22406_hr.jpg
Παιδικο

Έγκλημα στο κυνήγι της αλεπούς

  • Σελίδες: 208
  • Τιμή: €11,99
  • ISBN: 978-618-02-1564-9
  • Διαστάσεις: 14 x 21

Κυκλοφόρησε το ένατο βιβλίο της επιτυχημένης σειράς «Σέρλοκ, Λουπέν κι εγώ», Έγκλημα στο κυνήγι της αλεπούς (μετάφραση: Ελένη Τουλούπη).

Η σειρά έχει μεταφραστεί σε 20 γλώσσες, έχει γνωρίσει διεθνή επιτυχία, ενώ όλα τα βιβλία της σειράς αυτής έτυχαν εξαιρετικής υποδοχής από τους μικρούς αναγνώστες. Τρεις μυθιστορηματικοί ήρωες συναντιούνται για πρώτη φορά: ο εμβληματικός ντετέκτιβ Σέρλοκ Χολμς του Άρθουρ Κόναν Ντόιλ, ο Αρσέν Λουπέν, ένας από τους κλασικούς παραδοσιακούς ήρωες της αστυνομικής λογοτεχνίας, δημιούργημα του Μορίς Λεμπλάν, και η Αϊρίν Άντλερ. Τρία ξεχωριστά παιδιά, τρία μυαλά που θα σημαδέψουν την ιστορία του εγκλήματος.

Λονδίνο, 1872. Η Αϊρίν ανησυχεί για τον πατέρα της. Τον χειμώνα η διάθεση του Λεοπόλδου Άντλερ γίνεται όλο και πιο μελαγχολική. Για να τον βγάλει από τις σκοτεινές του σκέψεις, ένας φίλος τον καλεί να περάσει μερικές μέρες στην εξοχή, σε μια υπέροχη αγροικία με μεγάλο κήπο. Η Αϊρίν θα αφιερώσει τον χρόνο της στη λογοτεχνία και την ιππασία, ενώ ο πατέρας της θα συμμετάσχει σε ένα κυνήγι αλεπούς. Σε αυτό το φαινομενικά ήρεμο περιβάλλον, ωστόσο, εξαφανίζεται ένας μυστηριώδης άντρας. Η Αϊρίν αμέσως καταλαβαίνει πως κάτι ύποπτο συμβαίνει και στέλνει στον Σέρλοκ και τον Λουπέν ένα γράμμα ζητώντας βοήθεια. Και ενώ η είδηση για μια στυγερή δολοφονία αναστατώνει το χωριό, οι τρεις φίλοι, και πάλι μαζί, αρχίζουν να ερευνούν μια νέα υπόθεση που έχει τις ρίζες της σε σκοτεινά και παράξενα γεγονότα του παρελθόντος.

Μετάφραση: Ελένη Τουλούπη
Εικονογράφηση: Iacopo Bruno