Trending Now

ΗΠΑ: Λαθρέμπορος είχε στο παντελόνι του 9 φίδια και 43 σαύρες

Άφωνοι οι τελωνειακοί στο Σαν Ντιέγκο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Φίδι στο παντελόνι είχε κρυμμένο λαθρέμπορος στις ΗΠΑ
Φίδι στο παντελόνι είχε κρυμμένο λαθρέμπορος στις ΗΠΑ © Pixabay

Στις ΗΠΑ λαθρέμπορος είχε φίδια και σαύρες στο παντελόνι του, προσπαθώντας να τα περάσει από το τελωνείο στο Σαν Ντιέγκο.

Φίδια και σαύρες μέσα στο παντελόνι ενός άνδρα βρήκαν τελωνειακοί στις ΗΠΑ. Όπως μετέδωσαν αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα, ήταν η μέθοδος που χρησιμοποίησε ένας λαθρέμπορος για να περάσει εξωτικά είδη της Άγριας Φύσης από το τελωνείο σε αμερικανικό έδαφος.

Η απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε στα τέλη Φεβρουαρίου. Ο 30χρονος λαθρέμπορος βρισκόταν στα σύνορα ΗΠΑ με Μεξικό, κοντά στο Σαν Ντιέγκο.

Έκπληκτοι οι τελωνειακοί βρήκαν κρυμμένα στο παντελόνι του ούτε ένα, ούτε δύο αλλά... 52 ζωντανά ερπετά (φίδια και σαύρες).

Δεν έχει διευκρινιστεί αν κάποιος από τους τελωνειακούς παρατήρησε κάποια «ύποπτη» κίνηση στο παντελόνι του άνδρα, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει ο έλεγχος.

ΗΠΑ: Φίδια και σαύρες βρέθηκαν στο ύψος του καβάλου

Ο λαθρέμπορος είχε κλείσει τα ερπετά (9 φίδια και 43 κερασφόρες σαύρες) σε πλαστικά σακουλάκια και τα είχε κρύψει «κάτω από τη ζακέτα του, στις τσέπες του παντελονιού του και στο ύψος του καβάλου», διευκρίνισαν οι τελωνειακές αρχές των ΗΠΑ.

«Οι λαθρέμποροι είναι έτοιμοι να δοκιμάσουν οποιαδήποτε μέθοδο για να εισάγουν τα προϊόντα τους -στην περίπτωση αυτή επρόκειτο για ζωντανά ερπετά» σχολίασε ο Σίντνεϊ Ακλ, στέλεχος της τελωνειακής υπηρεσίας του Σαν Ντιέγκο.

Τα ερπετά, ορισμένα εκ των οποίων ανήκουν σε απειλούμενα είδη, παρακολουθούνται από κτηνίατρους. Ο 30χρονος λαθρέμπορος συνελήφθη.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ