- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Κέβιν Σπέισι: Ποινική δίωξη για σεξουαλικές επιθέσεις εναντίον τριών ανδρών
Τέσσερις περιπτώσεις σεξουαλικής επίθεσης
Κέβιν Σπέισι: Ποινική δίωξη για σεξουαλικές επιθέσεις του ηθοποιού σε τρεις άνδρες.
Ποινική δίωξη ασκήθηκε στον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό, Κέβιν Σπέισι, για τέσσερις περιπτώσεις σεξουαλικής επίθεσης εναντίον τριών ανδρών.
Η επικεφαλής της Ειδικής Διεύθυνσης Εγκλήματος του CPS, Rosemary Ainslie, δήλωσε: «Το CPS έχει εγκρίνει ποινικές κατηγορίες εναντίον του Κέβιν Σπέισι, 62 ετών, για τέσσερις κατηγορίες σεξουαλικής επίθεσης εναντίον τριών ανδρών.
»Έχει κατηγορηθεί επίσης ότι προκάλεσε ένα άτομο να συμμετάσχει σε διεισδυτική σεξουαλική δραστηριότητα χωρίς τη συγκατάθεσή του. Οι κατηγορίες ακολουθούν την εξέταση των αποδεικτικών στοιχείων που συγκέντρωσε η Μητροπολιτική Αστυνομία κατά την έρευνά της».
«Η Εισαγγελία του Στέμματος υπενθυμίζει σε όλους τους ενδιαφερόμενους ότι οι ποινικές διαδικασίες εναντίον του κ. Σπέισι είναι ενεργές και ότι έχει το δικαίωμα σε δίκαιη δίκη», αναφέρει η ανακοίνωση.
Υπενθυμίζεται ότι οι επιθέσεις για τις οποίες ασκήθηκε ποινική δίωξη στον Κέβιν Σπέισι αφορούν την περίοδο 2005 με 2013 στο Λονδίνο και στο Gloucestershire.
Κέβιν Σπέισι: Η επιστροφή στο σινεμά
Σημεώνεται ότι ο Κέβιν Σπέισι επρόκειτο να επιστρέψει στο σινεμά με το ιστορικό δράμα «1242 – Gateway to the West», το οποίο θα είναι διαθέσιμο στην Αγορά του Φεστιβάλ των Καννών.
Η ταινία αναμένεται να ξεκινήσει γυρίσματα τον ερχόμενο Οκτώβριο και δίπλα στον Κέβιν Σπέισι θα δούμε τους Έρικ Ρόμπερτς, Κρίστοφερ Λάμπερτ και Τέρενς Σταμπ, μεταξύ άλλων. Τη σκηνοθεσία θα αναλάβει ο Ούγγρος Πίτερ Σόος και το σενάριο υπογράφουν ο Άρον Χόρβαθ και η Τζόαν Λέιν.
Η ταινία θα αφηγείται τη ζωή του εγγονού του Τζέκινς Χαν, Μπάτου Χαν, που είχε οριστεί αρχηγός του δυτικού μέρους της Μογγολικής Αυτοκρατορίας.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η υπόθεση έχει ήδη προκαλέσει έντονες αντιδράσεις
Το κοινό νήμα είναι ότι κάθε γενιά βρίσκει τον δικό της λόγο να κατέβει στον δρόμο
Διεθνής κατακραυγή για τη θανατική ποινή-εξπρές
Έχει ακυρώσει όλες τις συναντήσεις με Ιρανούς αξιωματούχους «μέχρι να σταματήσει η παράλογη δολοφονία διαδηλωτών»
Η ανθεκτικότητα του στηρίζεται σε ένα πολυεπίπεδο πλέγμα ασφαλείας
Οι δασμοί, τα εμπορικά εμπόδια και τα «ευαίσθητα» αγροτικά προϊόντα
Κεντρικό ζήτημα στη σύγκρουση είναι η ανεξαρτησία της
Τι συμβαίνει στον εγκέφαλο μετά από μήνες σε συνθήκες μηδενικής βαρύτητας
Η συσκευή ρωσικής τεχνολογίας εκπέμπει παλμικά ραδιοκύματα, προκαλώντας από πονοκεφάλους μέχρι λιποθυμία
Χωρίς στοιχεία η ανάκριση για τη συντριβή λιβυκού αεροσκάφους στην Άγκυρα, έφυγε από την Τουρκία
Εντυπωσιακή η άνοδος των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων
Το σχέδιο του γιου του Σάχη για ανατροπή Χαμενεΐ, λαϊκή εξέγερση και μετάβαση σε κοσμική δημοκρατία
Για συμμετοχή στις αντικαθεστωτικές διαδηλώσεις
Ο βρετανικός δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός όμιλος αμφισβητεί τη δικαιοδοσία δικαστηρίου της Φλόριντα
Θανάσιμα τραυματισμένος από μαχαίρι ο παγκόσμιος πρωταθλητής ΜΜΑ Μοχάμανταλι Σαντουλόγιεφ
Η περιπέτεια μιας νεαρής γυναίκας ευαισθητοποιεί για τη χρήση των φακών επαφής
Τι ισχυρίστηκε η ρωσική Υπηρεσία Εξωτερικών Πληροφοριών
Οι πτήσεις εκτράπηκαν προς άλλα αεροδρόμια
Η σημερινή διαδήλωση έχει οργανωθεί από το FNSEA, ένα από τα μεγαλύτερα αγροτικά συνδικάτα της Γαλλίας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.