Κινηματογραφος

«Συντετριμμένος» ο Τομ Χανκς από τον θάνατο της Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ - Η ανάρτηση στο Instagram

To post της Ρίτα Γουίλσον

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τομ Χανκς
Τομ Χανκς © EPA / GUILLAUME HORCAJUELO

Τομ Χανκς: Η ανάρτηση στο Instagram για τον θάνατο της Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ - Το post της Ρίτα Γουίλσον

Σοκ προκάλεσε η είδηση του θανάτου της μοναχοκόρης του Έλβις Πρίσλεϊ, Λίζα Μαρί, μετά από καρδιακή προσβολή που υπέστη. Σημειωτέον, λίγες ώρες πριν, βρισκόταν μαζί με τη μητέρα της στις Χρυσές Σφαίρες, όπου ο ηθοποιός Όστιν Μπάτλερ βραβεύτηκε για τον ρόλο του στη βιογραφική ταινία «Έλβις».

Ο Τομ Χανκς συγκλονισμένος από τον θάνατό της έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Ιnstagram: «Είμαστε συντετριμμένοι για την απώλεια της Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ. Απόλυτα συντετριμμένοι...».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tom Hanks (@tomhanks)

Η σύζυγός του, Ρίτα Γουίλσον, μοιράστηκε μια φωτογραφία με τη Λίζα Μαρί, τη μητέρα της και την κόρη της γράφοντας:

«Οι καρδιές μας ραγίζουν με τον ξαφνικό και σοκαριστικό θάνατο της Λίζα Μαρί. Ο Τομ και εγώ είχαμε περάσει λίγο χρόνο με την οικογένεια κατά τη διάρκεια της περιοδείας προώθησης της ταινίας «Elvis». Ήταν τόσο ειλικρινής και άμεση, περίμενε με ανυπομονησία την πρεμιέρα της ταινίας».

»Μίλησε τόσο τρυφερά για τον πατέρα της, εξήγησε τι σήμαινε η ταινία για εκείνη...Μας άνοιξε το σπίτι της, την Γκρέισλαντ, και μας έκανε να νιώσουμε σαν το σπίτι μας. Αν δεν έχετε ακούσει τη μουσική της, πηγαίνετε να την ακούσετε. Είχε μια καταπληκτική φωνή, μια δύναμη και μια τρυφερότητα που πάντα αγαπούσα», σημείωσε μεταξύ άλλων η Γουίλσον.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ