Trending Now

Όταν ο Ορέστης Χαλκιάς του Maestro έσπαζε κιθάρες στο Schoolwave (βίντεο)

Ο πρωταγωνιστής της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη υπήρξε frontman ροκ συγκροτήματος

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Ορέστης Χαλκιάς αγνώριστος πριν το Maestro - Ο πρωταγωνιστής της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη τραγουδά και παίζει μπάσο στο Schoolwave του 2009.
Ο Ορέστης Χαλκιάς του Maestro έχει θητεία στην ελληνική ροκ σκηνή © Αλέξανδρος Αλεξανδρής / ATHENS VOICE

Ο Ορέστης Χαλκιάς αγνώριστος πριν το Maestro - Ο πρωταγωνιστής της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη τραγουδά και παίζει μπάσο στο Schoolwave του 2009

Ο ηθοποιός Ορέστης Χαλκιάς έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό μέσα από τον ρόλο του στο Maestro και έχει καταφέρει να κάνει τον κόσμο να αγαπήσει τον χαρακτήρα που υποδύεται.

Παρότι φαίνεται ήρεμη ψυχή, ο Ορέστης Χαλκιάς έχει δυναμικό χαρακτήρα, καθώς στα εφηβικά του χρόνια υπήρξε μέλος της ροκ μπάντας Parafernelia, από τη Θεσσαλονίκη.

Ο δημοφιλής ηθοποιός, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας, είχε βγει στη σκηνή του Schoolwave του 2009, όπου το σχήμα πραγματοποίησε μια εκρηκτική εμφάνιση, αφού στο τέλος έσπασαν και κιθάρα, όπως θέλει η ροκ μυθολογία.

Ο λογαριασμός του Schoolwave στο Facebook, έκανε μια ανάρτηση σχετικά με τον ηθοποιό, στην οποία περιλαμβάνεται βίντεο από εκείνη την εμφάνιση, αλλά και στιγμές του Ορέστη Χαλκιά με τη μπάντα του στα παρασκήνια.

Μικρός έσπαγε κιθάρες, τώρα σπάει ρεκόρ τηλεθέασης! Ο Ορέστης Χαλκιάς, ένας από τους πρωταγωνιστές της σειράς Maestro...

Posted by Schoolwave festival on Monday, November 21, 2022

Στη λεζάντα της δημοσίευσης, αναφέρεται χαρακτηριστικά:

«Μικρός έσπαγε κιθάρες, τώρα σπάει ρεκόρ τηλεθέασης!»

»Ο Ορέστης Χαλκιάς, ένας από τους πρωταγωνιστές της σειράς Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη που αυτή τη στιγμή είναι στην κορυφή της τηλεθέασης, πρωταγωνιστούσε κάποτε στη σκηνή του Schoolwave. Ήταν πριν 13 χρόνια ο frontman των Parafernelia, μιας hard rock μπάντας από τη Θεσσαλονίκη που έπαιξε στο SW 2009».

»Όσοι ήταν εκείνη τη μέρα ανάμεσα στο κοινό, θα τον θυμούνται για μια κίνηση που δεν είχε προηγούμενο (ούτε επόμενο) στο φεστιβάλ: Στο τέλος του live, ως άλλος Jimi Hendrix, έσπασε την κιθάρα του πάνω στη σκηνή! (Λεπτομέρεια: δεν ήταν η κιθάρα που έπαιζε, ήταν μια άλλη που είχε φέρει ειδικά για αυτόν τον σκοπό…) Απολαύστε τον στο απόσπασμα από το Backstage βίντεο του 2009».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ