Κινηματογραφος

«Το μυαλό μου έχει εκραγεί» - Η αντίδραση της Τζούλια Ρόμπερτς όταν ανακάλυψε ότι δεν είναι «μια Ρόμπερτς»

Πώς είναι το κανονικό της επίθετο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τζούλια Ρόμπερτς
© EPA / CAROLINE BREHMAN

Τζούλια Ρόμπερτς: Η αντίδραση όταν ανακάλυψε ότι δεν είναι «μια Ρόμπερτς» - Το viral βίντεο

Το γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο που δείχνει την αντίδραση της Τζούλια Ρόμπερτς όταν ανακάλυψε ότι δεν είναι «μια Ρόμπερτς» καθώς έρευνα στα οικογενειακά της αρχεία έφερε στο φως ένα οικογενειακό σκάνδαλο.

Η βραβευμένη ηθοποιός συμμετείχε στο πρόγραμμα Finding Your Roots (Βρίσκοντας Τις Ρίζες σου) της Ancestory. Εκεί, ανακάλυψε πράγματα που δεν γνώριζε για την καταγωγή και το γενεαλογικό της δέντρο μέσω DNA. Το «σημαντικότερο» είναι πως το επώνυμό της είναι στην πραγματικότητα εντελώς διαφορετικό, λόγω του ότι η προ-προ-προγιαγιά της Ρόντα Σατλ Ρόμπερτς είχε σχέση με έναν παντρεμένο άνδρα μετά τον θάνατο του συζύγου της Γουίλις Ρόμπερτς.

Ο ιστορικός Dr. Χένρι που ηγήθηκε της έρευνας είπε στην ηθοποιό: «Ανακαλύψαμε ότι κάποια στιγμή στη δεκαετία του 1850, η Ρόντα παντρεύτηκε έναν άνδρα που ονομαζόταν Γουίλις Ρόμπερτς. Η Τζούλια έχει το επώνυμο του Γουίλις. Αλλά ο Γουίλις πέθανε το 1864, πάνω από μια δεκαετία πριν η Ρόντα γεννήσει τον προπάππο της Τζούλια, Τζον. Ψάχνοντας στα αρχεία, ο Γουίλις δεν αναφέρεται στην απογραφή του 1880, αλλά ο προπάππους της Τζον Πέντλετον Ρόμπερτς είναι».

«Ο Γουίλις Ρόμπερτς δεν θα μπορούσε να είναι ο προ-προ-προπάππους σου. Ήταν νεκρός», πρόσθεσε με την ηθοποιό να απαντάει:

«Μα εγώ δεν είμαι Ρόμπερτς;».

Ακολούθως, ο Dr. Χένρι συνέχισε να εξηγεί πως «βρήκαμε ένα σύμπλεγμα ταυτοτήτων που συνδέουν την Τζούλια και τον ξάδελφό της με έναν άνδρα ονόματι: Χένρι Μακντόναλντ Μίτσελ Tζ.».

«Δηλαδή είμαστε Μίτσελ;», ρώτησε η Τζούλια Ρόμπερτς με τον καθηγητή να της επιβεβαιώνει ότι είναι το ονοματεπώνυμό της είναι «Τζούλια Μίτσελ».

«Πραγματικά, το μυαλό μου έχει εκραγεί. Είναι συναρπαστικό. Και από την άλλη πλευρά, υπάρχει ένα κομμάτι του εαυτού μου που, όταν ηρεμήσω, μπορεί ακόμα να δεχτεί την ιδέα ότι η οικογένειά μου είναι η οικογένειά μου. Προτιμώ το όνομα Ρόμπερτς. Αυτή ήταν μια πολύ απροσδόκητη τροπή».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

10 ψυχεδελικές καλτ ταινίες του ιαπωνικού κινηματογράφου
10 ψυχεδελικές καλτ ταινίες του ιαπωνικού κινηματογράφου

Ταινίες, κυρίως από το Νέο Κύμα —συχνά με πολλά «avant-garde» στοιχεία— που ξεχώρισαν για την εκκεντρική τους πλοκή και τις δυνατές τους εικόνες, αποκτώντας με τα χρόνια καλτ «status»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY