέπει για να συγυρίσεις τα επαγγελματικά σου, την κρεβατοκάμαρά σου, την υγεία σου και κυρίως τις φοβίες σου. Κάποια συννεφάκια παραμένουν στον ορίζοντα κυρίως σε σχέση με τα λεφτά. Παρότι δεν είναι δικαιολογημένα γιατί μέσα σε όλα έχεις και σαφή στήριξη από το σπίτι σου, σε προβληματίζει το τι ξοδεύεις για το σύντροφο, τα παιδιά σου, ακόμη και για τη διασκέδαση και την υγεία σου. Εντέλει βέβαια και συντόμως, υπερισχύει η λογική έναντι των ανησυχιών. Ό,τι κι αν θέλεις να κάνεις, προσωπικά, επαγγελματικά, ψυχολογικά, ειδικά αν χρειάζεται κυνήγι κι αποφασιστικότητα, τώρα είναι η στιγμή σου. Στηρίζεσαι για να πράξεις και να πετύχεις, μην αναλώνεσαι σε αυτολύπηση και φαντασίες.


Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Επαγγελματικές υποχρεώσεις και ερωτικό παρασκήνιο

Αρκούντως σεπτεμβριάτικο το κλίμα της εβδομάδας με εκκρεμότητες σε μαθήματα και δουλειά και ουκ ολίγες εναλλαγές διάθεσης από αισιοδοξία σε θλίψη, από εξάντληση σε υπερενεργητικότητα και ένα γενικό ακατάστατο πράγμα, καθόλου της αρεσκείας σου. Εσύ βέβαια καταφέρνεις κάπως και συνεχίζεις να πετάς ψηλά τον χαρταετό σου. Συμβάλλει σίγουρα το ότι βάζεις κάποια όρια και απαλλάσσεσαι από αρκετά βάσανα σε οικογενειακό επίπεδο, όπως και ο σχεδιασμός και οι κουβέντες που κάνεις για τα χόμπι και τις συνεργασίες σου. Σε ερωτικό επίπεδο, αν έχεις σχέση καλό θα ήταν να έχεις το νου σου σε τυχόν παρασκηνιακές εξελίξεις και να απολαύσεις το σεξουαλικό κομμάτι που καλά κρατεί. Αν είσαι ελεύθερος, το σεξουαλικό συνεχίζει να είναι ανοιχτό αλλά παράλληλα εμφανίζονται αρκετά απόβλητα του παρελθόντος στον ορίζοντα, τα οποία δεν πρέπει να αγνοήσεις αυτή τη φορά – είναι και φθινόπωρο πλέον. Τα οικονομικά σου δεν είναι στα καλύτερά τους, αλλά τουλάχιστον έχεις στήριξη τόσο από το σύντροφο όσο και από την οικογένειά σου.


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Χρόνος για φίλους, χόμπι, σχέδια και διαχείριση των πάντων

Ελαφρύτερος από ό,τι έχεις νιώσει εδώ και καιρό είσαι αυτή την εβδομάδα και με τα μάτια σαφώς στραμμένα στο μέλλον, κοινωνικά κι επαγγελματικά. Έχεις ιδιαίτερη διάθεση να ασχοληθείς με τους φίλους και τα χόμπι σου και να συζητήσεις από τα σώψυχά σου μέχρι το πώς θα γίνει να χρηματοδοτήσεις τα σχέδιά σου. Η περίοδος προσφέρεται και με το παραπάνω για να το κάνεις. Στη σχέση σου βιώνεις μια παράδοξη ισορροπία, όπου τα πράγματα λειτουργούν επειδή εσύ διαχειρίζεσαι διαρκώς καταστάσεις, φοβίες και δυσαρέσκειες. Αβίαστη ροή, ιδιαίτερη χαρά κι ευκολία, κάτι αληθινά καινούριο δεν υπάρχει κι αυτό σου στερεί την ικανοποίηση που τόσο επιθυμείς στον έρωτα. Υπάρχει, ωστόσο, πολύ καλό νοητικό και σεξουαλικό κλίμα που μπορείς να απολαύσεις χωρίς εξαρτήσεις (το διάβασες κι αυτό). Και βλέπεις και λίγη χαρά στην τσέπη σου, αν και όχι όση περίμενες. Καθοδόν υπάρχουν και πιο ολοκληρωμένες καταστάσεις, όμως χρειάζεται να δώσεις χρόνο, όχι πολύ, δεν είναι όμως άμεσα διαθέσιμες.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20Δεκεμβρίου)

Ανεβάζεις ταχύτητα στη δουλειά, προβληματίζεσαι για τα προσωπικά σου

Οι ραγδαίες εξελίξεις στη δουλειά και την προσωπική σου ζωή σε βάζουν για τα καλά σε κλίμα φθινοπώρου. Τα πράγματα προχωράνε γρήγορα και πηγαίνουν καλά για σένα. Σου στοιχίζει κάτι το ότι ξεκινάς με μεγάλη δημιουργικότητα, ενθουσιασμό και τεράστιες ιδέες και αναγκάζεσαι να παλεύεις με πολύ πρακτικές και πεζές καταστάσεις. Οι προσπάθειές σου όμως αποδίδουν. Τα οικονομικά σου φαίνονται μετά από πολύ καιρό να οδεύουν προς σαφώς καλύτερα μονοπάτια αφού γίνονται επιτέλους τα ανοίγματα που περίμενες εδώ και καιρό στα επαγγελματικά σου. Η ερωτική σου ζωή έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Σε προβληματίζει περισσότερο ο εαυτός σου και το τι και πώς θα το ήθελες παρά ο εκάστοτε άνθρωπος που βρίσκεται απέναντί σου. Αν έχεις ήδη σχέση αυτό σε κάνει να σκέφτεσαι πιο σοβαρά πράγματα και ένα κοινό μέλλον επί του πραγματικού. Αν είσαι ελεύθερος, βλέπεις καινούριες πιθανότητες που όμως είναι έξω από τη γκάμα σου και εγείρουν αρκετές ανασφάλειες.


Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Λειτούργησε στο παρόν σου, αξίζει

Σαν να περπατάς με πετραδάκι μέσα σε ένα κατά τα άλλα τέλειο παπούτσι μοιάζει η εβδομάδα. Κοιτάζεις με μεγαλύτερη αισιοδοξία τις υλικοσυναισθηματικές σου ανησυχίες και φόβους, ξεκινάς καινούρια μαθήματα, γνωρίζεις ένα σωρό καινούριο κόσμο, βλέπεις τον κόσμο διαφορετικά. Και διασκεδάζεις με το παραπάνω, κάνοντας και συζητώντας διαφορετικά πράγματα. Μέχρι και με το σόι σου βρίσκεις μία άκρη. Ωστόσο στην ερωτική σου ζωή παραμένουν αμφιβολίες και απωθημένα που δεν σ’ αφήνουν να απολαύσεις όπως θα μπορούσες όλα τα ωραία που σου συμβαίνουν. Το καλό είναι ότι τουλάχιστον τώρα καταλαβαίνεις τι ακριβώς σου συμβαίνει κι είσαι απολύτως σε θέση να διαχειριστείς με επιτυχία τις καταστάσεις που αντιμετωπίζεις. Καλό θα ήταν να μη χαριστείς εκεί που δεν χρειάζεται, επειδή έχει υπάρξει πρότερος έντιμος βίος ή επειδή έχεις ωραίες αναμνήσεις, γιατί έτσι το μοναδικό που θα καταφέρεις είναι να επιβαρύνεις τον ωραίο σου οργανισμούλη. Μπορεί οι αλλαγές να σου πέφτουν πολλές όλες μαζί, αλλά έτσι είναι και είναι για καλό.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)

Οικογενειακή ηρεμία και επαγγελματικά μαγειρέματα

Στο οικογενειακό σου περιβάλλον εκδηλώνεται μία σπάνια (παντελώς σπάνια) ατμόσφαιρα ηρεμίας η οποία επεκτείνεται και στο γάμο σου, αν την αφήσεις, και είναι ιδανική για να συγχωρέσεις λάθη του παρελθόντος που δεσμεύουν τη μελλοντική σου εξέλιξη. Σε πρακτικότερο επίπεδο η περίοδος προσφέρεται για να περάσεις χρόνο με το σύντροφό σου, είτε ταξιδεύοντας, είτε περνώντας χρόνο με τους συγγενείς σας, είτε –μακράν το καλύτερο– μένοντας στο κρεβάτι όσο περισσότερο μπορείτε. Αν είσαι single περνάς σε ερωτική φάση «ό,τι κινείται, εκτελείται» με το ανάλογο πάθος, δράμα και ζήλεια που αυτή μπορεί να γεννήσει. Επαγγελματικά και οικονομικά, πασχίζεις για τις συμπράξεις που θα σε βοηθήσουν να καλύψεις τις ανάγκες και τις υποχρεώσεις σου. Το θεωρητικό κομμάτι κινείται καλά προς το παρόν, ωστόσο υπάρχουν πολλοί παράγοντες που θα πρέπει να σταθμίσεις πριν φτάσεις να δεις μία πετυχημένη συνεργασία να αποφέρει όντως αυτά που χρειάζεσαι. Το ψυχολογικό μείγμα είναι περίεργο, οπότε δείξε ανοχή στον εαυτό σου κυρίως και μη σε αποπαίρνεις.


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)

Ζευγαρέ διάθεση και ανάλογες επιλογές

Αυτό τον καιρό θέλεις να είσαι ζευγάρι, απλά. Προς το παρόν η ατζέντα σου είναι να περάσεις καλά και να διανθίσεις την καθημερινότητά σου και με την ωραία κατάσταση του «μαζί». Αν είσαι δεσμευμένος, προγραμμάτισε ό,τι περισσότερο μπορείς με τον άνθρωπό σου. Αν είσαι ελεύθερος πρόσεξε να μη ρίξεις τον εαυτό σου στις επιλογές σου, απλώς και μόνο γιατί επιθυμείς πάρα πολύ να βρεθείς σε σχέση, δώσε λίγο χρόνο. Ίσως θα σου έκανε καλό να εστιάσεις κυρίως στην κουβέντα και το σεξ και να μην ανησυχείς για το μέλλον και την κοινωνική σύμπνοια. Οικονομικά, βλέπεις ότι η δουλειά σου αποδίδει, όμως η προσπάθεια που καταβάλλεις σε περιορίζει και σε προβληματίζει ψυχολογικά. Αμφιβάλλεις δε για το κατά πόσο μπορεί το συγκεκριμένο εργασιακο-οικονομικό μοτίβο που έχεις βρει να συνεχιστεί. Όχι για πολύ, είναι η απάντηση, για τώρα όμως λειτουργεί. Τέλος, λάβε τα μέτρα σου και προστάτεψε τον εαυτό σου από φιλίες όπου η απόσταση νοοτροπίας τείνει να γίνει δυσθεώρητα μεγάλη.


*Για πιο ολοκληρωμένη εικόνα των αστρολογικών σου τάσεων  θα πρέπει να διαβάζεις και τον ωροσκόπο σου

Δειτε επισης

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Back to top
Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5