1821 Digital Gallery
Stardust 606
ΤΕΥΧΟΣ 606
STARDUST

Stardust 606

Ιχθύ, το ανικανοποίητο αποκτά φωνή

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Κουβέντες επίτευξης 

Τα επαγγελματικά σου έρχονται σε πρώτο πλάνο αυτή την εβδομάδα, με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιό σου να δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για πολλές σχετικές κουβέντες, συναλλαγές και γνωριμίες και να σε βοηθάει να αντιμετωπίσεις τις όποιες δυσκολίες στις συνεργασίες σου. Η μεγαλύτερη εξωστρέφειά σου λειτουργεί σαν αντίβαρο στην κάπως δύσκολη διάθεσή σου και προς το τέλος της εβδομάδας σε ωθεί να εκφράσεις πιο αποτελεσματικά τα θέλω σου στα προσωπικά σου. Οι αναθεωρήσεις των αναγκών σου μέσα στη σχέση σου και γενικότερα στα ερωτικά σου αλλά και οι συνειδητοποιήσεις και αποκαλύψεις συνεχίζονται και μπορεί να σε φέρουν σε επαφή με ανθρώπους που έχεις σχετιστεί στο παρελθόν ή με καινούργιους που όμως είναι του ιδίου μοντέλου. Είναι δύσκολο αυτό τον καιρό να συμβιβάσεις τις προσδοκίες σου με τον έρωτα, τη χαρά και τη δημιουργικότητα. Τέλος, τα οικονομικά σου συνεχίζουν να είναι φρεναρισμένα, τουλάχιστον μέχρι να κάνεις τις δραστικές αλλαγές που χρειάζεται στη διαχείριση του κοινού πορτοφολιού σε σχέσεις και συνεργασίες.


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)

Σχετικα
Τα Ζώδια του Σαββάτου 22.01.2022
Τα Ζώδια του Σαββάτου 22.01.2022

Δεύτερες σκέψεις και οικονομικές δευτερολογίες

Η μεγαλύτερη εσωστρέφεια που φέρνει η είσοδος του Ερμή στο δωδέκατο ηλιακό σου οίκο, θα σου δώσει την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις το πώς ακριβώς αισθάνεσαι και πώς τελικά σε επηρεάζουν οι αλλαγές και οι αναποδιές που βιώνεις στην καθημερινότητά σου. Τα σκάγια παίρνουν και τη σχέση σου, με εσένα να έχεις την τάση να γίνεις καχύποπτος, μυστικοπαθής και αρκετά ανασφαλής ειδικά όπου ανακατεύεται το χρήμα και το σεξ. Όχι τελείως άδικα βέβαια, αφού στα οικονομικά σου υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν γίνονται όπως θα έπρεπε κι αυτό αποτελεί πηγή άγχους για σένα. Καλό θα είναι να μην αφήσεις το άγχος, την κούραση και τα σενάρια να σε καταβάλουν. Αν αποδεχτείς ότι αυτό το διάστημα προσφέρεις περισσότερα από ό,τι σου αναγνωρίζεται θα καταφέρεις να αποφύγεις τριβές με οικογένεια και φίλους, που μόνο επιβαρυντικές θα είναι. Στα ερωτικά, οι διαφορές σου με το σύντροφό σου σε κάνουν να νοσταλγήσεις πιο ξένοιαστες εποχές και ανθρώπους, να θυμάσαι ότι άλλο η σκέψη άλλο η πράξη. 


Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)

Σχετικα
Τα Ζώδια της Παρασκευής 21.01.2022
Τα Ζώδια της Παρασκευής 21.01.2022

Επικοινωνιακό κρεσέντο και ερωτικά στον αυτόματο πιλότο 

Οι συζητήσεις, οι συναναστροφές και ο χρόνος που ασχολείσαι με τους φίλους σου αλλά και τα σχέδιά σου αυξάνεται κατακόρυφα, αφού οι υποθέσεις προς επίλυση δεν μπορούν να περιμένουν. Κύριο θέμα συζήτησης είναι η επικοινωνία με τους ίδιους σου τους φίλους αλλά και τα τεκταινόμενα στον οικογενειακό σου χώρο και στα ερωτικά σου. Όι υποθέσεις του σπιτιού σου, βρίσκουν σιγά-σιγά τη ροή τους, ιδιαίτερα αν κάνεις κάποιο σκόντο στις προσδοκίες και φιλοδοξίες σου χάριν της ειρήνης στη σχέση σου και λόγω μεγαλύτερου ρεαλισμού. Η αλήθεια είναι ότι το πλάνο των ερωτικών σου φαίνεται να έχει αποκτήσει δική του ζωή και τα πράγματα να σε πηγαίνουν όχι εκεί που ήθελες, αλλά εκεί που πρέπει τελικά να πας. Εδώ, σε παίρνει να θεωρήσεις κυριολεκτικά ότι «κάθε εμπόδιο, για καλό». Τώρα, για το θέμα του άγχους και της εσωτερικής αναστάτωσης που  επηρεάζουν ως και τον ύπνο σου, χρησιμοποίησε την παροιμιώδη ευελιξία σου ότι  πολλά δεν βγαίνουν όπως προγραμμάτιζες.


Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)

Εξέλιξη μετ’ εμποδίων

Συμβούλια και διαβούλια για την καριέρα σου φέρνει αυτή η εβδομάδα αφού τα σχέδια που κάνεις με ζέση έχουν κάποιες προϋποθέσεις και δεν προχωρούν με την ταχύτητα που θα ήθελες. Πάντως εσύ είσαι ήδη με το ένα πόδι έξω από την πόρτα και μόνο οι πιέσεις που δέχεσαι από πρακτικά θέματα και συνεργάτες σε κρατούν πίσω. Το επαγγελματικά σου δεν αφήνουν ανεπηρέαστο και το σπίτι σου και γενικά φαίνεται ότι το περιβάλλον σου δεν σε αφήνει να αγιάσεις, με αρκετές απαιτήσεις και υπενθυμίσεις υποχρεώσεων να σου χαλάνε τη ζαχαρένια σου. Το ζήτημα είναι ότι εσύ θέλεις απλά να περάσεις καλά, να το ρίξεις έξω ή και να φύγεις από τη βάση σου κάνοντας ένα ταξίδι, όμως ακόμη και το ερωτικό σου δυσκολεύεται να συνηγορήσει στην ανάγκη σου. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις ό,τι αισιοδοξία και καλή διάθεση έχεις και να αντιμετωπίσεις τα ζητήματα που εμποδίζουν το επόμενο βήμα σου.   


Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Καινούργιες προσλαμβάνουσες, ιδέες, εμπειρίες

Η είσοδος του Ερμή στον ένατο ηλιακό σου οίκο φέρνει καινούργιες προσλαμβάνουσες, καθώς και μια έντονη διάθεση να ανοίξεις τον φιλικό σου κύκλο και να δοκιμάσεις ευχάριστα και διασκεδαστικά πράγματα. Παράλληλα υποδεικνύει οπτικές γωνίες που σε βοηθάνε στον οικονομικό σου σχεδιασμό. Προς το τέλος της εβδομάδας, η ευεργετική αυτή επίδραση σε συνδυασμό και με δικές σου πρωτοβουλίες, σε βοηθάει να διαχειριστείς καλύτερα τα επικοινωνιακά κολλήματα στην καριέρα σου. Επί του προσωπικού, ενώ έχεις σαφώς μεγαλύτερη διάθεση για κόσμο, εξόδους και εμπειρίες, η διάθεσή σου δεν είναι στα καλύτερά της, με τις συνειδητοποιήσεις στο ερωτικό κομμάτι να συνεχίζονται αμείωτες και να βάζουν έναν κόφτη ρεαλισμού στις υποθέσεις σου. Έσω αρκετά επιφυλακτικός κι απέναντι στις ερωτικές γνωριμίες ή επανασυνδέσεις της περιόδου, παρά την αυξημένη λίμπιντο και διάθεση για συντροφικότητα. Ακόμη κι αν υπόσχονται αβίαστη καλοπέραση κι απόλαυση, αν δεν περνούν το τεστ της καθημερινότητας θα είναι πυροτεχνήματα, ναι, με την ανάλογη ένταση αλλά και διάρκεια. 


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)

Επιδαύρεια δράματα με πολλαπλές αφετηρίες 

Οι οικονομικές σου συνεργασίες και γενικότερα τα μοιρασμένα οικονομικά, όπου υπάρχουν, γίνονται αρκετά κεντρικά στον προβληματισμό σου, ευτυχώς με σχετικές συζητήσεις για να βρεθούν λύσεις. Ακόμη κι αν το σχετικό άγχος είναι στα κόκκινα και δυσκολεύεσαι να το πιστέψεις, ο χρόνος είναι με το μέρος σου. Είναι σώφρον να μην προβάλλεις την οικονομική ανασφάλεια στην κρεβατοκάμαρά σου και τη σχέση σου διεκδικώντας περισσότερη προσοχή από έναν ή περισσότερους συντρόφους ή προβαίνοντας σε αναλύσεις επί αναλύσεων. Κατεύθυνε την ανάγκη σου να ξεφύγεις σε πιο παραγωγικά μονοπάτια επιμόρφωσης, διασκέδασης, ταξιδιών, αυτοβελτίωσης. Το καλύτερο βέβαια και πλέον παραγωγικό θα είναι να δεις μήπως τελικά είναι ο τρόπος σκέψης σου ή και τα δικά σου μυστικά, κι όχι του απέναντι, που σε εμποδίζουν να περάσεις καλά στη σχέση σου και να αισθανθείς ασφαλής και ικανοποιημένος χωρίς να χρειάζεσαι πάντα ένα πρόβλημα ή ένα δράμα για να επιβεβαιώσει τη χρησιμότητα και τη θέση σου. 


Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Το πριν, το τώρα, το μετά των σχέσεών σου

Ενώ αφετηρίες για πραγματικές εξελίξεις στη ζωή σου δεν υπάρχουν, γίνεσαι μια παράσταση για έναν και καταφέρνεις να βρεθείς κυνηγημένος από ό,τι ανικανοποίητο υπάρχει στα προσωπικά σου και δη στη σχέση σου. Για κερασάκι στην τούρτα, σε πιάνει μία ακατάσχετη επιθυμία να συζητήσεις ό,τι πράγματα ήθελες, θέλεις και ίσως θελήσεις στο μέλλον να κάνεις. Η αλήθεια είναι ότι και στην καθημερινότητα και στη δουλειά σου είσαι σε μία πρακτική διαδικασία διαλογής για να δεις τελικά τι μπορείς να κρατήσεις. Πάντως, στα συν, η κοινωνικότητά σου είναι σαφώς στα επάνω της, μαζί με τη σεξουαλικότητά σου. Η μεν πρώτη μπορεί να σε φέρει σε επαφή με ανθρώπους κομβικούς για την επίλυση όλων των ανωτέρων, αρκεί να μην τους πετάξεις στα μούτρα μόνο δυσαρέσκεια για το παρελθόν και αγωνία για το μέλλον. Τη δε δεύτερη, μπορείς να την εκμεταλλευτείς για να περάσεις καλά, ίσως και με ασυνήθιστους συντρόφους, με μέγιστο κέρδος να μάθεις ποιος δεν είσαι και τι δεν θέλεις. 


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Τόσα πολλά πράγματα, τόσο λίγος χρόνος

Η πλάστιγγα της προσοχής σου αρχίζει να γέρνει σαφώς προς ζητήματα ρουτίνας, μοιρασμένων οικονομικών και γενικού συμμαζέματος της καθημερινότητάς σου, κυρίως προσωπικής. Η εβδομάδα φέρνει τρέξιμο και ουκ ολίγες αγγαρείες, υποχρεώσεις και ανάγκη για επίλυση εκκρεμοτήτων στο θέμα της σχέσης σου, αφού αυτές έχουν ήδη αρχίσει να οξύνουν τα πνεύματα και να σε βάζουν σε διάθεση για καβγά. Γενικά στο θέμα έρωτας πρόσεξε τις πολύ επιθετικές και μονοκόμματες προσεγγίσεις, γιατί το αποτέλεσμά τους θα σε αδικήσει. Η καριέρα σου τώρα οδεύει καλώς παρά την κούραση και τις διαφορές με τους συναδέλφους σου, παρά το ότι η δημιουργικότητά σου συχνά καπελώνεται από περιοριστικούς προϋπολογισμούς και δυσκίνητους μηχανισμούς. Ειδικής μνείας χρήζει η υγεία σου, αφού το εσωτερικό σου απόθεμα, η χαρά, η διάθεση για φλερτ δυσκολεύονται να σηκώσουν το βάρος των πολλών που πρέπει να γίνουν. Φρόντισε να μην υπερεκτιμήσεις τις δυνατότητές σου και να πεις όχι όπου χρειάζεται, ακόμη κι αν αυτό θα έχει κάποιο αντίκτυπο στην εικόνα σου. 


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)

Άρωμα άνοιξης με σποραδικές βροχοπτώσεις στα οικογενειακά

Η είσοδος του Ερμή στον πέμπτο ηλιακό σου οίκο δίνει έναν πιο ανάλαφρο τόνο στην εβδομάδα, αφού παίρνει το μυαλό σου από το πρακτικό κομμάτι, είτε της δουλειάς, είτε των σχέσεών σου. Το παρκάρει παραδίπλα, σε φλερτ, κοινωνικότητες, χιούμορ, δημόσιες σχέσεις και γνωριμίες, που μπορεί να είναι ιδιαίτερα ευεργετικές για την καριέρα σου αλλά και τα προσωπικά σου, και θα είναι σίγουρα διασκεδαστικές κι ευχάριστες. Βέβαια ο χρονισμός της εβδομάδας δεν είναι άψογος, αφού τα ερωτικά ή επαγγελματικά «ειδύλλια» στα οποία επιθυμείς να εμπλακείς χρειάζονται κι αυτά χρόνο που όμως καλείσαι να διαθέσεις σε φίλους και οικογένεια. Εννοείται ότι θα πασχίσεις να τα κάνεις όλα μαζί και καλά θα κάνεις, έχε όμως στο πίσω μέρος του μυαλού σου να μην επιβαρύνεις την υγεία σου. Κι αυτό γιατί ούτε οι εξελίξεις στο σπίτι διευκολύνουν αλλαγές που κοπιάζεις να κάνεις στις συνήθειές σου και στον τρόπο που διαχειρίζεσαι τον εαυτό σου και τα υπάρχοντά σου.


Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Οι πράξεις μιλούν δυνατότερα από τις λέξεις

Ευτυχώς για σένα οι πράξεις μιλάνε δυνατότερα από τα λόγια κι ίσως η διάθεσή σου να αναλάβεις πρωτοβουλίες απέναντι στο σύντροφο και τα παιδιά σου, κατά προτίμηση ανάλαφρες και διασκεδαστικές, αντισταθμίσει τις διαφωνίες και διαφορές στο σπίτι. Τα ερωτικά σου διανύουν μία μάλλον κρίσιμη περίοδο, αφού η διαφορά σκέψης με το σύντροφό σου και η καθημερινότητα σε φορτίζει υπερβολικά και δεν απέχεις πολύ από το να αναζητήσεις χλοερότερα βοσκοτόπια. Αν είσαι ελεύθερος, οι επιθυμίες σου δύσκολα συμβαδίζουν με τις ανάγκες σου. Πάντως το πέρασμα του Ερμή στον τέταρτο ηλιακό σου οίκο, θα σε φέρει μεταξύ άλλων σε καλύτερη επαφή με αυτά που κατά βάθος κατανοείς. Η μυστικοπάθειά σου ίσως σε εμποδίσει όμως να τα εκφράσεις. Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα είναι φαινομενικά ήσυχα, όμως γίνονται τεκτονικές αλλαγές που μπορεί εν ευθέτω χρόνω να σε οδηγήσουν σε διαφορετικό χώρο, κυριολεκτικά ή μεταφορικά. Παράλληλα χρειάζεται να προσέξεις τους οικονομικούς χειρισμούς σου για να μη σαμποτάρεις τον εαυτό σου. 


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)

Γνωριμίες πάσης φύσεως και ποιότητας

Η είσοδος του Ερμή στον τρίτο ηλιακό σου οίκο εγκαινιάζει μία περίοδο με έντονη διάθεση για φλερτ και με πολλές ερωτικές γνωριμίες χωρίς ιδιαίτερα σοβαρή ατζέντα, όμως σίγουρα ευχάριστες. Όσο καλά και να πάνε αυτές, επειδή ανασκευάζεις αυτά που πίστευες σε σχέση με το κατά πόσο μπορείς να βασιστείς ή και να συμπλέεις με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου, παραμένεις με μια βαθύτερη αίσθηση ανικανοποίητου. Στο σπίτι σου τα πράγματα δεν είναι ιδιαίτερα ήρεμα και τυχόν διαφωνίες με τα αδέρφια σου έρχονται σε πρώτο πλάνο, όπως και ζητήματα που αφορούν τα παιδιά σου και τα μοιρασμένα οικονομικά. Προσανατολίσου σε λιγότερο χρόνο μέσα γενικά. Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα δεν κινούνται ιδιαίτερα γρήγορα, υπάρχουν ωστόσο πολλές κουβέντες για δημιουργικά πρότζεκτ, οικονομικές συνεργασίες και τυχόν διορθώσεις που χρειάζονται. Τέλος τα οικονομικά σου χρειάζονται αρκετή φροντίδα, αφού η εβδομάδα σε καλεί να κλείσεις εκκρεμότητές σου για να ανοίξεις το δρόμο στα σχέδιά σου. 


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)

Το ανικανοποίητο αποκτά φωνή

Σχεδόν δυσκολεύεσαι να είσαι ο εαυτός σου για να ανταποκριθείς στην επαγγελματική πίεση κι αυτό, όπως και να ’χει, δεν είναι ό,τι πιο ευχάριστο. Τουλάχιστον προς το τέλος της εβδομάδας βλέπεις να κινούνται συζητήσεις που αφορούν οικονομικές συνεργασίες ή το οικογενειακό πορτοφόλι και δίνουν θετικά δείγματα, παρότι η εξέλιξή τους θα είναι αργή και θα χρειαστεί πολλή δική σου προσπάθεια. Στα προσωπικά σου αισθάνεσαι σαν να βλέπεις τον εαυτό σου καθαρότερα κι αυτό από τη μία σε βοηθάει να αποδεχτείς ό,τι θέλεις πιο απολαυστικά, χαλαρά και άνετα πράγματα στα ερωτικά σου και να το επικοινωνήσεις. Από την άλλη δημιουργεί θέματα στις υπάρχουσες σχέσεις, καθώς αισθάνεσαι να πιέζεσαι από πρέπει και προσδοκίες που δεν σου αντιστοιχούν πλέον, χωρίς να μπορείς να δώσεις άμεσα και κάποια λύση. Χρειάζεται σίγουρα να πάρεις το χρόνο σου και να μην υποκινήσεις εντάσεις για την τιμή των όπλων, αφού ακόμη δεν έχεις καταλήξει στο τι θέλεις ερωτικά, τώρα. 

*Για πιο ολοκληρωμένη εικόνα των αστρολογικών σου τάσεων  θα πρέπει να διαβάζεις και τον ωροσκόπο σου

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Τα Ζώδια της Πέμπτης 20.01.2021
Τα Ζώδια της Πέμπτης 20.01.2021
Υδροχόε, τα ξημερώματα ο Ήλιος επιστρέφει στο ετήσιό του «ταξίδι» στο ζώδιό σου...
Zarastro
Τα Ζώδια της Πέμπτης 20.01.2021
Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5