Worldwar: Ανατροπή, Τόμος Α’
Επιστημονικη Φαντασια

Worldwar: Ανατροπή, Τόμος Α’

  • Σελίδες: 432
  • Τιμή: €21,90
  • Ημ/νία έκδοσης: 08.05.2023
  • ISBN: 978-960-623-584-9
  • Διαστάσεις: 14 x 20,5

H κορυφαία σειρά εναλλακτικής ιστορίας του Harry Turtledove, όπου ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος συναντά την επιστημονική φαντασία, συνεχίζεται. 

Έκοψαν τις Ηνωμένες Πολιτείες στα δύο. Κατέστρεψαν μεγάλο μέρος της Ευρώπης. Ήταν ανελέητοι. Και κανείς δεν μπορούσε να τους σταματήσει. 

Ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος έληξε όταν οι Ρώσοι, οι Γερμανοί, οι Αμερικανοί και οι Ιάπωνες κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν έναν ακόμη πιο θανατηφόρο εχθρό. Η ανθρωπότητα δεν το έβαλε κάτω, είτε παραδίδοντας προμήθειες σε αντάρτες στις αχανείς στέπες της Ρωσίας, είτε μελετώντας πυρετωδώς για να κατανοήσει τα ραντάρ του εχθρού στην Αγγλία, είτε πολεμώντας αδιάκοπα στους δρόμους του Σικάγο…

Καθώς το παγκόσμιο έπος εναλλακτικής ιστορίας του Turtledove συνεχίζεται, η ανθρωπότητα γίνεται όλο και πιο επινοητική, ακόμα και όταν η απειλή γίνεται ένας ζωντανός εφιάλτης…

Η «Ανατροπή» αποτελεί το δεύτερο βιβλίο της αναγνωρισμένης σειράς ΕΦ «Worldwar» του Harry Turtledove. Ο δεύτερος τόμος του μυθιστορήματος «Ανατροπή» θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο. Η σειρά αποτελείται από οκτώ συνολικά βιβλία, την τετραλογία «Worldwar», την τριλογία «Colonization» και το βιβλίο «Homeward Bound» που ολοκλήρωσε τη φιλόδοξη, εναλλακτική ιστορία επιστημονικής φαντασίας που αφηγήθηκε ο συγγραφέας μεταξύ 1994 και 2004.

Το πρώτο βιβλίο της σειράς με τίτλο «Worldwar: Εισβολή» κυκλοφορεί σε δύο τόμους.