Trending Now

«Τι αγάπη είναι αυτή; Ο Θεός να μας δίνει δύναμη» - Το μήνυμα του Βασίλη Καρρά

Το μήνυμα προς θαυμαστές και συναδέλφους του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο τραγουδιστής Βασίλης Καρράς μήνυσε ιστοσελίδα που τον εμφάνιζε να προωθεί προϊόν - Προϊόν photoshop η φωτογραφία που διακινήθηκε στα κοινωνικά δίκτυα.
Ο Βασίλης Καρράς καταγγέλλει ότι εμφανίζεται ψευδώς σε ιστοσελίδα του Facebook να χρησιμοποιεί σκεύασμα αδυνατίσματος © NDP Photo/Νίκος Δρούκας

Βασίλης Καρράς: Η παρέμβασή του στο «Fame Story» - Το μήνυμα προς θαυμαστές και συναδέλφους του

Στον τηλεοπτικό αέρα «βγήκε» ο Βασίλης Καρράς μετά από τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

Ειδικότερα, το βράδυ της Παρασκευής 13 Οκτωβρίου και μετά από ένα μεγάλο διάστημα αποχής από τη δημοσιότητα, ο Βασίλης Καρράς παρενέβη στην εκπομπή «Fame Story».

Αφού προηγήθηκε εισαγωγή του Νίκου Κοκλώνη, ο Βασίλης Καρράς δήλωσε:

«Καλησπέρα. Καλησπέρα σε όλους… Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Νίκο για τη φιλοξενία αλλά, θέλω να ευχαριστήσω όλο τον ελληνικό λαό και όλο το συνάφι μου, για το ενδιαφέρον και την αγάπη τους. Τι αγάπη είναι αυτή; Τι ομορφιά; Είμαι δίπλα σου, όπως κι εσύ… Ευχαριστώ πάρα πολύ. Ο Θεός να μας δίνει δύναμη, να είμαστε γεροί και να βλεπόμαστε».

Fame Story 2023: Ο Βασίλης Καρράς σε ζωντανή σύνδεση

Ο Νίκος Κοκλώνης, δε, τον παρακάλεσε να πει την χαρακτηριστική του φράση «Καλησπέρα και καλή βραδιά» και ο λαϊκός τραγουδιστής δεν του χάλασε το χατίρι.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ