Κοσμος

Συνελήφθη ο ράπερ Young Thug για συμμετοχή σε συμμορία

Είχε γράψει μεταξύ άλλων το «Τhis is America» με τον Childish Gambino

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Συνελήφθη για σύσταση συμμορίας ο Young Thug
O Yοung Thug © Getty Images/Ideal Image

Ο Αμερικανός ράπερ Young Thug που έχει κατακτήσει δύο φορές την κορυφή του Billboard, συνελήφθη ως ύποπτος για συμμετοχή σε συμμορία.

Ο Young Thug συνελήφθη τη Δευτέρα στο σπίτι του στο Μπάκχεντ, μια πολυτελή γειτονιά βόρεια της Ατλάντα. Ο ράπερ και τα υπόλοιπα μέλη της συμμορίας κατηγορούνται για εκβιασμό, απειλές πρόκλησης σωματικής βλάβης και κατά της ζωής και εμπόριο ναρκωτικών, μεταξύ άλλων.

Ο δικηγόρος του, Μπράιν Στιλ, είπε σε τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι «ο κύριος Γουίλιαμς δεν διέπραξε κανένα έγκλημα».

Εκτός από συγκεκριμένες κατηγορίες, το κατηγορητήριο περιλαμβάνει μια ευρεία λίστα με 181 εγκληματικές ενέργειες που οι εισαγγελείς λένε ότι διαπράχθηκαν στο πλαίσιο της προώθησης των συμφερόντων της συμμορίας. Περιλαμβάνουν την εκφορά επιθετικού λόγου στα τραγούδια του ράπερ, την προβολή συμβόλων συμμοριών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την κατοχή ναρκωτικών με πρόθεση διανομής, τη βαριά επίθεση και τη δολοφονία.

Το κατηγορητήριο αναφέρει ότι μέλη της YSL προσπάθησαν να σκοτώσουν τον ράπερ και αντίπαλο μέλος συμμορίας, YFN Lucci, του οποίου το όνομα είναι Ρεϋσόν Μπένετ «με πολλαπλές μαχαιριές» στη φυλακή της κομητείας Φούλτον, όπου κρατούνται.

Η YSL δραστηριοποιείται κυρίως στη νοτιοανατολική Ατλάντα και στην περιοχή της Λεωφόρου Κλίβελαντ, αλλά επεκτείνει τη δραστηριότητά της στη γύρω περιοχή του μετρό, λένε οι εισαγγελείς. Τα μέλη της έχουν χαρακτηριστικό τους γνώρισμα πράσινες ή κόκκινες μπαντάνες και ρούχα με τα γράμματα "YSL" ή τη λέξη “Slime”, αναφέρει το κατηγορητήριο.

Ο ράπερ, του οποίου το όνομα είναι Τζέφρι Λαμάρ Γούλιαμς είναι φημισμένος για την εκφραστική, ευρηματικά μελωδική επιρροή του. Ο Young Thung συνέθεσε από κοινού με τον ράπερ Childish Gambino την επιτυχία «This is America», που έγραψε ιστορία ως το πρώτο ραπ κομμάτι που βραβεύθηκε με Grammy το 2019 ως το τραγούδι της χρονιάς. Εκτός από το Νο 1 σινγκλ των ΗΠΑ με τους Drake και Travis Scott, έχει εμφανιστεί σε επιτυχίες με τους Post Malone, Migos και Megan Thee Stallion και πέρασε στον κόσμο της ποπ το 2017 με την εμφάνισή του στο No 1 επιτυχία της Camila Cabello στις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο, Havana.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις            

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ