Trending Now

Ιωάννα Τούνη: Είμαι μια μικρή αγελαδίτσα - Δουλεύω 24 ώρες το 24ωρο για την παραγωγή γάλακτος

Η επιχειρηματίας και influencer μιλά για την καθημερινότητά της ως νέα μητέρα

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Ιωάννα Τούνη, που έγινε πρόσφατα μητέρα και απέκτησε γιο με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, μιλά για την καθημερινότητά της και την εμπειρία του θηλασμού.
Η Ιωάννα Τούνη μίλησε για τον νεογέννητο γιο της και την εμπειρία του θηλασμού © Instagram / j.touni

Η Ιωάννα Τούνη, που έγινε πρόσφατα μητέρα και απέκτησε γιο με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, μιλά για την καθημερινότητά της και την εμπειρία του θηλασμού.

Η Ιωάννα Τούνη έγινε μητέρα πριν λίγες ημέρες. Η επιχειρηματίας και influencer γέννησε τον γιο της, καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Η ίδια η Ιωάννα Τούνη ζήτησε από τους 1 εκατομμύριο ακόλουθούς της στο Instagram λίγες ημέρες ηρεμίας, ενώ με ένα βίντεο περιέγραψε τις πρώτες ημέρες με τον γιο της.

Όπως είπε, 24 ώρες το 24ωρο θηλάζει διαρκώς, κάτι που την κάνει να αισθάνεται συνέχεια πολύ κουρασμένη.

Αποκάλεσε, μάλιστα, τον εαυτό της «μικρή αγελαδίτσα» και το αγοράκι της «δρακουλίνι».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cpw19r999mk1)

Πιο συγκεκριμένα, η Ιωάννα Τούνη μεταξύ άλλων λέει πως νιώθει πολύ κουρασμένη καθώς κάνει αποκλειστικό θηλασμό, ενώ παρομοιάζει τον εαυτό της με «μικρή αγελαδίτσα που δουλεύει 24 ώρες το 24ωρο για την παραγωγή γάλακτος», και μάλιστα αποκαλεί το μωρό της «δρακουλίνι» καθώς, όπως αναφέρει, πεινάει και τρώει συνεχώς.

«Πόσο μου έχετε λείψει. Τι έχει αλλάξει στη ζωή μου; Τα πάντα. Χριστέ μου, έχουν αλλάξει τα πάντα. Περνάω μία φάση τριφασική, περίεργη. Είμαι σούπερ κουρασμένη, κάνω αποκλειστικό θηλασμό οπότε συνεπάγεται ότι είμαι μία μικρή αγελαδίτσα που δουλεύω 24 ώρες το 24ωρο για την παραγωγή γάλατος.

Δεν μπορώ να σας περιγράψω, δεν έχω κοιμηθεί εδώ και πολύ καιρό. Μου στέλνετε μέχρι και μέιλ αν θα ξανανεβάσω στόρι, ελπίζω ότι θα ανεβάσω ξανά στόρι κάποια στιγμή, απλά αυτή τη στιγμή της ζωής μου…. Και τελικά το δρακουλίνι αποφάσισε ότι θέλει κι άλλο γάλα, οπότε θα σας κάνω στόρι μετά, αντίο», είπε χαρακτηριστικά.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ