Κοσμος

Ο Ερντογάν έχει κορωνοϊό - Θετική και η σύζυγός του, Εμινέ

Η ανάρτηση στο Twitter

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και η σύζυγός του, Εμινέ, σε επίσημη επίσκεψη στο Κατάρ
Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και η σύζυγός του, Εμινέ, σε επίσημη επίσκεψη στο Κατάρ © EPA/TURKISH PRESIDENT PRESS OFFICE

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έχει κορωνοϊό. Θετική στην covid και η σύζυγός του, Εμινέ. Το μήνυμα του Τούρκου προέδρου στο Twitter.

Ο Ερντογάν διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό, όπως ανακοινώθηκε σήμερα Σάββατο (05.02). Με κορωνοϊό διαγνώστηκε και η σύζυγός του, Εμινέ Ερντογάν.

Ο ίδιος ο πρόεδρος της Τουρκίας έκανε γνωστή την είδηση με ανάρτησή του στο Twitter. Όπως είπε, έκανε διαγνωστικό τεστ για covid, το οποίο βγήκε θετικό τόσο στον ίδιο όσο και στη σύζυγό του.

Με κορωνοϊό ο Ερντογάν - Η ανάρτηση του Τούρκου προέδρου στο Twitter

Στην ανάρτησή του στο Twitter ο Ερντογάν κάλεσε τον κόσμο να προσευχηθεί για εκείνον και τη σύζυγό του. Όπως γνωστοποίησε, έχει προσβληθεί από τη μετάλλαξη Όμικρον και έχει ήπια ασθένεια.

«Σήμερα, το αποτέλεσμα του τεστ μας για τον κορωνοϊό, το οποίο έκανα με τη γυναίκα μου μετά από ήπια συμπτώματα. Ήταν θετικό.

Ερντογάν και Εμινέ κόλλησαν κορωνοϊό και έχουν εμφανίσει ήπια συμπτώματα
Ερντογάν και Εμινέ κόλλησαν κορωνοϊό και έχουν εμφανίσει ήπια συμπτώματα © EPA/ΤURKISH PRESIDENT PRESS OFFICE

» Ευτυχώς, έχουμε μια ήπια ασθένεια και μάθαμε ότι έχουμε την Όμικρον. Θα συνεχίσουμε τη δουλειά μας στο σπίτι. Αναμένουμε τις προσευχές σας» έγραψε στο Twitter.

Η είδηση ότι ο Ερντογάν έχει κορωνοϊό γίνεται γνωστή λιγότερο από ένα 24ωρο μετά την ανακοίνωση για το νέο αρνητικό ρεκόρ σε κρούσματα στην Τουρκία.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ