Trending Now

Ο Till Lindemann μεταμφιέστηκε σε Karl Lagerfeld για το Veganuary

Ο frontman των Rammstein στη vegan διαφήμιση που έγινε viral

daad.jpg
Δημήτρης Αθανασιάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο τραγουδιστής των Rammstein, Till Lindemann, ποζάρει ως Karl Lagerfeld σε τηλεοπτική διαφήμιση για vegan burger

O τραγουδιστής των Rammstein, Till Lindemann, πρωταγωνιστεί σε vegan διαφήμιση, ενσαρκώνοντας τον σχεδιαστή Karl Lagerfeld, στο πλαίσιο του Veganuary.

Ενσαρκώνοντας τον σχεδιαστή μόδας Karl Lagerfeld, ο οποίος έδινε μεγάλη προσοχή στην υγιεινή διατροφή, ο τραγουδιστής των Rammstein, Till Lindemann, πρωταγωνιστεί στη νέα διαφήμιση που έκανε πρεμιέρα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, για τη γερμανική εταιρία LikeMeat, προωθώντας ένα burger χωρίς κρέας «γεμάτο απόλαυση» στο πλαίσιο της καμπάνιας Veganuary.

So schmeckt #veganuary – Till Lindemann macht Pflanzen-Burger von LikeMeat zum Must-have

Το Veganuary έχει σχεδιαστεί για να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να δοκιμάσουν μια φυτική διατροφή κατά τον πρώτο μήνα του νέου έτους. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να τρώνε πιο υγιεινά, να προστατεύουν το περιβάλλον και να συμβάλλουν στην καλή διαβίωση των ζώων.

Στο σποτ που έγινε viral σε λίγες ώρες, ο Till Lindemann, με μαύρα δερμάτινα γάντια, χοντρά γυαλιά ηλίου και μια γκρίζα χαίτη πιασμένη αλογοουρά, ντυμένος όπως ο Karl Lagerfeld, παρακολουθεί μοντέλα σε επίδειξη μόδας και δοκιμάζει ένα burger χωρίς κρέας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο frontman των Rammstein υποστηρίζει το Veganuary, αν και λάτρης του κρέατος. Στις αρχές του 2021, συμμετείχε στην καμπάνια της LikeMeat, που στοχεύει στην ευαισθητοποίηση σχετικά με τη διατροφή που έχει ως βάση τις φυτικές ίνες, με μία μεταμφίεση που θύμισε τον Andy Warhol, δοκιμάζοντας ένα μπιφτέκι χωρίς κρέας και ανακοινώνοντας μετά το γεύμα του «Είμαι ο Till Lindemann και μόλις έφαγα ένα μπιφτέκι λαχανικών».

Till Lindemann (Rammstein) isst Pflanzen-Burger von LikeMeat – So schmeckt #Veganuary

Ο τραγουδιστής των Rammstein, Till Lindemann, είχε συναντηθεί και είχε φωτογραφηθεί το 2013, με τον σχεδιαστή μόδας Karl Lagerfeld στο πλαίσιο συνέντευξης για το Quintessence.

Σελίδες περιοδικού με τη συνέντευξη των Karl Lagerfeld και Till Lindemann

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ