- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο σύζυγος και μέντορας της Σελίν Ντιόν, Ρενέ Ανζελί πέθανε έπειτα από 20χρονη μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία 73 ετών.
Τον θάνατό του τον ανακοίνωσε η ομάδα που διαχειρίζεται τους λογαριασμούς της τραγουδίστριας στο Facebook και στο Twitter γράφοντας τα ξημερώματα της Παρασκευής σε γαλλικά και αγγλικά: Ο Ρενέ Ανζελί απεβίωσε σήμερα το πρωί στο σπίτι του στο Λας Βέγκας έπειτα από μια μακριά και γενναία μάχη με τον καρκίνο.
Υπενθυμίζεται ότι ο Ανζελί, παραγωγός και κυνηγός ταλέντων στον χώρο της μουσικής από το γαλλικό τμήμα του Καναδά, με συριακή καταγωγή από την πλευρά του πατέρα του, είχε ανακαλύψει τη Σελίν Ντιόν όταν ακόμα εκείνη ήταν 12 ετών. Οι δυο τους ερωτεύτηκαν με την πρώτη ματιά και περίμεναν να ενηλικιωθεί η τραγουδίστρια για να προχωρήσουν. Το 1994 παντρεύτηκαν, ενώ το 1999 όταν διαγνώσθηκε στον Ανζελί η νόσος, η Ντιόν στο απόγειο της καριέρας της αποφάσισε να αποσυρθεί και να στηρίξει με όλες της τις δυνάμεις τον σύζυγό της. Η ίδια επέστρεψε στο προσκήνιο το 2002, αλλά το 2014 σταμάτησε για έναν χρόνο τις εμφανίσεις της και πάλι, καθώς η υγεία του Ανζελί είχε χειροτερέψει. Το 2015 ξεκίνησε να εμφανίζεται στο Λας Βέγκας, χωρίς όμως να κάνει περιοδείες, που θα την κρατούσαν μακριά από τη συζυγική εστία.
Οι δυο τους απέκτησαν τρία παιδιά, τον Ρενέ-Σαρλ το 2001 και τα δίδυμα Νέλσον και Έντι το 2010, ενώ ο μάνατζερ έχει έναν γιο και μια κόρη από προηγούμενους γάμους.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το Ιράν δεν είναι πια ο «νταής της Μέσης Ανατολής», λέει ο Αμερικανός πρόεδρος
Δέχτηκε επίθεση μέσα στη φυλακή από συγκρατούμενό του
Αναμένουν ενημέρωση για τις πτήσεις επαναπατρισμού μετά την επιχείρηση αναχαίτισης drone
12 επιλεγμένα άρθρα γνώμης κι explainers
Μια σειρά άρθρων που εξηγεί βήμα προς βήμα την ιστορία του Κυπριακού για όσους θέλουν να το καταλάβουν καλύτερα
«Όνειρο η παράδοση άνευ όρων» λέει ο Μασούντ Πεζεσκιάν
Οι επιχειρήσεις και το ενδεχόμενο ναρκοθέτησης του Ορμούζ
Πτήση επαναπατρισμού που ήταν προγραμματισμένη θα καθυστερήσει
Περισσότερα από 200 πλοία έχουν ρίξει άγκυρα κοντά στα στενά του Ορμούζ περιμένοντας τις εξελίξεις
Οι συγκρούσεις στο Ιράν, το κόστος ζωής και η αντίδραση από τους καταναλωτές
Πού και πώς συμβαίνουν οι θάνατοι
Ο Πέδρο Σάντσεθ και η στάση της αριστεράς στον πόλεμο του Ιράν
Το Ιράν απειλεί όσες ευρωπαϊκές χώρες συμμαχήσουν με ΗΠΑ και Ισραήλ
Ο Αμερικανός ΥΠΕΞ τόνισε ότι επί του παρόντος δεν υπάρχει διάλογος με το σημερινό ιρανικό καθεστώς
Ευρωπαϊκή ναυτική αποστολή για την ασφάλεια της περιοχής
Επικοινωνίες με Ιράκ, Βρετανία, Γερμανία και Ιταλία – Το Tonnerre πλέει να συναντήσει το Charles de Gaulle
Την κρατούσαν φυλακισμένη για μήνες
Η ελληνική Belharra μαζί με τη φρεγάτα Ψαρά ενισχύουν την αεράμυνα της Κύπρου στην κρίση
Η Ουάσιγκτον δηλώνει ότι διαθέτει επαρκή αποθέματα οπλισμού – Στόχος ο έλεγχος του εναέριου χώρου
Επίθεση κοντά στα σύνορα με τον Λίβανο – Αεροπορικά πλήγματα του Ισραήλ σε στόχους στη Βηρυτό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.