- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Ινδία: Πατέρας διοργάνωσε fake πάρτι για να κρατήσει σε ομηρία 20 παιδιά
Νεκρός ο δράστης, ντόπιοι ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τη σύζυγό του
Νεκρός ο πατέρας που διοργάνωσε ψεύτικο πάρτι γενεθλίων της κόρης του για να κρατήσει σε ομηρία τα παιδιά του χωριού του.
Άνδρας στην Ινδία διοργάνωσε δήθεν πάρτι για την ενός έτους κόρη και στη συνέχεια κράτησε ομήρους περισσότερα από 20 παιδιά που ήταν καλεσμένα στη γιορτή. Μετά από επέμβαση της αστυνομίας ο δράστης της ομηρίας των παιδιών έπεσε νεκρός.
Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης ο δράστης Subhash Batham εξέτιε ποινή ισόβιας κάθειρξης για φόνο και είχε αποφυλακιστεί υπό όρους, με το πρόσχημα ότι θα κάνει πάρτι γενεθλίων.
Η ομηρία των παιδιών κράτησε για περισσότερες από δέκα ώρες, ενώ ντόπιοι στο κρατίδιο του Ουτάρ Πραντές ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τη σύζυγο του δράστη. Όλα τα παιδιά, ηλικίας από έξι μηνών έως 15 ετών είναι καλά στην υγεία τους και επέστρεψαν στην ασφάλεια των σπιτιών τους.
Σύμφωνα με την αστυνομία, όταν οι χωριανοί πήγαν να δουν τι συμβαίνει και κάλεσαν την αστυνομία, άνοιξε πυρ και τραυμάτισε δύο αστυνομικούς και έναν κάτοικο της περιοχής. «Όλη η γειτονιά ήταν τρομοκρατημένη. Κανείς δεν κοιμήθηκε καθώς ανησυχούσαν για την ασφάλεια των παιδιών», δήλωσε δημοσιογράφος στο BBC.
Η αστυνομία προσπαθούσε επί ώρες να διαπραγματευτεί με τον δράστη και να τον πείσει να παραδοθεί. Η αστυνομία δεν κατάφερε να τον πείσει και κλήθηκαν στην περιοχή ειδικές δυνάμεις της Αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης θεωρούσε υπεύθυνους για τη σύλληψή του τους συγχωριανούς και αποφάσισε να πάρει εκδίκηση.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Θα ξεφύγει από τον Μαδούρο για να παραλάβει το βραβείο;
«ΗΠΑ και Ευρώπη να εγγυηθούν την ασφάλεια»
Διορία μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου
Η οικογένεια του άνδρα τη «συγχώρεσε»
Ο Αμερικανός πρόεδρος ελπίζει σε συμφωνία μέχρι τα Χριστούγεννα
Τι εξετάζουν οι Αρχές
Οι περιφερειακές αρχές διεξάγουν έρευνες για να προσδιορίσουν τη σοβαρότητα του ιού
Η έγκαιρη προσέλευση δεν αποδείχθηκε αρετή αλλά παράπτωμα
Αυτός ο σεισμός συμβαίνει μία φορά κάθε εκατό χρόνια
Ο πράκτορας διέπραξε «τα πιο σοβαρά εγκλήματα που μπορεί να φανταστεί κανείς»
Σκληρές επικρίσεις του Αμερικανού προέδρου - Καλεί τον Ζελένσκι να παραχωρήσει εδάφη στη Ρωσία
Πώς θα επαληθεύουν την ηλικία των χρηστών και τα «παραθυράκια»
Από που διέρρευσε η φωτογραφία
Οι πραγματικές απειλές βρίσκονται εκτός ευρωπαϊκού χώρου
Η Unicef προειδοποιεί ότι ο αριθμός των νοσηλειών παραμένει σοκαριστικά υψηλός μετά τη συμφωνία κατάπαυσης του πυρός
Μια παράδοση όπου κανείς δεν εξηγεί τι έγινε, γιατί έγινε, και ποια ήταν η ευθύνη του
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρόεδρος των ΗΠΑ προσβάλει μέλη του Τύπου
Στην εξοχική κατοικία του ποντίφικα, ο Ουκρανός πρόεδρος
Η Unesco αναγνωρίζει την ιταλική κουζίνα ως «άυλη πολιτιστική κληρονομιά της ανθρωπότητας»
Χρηματοδότηση της Ουκρανίας και Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο στην ατζέντα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.