Trending Now

Η αντίδραση της Τέιλορ Σουίφτ στο «κρύο» αστείο του παρουσιαστή των Χρυσών Σφαιρών θα μείνει στη ιστορία

Aφορούσε τον σύντροφο της και παίκτη του football

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Taylor Swift
Η Taylor Swift © EPA/NINA PROMMER

Τέιλορ Σουίφτ: Η αντίδραση στο αστείο του παρουσιαστή των Χρυσών Σφαιρών 

Το βράδυ της Κυριακής (7/1) πραγματοποιήθηκε η 81η τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών και ανάμεσα στους σταρς που έδωσαν το παρών στη λαμπερή βραδιά ήταν και η Τέιλορ Σουίφτ. 

Μάλιστα, ένα στιγμιότυπο από τη βραδιά, έκανε τον γύρο του διαδικτύου. Ο παρουσιαστής Τζο Κόι έκανε ένα αστείο για την Τέιλορ Σουίφτ και τον σύντροφό της, Τράβις Κέλσι, που είναι παίκτης του NFL.

«Η μεγάλη διαφορά ανάμεσα στις Χρυσές Σφαίρες και το NFL; Στις Χρυσές Σφαίρες, έχουμε λιγότερα πλάνα με την Τέιλορ Σουίφτ» είπε χαμογελώντας ο παρουσιαστής, ατάκα που φάνηκε να μην αρέσει στην Τέιλορ Σουίφτ. Η κάμερα έπιασε την σούπερ σταρ που καθόταν στο τραπέζι της να πίνει τη σαμπάνια της με «παγωμένο» ύφος. 

Ο Τζό Κόι με πατέρα απο τις ΗΠΑ και μητέρα από τις Φιλιππίνες έχτισε καριέρα stand-up κωμικού στο Λας Βέγκας και οι παραστάσεις, οι οποίες συχνά επικεντρώνονται στην οικογένειά του και τον πολιτισμό των Φιλιππίνων γεμίζουν αίθουσες συναυλιών και θέατρα στις ΗΠΑ.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι η 35χρονη τραγουδίστρια ήταν υποψήφια στη νέα κατηγορία ταινιών blockbuster για την ταινία της συναυλίας της, Taylor Swift: The Eras Tour, αλλά έφυγε με «άδεια χέρια».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ