Κοσμος

Ο Κέβιν Σπέισι πηγαίνει οικειοθελώς στη Βρετανία για να δικαστεί για τις σεξουαλικές επιθέσεις

Κατηγορείται ότι επιτέθηκε σε τρεις άνδρες από το 2005 έως και το 2013

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Κέβιν Σπέισι αντιμετωπίζει ποινική δίωξη στη Βρετανία για σεξουαλικές επιθέσεις
Ο Κέβιν Σπέισι αντιμετωπίζει ποινική δίωξη στη Βρετανία για σεξουαλικές επιθέσεις © EPA/POOL

Ο Κέβιν Σπέισι ετοιμάζεται να πάει οικειοθελώς στη Βρετανία, προκειμένου να δικαστεί για σεξουαλικές επιθέσεις σε βάρος τριών ανδρών.

Ο Κέβιν Σπέισι δηλώνει πρόθυμος να εμφανιστεί σε δικαστήριο στη Βρετανία, προκειμένου να είναι παρών στη δίκη για σεξουαλικές επιθέσεις εναντίον τριών ανδρών που φέρεται να διέπραξε από το 2005 έως και το 2013.

Όπως μετέδωσε το BBC, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός ξεκαθάρισε με επίσημη ανακοίνωση, η οποία παρουσιάστηκε στην εκπομπή «Good Morning America», ότι είναι πεπεισμένος πως θα αποδείξει την αθωότητά του.

Σημειώνεται ότι δημοσίευμα στη βρετανική εφημερίδα «Guardian» είχε αναφέρει ότι οι βρετανικές αρχές είχαν κινήσει τις διαδικασίες για να ζητήσουν επίσημα την έκδοση του Κέβιν Σπέισι, προκειμένου να δικαστεί για τις σεξουαλικές επιθέσεις που κατηγορείται ότι διέπραξε εντός των βρετανικών συνόρων.

Ποιοι κατηγορούν τον Κέβιν Σπέισι για σεξουαλικές επιθέσεις στη Βρετανία

Ο πρώτος άνδρας κατηγορεί τον Κέβιν Σπέισι για σεξουαλικές επιθέσεις στο Λονδίνο τον Μάρτιο 2005. Ο δεύτερος άνδρας για βιασμό στο Λονδίνο, τον Αύγουστο του 2008.

«Έχουμε απαγγείλει κατηγορίες εναντίον του Κέβιν Σπέισι, 62 ετών, που αφορούν σε σεξουαλικές επιθέσεις εναντίον τριών ανδρών. Κατηγορείται επίσης για "διεισδυτική σεξουαλική δραστηριότητα χωρίς συγκατάθεσή". Οι κατηγορίες έρχονται μετά την εξέταση αποδεικτικών στοιχείων που συγκέντρωσε η Μητροπολιτική Αστυνομία κατά την έρευνά της» ανακοίνωσε η Εισαγγελία στη Βρετανία.

Ο τρίτος άνδρας κατηγορεί τον Κέβιν Σπέισι για σεξουαλική επίθεση στην κομητεία Γκλόστερσαϊρ της Αγγλίας τον Απρίλιο του 2013.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ