Κοσμος

34χρονος Ελληνοκύπριος σκότωσε και έκαψε άνδρα στο Λονδίνο - Το χρονικό του εγκλήματος

Η διαμάχη και η αποκάλυψη της δολοφονίας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αστυνομικοί με τη στολή τους σε δρόμο στο Λονδίνο
Αστυνομία - Λονδίνο © Unsplash / James Eades

Δολοφονία στο Λονδίνο: Δράστης 34χρονος Ελληνοκύπριος - Η διαμάχη για ναρκωτικά και το έγκλημα - Ποια τα πρόσωπα που τον κάλυπταν

Δράστης ενός αποτρόπαιου εγκλήματος στο Λονδίνο αποκαλύφθηκε ότι είναι ένας 34χρονος Ελληνοκύπριος. Ο Ραφαήλ Κόκκινος σκότωσε και έκαψε έναν άνδρα, προκειμένου να αποφύγει να ξεπληρώσει το χρέος που είχε για ναρκωτικά που είχε αγοράσει.

Ο Κύπριος Ραφαήλ Κόκκινος από το Streatham στο νότιο Λονδίνο, ομολόγησε την ενοχή του για ανθρωποκτονία από αμέλεια και διαστρέβλωση της πορείας της δικαιοσύνης πριν από την έναρξη της δίκης στις 13 Απριλίου. Όπως αποκαλύφθηκε, η μητέρα του, Σοφία Κόκκινου, και ένας φίλος του προσπάθησαν να συγκαλύψουν το έγκλημα και καταδικάστηκαν από τις αρχές για παρέμβαση στο έργο της δικαιοσύνης.

Λονδίνο: Το χρονικό του εγκλήματος με δράστη 34χρονο Ελληνοκύπριο

Ο Jean Loike Guei έπεσε θύμα του 34χρονου Ραφαήλ Κόκκινου μετά από διαμάχη που είχαν για την κλοπή ναρκωτικών από το σπίτι του δράστη τον Αύγουστο του 2020. «Μετά τη διάρρηξη, ο Κόκκινος χρωστούσε στον Γκουέι ένα σημαντικό χρηματικό ποσό το οποίο δεν είχε τρόπο να επιστρέψει. Οταν ο Γκουέι έφτασε στο σπίτι του Κόκκινου, δέχθηκε επίθεση και σκοτώθηκε. Στη συνέχεια ο Κόκκινος έπεισε και ζήτησε τη βοήθεια του φίλου του, Γουίλιαμς, και της μητέρας του για να βοηθήσουν στην κάλυψη του εγκλήματος με την ελπίδα ότι δεν θα συλληφθούν».

Η σορός εντοπίστηκε να καίγεται από διερχόμενους σε ανοιχτό χώρο, αλλά η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι ο Γκουέι είχε πεθάνει σε άλλη τοποθεσία και το πτώμα μετακινήθηκε στο σημείο που τέθηκε η φωτιά τα ξημερώματα της 17ης Σεπτεμβρίου. 

Man Killed Drug Dealer & Set Body On Fire To Avoid Paying Drug Debt

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ