Κοσμος

Κέβιν Σπέισι: Ποινική δίωξη για σεξουαλικές επιθέσεις εναντίον τριών ανδρών

Τέσσερις περιπτώσεις σεξουαλικής επίθεσης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κέβιν Σπέισι
Κέβιν Σπέισι: Ποινική δίωξη για σεξουαλικές επιθέσεις εναντίον τριών ανδρών © EPA/ANDY RAIN

Κέβιν Σπέισι: Ποινική δίωξη για σεξουαλικές επιθέσεις του ηθοποιού σε τρεις άνδρες.

Ποινική δίωξη ασκήθηκε στον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό, Κέβιν Σπέισι, για τέσσερις περιπτώσεις σεξουαλικής επίθεσης εναντίον τριών ανδρών.

Η επικεφαλής της Ειδικής Διεύθυνσης Εγκλήματος του CPS, Rosemary Ainslie, δήλωσε: «Το CPS έχει εγκρίνει ποινικές κατηγορίες εναντίον του Κέβιν Σπέισι, 62 ετών, για τέσσερις κατηγορίες σεξουαλικής επίθεσης εναντίον τριών ανδρών.

»Έχει κατηγορηθεί επίσης ότι προκάλεσε ένα άτομο να συμμετάσχει σε διεισδυτική σεξουαλική δραστηριότητα χωρίς τη συγκατάθεσή του. Οι κατηγορίες ακολουθούν την εξέταση των αποδεικτικών στοιχείων που συγκέντρωσε η Μητροπολιτική Αστυνομία κατά την έρευνά της».

«Η Εισαγγελία του Στέμματος υπενθυμίζει σε όλους τους ενδιαφερόμενους ότι οι ποινικές διαδικασίες εναντίον του κ. Σπέισι είναι ενεργές και ότι έχει το δικαίωμα σε δίκαιη δίκη», αναφέρει η ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι οι επιθέσεις για τις οποίες ασκήθηκε ποινική δίωξη στον Κέβιν Σπέισι αφορούν την περίοδο 2005 με 2013 στο Λονδίνο και στο Gloucestershire.

Κέβιν Σπέισι: Η επιστροφή στο σινεμά

Σημεώνεται ότι ο Κέβιν Σπέισι επρόκειτο να επιστρέψει στο σινεμά με το ιστορικό δράμα «1242 – Gateway to the West», το οποίο θα είναι διαθέσιμο στην Αγορά του Φεστιβάλ των Καννών. 

Η ταινία αναμένεται να ξεκινήσει γυρίσματα τον ερχόμενο Οκτώβριο και δίπλα στον Κέβιν Σπέισι θα δούμε τους Έρικ Ρόμπερτς, Κρίστοφερ Λάμπερτ και Τέρενς Σταμπ, μεταξύ άλλων.  Τη σκηνοθεσία θα αναλάβει ο Ούγγρος Πίτερ Σόος και το σενάριο υπογράφουν ο Άρον Χόρβαθ και η Τζόαν Λέιν. 

Η ταινία θα αφηγείται τη ζωή του εγγονού του Τζέκινς Χαν, Μπάτου Χαν, που είχε οριστεί αρχηγός του δυτικού μέρους της Μογγολικής Αυτοκρατορίας.

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ