Κινηματογραφος

Επιστρέφει στο σινεμά ο Κέβιν Σπέισι μετά τις σεξουαλικές κατηγορίες

Πέντε χρόνια μετά

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Κέβιν Σπέισι επιστρέφει σε αμερικανική ταινία
O Κέβιν Σπέισι © ΕPA Pool

Κέβιν Σπέισι: Πέντε χρόνια μετά τις κατηγορίες εναντίον του, ο ηθοποιός επιστρέφει στο Χόλιγουντ.

Ο βραβευμένος ηθοποιός, που τα τελευταία χρόνια έγινε ο απόκληρος του Χόλυγουντ , μιας και κατηγορήθηκε για σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκων, επιστρέφει σε πρωταγωνιστικό ρόλο. 

Ο Σπέισι θα παίξει στο ιστορικό δράμα «1242 – Gateway to the West», το οποίο θα είναι διαθέσιμο στην Αγορά του Φεστιβάλ των Καννών. 

Η ταινία αναμένεται να ξεκινήσει γυρίσματα τον ερχόμενο Οκτώβριο και δίπλα στον Κέβιν Σπέισι θα δούμε τους Έρικ Ρόμπερτς, Κρίστοφερ Λάμπερτ και Τέρενς Σταμπ, μεταξύ άλλων.  Τη σκηνοθεσία θα αναλάβει ο Ούγγρος Πίτερ Σόος και το σενάριο υπογράφουν ο Άρον Χόρβαθ και η Τζόαν Λέιν. 

Η ταινία θα αφηγείται τη ζωή του εγγονού του Τζέκινς Χαν, Μπάτου Χαν, που είχε οριστεί αρχηγός του δυτικού μέρους της Μογγολικής Αυτοκρατορίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά το σκάνδαλο με τις κακοποιήσεις αγοριών το οποίο αμαύρωσε τη φήμη του, του κόστισε συνεργασίες και αμέτρητα χρήματα ο Σπέισι δεν καταδικάστηκε.

Η υπόθεση εναντίον του στη Μασαχουσέτη απορρίφθηκε το 2019 και το Δικαστήριο του Λος Άντζελες αρνήθηκε να του απαγγείλει κατηγορίες μετά τον θάνατο ενός από τους καταγγέλλοντες.

Τον Σεπτέμβριο του 2020, υπέβαλε εκ νέου μήνυση εις βάρος του για σεξουαλική κακοποίηση ο ηθοποιός Άντονι Ραπ και ένας ακόμη άνδρας, ο οποίος θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του. Οι δυο τους κατήγγειλαν τον κινηματογραφικό αστέρα και πρώην πρωταγωνιστή της επιτυχημένης σειράς «House of cards», ότι τους κακοποίησε σεξουαλικά τη δεκαετία του 1980, όταν αμφότεροι ήταν 14 ετών.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ το 2000 για τον ρόλο του στην ταινία «American Beauty», σταρ, έχει δηλώσει αθώος στις κακουργηματικές κατηγορίες της σεξουαλικής παρενόχλησης και βιαιοπραγίας σε ένα μπαρ στο Ναντάκετ, ενώ για τις καταγγελίες του Άντονι Ραπ, με ανάρτησή του, τον Οκτώβριο του 2017, είχε δηλώσει ότι δεν θυμόταν το περιστατικό, που είχε συμβεί πριν από 30 χρόνια.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ