Οι Πλοηγοί του Ντιουν
Επιστημονικη Φαντασια

Οι Πλοηγοί του Ντιουν

  • Σελίδες: 464
  • Τιμή: €24,90
  • ISBN: 978-960-623-538-2
  • Διαστάσεις: 14 x 23

Οι Πλοηγοί, μεταλλαγμένοι από το μπαχαρικό μελάνζ σε όντα πολύ ανώτερα από τους φυσιολογικούς ανθρώπους, κάνουν το διαστημικό ταξίδι δυνατό σε όλη την Αυτοκρατορία. Μόνο ο μεγιστάνας Τζόζεφ Βένπορτ κατέχει το μυστικό της δημιουργίας των Πλοηγών, και σκοπεύει να το εκμεταλλευτεί για να χτίσει μια εμπορική αυτοκρατορία που θα κυριαρχήσει στο γαλαξία.

Όμως σε κάθε του κίνηση, ο Τζόζεφ έρχεται αντιμέτωπος με την Μπατλεριανή Τζιχάντ και τον ιδιοφυή και επικίνδυνο ηγέτη της, Μάνφορντ Τορόντο. Στόχος των φανατικών Μπατλεριανών είναι η επιστροφή της ανθρωπότητας στο σκοταδισμό και η επιβολή ενός νέου Μεσαίωνα. Ανάμεσα σε αυτές τις τιτάνιες δυνάμεις, βρίσκεται ο αβέβαιος νέος αυτοκράτορας Ρόντρικ Κορρίνο. Οι Πλοηγοί είναι το κλειδί για τη χαρτογράφηση ενός ένδοξου μέλλοντος για την ανθρωπότητα... ή το τέλος του πολιτισμού.

Στο τρίτο βιβλίο της τριλογίας  «Schools of Dune» των Brian Herbert και Kevin J. Anderson, οι δυνάμεις που διαμόρφωσαν το σύμπαν του Dune συγκρούονται για το μέλλον της ανθρωπότητας ενάντια σε έναν νέο Μεσαίωνα…

Από τις Εκδόσεις Anubis κυκλοφορούν το πρώτο και δεύτερο βιβλίο της τριλογίας «Schools of Dune» με τίτλο «Οι Μάγισσες του Ντιουν» και «Οι Μέντατ του Ντιουν».  Τα δύο βιβλία είναι διαθέσιμα και σε e-book.