Αρνητικό ρεκόρ θανάτων στην Τουρκία οι 235 νεκροί σε ένα 24ωρο που ανακοινώθηκαν την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2020 από τις υγειονομικές αρχές της χώρας.
Δραματικά είναι τα νεότερα στοιχεία για τον κορωνοϊό στην Τουρκία, καθώς ανακοινώθηκε αρνητικό ρεκόρ θανάτων από Covid-19.
Ειδικότερα, το τουρκικό Υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2020 πως τις τελευταίες 24 ώρες 235 άνθρωποι υπέκυψαν από τη νόσο Covid-19.
Από την έναρξη της πανδημίας στην Τουρκία έχουν πεθάνει 16.881 άνθρωποι. Το τελευταίο 24ωρο επιβεβαιώθηκαν 32.102 νέα κρούσματα κορωνοϊού, συμπεριλαμβανομένων των ασυμπτωματικών φορέων, σύμφωνα με τα κυβερνητικά στοιχεία.
Οι τουρκικές αρχές για 4 ολόκληρους μήνες, έως και τις 25 Νοεμβρίου 2020, ανακοίνωναν μόνο τα κρούσματα που είχαν εμφανίσει συμπτώματα -τακτική που είχε προκαλέσει τη σφοδρή αντίδραση της αντιπολίτευσης και αρκετών λοιμωξιολόγων. Η Τουρκία έχει καταγράψει περισσότερα από 1,8 εκατομμύρια κρούσματα Covid-19.
Η χώρα βρίσκεται στην 6η θέση παγκοσμίως σε συνολικό αριθμό επιβεβαιωμένων μολύνσεων, πίσω από ΗΠΑ, Ινδία, Βραζιλία, Ρωσία και Γαλλία.
Σε μια προσπάθεια να ανακόψει την εξάπλωση του κορωνοϊού, καθώς το δεύτερο κύμα «σφυροκοπά» την τουρκική επικράτεια, η κυβέρνηση έχει επιβάλει απαγόρευση κυκλοφορίας τα Σαββατοκύριακα.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, το έγγραφο ήρθε σαν παγωμένο ντους
Την άφησε στο βουνό στους –20°C: ο σύντροφος της ορειβάτισσας οδηγείται σε δίκη
Την ευθύνη για την πράξη ανέλαβε μέσω κοινωνικών δικτύων η οργάνωση Take Back Power
Μια από τις κυρίαρχες μορφές της μεταμοντέρνας αρχιτεκτονικής του τέλους του 20ού αιώνα
Αίσθηση έχει προκαλέσει η δικαστική απόφαση στην Ιταλία
Κατά τη διάρκεια της κλήρωσης του Μουντιάλ του 2026
Τι ερευνά το Υπουργείο Γεωργίας της χώρας
Η πρωταγωνίστρια του Country Ever After πέθανε σε ηλικία 45 ετών από καρκίνο του παχέος εντέρου
Στα όριά του το βρετανικό σύστημα υγείας
Ποιες δυνάμεις αντιδρούν και τι φοβούνται ρυθμιστές, παραγωγοί και ανταγωνιστές
Σκληρή επίθεση κατά της ΕΕ και της μεταναστευτικής πολιτικής
Το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αποκάλυψε ο γιος του Αλεσάντρο Κοστακούρτα
Τέθηκε υπό παρακολούθηση για μέρες, μέχρι το πανάκριβο κόσμημα να… επιστρέψει χωρίς ιατρική επέμβαση
Περιορίζονται δραστικά οι πτήσεις εξωτερικού προς το Καράκας
Συνεδριάζει σήμερα δικαστήριο του Παρισίου για την αναστολή λειτουργίας του
Η ιστορία της Emma άνοιξε συζήτηση για τις οργανωμένες κλοπές κινητών στο Λονδίνο και τον ρόλο των social media στην ταυτοποίηση δραστών
Οι ιστορικές αλήθειες και η διατήρηση ενός εθνικού μυθιστορήματος
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.